fredag, januari 27, 2023
AloeVeraShopForever.com

CDC-direktör vill ha munskyddskrav under vanlig förkylningssäsong

-

NOTERAT. Amerikanska CDC:s högsta chef Rochelle Walensky har presenterat idén om ett krav att alla permanent ska bära munskydd under säsonger för vanlig säsongsinfluensa och vanlig förkylning.

I ett HHS-uttalande på YouTube smög Walensky in behovet av “skydd mot influensa eller coronavirus” i sitt uttalande. Flera medier har reagerat på uttalandet.

“Whether it’s an infection from the flu, coronavirus, or even just the common cold. In combination with other steps like vaccination, hand washing, and keeping physical distance, wearing your mask is an important step you can take to keep us all healthy.” – Rochelle Walensky

Ekonomen Martin Armstrong kommenterar:

“Att koppla ihop förkylning [vanlig snuva] med coronaviruset är ett farligt steg mot en oändlig tyranni. CDC sa till en början att alla som tog [covid]sprutan inte skulle behöva bära munskydd, men nu verkar det som att de stödjer idén om att bära munskydd under överskådlig framtid.

Som vi har sett sedan pandemin började kan CDC-förslag snabbt bli mandat. Det finns inga bevis på att munskyddsmandat effektivt skyddar allmänheten. Faktum är att vissa stater med maskmandat har fler fall av covid än de utan krav som Kalifornien mot Florida. Om vi inte håller emot kommer mandaten och kontrollförsöken i samhället aldrig att ta slut.”

Text: NewsVoice | Bild: CDC direktören Rochelle Walensky vid sidan av en anonym kvinna med munskydd. Montage av pressfoto från CDC respektive foto av Engin Akyurt (licens: Unsplash.com)

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

3 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Josef Persson
Josef Persson
Gäst
17 november 2021 kl 21:39

En gammal släkting sa alltid “det skjuts för lite i Sverige”.

Vem vet? Kanske är det så?

Fast i det här fallet var det väl inte i Sverige.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Josef Persson
17 november 2021 kl 22:30

Ja eftersom CDC skriftligt medgett att det inte finns något nytt “covid virus”
isolerat och att PCR testerna nu skall försvinna i december är det ju den vanliga säsongsinfluensan och förkylning som tillfälligt försvunnit ur statistiken som har kallats för “covid”.

Jag bryr mig inte om  Rochelle Walensky använder munkorg eller låter sina CDC anställda dra henne genom ihåliga träd, men blir förbannad över detta nya upptåg att ändå försöka tvinga in oss i denna onödiga fruktansvärda genocin och munskydds sekt.

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
17 november 2021 kl 22:46

(google Översatt utdrag)

2021-07-21:

Lab Alert: Ändringar av CDC RT-PCR för SARS-CoV-2-testning

Målgrupp : Individer som utförd covid-19-testare

Nivå : Laboratorievarning

“Efter den 31 december 2021 kommer CDC att dra tillbaka begäran till US Food and Drug Administration (FDA) om nödtillstånd (EUA) av CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel, analys introducerades first i februari 2020 för att endast detektera SARS-CoV-2.”

https://www-cdc-gov.translate.goog/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=sv&_x_tr_hl=sv&_x_tr_pto=nui,sc

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV