Nya Zeeland och Australien tar täten som vaccinpolisstater

39
Premiärminister Scott Morrison i Australien och premiärminister Jacinda Ardern i Nya Zeeland. Foto: pmc.gov.au
Premiärministrarna Scott Morrison (Australien) och Jacinda Ardern (Nya Zeeland). Pressfoto: pmc.gov.au

COVIDKRISEN. Nya Zeeland kräver att lärare och vårdanställda ska vara fullvaccinerade senast den 1:a januari 2022. I Australien varnar medborgare för att regeringsvåldet mot de som inte vaccinerar sig nått nya nivåer. Det ryktas till och med om militära övningar mot de ovaccinerade.

Nya Zeeland

Cirka 2,38 miljoner nyazeeländare hade mitten på oktober hittills blivit helt vaccinerade motsvarande cirka 57% av befolkningen. Regeringen i ledning av premiärminister Jacinda Ardern har meddelat att lockdown kommer att avslutas först när 90% av befolkningen är vaccinerad.

Arbetstagare inom hälso- och vårdsektorn måste vara helt vaccinerade senast den 1 december 2021, medan skol- och förskolepersonal måste ha fått sina två doser senast den 1 januari 2022, uppger Chris Hipkins, ansvarig för regeringens respons-team mot Covid-19.

Besluten har lett till att många inom vården nu lämnar landet berättar en svensk läkare, verksam i Nya Zeeland, för NewsVoice, en läkare som valt att återvända till Sverige som ett bättre och mer fritt alternativ.

Australien

Australien har implementerat några av de strängaste covidrestriktionerna i världen (och en över 18 månader lång lockdown). Polisen arresterar medborgare om de inte bär munskydd och för att de deltar i protester. Polisen till och med genom hembesök varnar kända opposiotionella för att delta i kommande massprotester.

Reportage: “Australia Has Completely Lost Its Mind”

Producer Ian Haworth. Foto: Daily Wire
Producer Ian Haworth. Foto: Daily Wire

Medborgare rapporterar att regeringens hot i praktiken kan leda till att myndigheter beslagtar människors hem på grund av obetalda covidböter. Böter över 50,000 kr förekommer för den som bryter mot någon av covidrestriktionerna. Regeringen uppges hota med att kasta ut människor på gatan, auktionera ut deras hem medan banker aktivt stoppar utbetalning av medborgarnas pengar från sina egna bankkonton om de inte betalar.

Läs mer: Australia Confiscating Bank Accounts, Property, Licenses, & Businesses For Non-Compliance With COVID Fines

Daniel Andrews. Fotograf okänd.

Daniel Andrews som är högsta ministern i delstaten Victoria pekas ut som en modern “Hitler”.

“If there was ever a politician who will be dragged from his chamber in a revolution, history would point to Daniel Andrews. Now he is throwing anyone who opposes his authoritarian measures out of Parliament” – Martrin Armstrong

En parlamentariker vid namn Tom Quilty i Australien som fick sparken från parlamentet replikerar. Han kallar regeringens metoder för drakoniska i ett försvarstal.

Evelyn Rae i Australien berättar i sociala medier att hon är försatt i hemkarantän trots att hon inte ens är sjuk eller har symptom. Hon är helt enkelt inte vaccinerad. Hon får inte lämna hemmet och delta i det fria samhällets alla aktiviteter längre. Hon får endast lämna hemmet för “essentiella” aktiviteter som att handla mat och några andra undantag.

Rae berättar i en tweet idag att hon förlorat jobbet för att hon vägrar ta covidvaccinet. Rae finns även på Telegram där hon rapporterar om läget i Australien.

I en video som fått viral spridning rapporterar en man hur det är att ha suttit 14 dagar i karantän på ett hotell. Videon visar hur en av mannens karantänsgrannar får ett utbrott.

I en annan video uppger en man att militären i Australien nu tränar på att dra ut folk ur sina hem för att tvångsvaccinera dem. NewsVoice har inte haft möjlighet att bekräfta den uppgiften.

Sammanställning: NewsVoice

Relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

39 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
4 november 2021 kl 21:10

I kommentarssektionen diskuterar ni om att Australien skrivit på avtal om utländsk intervention.
Jag såg på lokalTV som antagligen många av er har på kabeln där bla SwebbTV visas ibland.
Jag såg NTDs utsändning som officiellt drivs av exilkineser. Det kanske har visats på andra medier också men det var iaf tronföljaren för brittiska imperiet som förde fram att man bör kunna använda militära metoder med hänvisning till den globala uppvärmningen.
Undrar hur det militära ska yttra sig i det sammanhanget.
jag kommer att tänka på MAD MAX…

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  petergrfstrm
6 november 2021 kl 02:02

Hehe tronföljaren till..du e verkligen otrolig du. Inget av det existerar ju ens, o ändå insisterar du..fantastiskt må jag säga..jaja hehe

Nicklas IngelstenD
Nicklas Ingelsten
4 november 2021 kl 21:05

Eliten studera Nika upproret 532, när eliten i hemlandet är hotad kallar man in utländsk trupp som inte känner någon sympati med lokalbefolkningen och har dom blivit lärda att följa order och inte människors rättigheter och har inga 10 bud i att följa Game Over!

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
4 november 2021 kl 15:53
Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
4 november 2021 kl 15:39

Kom ihåg att Aussieland byggdes av dissidenter på 1800 talet.
Dessa var emot Kronan i London.
Man måste peta på en ko flera gånger för att få den att gå – japanskt uttryck.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
4 november 2021 kl 12:42

Ärliga Australiensare som inte sväljer brittiska imperiets budskap.
https://citizensparty.org.au/

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  petergrfstrm
4 november 2021 kl 13:16

Britterna har inte med detta att göra, britterna är själva utsatta. ‘imperiet’ startades av ‘de’ som nu åsamkar total förstörelse. Dina villospår funkar inte

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  jonnyjonson
4 november 2021 kl 19:53

Du menar vanligt folk jag menar givetvis dom som ser sig som brittiska imperiets företrädare och har öppet deklarerat att alla beboeliga områden ska befolkas med anglosaxer och att det är det bästa för mänskligheten. Planen angavs ta 200 år så det finns tid ännu.
Rhodesstipendiater som det sen 1900 funnits 500 av i Australien är inflytandeagenter som får Australien att mot sitt eget intresse gå imperiets ärenden. Dom jag länkade till är klokare.

JohnnyD
Johnny
4 november 2021 kl 03:14

Sinnessjukt. Australien har spårat ur helt. Blir det tvångsvaccinering så är det ju total kommunist-nazism. Det gäller att medborgarna har vapen som i USA så de kan försvara sig. Det har vad jag förstår inte Australiensarna.

Last edited 1 år sedan by Johnny
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
4 november 2021 kl 01:14

Det handlar öht inte längre om att ‘de’ o ‘deras’ lakejer åsamkat Mänskligheten ngt, utan bara om vad som ska hända med ‘dem’. När den mentala istiden (ja, Ebba Gröns skaldande o kanonlåt) o tron på ‘att de övre’ vill oss väl’/naiviteten, släppt. It’s a full blown wr, ww1 n 2 in combine.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  jonnyjonson
4 november 2021 kl 06:22

Mer från den högljudda klicken i Australien… 

Australian tyrants promise to FLOOD the country with virus-transmitting vaccinated people… global biowar aims to REMOVE humanity before the coming “big event”

https://www.naturalnews.com/2021-10-25-australia-tyrants-promise-to-flood-the-country-with-virus-carrying-vaccinated-people.html

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
4 november 2021 kl 13:35

panik i parasithärden, virusen kan inte längre dölja sin sadism så de går nu öppet ut och pratar om det som det vore det mest naturliga i världen. Hade de attackerat oss med krutvapen hade vi för länge sedan formerat oss och stoppat dem. Och det kommer att ske, motrörelsen

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
4 november 2021 kl 19:30

Skulle bara tillägga att eftersom det inte existerar ngt ‘c19’, så är det ingen som kommer sjuk. Men sagt, det r det sadistiska hotet som är i fokus här, o psykopaterna vräker det ur sig för att försöka skrämma Människor in i giftinjektionsfällan. Det om ngt är sjukt. ‘by desception n destruction we the parasites shall rule’. Är alltså vad ‘de’ inbillar sig

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
3 november 2021 kl 22:47

Har sett i några av Max Igans videos att det i industriområden utanför ett par australiensiska städer står en mängd bepansrade FN-fordon parkerade.

Så hårt som myndigheter och polis behandlar folket så verkar det som om de försöker provocera fram någonting. Australien har, precis som Sverige, skrivit på avtal om att tillåta utländsk militär för “hjälp” i det egna landet.

Utländsk militär skulle nog inte vara så känslig mot att tvångsvaccinera ett annat lands befolkning i kombination med att de slår ned ett eventuellt uppror. Kan FN-militär utnyttja barn för sexuella ändamål kan de säkert också tvångsvaccinera.

Kan ju vara så att de testar lite olika tillvägagångssätt världen över där de på ett eller annat vis kan få alla i ett land “vaccinerade”. När de sen hittat ett koncept som fungerar kan de applicera det globalt.

Last edited 1 år sedan by Anders Johansson
Fredrik Eriksson
Reply to  Anders Johansson
3 november 2021 kl 23:39

Bravo!
Denna formula kommer att användas globalt för att märka de som inte vill märkas för att kunna utföra ett ärende.
Tex gå på restaurang och café,etc.
Skräddarsydd terror på beställning som matas in i Gordie Rose (han som uppfann) och Avancerad Qvant-dator för minskad påverkan utifrån samt risk för uppror.
Polarisering på menyn!
Det kommer gå i en rasande takt när 6G kör igång i Mars 2022,Genesis har de högmodigt benämnt projektet.
De som är Kristna förstår att vaccinets kontroll-funktion är demonisering. Dvs fullständigt eller delvist utplånande av den egna individen. För att kunna användas som ett skal för själslig förflyttning och kontroll.
Helt i händerna på den onde.
De som inte är Kristna kommer att falla offer för ett enormt bedrägeri från båda sidor.
Där en entuell seger från Trump kommer att utlova MedBeds till den som har råkat illa ut av den djupa statens DNA-modifierade bläckfisk-tentakler. Vilket kommer göra individen ännu mera köttslig.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
4 november 2021 kl 01:19

Lika taggad som om “Sylthammar was here”…

Lennart Gunnarsson
Lennart Gunnarsson
Gäst
Reply to  Anders Johansson
4 november 2021 kl 01:21

Jag skulle vara oerhört tacksam om du kan lägga ut en länk till detta avtal.

 Australien har, precis som Sverige, skrivit på avtal om att tillåta utländsk militär för “hjälp” i det egna landet.

Jag fylls med en sådan vrede att folkvalda har komplett och hundraprocentigt sålt ut Sveriges befolkning, om det visar sig att detta är sant. Det är ett regelrätt landsförräderi.
Blir svårt att sova i natt.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Lennart Gunnarsson
4 november 2021 kl 02:36

Ett av avtalen som Sverige skrivit under är värdlandsavtalet med NATO som bl.a. omfattar Avtalet innebär i korthet att Sverige lättare ska kunna stödja och ta emot stöd från Nato vid en kris eller ett krig i Sverige eller i närområdet”.

https://sv.wikipedia.org/wiki/V%C3%A4rdlandsavtalet

Om Sverige eventuellt behöver ta emot något “stöd” i vad som då anses vara en s.k. “kris” är det förmodligen regering och riksdag som bestämmer. Ingen av dessa två entiteter är ju på vår sida så de skulle nog inte ha några som helst problem med att använda det här emot oss.

Lennart Gunnarsson
Lennart Gunnarsson
Gäst
Reply to  Anders Johansson
4 november 2021 kl 03:35

Aha, tack. Så där av Mogges förslag att “regeringen” ska kunna gå förbi riksdagen för att utlysa “kris”.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Lennart Gunnarsson
4 november 2021 kl 04:18

Tja, de måste väl gardera sig om de tänker riskera att göra hela befolkningen förbannad.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Anders Johansson
4 november 2021 kl 01:31

Du har helt rätt, parasiterna testar o det är sjuka sekteristiska massmördande pdflr
Mänskligheten har att hantera. O dessvärre finns inga myndighete, inga regeringar i ‘väst’ längre, inget fjn därfr det aldrig funnits (en bluff fr början till slut för att ‘de’ vill vi ska tro att det var Folken som började kriga, emedan det var parasiterna,, endast parasiterna som instigerade o finansierade). Folk vill inte kriga mot varandra utan leva i samförstånd. O det är skillnad på att slåss och att kriga. parasiterna vet ingen skillnad eftersom de gräver ned sig o gömmer sig o skulle aldrig ta en kamp

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  jonnyjonson
4 november 2021 kl 02:58

Krig är till för att två eller flera länder ska kunna mala ned den delen av befolkningen som är villiga att ta till vapen för att slåss. Samtidigt som parasiterna även kan göra profit och politiska förändringar som skulle vara helt omöjliga i fredstid. Krig är deras multiverktyg.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Anders Johansson
4 november 2021 kl 11:34

Så här skriver Peter Krabbe i sin krönika “Öst är Öst och Väst är Väst och aldrig mötas de två…. Eller?”:

“Den 28-29 maj 2015 hölls ett möte inom WEF (World Economic Forum) i Kigali, Rwanda med det kryptiska namnet THE KIGALI PRINCIPLES ON THE PROTECTION OF CIVILIANS . Detta handlingsprogram undertecknades av den svenska regeringen genom framtidsminister Kristina Persson 2016, ett par månader innan Sverige tog plats i FN:s säkerhetsråd. Artikel 7 i detta dokument är en fullmakt för FN att använda militärt våld i ett land utan särskilt tillstånd från den aktuella regeringen, allt i syfte att skydda civilbefolkningen i en utsatt situation. FN skulle alltså kunna sätta in FN-trupp i bl.a. Sverige om man anser att situationen kräver det. Detta är helt i linje med den nya världsordningens önskade etablering av FN-styrkor som en världsarmé. ”Skyddet” sker bäst genom utländska trupper som saknar samhörighet med civilbefolkningen, detta ”problem” blev uppenbart under Gula Västarnas demonstrationer i Frankrike, då många poliser hade släktingar och grannar bland demonstranter som skulle slås tillbaks med våld.”
https://peterkrabbe.wordpress.com/2020/08/28/ost-ar-ost-och-vast-ar-vast-och-aldrig-motas-de-tva-eller/

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
4 november 2021 kl 12:01

Var i bakhuvudet medveten om något sånt här avtal, dock ej så här detaljerat. De har ju nu förberett alla små detaljer och snart kommer de väl knyta ihop den Agenda-2030-säcken med oss inuti.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Anders Johansson
4 november 2021 kl 12:34

Genomförandet beror helt på om det finns tillräckligt många “duktiga idioter” som låter sig styras av de onda krafter som planerat detta.

Dumhet är ledande element för ondskan.

Morot och piska gör att mänskligheten håller på med att gräva sin egen grav.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
4 november 2021 kl 13:01

Om var och en bara slutade följa order och om ingen försökte påtvinga någon annan några order skulle vi ha en helt ny värld inom några veckor.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Anders Johansson
4 november 2021 kl 14:07

Ja, så enkelt är det! Men det kräver disciplin. Här är några utvalda rader i översättning från en mycket intressant sång:

“Du vet sättet att stoppa mig, men du har inte disciplinen.

De dömde mig till 20 års tristess
för att försöka ändra systemet inifrån.

 Hur många nätter bad jag för detta, att låta mitt arbete börja!

Apan och plywoodfiolen – jag tränade varje kväll. Nu är jag redo!

Jag styrs av skönheten av våra vapen.”

Den här videoinspelningen av denna sång är också enormt intressant:

https://www.youtube.com/watch?v=JTTC_fD598A

Mike A
Mike A
Gäst
Reply to  Hans Dahl
4 november 2021 kl 14:47

Har aldrig brytt mig om Cohen förut. Detta gav perspektiv och nu har man väl en hel guldgruva att ösa ur! Lägger också märke till hur modernt tänk det var i bakgrundkompet. En stor man! Tack Hans Dahl för detta!

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Mike A
4 november 2021 kl 21:58

Tack Mike!

Leonard Cohens låtar innehåller ofta budskap med anknytning till kristendomen. Här är en ännu en intressant video till en annan av hans sånger. Och även här ser vi fåglar som flyger:

Några utvalda rader från sången översatta till svenska:

“Den heliga duvan kommer att fångas gång på gång.
Köpt och såld och köpt igen.
Duvan är aldrig fri.”

Detta skulle kunna tolkas som förföljelse av kristna, eftersom duvan symboliserar den heliga anden: 

När Jesus hade blivit döpt, steg han genast upp ur vattnet. Då öppnades himlen, och han såg Guds Ande sänka sig ner som en duva och komma över honom. Och en röst från himlen sade: “Han är min älskade Son. I honom har jag min glädje.”
– Matteus 3:16-17

Jesus lät sig födas som människa för att låta sig offras för att friköpa mänskligheten från döden:

Ty så älskade Gud världen, att han utgav sin enfödde Son, på det att var och en som tror på honom skall icke förgås, utan hava evigt liv. 
– Johannes 3:16

Det var det perfekta offret. Därför kan man tolka följande följande ord från sången som en förnekelse av Jesu offer:

“Forget your perfect offering”.

 

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
4 november 2021 kl 22:06
Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
Reply to  Hans Dahl
4 november 2021 kl 21:37

Har ofta lyssnat på den låten under alla år och ser den på ett annat sätt. Har aldrig sett videon men I slutet så lämnar ett gäng portföljbärare sina väskor på stranden och bara går därifrån. Havet och tidvattnet tar hand om portföljerna, Ett begrepp som Paul Dirac ville beskriva var havet av medvetande. Cohen har rätt djupa sidor. Mycket symbolik här. Tack Hans Dahl.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Jan Rosbäck
5 november 2021 kl 10:21

Tack, Jan!

Ja, man kan tolka videon och texten på olika sätt. Jag ska ge en kort bild av den tolkning jag gör.

Inledningsvis ser vi måsar som flyger i flock mot ett gemensamt mål, individuellt kämpande i luften mot turbulenser, men ändå sammanhållna. Det är fåglar som lever av rov. De kan ses symbölisera en invasionsstyrka.

Nästa scen är på stranden vid havet. En man och en kvinna, båda klädda i svart ser ut över havet. Havet är ofta en symbol för människomassor, exempelvis ett land. Sångtexten lyder översatt:
 
“De dömde mig till 20 års tristess
För att försöka ändra systemet inifrån
Jag kommer nu.Jag kommer för att belöna dem.
Först tar vi Manhattan, sedan tar vi Berlin

Manhattan kan symbolisera ekonomisk makt och Berlin politisk makt, vilket då skulle innebära att först ta över kontrollen över ett lands ekonomi och därefter den politiska ledningen.

Sedan ser vi en svartklädd kvinna gå målmedvetet mot havet, bärande en portfölj, vilket kan ses som att ge sig ut på ett uppdrag i ett främmande land.

Så visas portföljen i närbild och då ser vi att en nyckel hänger om handtaget, vilket indikerar ett hemligt uppdrag.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
5 november 2021 kl 10:23

Fortsättning:

Så ser vi hur en hand griper tag om handtaget och lyfter upp portföljen, Därefter ser vi en ung kvinna sitta på ett tåg och hur portföljen överlämnas till henne. Det hemliga uppdraget har satts igång.

Så ser vi havet igen med svartklädda som lämnar sina portföljer på stranden och går bort, vilket kan ses som att uppdraget går vidare till nästa generation.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Anders Johansson
4 november 2021 kl 15:30

Desvärre är det nog rätt utopiskt att föreställa sig att det skulle kunna bli så.

Här ser vi hur medlemmar av den snabba europeiska insatsstyrkan EUFOR krumbuktar sig inför sina ordergivare på ett sätt som ställer varje medaljerad championhund på en internationell lydnadstävling helt i skuggan:
https://www.youtube.com/watch?v=Iba2p151dt4

Det TV-dresserade folket är nog inte heller så mycket att hoppas på.

Och ordergivningen i alla hemliga ordnar lär nog även fortsättningsvis få få som vägrar att följa i fållan till fällan.

Så enkelt och ändå så svårt!

Så marschen går vidare…

Gå in genom den trånga porten. Ty den port är vid, och den väg är bred som leder till fördärvet, och det är många som går fram på den.
– Matteusevangeliet 7:13

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
Reply to  Anders Johansson
4 november 2021 kl 19:06

Så sant. Vi har en fri vilja, ur ett existentiellt perspektiv kan inget pådyvlas oss och vi kan alltid säga nej. Om, och jag förmodar när, tillräckligt många gör det kan vi städa undan mörkrets lakejer en gång för alla.

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
Reply to  Åsa Torp
4 november 2021 kl 19:13

Och att så inte har skett ännu är för att hela det gamla “systemet” ska belysas, avslöjas för att därefter makuleras. Vi ska inte bygga det nya på det gamla. En tröst är att den gamla sopan gör sitt sista, allra bästa och under tiden ska folk lyfta ur sin dvala. Det är en bit kvar och förhoppningsvis får vi vakna mer bränsle under hösten, vintern när en del fula trynen avslöjas mer officiellt. Men glöm inte att vi är en samlad kraft som kommer att växa för att till sist bli mycket av de vi egentligen är. Vi måste ned i mörkret en par rundor för att skala av det som inte ska vara där. No pain, no gain.

martin
martin
Gäst
Reply to  Anders Johansson
4 november 2021 kl 12:48

Imponerad av A.J.s insikt! Max Igan flog ut till Mexico ett par veckor sedan och fortsatter att varna for Australiens nedgang.

Om du/ni har tid, lyssna till Riccardo Bosi (Sydney, med eget pol. parti infor nyval inom 6 manader). Riccardo var HOGT uppe i AUS militar och vet vad han pratar om. Checka detta, plus att skolbarnen i Victorias Gippsland maste bara armband som tecken pa att de ar o”vaccinerade”!
PS Jag kanner till det mesta som ror sig i detta land.DS

https://brandnewtube.com/watch/nuremberg-2-0-hangings-are-coming_grKaCUpTiINMBzA.html
Check hela videon c: 50 min.

martin

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
3 november 2021 kl 22:15

Ja då är det väl officiellt!

Australien är en fullblods fascistisk medicinsk diktatur.
Befolkningen är numera enkom får till slakt, vetenskapliga experiment och avlivning.

Försökte se första videon på youtube.
“Logga in för att se videon”
Loggar in…..
“Logga in och verifiera din ålder”.

För att verifiera min ålder skall jag uppge mitt bankortsnummer.
Eller skicka in en kopia på mitt ID kort.

Man registrerar nu fullt ut alla som också vill veta sanningen.
Som säkerhetsåtgärd är det ju löjligt, en femåring kan väl logga in med någon i familjens uppgifter om de vill det.

Yttrandefriheten är död när människor måste Identifiera sig för att ta del av en åsikt.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  Josef Persson
3 november 2021 kl 23:54

Tack!

Slipper man leta…