Osteopaten dr Carrie Madej: främmande innehåll i mRNA-vaccin

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 3 oktober 2021
- NewsVoice redaktion
Carrie Madej - Foto: Planetlockdownfilm.com

NOTERAT. Carrie Madej som blivit känd som en kritiker till de nya mRNA-vaccinerna fann en rad främmande ingredienser i vaccinlösningar från Moderna. Madej spekulerar på Stew Peters Show fritt kring vad objekten kan vara, men hon är säker på ingredienserna inte borde finnas i lösningen.

Journalisterna Jack Goodman and Flora Carmichael som skriver för BBC Reality Check har förkastat spekulationer om innehållet i mNRNA-vacciner, men allt fler oberoende forskare och laboratorier har valt att gå ut med liknande spekulationer baserat på samma typ av observationer.

Text: NewsVoice

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq