Ärkebiskop vill skapa allians mot globalister och deras nya världsordning

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 23 november 2021
- NewsVoice redaktion
Ärkebiskop Carlo Maria Viganò. Foto: Catholicism.org

VÄRLDEN. Ärkebiskop Carlo Maria Viganò uppmanar till skapandet av en anti-globalistisk allians för att slå tillbaka mot upprättandet av den nya världsordningen.

Viganò tar ställning för världens folk. Han varnar att den pågående hälsokrisen kommer att följas av ekologisk kris och därefter en internetkris. Han kallar det för en global kupp som följer en globalistisk agenda med pengar och kontroll som drivkrafter. Slutmålet är en planetarisk diktatur framdrivet av World Economic Forum och Agenda 2030, säger Viganò.

För att försvara världen krävs en global försvarsrörelse och Viganò kallar alla som kan agera att träda fram och agera nu. En lösning är en antiglobalistisk allians.

Carlo Maria Viganò (1941-) är en ärkebiskop i den katolska kyrkan som tjänstgjorde som apostolisk nuntius i USA 2011-2016. Han har tidigare varit generalsekreterare för guvernören i Vatikanstaten 2009-2011.

Viganò är mest känd för att ha avslöjat två stora Vatikanskandaler. Dels läckan från 2012 när han avslöjade finansiell korruption i Vatikanen och dels 2018 där han anklagade påven Franciskus för att ha mörkat anklagelser om sexuella övergrepp i Vatikanen.

Text: NewsVoice

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • För lite skolning i makt och pengar kan en sökning på: vatican secret chambers,
  ge en del förståelse i vad skeenden utgår ifrån.

 • För lite skolning i makt och pengar kan en sökning på: vatican secret chambers,
  ge en del förståelse i vad skeenden utgår ifrån.

 • All heder åt ärkebiskop Vigano’ som avslöjar den välorganiserade ondska han bevittnat från första parkett under decennier. Det hade förmodligen varit lönlöst att träda fram med informationen före det stora uppvaknandet som det krävdes en rejäl covidioti för.
  Miljoner amerikaner har i alla fall, via bla Life Site News och Vigano’, vaknat i tid för att vägra befatta sig med odjurets märke. Det är tragiskt att så många kristna svenskar sover vidare hypnotiserade av svenska kyrkan och WEF/FN.

 • All heder åt ärkebiskop Vigano’ som avslöjar den välorganiserade ondska han bevittnat från första parkett under decennier. Det hade förmodligen varit lönlöst att träda fram med informationen före det stora uppvaknandet som det krävdes en rejäl covidioti för.
  Miljoner amerikaner har i alla fall, via bla Life Site News och Vigano’, vaknat i tid för att vägra befatta sig med odjurets märke. Det är tragiskt att så många kristna svenskar sover vidare hypnotiserade av svenska kyrkan och WEF/FN.

 • Ja han kanske överlever, för att dom är rädda för att tAppa ansiktet/makten om dom fockar honom offentligt. Han kanske liksom andra, har en uppgift inför kommande, RÄTTFÄRDIGA världsordning, med Jesus som ledare. Det ni.

  • vägra egoism. Gör vi alla det kollapsar
   det nuvarande och kan sedan ersättas av nåt bättre. Vilket kommer att ske oavsett vad vi gör. Men DU har en chans till utveckling – ta den!

 • Ja han kanske överlever, för att dom är rädda för att tAppa ansiktet/makten om dom fockar honom offentligt. Han kanske liksom andra, har en uppgift inför kommande, RÄTTFÄRDIGA världsordning, med Jesus som ledare. Det ni.

  • vägra egoism. Gör vi alla det kollapsar
   det nuvarande och kan sedan ersättas av nåt bättre. Vilket kommer att ske oavsett vad vi gör. Men DU har en chans till utveckling – ta den!

 • Bra initiativ kanske?

  Men vet inte, Vatikanen?

  Blir liksom lite allergisk. Lite som att den äldste och mest inbitne hallicken på stadens värsta horhus går ut och börjar förespråka händerna på täcket, avbön och syndernas förlåtelse och fördöma sex utanför äktenskapet.

  Samtidigt som han fortsätter driva horhuset….

  • Dåliga kvinnor, behöver inte alltid vara dåliga!
   Den frågan ställde jag till prästen för snart 30 år sedan.
   Men visst! Vad gör vi åt detta. Likt C19 idag?
   Eva skulle ha givit fan i det där äpplet.

   • Håller själv inget emot “dåliga” kvinnor. Har själv aldrig gått till en prostituerad, men tycker “sexarbete” borde legaliseras. Vad två vuxna människor kommer överens om för uppgörelser är deras ensak, och det lägger jag mig inte i, även om det inte är min typ av buisness.

    Men att predika Guds ord, svära celibat och sen trycka in den i daimkrysset på små pojkar. Den här biskopen sägs ju ska ha försökt stoppa just det, men Vatikanstaten är väl inte jordens heligaste plats direkt?

    Vet inte om där finns mycket att rädda förutom minnet av historien?

 • Den gubben blir inte långlivad, han blir undanröjd av de som inte bryr sig om människor genom ett snäppa med fingrarna. Det är ju så det går till i alla andra fall där den ultimata makten blir hotad.

 • Bra initiativ kanske?

  Men vet inte, Vatikanen?

  Blir liksom lite allergisk. Lite som att den äldste och mest inbitne hallicken på stadens värsta horhus går ut och börjar förespråka händerna på täcket, avbön och syndernas förlåtelse och fördöma sex utanför äktenskapet.

  Samtidigt som han fortsätter driva horhuset….

  • Dåliga kvinnor, behöver inte alltid vara dåliga!
   Den frågan ställde jag till prästen för snart 30 år sedan.
   Men visst! Vad gör vi åt detta. Likt C19 idag?
   Eva skulle ha givit fan i det där äpplet.

   • Håller själv inget emot “dåliga” kvinnor. Har själv aldrig gått till en prostituerad, men tycker “sexarbete” borde legaliseras. Vad två vuxna människor kommer överens om för uppgörelser är deras ensak, och det lägger jag mig inte i, även om det inte är min typ av buisness.

    Men att predika Guds ord, svära celibat och sen trycka in den i daimkrysset på små pojkar. Den här biskopen sägs ju ska ha försökt stoppa just det, men Vatikanstaten är väl inte jordens heligaste plats direkt?

    Vet inte om där finns mycket att rädda förutom minnet av historien?

 • Den gubben blir inte långlivad, han blir undanröjd av de som inte bryr sig om människor genom ett snäppa med fingrarna. Det är ju så det går till i alla andra fall där den ultimata makten blir hotad.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *