Covidrebellen Max Igan flydde från Australien till Jeff Berwick i Mexiko

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 26 oktober 2021
- Torbjörn Sassersson red.
Max Igan, eget verk

LIVSSTIL. Youtubern Max Igan flydde pga covidrepressionen i Australien till Mexiko där han hämtades på flygplatsen av Jeff Berwicks chaufför. Igan uppger att han riskerade att fängslas om han stannat. Igan tog ett snabbt beslut och flydde som medicinsk flykting eftersom han vägrar ta covidinjektionerna.

Max Igan intervjuades nyligen av Harry Vox där han berättar om detaljer om flykten från Australien. NewsVoice har tidigare skrivit om att många frihetsälskande personer flyr till länder som Mexiko, El Salvador och Nicaragua där människor inte förföljs för deras privata medicinska beslut.

I intervjun ovan redogör Max Igan för sin livsfilosofi. Många av hans videor finns fortfarande på Youtube och de som bannats finns på andra plattformar som Rumble, Bitchute och Odysee.

Text: Torbjörn Sassersson


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Max Igan
  • Första minuten är ju en perfekt sammanfattning om vårat dilemma egentligen.

    Svårare än så är det inte….

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *