Israel krigsövade mot nästa covidvariant Omega

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 12 november 2021
- NewsVoice redaktion
Israels premiärminister Naftali Bennett (2021-). Foto: Avi Ohayon / Government Press Office (Israel)
Israels premiärminister Naftali Bennett (2021-). Foto: Avi Ohayon / Government Press Office (Israel)
Bild: Israels premiärminister Naftali Bennett (2021-). Foto: Avi Ohayon, Government Press Office (Israel). Licens: CC BY-SA 3.0

VÄRLDEN. Israels nya premiärminister Naftali Bennett meddelade att Israel under torsdagen genomförde en krigsövning för att bekämpa nästa covidepidemi i landet. Bennett har flera gånger hänvisat till “Omega-stammen” för att beskriva nästa virala mutation som ännu inte har upptäckts.

Covidövningen som varade under en dag leddes av Israels civilförsvarsminister från sambandscentralen National Management Center, en krigsbunker i Jerusalem. Övningen utsatte landets institutioner och myndigheter för prövningar för att se om de klarade att hantera en ny dödlig Covid-19-variant.

Bennetts administration anser att krigsövningen mot covid är en världsnyhet. Beredskapen för framtida restriktioner för medborgerliga sammankomster och rörelser, karantäner, lockdown-policy och varningar måste utvecklas. Övningen testade sjukhusens respons, liksom beredskapen inom flera andra sektorer.

Varför Israel betraktar övningen för att hantera ett covidutbrott såsom en militär angelägenhet är oklar.

Naftali Bennett har en bakgrund som militärt befäl och soldat. Han var ledande befäl under många skarpa militärinsatser i Mellanöstern. Bennett är Israels nuvarande premiärminister sedan den 13:e juni 2021. Han tjänstgjorde som försvarsminister från 2019 till 2020.

Text: NewsVoice

Relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Instämmer i det som sägs, Hans,,Tor, Anders, Magnus o alla andra, o vi bör veta vem ‘de’ är. ‘de är ashknnazi (e där ‘nazismen’ kommer från fast omvänt, soom vanligt), ‘de’ har inte en droppe blod semitiskt i sig,men ‘de’ påstår det samtidigt som ‘de’ skyller oss för att vara semitmördare/’antisemiter’ , emedan det är ‘de’ som utövar sin ‘national’sport

 • Wikipedia säger om Naftali Bennett; “Both his parents were from Ashkenazi Jewish backgrounds.”

  De allra flesta som kallar sig j-dar tillhör denna släkt.

  De har ingenting med Abraham och hans avkomlingar att göra.

  Uppenbarelseboken 2:9 talar om falska j-dar.

 • Det är djupt beklagligt hur byxångest drabbar människor man trott hade kraft att stå upp emot förtrycket, så snart tabu-ämnen kommer upp på tapeten.

  Hur ska vi kunna nå fram till det sanna här om någon sitter och pular bort kommentarer som anses obekväma?

  • Skall vi slå näven i bordet, men jag tror inte det hjälper.

   Dom som censurerar vet inte att dom springer antikrists ärende.

   Oj! Nu är dom upplysta och glöder i mörkret.

 • Det är intressant att Israel har som tradition att välja primiärministrar med specialutbildning i subversion, sabotage och lönnmord. 

  Naftali Bennett utgör inget undantag. Han har tjänstgjort i såväl Sayeret Matkal som Maglan, vilka båda toppar listan över elitära kommandotrupper.

  Så då är väl Naftali Bennetts megakrigsövning för att bekämpa den emotsedda OMEGA-mutationen i landet en åtgärd man kan förvänta sig. 

  Naftali Bennett använder sig tydligen gärna även av krigsmetaforer för att beskriva hur farliga han anser att ovaccinerade människor är för de vaccinerade, när han liknar dem vid människor som går omkring på gatorna med maskingevär, vilket Avital Livny berättar om i den här intervjun:
  https://newsvoice.se/2021/11/israel-existentiell-oro/

 • ‘de’ spelar såå ‘oskyldiga’ samtidigt som ‘deras’ vidriga skrift (iinte NT, iinte GT) säger ‘att alla ska utrotas’ (utom ‘de’ själva jepp)..hehe vilka fakes.

  • Ja samma sak, snart som Dantes inferno som stängdes ned då det hettade till.
   Det står ju skrivet att sanningen skall göra oss fria. Men även detta forum förnekar detta med sina cesurer. Vad finns plattformen som vågar stå upp för det man inte får uttrycka? Inget uttryckande är grunden till allt lidande. Mvh

 • Vi vet vem som ställer till det , samma sit som för..säg 1000-1200 år sedn. Då hände det i volgaområdet,, o ‘de” jagades ut av Rurik 700 e Kr och hans Riktiga soldater. ‘the psrasites r back again o kan inte mer än o kwetcha, e såå synd om oss, ojoj ovej så synd om oss,, ojoj..

      • Tack Hans. Men nu har du avslöjat mina brister vad gällande Engelska språket. Gick igenom 16 sidor men ca en tredjedel måste jag översätta.
       Men sedan såg jag att det gick att kopiera av texten.
       Google översättare kan bli räddningen, fast den inte är felfri. Men jag behöver inte koncentrera mig till max. Ge mig lite tid.

      • Ja, Google översättare ger en bra start. Sedan behöver man kontrollera och justera, men det går rätt lätt.

       Jag uppskattar enormt att du tar itu med denna uppgift. Det visar på ditt öppna sinne. Ta dig tid och pröva allt!

       Jag ser fram emot din respons.

      • Varför bor inte du här på norra Öland?
       Jag vet när en människa är god, det har livet lärt mig. Oj vad vi skulle ha mycket att prata om,

       Har du varit inne på det metafysiska?

       Var rädd om dig. Och tack för ditt tålamod.

      • Tack, min vän!

       På sätt och vis har jag varit inne på det “metafysiska”.

       Min stora förhoppning och tro grundar sig på Bib-ln.

       (Sätt in ett “e” istället för bindesstrecket!
       – Jag vet att vissa ord direkt stoppar en kommentar.)

       Det är inte så många nu för tiden som tror som jag. Propagandan har varit framgångsrik.

      • Tänk nu vännen! Står det inte i skriften att en del skall få metafysiska krafter? Med detta skall du tänka på att Jesus är min Gud. Men skriften säger att han är vägen till Gud. Nej! Han var Gud som dom lät korsfästa.
       Detta borde FI tänka på då målningarna som inte romarna visste om finns kvar.
       Vetenskapens värld visade dessa för några år sedan. Det dom visade är att lärjungarna var lika många med kvinnokön. Detta plockades bort från SVT play snabbare än en kula.
       Men Tors vrede har det bevarat.
       I detta landet plockas patriarkatet in, men hör du något från FI? En agenda bakom väljarnas rygg skall uppfyllas. Barcelona avtalet efter EU inträdet, tror jag är svaret. Kosta vad det vill!

       Sedan även bevarat från V.V då dom hittat fotspår från någon som gått upprest för 6-7 miljoner år sedan. Alltså måste Fyren haft rätt då han sa att vi är mänsklighetens vagga.
       Hur han nu kunde veta detta. Men programmet visar just detta. Savannen uppstod för ca 3 miljoner år sedan. (Men detta var på gränsen mellan Österrike och Tyskland.)
       ( Givet vis så visste han förmodligen inte detta ) eller?
       Det pratas om att vara i nuet! Men vad är nuet?
       Om vi skall fundera på evolutionen som givit oss resistens mot de varse sjukdomar.
       Covid 19 genom PCR =dom som vill förinta oss styr. Är det tredje världskriget, då världen är skuldsattsatt oss för att vi blivit för många?
       Men kapitalet styr! För där finns makten.
       FED 1913 + Vatikanen.

       Förbundsarken enligt påstående finnas i nedre valvet av Vatikanen?

      • Nej tyvärr, Peter censurerar ganska kraftigt om man avviker från hans åsikter.

       Omnia vincit Amor

   • relaterat

    Loyola University Chicago kräver att alla heltids- och deltidsanställda lärare, personal och studenter vaccineras mot covid-19.

    “Loyola University Chicagos krav på immunisering/vaccination är informerat av vårt jesuitiska, katolska engagemang för det gemensamma bästa, solidaritet och rättvisa.”

    https://www.luc.edu/coronavirus/vaccine/

 • Det kan ju inte bli mer politik än när politiker med ett virus som ursäkt övar krigföring mot hela den egna befolkningen.

  Sen verkar Bennett hoppa lite väl fort fram i det grekiska alfabetet. Omega är sista bokstaven i alfabetet. Eftersom dessa sociopater är mycket för symbolik kan det ligga något i namngivningen. Frågan är bara om det är slutet på plandemin eller befolkningen.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *