Begravningsentreprenör larmar: dödstalen ökade dramatiskt när injektionerna startade – Alla skulle märkas som dödsfall pga Covid-19

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 9 november 2021
- NewsVoice redaktion
John O’Looney

VÄRLDEN. Begravningentreprenören John O’Looney såg hur dödstalen exploderade när massvaccinationerna började. Tusentals äldre människor dog på vårdhem.

John O’Looney säger att han kontaktades av en regeringstjänsteman som instruerade honom att märka varje dödsfall som covid oavsett vad den egentliga dödsorsaken var.  O’Looney avslöjar att 45 andra begravningsentreprenörer meddelat att de ser samma saker hända och de kallar det för massmord med stöd av regeringar.

 

Text: NewsVoice | Videokälla: Stopworldcontrol.com

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq