Ärkebiskop vill skapa allians mot globalister och deras nya världsordning

publicerad 23 november 2021
- av NewsVoice
Ärkebiskop Carlo Maria Viganò. Foto: Catholicism.org

VÄRLDEN. Ärkebiskop Carlo Maria Viganò uppmanar till skapandet av en anti-globalistisk allians för att slå tillbaka mot upprättandet av den nya världsordningen.

Viganò tar ställning för världens folk. Han varnar att den pågående hälsokrisen kommer att följas av ekologisk kris och därefter en internetkris. Han kallar det för en global kupp som följer en globalistisk agenda med pengar och kontroll som drivkrafter. Slutmålet är en planetarisk diktatur framdrivet av World Economic Forum och Agenda 2030, säger Viganò.

För att försvara världen krävs en global försvarsrörelse och Viganò kallar alla som kan agera att träda fram och agera nu. En lösning är en antiglobalistisk allians.

Carlo Maria Viganò (1941-) är en ärkebiskop i den katolska kyrkan som tjänstgjorde som apostolisk nuntius i USA 2011-2016. Han har tidigare varit generalsekreterare för guvernören i Vatikanstaten 2009-2011.

Viganò är mest känd för att ha avslöjat två stora Vatikanskandaler. Dels läckan från 2012 när han avslöjade finansiell korruption i Vatikanen och dels 2018 där han anklagade påven Franciskus för att ha mörkat anklagelser om sexuella övergrepp i Vatikanen.

Text: NewsVoice

Relaterat