CDC godkänner Pfizers Covid-19-vaccin för barn i åldern 5-11 år

35

COVIDKRISEN. Efter en enhällig rekommendation från en rådgivande panel har chefen Rochelle Walensky på Centers for Disease Control and Prevention (CDC) i USA godkänt vaccination av barn i åldrarna 5 till 11 år med Pfizer-BioNTech Covid-19-vaccin, skriver RT och andra kanaler.

“Det är vårt pågående ansvar att se till att så många människor som möjligt är vaccinerade och skyddade från Covid-19”, sa Walensky till panelen på tisdagen och kallade det en “monumental dag”.

CDC-data visar att 172 barn i den riktade åldersgruppen har dött av viruset och över 8300 har lagts in på sjukhus i USA. Utöver den kliniska effekten av viruset på barn har det förekommit “skadliga sociala och psykiska effekter som vi precis har börjat förstå till fullo”, tillade Walensky.

Tisdagens beslut innebär att cirka 28 miljoner barn i denna åldersgrupp i USA kommer att vara berättigade att injiceras. Två doser, en tredjedel så starka som sprutan som ges till de 12 år och äldre, ska ges med tre veckors mellanrum.

För att fastställa effektiviteten av Pfizer-BioNTech covidvaccinet, mätte Pfizer blodet hos 264 barn för antikroppar, skriver CHD.

“Det var 3000 vaccinerade barn i försöket. Varför mäts inte blod från de andra 2700 för antikroppar?” frågade dr Meryl Nass, en medlem av Children’s Health Defense Scientific Advisory Panel.

“Pfizer förklarar aldrig varför, när de har en viktig klinisk prövning där över 3000 barn injicerades i denna åldersgrupp, användes endast en delmängd på mindre än 10% för att bedöma effektiviteten”, sa Nass.

Nass förklarade:

“Pfizer hävdar att tre fall av covid i den vaccinerade gruppen mot 16 i placebogruppen visar vaccinets effektivitet, men FDA accepterade inte detta påstående. Observera att alla fall var lindriga, inga var inlagda på sjukhus eller dog. Så planerar de att vaccinera 28 miljoner barn för att förhindra förkylningar?”.

Meryl Nass sa att barn med genomgången covidinfektion inte fick sina antikroppsnivåer kontrollerade efter den första dosen, eftersom Pfizer sa att de inte samlade in data eftersom de “försöker minimera blodprover på barn”

“Den verkliga anledningen till att de inte vill samla in data är för att det kan stödja det faktum att barn som redan haft covid kanske bara behöver en vaccindos, eller ingen alls,” sa Nass.

Patricia Neuenschwander, en legitimerad sjuksköterska, påminde ACIP om att vaccinationer inte förhindrar infektion eller överföring. Covid-19 är en mild sjukdom hos de allra flesta barn, sa hon och tidigare immunitet ignoreras.

Hjärtinflammation har ökat enormt efter att covidvaccinationerna inleddes

En bieffekt som skapat stor diskussion är myokardit – en form av hjärtinflammation. CDC uppger att 1640 fall av myokardit har rapporterats till CDC:s vaccinationsbiverkningsrapporteringssystem (VAERS) hos personer under 30 år efter att de har fått covidvaccin, skriver CHD.

Svenska Checkfact.org skriver att alla myo- och perimyokarditer som rapporterats till VAERS de senaste 12 åren för alla vacciner visar att dessa hjärtåkommor har rapporterats 192 gånger fler under 2021 än genomsnittet per år, för alla andra vaccin, de föregående 11 åren.

Sammanställning: NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

35 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
5 november 2021 kl 14:26

Henry Makow har listat länkar till artiklar om över 60 st unga vältränade idrottare som har kollapsat p.g.a. hjärtproblem och en majoritet av dem har också avlidit.

Are Vaccined Athletes Suffering Heart Attacks?
Young athletes collapsing in 2021 with heart issues.

If this is happening to this many well known people,
imagine how many are actually out there!”

https://www.henrymakow.com/2021/11/Vaccines-Causing-Athlete-Heart-Attacks.html

Gör det sån här skada hos de mest vältränade av oss så kommer det troligtvis förstöra barnen totalt.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Anders Johansson
6 november 2021 kl 02:15

Tack Anders!

relaterad förintelseuppdatering

11/05/21

3 fler rapporter om tonårsdöd efter COVID-vacciner, eftersom rapporterade skador överstiger 850 000
VAERS-data som släpptes idag av CDC inkluderade totalt 856 919 rapporter om biverkningar från alla åldersgrupper efter COVID-vacciner, inklusive 18 078 dödsfall och 131 027 allvarliga skador mellan 14 december
2020 och 29 okt. 2021.

Veckans amerikanska data för 12- till 17-åringar visar:  

De senaste dödsfallen inkluderar en 12-årig flicka från South Carolina (VAERS ID 1784945 ) som blödde 22 dagar efter att ha fått Pfizers COVID-vaccin, en 13-årig flicka från Maryland (VAERS ID 1815096 ) som dog 15 dagar efter att ha fått hennes första dos av Pfizers COVID-vaccin ….

3 fler rapporter om tonårsdöd efter COVID-vaccin, eftersom rapporterade skador överstiger 850 000 • Barns hälsoskydd (childrenshealthdefense.org)

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
4 november 2021 kl 12:54

Svenska myndigheter kommer snart meddela att det i nuläget inte är aktuellt att injicera svenska barn i 5 till 11 års åldern. Sen kommer de meddela att det nu har blivit aktuellt att injicera svenska barn i 5 till 11 års åldern som tillhör någon specifik riskgrupp. Efter detta så kommer de meddela att det nu har blivit aktuellt att injicera precis alla svenska barn i 5 till 11 års åldern.

Sen är det bara svenska barn nyfödda till 5 års ålder kvar och många nyfödda blir redan kombo “vaccinerade” i moderlivet via modern.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Anders Johansson
5 november 2021 kl 12:32

Here we go…

“Tegnell utesluter inte vaccination för yngre barn

Folkhälsomyndigheten utesluter inte att även yngre barn kommer behöva vaccineras mot covid-19 . Men nyttan för individen måste överväga eventuella risker, säger Anders Tegnell.

– Vi kommer att titta på det i varje ålderssteg för att se vilket behov som finns, säger statsepidemiologen.”
https://www.dn.se/sverige/tegnell-utesluter-inte-vaccination-for-yngre-barn/

Tror inte på himmel eller helvete men jag hoppas ändå på en speciell plats i helvetet för dessa Frankenstein-läkare.

Last edited 1 år sedan by Anders Johansson
Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
3 november 2021 kl 17:46

Åtgärderna som ska begränsa “pandemin” har passerat gränserna för vett och sunt förnuft för länge sedan. Den otroligt stora uppmärksamheten och åtgärderna hade varit begripliga om det rört pesten som på medeltiden tog stora delar av Europas befolkning. Men här har vi en influensaliknande historia som mer än 99% överlever har fått etablissemanget att dra igång en propagandaapparat av sällan skådat format och “medicinska” insatser som liknar övergrepp.

Folks styvnackade tilltro till myndigheter, politiker och MSM borde ha börjat vackla för länge sedan även i stora delar av samhället, men är människor så in i h-e avtrubbade nu att de sväljer att småbarn ska injiceras? Den djupa omedvetenhet som tycks råda i stora delar av befolkningen lär resultera i en kalldusch, eller snarare en käftsmäll av stora mått. Att stå vid sidan om är som att betrakta fan själv som blåser och blåser i en ballong som bortom all tvivel kommer explodera i en stor smäll i bockansiktet!

Lars Petersson
Lars Petersson
Gäst
Reply to  Åsa Torp
3 november 2021 kl 18:30

Tror tyvärr inte att folk kommer att märka av en rejäl käftsmäll ens om den träffar dem mitt i ansiktet.

Folk verkar vara helt jävla hjärntvättade.Som ovaccinerad så får jag höra de mest bisarra och ologiska resonemang. Går inte att föra en saklig diskussion om biverkningar och risker med att vaccinera sig. Undviker numera att hamna i sådana situationer.Har helt tappat tron på att folk ska vakna upp

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
Reply to  Lars Petersson
3 november 2021 kl 18:50

Risken finns att det i planen verkligen ingår att eliminera människor i stor skala. Oavsett officiella bortförklaringar torde folk vakna upp om deras barn dör och allt fler totalitära åtgärder införs. Galenskaperna lär bli allt fler och till sist kollapsar eländet.

