Dr Luis Benito: Covidvaccinerade blir Bluetooth-enheter

publicerad 7 november 2021
- av Torbjörn Sassersson red.
Dr Luis Benito. Foto: int.artloft.co

COVIDKRISEN. När människor började acceptera covidinjektioner gjordes observationen att fjärruppkopplad teknik reagerade på injicerade personers närvaro. Nu uppger forskare att människor dyker upp som Bluetooth-enheter på smarttelefoner. Läkaren Luis Benito med egen klinik undersökte mysteriet.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice | Video: Dr Benito | Foto: int.artloft.co | Reservation: NewsVoice har inte genom egna undersökningar bekräftat om artikelns uppgifter stämmer

Benito inleder sin video med reservationen att hans dokumentation kan leda till problem för hans rykte, men han menar att han det är hans plikt att kontrollera om andras observationer stämmer. Benito spekulerar att anledningen till att myndigheter, massmedia och politiker arbetat så hårt för att vaccinera alla egentligen handlar om att ta ifrån oss våra friheter genom att göra oss till IoT-enheter.

Vem som helst kan testa om en vaccinerad person dyker upp som en Bluetooth-enhet på en smarttelefon. En MAC-adress (Media Access Control-address) är ett unikt serienummer som består av 12 tecken. 00:1B:44:11:3A:B7 är ett exempel. Kontakta NewsVoice om du får resultat (red anm).

Benito berättar att han testade patienter under eftermiddagarna i sin klinik när han arbetade ensam. Inte ens hans personal fanns närvarande. De var bara han i hela kliniken och han testade patienter som hade avtalad tid.

MAC-adresser dök upp och försvann allt eftersom patienter kom och gick

Eftersom en Bluetooth-enhet har kort räckvidd, normalt max 10-20 meter, kunde Benito enkelt studera om en patient på besök skickade signaler. För att eliminera felkällor bad Benito sina patienter att stänga av sina eventuella smarttelefoner och surfplattor. Han frågade om de var vaccinerade och vilka vacciner de tagit.

Dr Benito kunde snabbt konstatera att främmande MAC-adresser dök upp och försvann allt eftersom patienter kom och gick.

Vissa patienter var ackompanjerade av flera MAC-adresser (upp till 5 st) trots att de stängt av sina smarttelefoner etc. Undersökningen omfattade 137 personer varav 112 uppgav att de fått covidvaccin. De 25 patienter som inte tagit vaccinet var inte ackompanjerade av MAC-adresser. 86% av de vaccinerade gav utslag med MAC-adresser.

Dr Benito spekulerar om det går att interagera med den sändande enheten i en person som sänder en Bluetooth-signal. Han svarar att han inte vet, men att signalen defivitivt fungerar för att positionera en individ.

Rysk hackare och "humane major histocompatibility complex"

NewsVoice fick tips om en rysk hackare som påstår sig ha hackat en databas med personer vaccinerade med det ryska "vaccinet" Sputnik V. Databasen innehöll mängder med information om varje vaccinerad person. Här fanns data som: personnamn, vaccinationsdatum, vaccintyp, klinik, privat mail-adress och mycket mer. NewsVoice har inte kunnat bekräfta om dessa uppgifter stämmer.

Dr Luis Benito säger att han konsulterat experter på nanontechnologi, informatik och nanorobotar. De hävdar att MAC-adressen kan genereras i en interaktion mellan det injicerade materialet och genetiskt material i kroppen, men inte DNA utan HLA (humane major histocompatibility complex).

Läkaren misstänker att en viss del av injektionerna är placebo och därför inte sänder Bluetooth-signaler.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Relaterat