Hjärtmuskelinflammation från covidvaccin är inte alls som det vi ser vid naturlig infektion

2

SJUKVÅRD. Den myokardit som uppstår vid naturlig infection, är vanligtvis de som är tillräckligt sjuka för att hamna på intensivvårdsavdelningen. Det är endast en troponinförhöjning. Det skiljer sig mycket från den hjärtmuskelinflammation som vi ser med vaccinerna, vilket vi kommer att ta upp. Det säger hjärtläkaren dr Peter McCullough i en TV-intervju från den 1 november 2021.

Dr Peter McCullough:

“Myokardit i Covid-19 är lindrig. Den är obetydlig, och det är till stor del en troponinförhöjning. Jag vill inte att någon ska tro att hjärtmuskelinflammation vid naturlig infektion är något som liknar det vi ser med vaccinerna.”

Intervjuare: Vaccinet ger upphov till en inflammatorisk process i hjärtat.

“Och vaccinet är direkt där. Nu finns prekliniska studier som tyder på att lipidnanopartiklarna faktiskt går rakt in i hjärtat. Hjärtat reagerar på spikproteinet. Kroppen angriper hjärtat. Det sker dramatiska EKG-förändringar. Troponin, blodprovet för hjärtskador vid vaccininducerad myokardit, är 10-100 gånger högre än det troponin som vi ser vid naturlig infektion. Det är ett helt annorlunda syndrom.

När barnen får hjärtmuskelinflammation efter vaccinet, måste 90 procent läggas in på sjukhus. De har dramatiska EKG-förändringar, bröstsmärtor och tidig hjärtsvikt. De behöver ekokardiogram. Om ejektionsmängden minskar behöver de mediciner för att förhindra hjärtsvikt.

Vaccininducerad myokardit är en stor sak. Hos barn är den mycket allvarligare och mer framträdande än en myokardit efter COVID.”

Peter McCullough finns på Telegram

Text och översättning: extern skribent

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Sapho Dotroposo
Sapho Dotroposo
Gäst
11 november 2021 kl 07:06
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Sapho Dotroposo
16 november 2021 kl 02:03

relaterat
Analys av VAERS: För barn 12-15 år ökar covidvaccin risken för hjärtinflammation 100-faldigt
  

Den kanadensiska virologen, immunologen och forskaren Jessica Rose intervjuades 7 november av Gal Shalev. Hon forskar sedan några år i Israel, och har sedan pandemins utbrott analyserat och skrivit flera medicinska artiklar utifrån rapportering av biverkningar från covidvaccinen till det amerikanska biverkningssystemet VAERS.

Hennes övergripande analys är att vaccinerna orsakar många, sannolikt alla, biverkningarna som rapporteras till VAERS

Hennes övergripande analys är att vaccinerna orsakar många, sannolikt alla, biverkningarna som rapporteras till VAERS. Detta visas bland annat av den korta tidpunkten från injektionen av vaccinet till besök på akutmottagning respektive dödsfall.

https://checkfact.org/analys-av-vaers-for-barn-12-15-ar-okar-covidvaccin-risken-att-fa-hjartinflammation-100-faldigt/