fredag, januari 27, 2023
AloeVeraShopForever.com

Begravningsentreprenör larmar: dödstalen ökade dramatiskt när injektionerna startade – Alla skulle märkas som dödsfall pga Covid-19

-

VÄRLDEN. Begravningentreprenören John O’Looney såg hur dödstalen exploderade när massvaccinationerna började. Tusentals äldre människor dog på vårdhem.

John O’Looney säger att han kontaktades av en regeringstjänsteman som instruerade honom att märka varje dödsfall som covid oavsett vad den egentliga dödsorsaken var.  O’Looney avslöjar att 45 andra begravningsentreprenörer meddelat att de ser samma saker hända och de kallar det för massmord med stöd av regeringar.

 

Text: NewsVoice | Videokälla: Stopworldcontrol.com

Relaterat

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

14 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

14 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Kin Joby
Kin Joby
Gäst
11 november 2021 kl 12:08

Märkligt nog är intresset för de sjuka och döda extremt mycket större än för de friska och alla som föds. Det bevisar med all tydlighet hur djupt våra samhällen sjunkit i sin misär.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
11 november 2021 kl 09:57

Ofattbart, men ändå inte såklart.., att den banditen fortfarande har ‘rättigheten’ att föra sin talan

JohnnyD
Johnny
10 november 2021 kl 22:18

Bra idé att kontrollera dödstalen med begravningsentrepenörerna som håller i praktiken. De flesta regeringar och WHO stödjer massvaccinering av befolkningen under en Pandemi vilket strider mot all vetenskap och beprövad erfarenhet. Ett oacceptabelt misstag som har potential att döda miljarder människor, enligt världens bästa viruloger.

Tege Tornvall
Tege Tornvall
Gäst
10 november 2021 kl 21:01

Vad vi har att tillgå är officiella totala dödsfall per år. Normalt ca 90.000, sedan 2020 knappt 10 procent mer. Stämmer det? Knappt 10 procent överdödlighet är visserligen betydande, men ingalunda någon pandemi.

Om dessutom personer “med” Covid registreras som döda “av” Covid, blir inte mycket kvar som skiljer Covid från vanlig ‘flunsa. Ett till årligt besvär, visserligen, men inget skäl att stänga hela samhället.

Vanligt sunt förnuft med handhygien, undvikande av trängsel och andra rimliga åtgärder + skydd av våra äldsta hade nog räckt. Jag har tagit vaccin men betvivlar pandemiska effekter.

Obestridligen har många insjuknat och även avlidit, men multisjuka i livets slutskede dör alltid av något. Covid är ytterligare en orsak, men hur ofta?

JohnnyD
Johnny
Reply to  Tege Tornvall
10 november 2021 kl 22:31

Covid-19 verkar ha ungefär samma dödlighet och omfattning som vanliga influensor. Det verkar som att överdödligheten på grund av vaccineringen börjar synas här och där, efter bara 10 månaders vaccinering.

https://www.unz.com/mwhitney/excess-deaths-point-to-depopulation-agenda/

Fredrik
Fredrik
Gäst
Reply to  Tege Tornvall
11 november 2021 kl 22:17

Finns ingen överdödlighet överhuvudtaget, du måste se till antalet människor i Sverige, då ligger vi helt inom norm de senaste 20 åren. Den överdödlighet som kommer att komma under 2021 är på grund av de så kallade vaccinerna som i själva verket är experimentell genterapi.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
10 november 2021 kl 12:35

Var in till downtown LA (Ludvika) igår den 9e november.

Ca 100 meter kö utanför folkets hus full med vaccinister. Region Dalarna erbjuder nu “influensavaccinet” till “riskgrupper”. Och för 80+ som inte bor på hem kan man nu få sin “rooster” spruta, tredje dosen covidgift.

För att slå två flugor i en smäll så kan man få båda sprutorna vid samma tillfälle!

Man kan nog nu räkna med ett tungt utbrott av Covid igen. Naturligtvis kommer vi beskyllas som inte ställer upp på idiotin.

Men vaccineringen var naturligtvis säker eftersom de som stod i kö naturligtvis hade möjlighet att “hålla avstånd” när de väl kom in.

Och ännu finns väl inget samlat vetenskapligt material om sam vaccinering med dessa giftinjektioner, så då måste det väl vara säkert?

Ola Conny
Ola Conny
Gäst
10 november 2021 kl 11:34

Lite varning när man ser namn som O’Looney = galning. Denna intevju är väl från augusti då när han var runt överallt och gjorde intervjuer, även hos Stew. Finns inte en tendens till ökat antal döda i scb:s siffror som vi alla kan begära ut månad för månad. Men okej siffrorna kan manipuleras.

Rikard
Rikard
Gäst
Reply to  Ola Conny
10 november 2021 kl 23:46

Hej.

Bra där. För att fylla på: Socialstyrelsen har ett sökbart dödsorsaksregister. Läkemedelsverket för statistik över inrapporterade biverkningar av vaccinationer, ink. dödsfall. Går att ta fram inrapporterade data för Comirnaty, Spikevax och Vaxzevria.

För all del, en och annan lär väl hävda att alla data som inte stämmer med den personliga övertygelsen är båg. Då är det bara att påvisa att så skett, och var och hur. Samt läsa på om “confirmation bias” och paranoia querulans.

Vi kan bara jobba med de data vi har. Vi kan inte sitta och hitta på utifrån hur vi tycker det borde vara. Då blir det som när feminister mäter diskriminering, t ex.

För Comirnaty uppgår det i den senaste rapporten till 250 personer som avlidit där man misstänker att vaccinet är huvudorsak. Den siffran ska mätas mot två andra: antal döda i Coronainfektion, samma ålderskategorier, och antal döda andra traditionella vaccin som smittkoppsvaccin, polio eller TBC.

Utan sammanhang blir data som ett tänt ljus i ett mörkt rum: man ser inget annat.

Kamratliga hälsningar,
Rikard, fd lärare

Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
10 november 2021 kl 08:35

Det är lättare att identifiera alla liken som tvingats vaccinera sig om de har”covidpass”.
Agendan klarnar bit för bit.

Magnus Eriksson
Magnus Eriksson
Gäst
9 november 2021 kl 14:31

från en annan ‘funeral director’ i UK; A funeral director speaks about his experience throughout the so-called pandemic and what he’s been seeing in the morgues in recent times.

https://odysee.com/@ResistanceGB:f/funeral-director-babies:c

Brandy36
Brandy36
Gäst
9 november 2021 kl 12:08

De kallar det för massmord med stöd av regeringar, det är ju precis vad det är.

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV