Hjärtmuskelinflammation från covidvaccin är inte alls som det vi ser vid naturlig infektion

publicerad 6 november 2021
- av NewsVoice
Peter A. McCullough, MD, MPH

SJUKVÅRD. Den myokardit som uppstår vid naturlig infection, är vanligtvis de som är tillräckligt sjuka för att hamna på intensivvårdsavdelningen. Det är endast en troponinförhöjning. Det skiljer sig mycket från den hjärtmuskelinflammation som vi ser med vaccinerna, vilket vi kommer att ta upp. Det säger hjärtläkaren dr Peter McCullough i en TV-intervju från den 1 november 2021.

Dr Peter McCullough:

"Myokardit i Covid-19 är lindrig. Den är obetydlig, och det är till stor del en troponinförhöjning. Jag vill inte att någon ska tro att hjärtmuskelinflammation vid naturlig infektion är något som liknar det vi ser med vaccinerna."

Intervjuare: Vaccinet ger upphov till en inflammatorisk process i hjärtat.

"Och vaccinet är direkt där. Nu finns prekliniska studier som tyder på att lipidnanopartiklarna faktiskt går rakt in i hjärtat. Hjärtat reagerar på spikproteinet. Kroppen angriper hjärtat. Det sker dramatiska EKG-förändringar. Troponin, blodprovet för hjärtskador vid vaccininducerad myokardit, är 10-100 gånger högre än det troponin som vi ser vid naturlig infektion. Det är ett helt annorlunda syndrom.

När barnen får hjärtmuskelinflammation efter vaccinet, måste 90 procent läggas in på sjukhus. De har dramatiska EKG-förändringar, bröstsmärtor och tidig hjärtsvikt. De behöver ekokardiogram. Om ejektionsmängden minskar behöver de mediciner för att förhindra hjärtsvikt.

Vaccininducerad myokardit är en stor sak. Hos barn är den mycket allvarligare och mer framträdande än en myokardit efter COVID."

Peter McCullough finns på Telegram

Text och översättning: extern skribent