Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Demonstrationer mot brittiska regeringen under årlig 5:e novembermanifestation

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 november 2021
- NewsVoice redaktion
London-protester den 5 nov 2021.. Källa: RT.com och Ruptly

VÄRLDEN. Sammandrabbningar utbröt mellan polis och demonstranter i den årliga miljonmaskmarschen i London, när medborgare mot det brittiska etablissemanget avfyrade fyrverkerier mot polisen. Marschen som arrangeras varje år den 5:e november är riktad mot regeringsövergrepp, inkomstskillnader och Covid-19-restriktioner.

Demonstranterna marscherade genom Parliament Square, Trafalgar Square och Oxford Street på fredagen.

“Boris ljög, människor dog”, skanderade demonstranter. Vid ett tillfälle brände en grupp demonstranter en bild av Johnson i protest mot landets Covid-restriktioner.

Många demonstranter bar Guy Fawkes-masker för att hedra den fiktiva anti-regeringskaraktär som porträtterades i Alan Moores roman “V for Vendetta”, på minnesdagen för den verkliga Fawkes.

Text: NewsVoice | Källa: RT.com och Ruptly

Guy Fawkes
Guy Fawkes – Crestock.com


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq