CJ Hopkins – reglerad, tystad, censurerad men stark och jävligt förbannad

Publicerad

Författare

Ämne

OPINION. CJ Hopkins är en av miljontals människor i världen som fått nog av det nya “normala” dystopiska världssamhället centrerat kring mRNA-injektioner från läkemedelsbolag med samma status som stater.

CJ Hopkins är dramatiker och politisk satitiker. Han skriver på Twitter:

“Mitt namn är CJ Hopkins. Jag bor i Berlin, Tyskland. Jag är bannad från restauranger, barer, butiker, kulturevenemang, resor, kommunal transporter etc. Jag har inte tillstånd att protestera och mitt skrivande är censurerat. Allt detta beror på att jag inte följer den nya officiella ideologin” – tweet

Vissa inom den injektionstroende kulten besvarade Hopkins tweet ovan med näthat.

Hopkins:

“Thanks as well to all the New Normal fanatics shrieking mindless hatred at me for posting the above tweet. Your reactions lay bare the vicious cult mentality at the heart of the New Normal better than I ever could.”

Han skriver på Twitter att någon får komma och hämta honom med båt om Tyskland inför obligatoriska injektioner eftersom han inte får resa utan att bevisad injektion eller negativ PCR-test.

“So, if New Normal Germany decrees mandatory mRNA injections for all citizens and residents, which is looking increasingly likely, I’m going to need someone in the UK with a boat to come pick me up.” – tweet

Jag har ställt mig samma typ av fråga. Hur ska vi fly från Sverige om det helvete som utspelar sig i Österrike och Australien iscensätts av våra politiker även i Sverige? Måste vi fly med fraktfartyg till Mexiko? Jag är hellre frisk ovaxad i Mexiko än sjuk på grund av att man blivit tvångsvaxad i Sverige.

Det är dags att vi alla, vaxade eller ovaxade, inser faktum. Regeringarna som signerat kontrakten med Big Pharma-bolagen, som enligt SvD tjänar 1000 amerikanska dollar per sekund på att sälja injektioner globalt, har de facto begått brott mot de mänskliga rättigheterna, mot EU-lagar och mot länders egna konstitionella lagar. Människorättsadvokater och jurister runt om i världen varnar allt mer bullrigt att införandet av tvångsvaccination och signerandet av dessa kontrakt innebär rättsövergepp.

Jag citerar nedan från CJ Hopkins artikel: “Pathologized Totalitarianism 101” publicerad på Substack.com, en publikation som attraherat en lång rad starka människor som blivit censuerarde, avstängda eller refuserade på nätet. Jag hade inte kunnat utttrycka det bättre själv.

“Austria is just the tip of the New Normal spear. Prominent New-Normal fascists in Germany, like Der Führer of Bavaria, Markus Söder, and Minister of Propaganda Karl Lauterbach, are already calling for an Allgemeine Impfpflicht (i.e., “compulsory vaccination requirement”), which should not come as a surprise to anyone.

The Germans are not going sit idly by and let the Austrians publicly out-fascist them, are they? They have a reputation to uphold, after all! Italy will probably be next to join in, unless Lithuania or Australia beats them to the punch.

But, seriously, this is just the beginning of the Winter Siege I wrote about recently. The plan seems to be to New-Normalize Europe first — generally speaking, Europeans are more docile, respectful of all authority, and not very well armed — and then use it as leverage to force the new pathologized totalitarianism on the USA, and the UK, and the rest of the world.

I do not believe this plan will succeed. Despite the most intensive propaganda campaign in the history of propaganda campaigns, there remain enough of us who steadfastly refuse to accept the “New Normal” as our new reality.

And a lot of us are angry, extremely angry … militantly, explosively angry.”

Text och sammanställning: Torbjörn Sassersson, redaktör | Bild: CJ Hopkins, pressfoto

Relaterat

Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe


Mer läsning

Harley, Schlanger. Foto: La Rouche

LaRouche: De yttersta målen i proxykriget i Ukraina är Ryssland och Putin

2
https://www.youtube.com/watch?v=FSdEEhMAd7w KRIG. "Vittnesmål i rättegången mot Hillary Clintons advokat Michael Sussman bekräftar vad intelligenta människor redan visste: att hela Russiagate-historien var ett påhitt baserat på...
Jan Norberg (selfie) och Hans Jensevik (foto: Dagens Goda Samhälle)

Översiktsplan för ett nytt skattesystem med kapitationsskatt som från 2024 löser assimilation och återvandring

8
ANALYS. Vårt förslag om Kapitationsskatt är enkelt, lätt administrerat och låter ingen komma undan sin skatteplikt för att kunna utnyttja samhällsservice och bidragssystem som...
Dr. Vladimir Zelenko. Photo: Humansarefree.com

Dr Vladimir “Zev” Zelenko har avlidit

3
HÄLSA. Dr Vladimir "Zev" Zelenko avlidit. Zelenko var en läkare, vetenskapsman och medicinsk rättighetsaktivist som berörde miljoner människors liv, skriver Corona Investigative Committee. "Under det...
Hemodling och eget växthus på vintern. Montage. NewsVoice. Foton av Arne Trautmann och Sergey Yakovlev. Licens: Mostphotos.com

Så här klarar du en kommande livsmedelsbrist, bränslebrist och risk för svält

3
SAMHÄLLSKRISEN. "I maj 2020 förutspådde jag, tillsammans med andra experter, att matstörningar och till och med hungersnöd kunde följa covid-19-pandemin. Tyvärr verkar den förutsägelsen...
Anthony Fauci. Foto: usatoday.com

Fauci fick Covid-19 igen efter att ha tagit Pfizers Paxlovid – drogen som kostade...

8
SJUKVÅRD. Dr Anthony Fauci sa på tisdagen att han upplever en återhämtning av covid-19-symptomen efter att ha tagit Paxlovid, Pfizers antivirala covid-19-piller. Skattebetalarna fick...
Joe Biden and Jens Stoltenberg (NATO). Handout by U.S. Department of Defense, Pentagon

Biden Announces Changes in U.S. Force Posture in Europe

4
WARZONE. President Joe Biden announced moves that will enlarge the U.S. troop presence in Europe and strengthen the NATO alliance. Biden made the announcement...
Jan Norberg (selfie) och Hans Jensevik (foto: Dagens Goda Samhälle)

Kapitationsskatt – lika skatt per huvud – löser krisen med massinvandringen

18
OPINION.  Betalar du inte in en daglig kapitationsskatt bör du inte få ta del av samhällsservicen. Tvärtom, om alla bidrar till nödvändig samhällsservice minskar...
Intelligenta människor. Bild från Brainy Dose

10 typiska karaktärsdrag hos mycket intelligenta människor

21
KULTUR. Videokanalen Brainy Dose sammanställer 10 typiska tecken på hög intelligens och vad mycket intelligenta människor gör annorlunda. Intelligens är en egenskap som ofta...
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

7 KOMMENTARER

I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.

Prenumerera
Notify of
guest
7 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Agneta Holst
Agneta Holst
Gäst
27 november 2021 kl 11:30

Vi har samma problem i Italien och just nu håller regeringen på att bestämma om ett nytt starkare Green Pass ska införas med tvånget att bli vaccinerade 3 och 4 gånger. Jag vägrar också att bli en +New Normal+ i en ny realität. Nu har också en ny +Covid+ dykt upp från Afrika och den är farligare än Delta. Hittils har den upptäckts i Europa i Belgien.

Roger P
Roger P
Gäst
27 november 2021 kl 10:40

Pandemin är planerad för flera år sedan.

Stew Peters intervjuar Dr. David Martin.

https://www.bitchute.com/video/gC0KFFWrAfI2/

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
26 november 2021 kl 23:26

Glömde säga att Hopkins litterära förmåga är klockren!

Vissa vet hur man använder ordboken. Men så kan väl också ilska göra så att det brinner i pennan ibland.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
26 november 2021 kl 23:07

https://www.youtube.com/watch?v=72PkUgZ651k

Vi får väl alla gå ihop och köpa en bit av Norrland eller liknande.

