Magnus Stenlund: Tvångsvaccination behövs inte om barnmorden utförs ändå

10

“Det finns en obeveklig logik i hur tvångsvaccinationerna rycker närmare, medan staten betar av alla andra möjligheter som finns att utan fysiskt våld tvinga i de sista femåringarna deras dos av potentiellt dödligt gift. Det här var det inga av dem som var för vaccinet, som sa skulle hända för några månader sedan. Men nu håller de tyst. Vad de inte vet eller vill veta är dock att de kommer kunna ställas till ansvar. Jo, då nu hoppar deras egna konvention upp och biter dem i häcken. Barnkonventionen, godhetsmånglarnas våta dröm…” – Magnus Stenlund

Källa: SwebbTV

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

10 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
björn wiklund
Gäst
1 december 2021 kl 06:29

TOPPEN Magnus snapphanarna samlas på Hallandsås igen…. just nu taktar vi mot 7.000 avlidna på ett år och då är flertalet helt onödiga om man bara vårdat…ex. 10-24 oct fullt vaxade 2.926 fall, 4 intensivvårdade, 77fullt vaxade avlidna Sedan 1/7 – 24/10 så fortfarande pågår detta med ickevård markant…. sedan 1/7 – 24/10 har 350 avlidit varav 248 fullvaxade…. inte underligt att man precis efter 24/10 pillade om statistiken…..

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
30 november 2021 kl 22:08

Min “sammantagna bedömning” här vid processjuridiska enheten ( 5 år mot FK) är också helt klart barnamord.

Först sa alltså Tengil att barnen skulle vara kvar i skolan eftersom de inte utgjorde någon smittrisk.

Sen konstaterar man alltså att “vaccinen” inte stoppar smittan utan bara mildrar symptomen.

Sen skall man alltså vaccinera barn ner till fem år för att skydda de äldre. Och det skall man göra med ett “vaccin” som inte stoppar smitta.

Jävlar vad logiska de är!

Känner själv tre personer också som fått proppar. En av fallen är en anhörig där vi försökt få till en Lex Maria anmälan då personen vaccinerats mot vår uttryckliga vilja. Vårdcentralen vägrar.

Alla dessa åtgärder för att “skydda befolkningen”. Folkmord är vad det är och inget annat. Själv hoppas jag också på Tribunalerna, men de gränslöst ansvarslösa socialisterna har naturligtvis bakat in immunitet i systemet.

Men med tillräckligt mycket vakna människor så, då kan de inte båda äta kakan och ha den kvar. Skall man styra och ställa över människors liv, ja då får man faaaan (förlåt) också ta ansvar för det.

Och med journalistik av den här kvaliteten är det väl inte svårt, till och med grannens hund har ju börjar förstå……

Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
30 november 2021 kl 20:23

Beundransvärt Magnus att Du har krafter att förklara för oss
alla vidrigheter socialisterna utsätter oss för.
Stor tack. Vi gör vad vi kan för sprida budskapen.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Samuel af Ugglas
1 december 2021 kl 07:52

Tyvärr ej så enkelt då alla statsministerkandidater är Wallenberg/Bilderbergare.

Moderaterna har vaccinlobbyister i riksdagen och nu tom Carl Bildt för WHO.

Carl Bildt får toppjobb på WHO 23 MARS (2021)

Sveriges tidigare statsminister Carl Bildt (M) har fått ett toppjobb inom Världshälsoorganisationen (WHO). Bildt ska vara särskilt sändebud för ACTA, ett projekt inom WHO för att påskynda utveckling och tillgängliggörande av vaccin, behandling och diagnostik, skriver Regeringskansliet i ett mejl till TT.
“Global tillgång till vaccin, diagnostik och behandling mot covid-19 är enormt viktigt för att vi ska få ett slut på pandemin och motverka dess effekter världen över. Jag välkomnar att WHO har utsett Carl Bildt till särskilt sändebud för samarbetet ACT-Accelerator”, säger Per Olsson Fridh, minister för internationellt utvecklingssamarbete (MP) i en skriftlig kommentar.
ACTA har som mål att leverera två miljarder doser vaccin, 245 miljoner behandlingsdoser och 500 miljoner tester för covid-19 under året.
Bildt har även varit Sveriges utrikesminister under regeringarna Reinfeldt.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OQz6Ml/carl-bildt-far-toppjobb-pa-who

M kräver vaccinering av all vårdpersonal https://sverigesradio.se/artikel/moderaterna-vill-ha-hardare-krav-pa-vaccinering-av-vardpersonal

Moderaterna Erik Ottosson och Åsa Coenraads vill införa tvångsvaccination.
https://www.thenhf.se/tvangsvaccinering-pa-gang-i-riksdagen-ar-2020/

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
susanne lindstedt-hagman
susanne lindstedt-hagman
Gäst
30 november 2021 kl 19:05

Alltså! Så här tror jag…om fda el. Cdc i USA ska kunna få sina nödgodkända experimentiella droger godkända för vuxna stackars människor, då behövs det nog att man liksom går bakvägen och att det blir obligatoriskt att vaccinera barn med detta gift först. Jag tänker det är en juridisk fråga.
Susanne

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
30 november 2021 kl 17:57

Ja, det är nog en bra strategi – att hålla ut! Tids nog kommer domen och straffet. Det ska bli en sann glädje att bevittna!

Nils B
Nils B
Gäst
30 november 2021 kl 17:38

Detta kanske är Mikael Zazzio och Ingrid Carlqvists video som magnus nämner?
https://www.bitchute.com/video/I6KjoUGFHCHL/

Tiden börjar rinna ut vore bra med en artikel om Mikael Zazzios arbete, all info, länkar till barnkonvention, varför den står över svensk lag, vad vi kan göra, etc etc.

JohnnyD
Johnny
30 november 2021 kl 17:27

Stenlund blir bara bättre och bättre. Saklig och informerad.

Själv är jag inte orolig för influensan covid-19, jag har ivermetin, zink, D3 och C hemma. Jag är mycket mer orolig för giftsprutan och regeringarna vansinniga fascism. Sannolikt dör de flesta som tagit giftsprutan inom 2 till 3 år och då finns det i gen som har vaccinpass längre. Trist blir det när nära och kära dör som flugor. Jag tror att alla ansvariga som fortfarande lever kommer att hängas. Dagens oligarki kommer inte att äga någonting och vara lyckliga i sina gravar.

Whatonearth717
Whatonearth717
Gäst
Reply to  Johnny
30 november 2021 kl 21:57

Hej! Tacksam om du kan dela med dig hur du beställt ivermektin och vilken form? Inj?

Mike A
Mike A
Gäst
30 november 2021 kl 16:53

En av Sveriges absolut viktigaste och smartaste opinionsbildare!!