Rune N
Rune N
Gäst
Reply to  Åsa Torp
3 november 2021 kl 19:02

Eller när de inte får några barnbarn.
Planen är kanske att barnen skall bli sterila när de når vuxen ålder?

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Rune N
3 november 2021 kl 23:31

Det är också vad jag tror!

Jag anser att det är högst möjligt att “etablissemanget”, som initierat och vidmakthåller Corona-agendan även styr den allra mest kraftfulla oppositionen.

Om det skulle vara så, kan vi i hegeliansk anda utgå från att denna opposition strävar efter att kraftigt överdriva riskerna med vaccinerna.

Detta skulle då ha främst två syften:

  • Skapa rädsla.
  • Skapa tvivel på vaccinkritikers trovärdighet.

Mina egna erfarenheter när det gäller människor jag känner som injicerats är att många kvinnor fått kraftiga underlivsblödningar.

De som står bakom det här planerar århundraden i förväg och har ingen brådska.

Om människomassorna blir sterila av vaccinerna så är kvoten uppnådd inom några decennier – kvoten som huggits i sten: 500 000 000.
https://sv.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
4 november 2021 kl 01:34

Om de lyckas införa idén om årliga booster-injektioner så kan ju varje ny injektion komma att innehålla precis vad som helst och det är väl då det verkliga experimentet börjar.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Anders Johansson
4 november 2021 kl 10:05

Ja, en variant av det som Edward Griffin kallar Duck Dinner Mechanism (efter 42 minuter):
https://www.youtube.com/watch?v=z2sjyQGlAOs&t=2729s

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
4 november 2021 kl 12:40

Djuranalogier är rätt träffande vad även gäller det mänskliga guldfiskminnet.

Senaste ekonomiska kraschen var 08 och den senaste plandemin med påföljande synliga vaccinskador var 09.

Med så här korta cykler borde det vara rätt uppenbart även för dem i den lite tråkigare änden av IQ-skalan. Man måste ju lära av såväl egna som andras misstag. Det sistnämnda brukar till och med vara en gratis läxa.

Heléne Birgitta Bergqvist
Heléne Birgitta Bergqvist
Gäst
Reply to  Lars Petersson
26 november 2021 kl 20:23

Samma här tror inte människor vaknar upp

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Åsa Torp
3 november 2021 kl 18:53

Kloka ord Åsa!

Den livsfarliga komplotten drivs tom av de som utger sig att “rädda barnen”
föreningens manifest inger inte något hopp för de befogat vaccinrädda barnen och satsar istället på att oskäligt hålla skrämda barn i vanmakt till “vaccinering”

rädda barnen:

“CORONA: VIKTIGARE ÄN NÅGONSIN ATT SKYDDA BARNEN”

Exempel på vad dina pengar räcker till:

  • 18 kronor räcker till en skyddsmask för sjukvårdspersonal som jobbar i högriskområden
  • 26 kronor räcker till en flaska handsprit till våra sjukvårdsmottagningar 
  • 50 kronor räcker till ett hygienpaket med handduk, tvål, tandkräm och tandborste till ett barn
  • 171 kronor räcker till ett hygienpaket med handdukar, tvål, tandkräm och tandborstar till en familj
  • 724 kronor räcker till att ge barn i en skola möjlighet att tvätta händerna
  • 362 kronor räcker till skyddsutrustning till ett sjukhus i tre månader
  • 1.568 kronor räcker till 15 liter desinfektionsmedel som kan sanera en sjukvårdsmottagning

ttps://www.raddabarnen.se/rad-och-kunskap/coronaviruset-tips-rad/viktigare-an-nagonsin-skydda-barnen/

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
3 november 2021 kl 20:20

Tack, Magnus! Ja, ondskan försöker gömma sig bakom vackra fasader, vare sig det heter FN, Rädda barnen eller filantropiska epitet. Vad jag förstått inbegriper det även underorganisationer som t.ex. WWF, som jag skänkt många vackra slantar till förr om åren. Man spelar på folks godhet och försöker skapa skuldkänslor och rädsla.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Åsa Torp
3 november 2021 kl 20:55

Javisst har teatergruppen ovanligt fina förklädnader!

Prins Philips citat om att reinkarnera som ett dödligt virus för att lösa “överbefolkning” dyker upp igen

  • 1988 sa prins Philip att han skulle vilja reinkarnera som ett dödligt virus för att lösa överbefolkning.

https://www-insider-com.translate.goog/prince-philip-quote-reincarnating-deady-virus-resurfaces-twitter-2021-4?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=sv&_x_tr_hl=sv&_x_tr_pto=nui,sc

The Rothschilds are JesuitsThe Jewish Encyclopedia (Vol. 2, p. 497) admits that: “It is a somewhat curious sequel to the attempt to set up a Catholic competitor to the Rothschilds that at the present time (1905) the la… 
https://www.pinterest.se/pin/350014202275334150/

Dödsannons: HKH Prins Philip, hertig av Edinburgh
https://www.thetablet.co.uk/texts-speeches-homilies/4/1765/obituary-hrh-the-prince-philip-duke-of-edinburgh

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
4 november 2021 kl 02:34

På tal om korruption och mord är detta ej nytt i Vatikanen

“Det är den 9 oktober år 1047. Den nytillträdde tyskfödde påven Clemens II ser inte frisk ut. Kanske är han överarbetad? Clemens har ju envist bekämpat korruptionen i Vatikanen och gjort slut på oskicket med försäljningar av kyrkliga ämbeten mot betalning. Ilska och irritation har under året spritt sig i Vati­kanens korridorer. Varför skulle den idioten krångla till allting, och stoppa en verksamhet som varit en god inkomstkälla för Roms ledande familjer?

Mest ilsken är den förre påven – Benedictus IX – och det är kanske inte så konstigt. Han hade ju blivit nesligen avsatt av den tyske kungen Henrik III. Henrik hade sedan installerat Clemens som påve mot att denne krönte Henrik till kejsare av det Tysk-romerska riket i självaste Peterskyrkan.
Men Clemens har som sagt inte sett kry ut den senaste tiden, och det har nog inte bara med hans stora konsumtion av vin att göra. Det är något som inte står rätt till.

Plötsligt kommer en kaplan springande genom korridoren med kåpan fladdrande bakom sig.
– Kom fort, ropar han. Jag tror hans helighet har blivit förgiftad!

Nästan ett millennium senare, år 1959, öppnades Clemens grav i katedralen i Bamberg, och bayerska kriminaltekniker undersökte kvarlevorna. Kemisk analys visade att Clemens skelett höll ungefär samma blyhalt som Rönnskärversken.”

https://www.nyteknik.se/popularteknik/gar-ett-giftmord-att-avsloja-6397849

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Åsa Torp
4 november 2021 kl 10:47

“Filantropiska” organisationer, som Rädda barnen, Röda korset, Läkare utan gränser, kallas på engelska Non Governmental Organizations (NGO:s), vilket betyder Icke-statliga organisationer.

Samhällskritikern F William Engdahl har i sin bok “Geheimakte NGOs” beskrivit hur det ser ut bakom fasaderna på många av dessa “välgörenhetsorganisationer”.

Här är ett axplock från presentationen av denna bok (min översättning):

De icke-statliga organisationernas motiv låter filantropiska och ädla. Verkligheten är ofta väldigt annorlunda…William Engdahl avslöjar den sanna historien om de falska demokratiska icke-statliga organisationerna…De lovar fred, mänskliga rättigheter och demokrati – men vad de kommer med är krig, våld och terror!
https://www.amazon.de/Geheimakte-NGOs-Tarnorganisationen-Revolutionen-anzetteln/dp/3864454786

Jörgen j.
Jörgen j.
Gäst
Reply to  Hans Dahl
4 november 2021 kl 11:44

så sant, så sant !

Demo2demo
Demo2demo
Gäst
3 november 2021 kl 16:27

Situation Update, Nov 2, 2021 – Monsters, Zombies and Mutants: HORRIFYING new research reveals how vaccines suppress DNA repair mechanism in your cells
https://www.brighteon.com/cb351cd3-6c94-4f2b-a05d-bbda757d4472

Demo2demo
Demo2demo
Gäst
3 november 2021 kl 16:25

SCIENCE HORROR: Vaccinspikprotein tränger in i cellkärnor, undertrycker DNA-reparationsmotorn i människokroppen, kommer att släppa lös explosion av cancer, immunbrist, autoimmuna sjukdomar och accelererat åldrande
https://www.naturalnews.com/2021-11-02-science-horror-vaccine-spike-protein-enters-cell-nuclei-suppresses-dna-repair-engine-of-the-human-body-cancer-aging.html
5G-exponering, chemtrail-exponering, exponering för livsmedelskemikalier, mammografi och till och med exponering för solljus kommer att orsaka förödelse hos dem som har tagit mRNA-vacciner.
https://bakomkulissernabiz.files.wordpress.com/2021/11/ny-svensk-rapport-om-det-s-k-vaccinet.pdf

Brandy36
Brandy36
Gäst
3 november 2021 kl 12:42

De föräldrar som skickar sina barn till sprutan har jag väldigt svårt för att se någon nytta med i ett fungerande samhälle.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Brandy36
3 november 2021 kl 13:33

jo man undrar vad de ‘sysslar’ med, förhoppningsvis är dessa fjjoräldrjar ‘bjara’ oinformerade. Shitti är det oavsett

Demo2demo
Demo2demo
Gäst
3 november 2021 kl 12:32
Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
3 november 2021 kl 12:06

Genom historien har alla totalitära regimer haft dessa lydiga orderföljare som gjort precis vad som helst så länge de haft något nyskrivet regelverk att luta sig emot. Men oavsett order och regelverk så har man ett personligt ansvar för egna handlingar. Om jag som lekman förstår att många barn kommer bli sjuka och dö p.g.a. det här så måste ju även dessa utbildade människor förstå det samma. Om de nu då ens är människor.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
3 november 2021 kl 12:06

Ja vad säger man, det är Våra nästa samhällsbärare ‘de’ riktar in sig på och har med största sannolikhet alltid så gjort (åtminstone de senaste 100åren).

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
3 november 2021 kl 11:32

Vi svenskar har tidigare ofta sett på oss själva som ett upplyst och civiliserat folk och vi har förfasat oss över de grymheter vi har hört talas om i andra länder och andra tider.

Nu kommer det över oss själva och många har inte ens märkt det.

Det är skrämmande att inse vilken oerhört stark påverkan auktoriteter har på människomassorna.

Och godtrogenheten bland svenskar i gemen är nog svåröverträffad i världen – och det finns en gammal tradition att vara lättlurade, vilket det tyska uttrycket “Die dummen Schweden” vittnar om.

Jag undrar var gränsen går för vad den TV-troende svensken kan gå på!

Mikael Tuominen
Mikael Tuominen
Gäst
3 november 2021 kl 11:17
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Mikael Tuominen
3 november 2021 kl 12:11

Samme ‘bourla’ inkl ‘styrelsen sa också att,, ‘nä vi vill inte ta ‘vccnt’ därför vi vill inte gå före i ‘vccn’kön,, hehe

JohnnyD
Johnny
3 november 2021 kl 11:13

Hur många barn kommer att dö eller skadas för livet?

Heléne Birgitta Bergqvist
Heléne Birgitta Bergqvist
Gäst
Reply to  Johnny
3 november 2021 kl 14:14

Det gör mycket ont i mig när jag tänker på det

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
3 november 2021 kl 11:07

Ja vad säger man, samtliga belägg för att detta är en korruption existerar. Läste precis på Anthropocene.live (Lars Berns sida samt Vaken.se, om ‘skolmedicinens’ förlorade heder)

PatrikD
Patrik
3 november 2021 kl 10:34

Det här är så sjukt! Om man inte förstår att en ond agenda ligger bakom det här så vet jag inte hur man skulle kunna bli övertygad innan det är för sent. Det är väl dessutom inte ett ända barn i hela världen som har dött med “covid-19” som inte haft allvarliga underliggande sjukdomar.

Heléne Birgitta Bergqvist
Heléne Birgitta Bergqvist
Gäst
Reply to  Patrik
3 november 2021 kl 14:13

Håller med men de är ond agenda att inte fler kan se det

Heléne Birgitta Bergqvist
Heléne Birgitta Bergqvist
Gäst
Reply to  Patrik
5 november 2021 kl 21:22

Ja det är en ond agenda men hur får man fler att öppna ögonen även om vi ser onda agendan så de flesta går på detta