Utropa en egen stat!

Och så börja om. Eller flytta alla till Sveriges minsta kommun (Bjurholms kommun) och “demokratiskt” rösta in oss i kommunen och ta över den.

Man kan väl skämta om saken. Men själv ser jag inte det som att det finns någonstans att fly. Den tiden är förbi. Förr fick de människor att kriga mot varandra, länder mot länder. Nu är det ju folket mot tyrannerna. Problemet är ju det totala beroendet av tyrannerna. Men tyrannerna har ju makten eftersom vi ger dem den. Utan oss är de ju de fattigaste människorna på jorden, girighet är ju liksom inte en naturtillgång.

Kulmen nås väl när tillräckligt många sluta föda odjuret.

Rent fysiskt är det ju lätt, en ilsken tant med rullator skulle väl kunna plocka ner Bill!.

Men i dagsläget är nog tyvärr människooffer oundvikligt eftersom det fortfarande finns militär och polis som är beredda att massakera fredliga välvilliga människor. Frågan är väl hur långt det ska gå innan de också inser att det enda djävulen kan erbjuda dem är en del av hans helvete.

Själv vet jag var jag har mitt hjärta, och det följer mig vart jag än går så länge jag är en levande man. Hur länge jag får leva återstår att se. Men jag dör hellre fri än lever i den värld jag ser komma allt närmare varje dag.

Jag tror det blir lättare för alla andra också för varje person som gör det valet.
Sen kan man väl kalla det vad man vill. Men så länge jag har kontroll över min kropp så kommer den inte mutileras mer av en sjuk “vård”. Jag dör hellre än att bli ett kolli åt Billiboy & Co.

JanneLindblom
JanneLindblom
Gäst
Reply to  Josef Persson
27 november 2021 kl 11:41

Det som pågår i Sverige är inget nytt,pågått sedan 1890 med Wallenberg,Bildt som maktspelare styrt Sverige med sosse Akademiker Branting.PerAlbin.Erlander.Palme goranP.kommunpamp.Löfven metall-fackpamp.Sålde med Palme.Wallb vapen.Jas etc till Sydafrika.Indien Bofors etc Europas länder England.Frankrike.Sverige.Holland etc med alla sina krig skapade Amerika med folk som flydde från Europa pga fattigdom kyrkan
storbönder ..blev USA ett nytt europa..med massor av krig.Samt sålt ut fabrikern företag i usa eu till Kina som nu dominera världen..Sverige finns inte kvar.

Peter Torpare
Peter Torpare
Gäst
26 november 2021 kl 20:27

Tänk att det finns så många nyttiga idioter som tycker att detta är en bra utveckling. En dag vaknar de upp men så finns en liten del som intill döden fortfarande kommer att tycka att allt är som det skall vara. Masspsykosen är obegriplig för oss som tog det röda pillret.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
26 november 2021 kl 17:25

Håller med dig CJ, min inre vrede är kollosal. Jag är så lack på ‘dessa’ mordiska fasoner att jag inte nästan kan tygla mig. Jodå dt kan, men jag äär så infernaliskt ilsk att..’dessa’ oerhörda aamoraliska monsterparasiter försöker alltså hindra Ooss fr att bygga ett naturligt globalt samhälle. ‘dessa’ vill försöka gå ‘först (‘avantgardet) o ‘bygga’ ett globalistiskt (så ‘dessa’ megaparasiter kan ha ‘full” ‘kontroll’). Hur kan ngn äns komma på ngt sådant, mer än om ‘de’ är allvarligt psykiskt störda/psykopater. ‘dessa’ är en egen kategori för ‘sig’, och ju fortare Normala Individer inser detta, ju större möjlighet har Mänskligheten att överleva. Folk tror foortfarande att ‘politiker’ vill ‘väl’..dessa ‘politiker’förrädarevasaller vill inget annat än o rädda sig själva. Thats it