LIVSSTIL. Youtubern Max Igan flydde pga covidrepressionen i Australien till Mexiko där han hämtades på flygplatsen av Jeff Berwicks chaufför. Igan uppger att han riskerade att fängslas om han stannat. Igan tog ett snabbt beslut och flydde som medicinsk flykting eftersom han vägrar ta covidinjektionerna.

Max Igan intervjuades nyligen av Harry Vox där han berättar om detaljer om flykten från Australien. NewsVoice har tidigare skrivit om att många frihetsälskande personer flyr till länder som Mexiko, El Salvador och Nicaragua där människor inte förföljs för deras privata medicinska beslut.

I intervjun ovan redogör Max Igan för sin livsfilosofi. Många av hans videor finns fortfarande på Youtube och de som bannats finns på andra plattformar som Rumble, Bitchute och Odysee.

Text: Torbjörn Sassersson

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Josef Persson
Josef Persson
Gäst
27 oktober 2021 kl 00:34

Första minuten är ju en perfekt sammanfattning om vårat dilemma egentligen.

Svårare än så är det inte….