Australiens urbefolkning under injektionsattack

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 24 november 2021
- NewsVoice redaktion
Australiensiska stammedlemmar.

VÄRLDEN. Australiens urbefolkning varnar att landets stammar är under attack av landets militära regeringstrupper som tränger in på deras områden för att internera och påtvinga dem mRNA-injektioner.

Text: NewsVoice. Youtube tog ner videon, men NewsVoice återpublicerade den på Odysse

Talespersoner från flera olika stammar ber omvärlden och media om hjälp för att stoppa tvångsinjektioner och internering i läger.

”Det här är ett försök att ta våra landområden (landgrab). Det handlar inte om hälsa.”

Stammedlemmarna anser att det pågår ett folkmord på en av de äldsta urbefolkningarna i världen. De berättar att många blir sjuka och dör av injektionerna. Människor kastas ut från bostadsområden om de inte tar sprutan samtidigt som de förhindras att komma in i sina områden av samma anledning. Det slutar med att de hamnar på gatan.

”Binjari and nearby Rockhole have been placed into strict lockdown in response to the outbreak, and the Australian defense forces has been called in to help with transferring positive cases and close contacts”The Guardian

Text: NewsVoice

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq