Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

CJ Hopkins – reglerad, tystad, censurerad men stark och jävligt förbannad

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 26 november 2021
- NewsVoice redaktion
CJ Hopkins, pressfoto

OPINION. CJ Hopkins är en av miljontals människor i världen som fått nog av det nya “normala” dystopiska världssamhället centrerat kring mRNA-injektioner från läkemedelsbolag med samma status som stater.

CJ Hopkins är dramatiker och politisk satitiker. Han skriver på Twitter:

“Mitt namn är CJ Hopkins. Jag bor i Berlin, Tyskland. Jag är bannad från restauranger, barer, butiker, kulturevenemang, resor, kommunal transporter etc. Jag har inte tillstånd att protestera och mitt skrivande är censurerat. Allt detta beror på att jag inte följer den nya officiella ideologin” – tweet

Vissa inom den injektionstroende kulten besvarade Hopkins tweet ovan med näthat.

Hopkins:

“Thanks as well to all the New Normal fanatics shrieking mindless hatred at me for posting the above tweet. Your reactions lay bare the vicious cult mentality at the heart of the New Normal better than I ever could.”

Han skriver på Twitter att någon får komma och hämta honom med båt om Tyskland inför obligatoriska injektioner eftersom han inte får resa utan att bevisad injektion eller negativ PCR-test.

“So, if New Normal Germany decrees mandatory mRNA injections for all citizens and residents, which is looking increasingly likely, I’m going to need someone in the UK with a boat to come pick me up.” – tweet

Jag har ställt mig samma typ av fråga. Hur ska vi fly från Sverige om det helvete som utspelar sig i Österrike och Australien iscensätts av våra politiker även i Sverige? Måste vi fly med fraktfartyg till Mexiko? Jag är hellre frisk ovaxad i Mexiko än sjuk på grund av att man blivit tvångsvaxad i Sverige.

Det är dags att vi alla, vaxade eller ovaxade, inser faktum. Regeringarna som signerat kontrakten med Big Pharma-bolagen, som enligt SvD tjänar 1000 amerikanska dollar per sekund på att sälja injektioner globalt, har de facto begått brott mot de mänskliga rättigheterna, mot EU-lagar och mot länders egna konstitionella lagar. Människorättsadvokater och jurister runt om i världen varnar allt mer bullrigt att införandet av tvångsvaccination och signerandet av dessa kontrakt innebär rättsövergepp.

Jag citerar nedan från CJ Hopkins artikel: “Pathologized Totalitarianism 101” publicerad på Substack.com, en publikation som attraherat en lång rad starka människor som blivit censuerarde, avstängda eller refuserade på nätet. Jag hade inte kunnat utttrycka det bättre själv.

“Austria is just the tip of the New Normal spear. Prominent New-Normal fascists in Germany, like Der Führer of Bavaria, Markus Söder, and Minister of Propaganda Karl Lauterbach, are already calling for an Allgemeine Impfpflicht (i.e., “compulsory vaccination requirement”), which should not come as a surprise to anyone.

The Germans are not going sit idly by and let the Austrians publicly out-fascist them, are they? They have a reputation to uphold, after all! Italy will probably be next to join in, unless Lithuania or Australia beats them to the punch.

But, seriously, this is just the beginning of the Winter Siege I wrote about recently. The plan seems to be to New-Normalize Europe first — generally speaking, Europeans are more docile, respectful of all authority, and not very well armed — and then use it as leverage to force the new pathologized totalitarianism on the USA, and the UK, and the rest of the world.

I do not believe this plan will succeed. Despite the most intensive propaganda campaign in the history of propaganda campaigns, there remain enough of us who steadfastly refuse to accept the “New Normal” as our new reality.

And a lot of us are angry, extremely angry … militantly, explosively angry.”

Text och sammanställning: Torbjörn Sassersson, redaktör | Bild: CJ Hopkins, pressfoto

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq