Österrike inför lockdown och obligatorisk massvaccinering – Tyskland kan följa

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 20 november 2021
- NewsVoice redaktion
Alexander Schallenberg. Foto: Bundesministerium für Europa. Licens: CC BY 2.0, Commons
Alexander Schallenberg. Foto: Bundesministerium für Europa. Licens: CC BY 2.0, Commons
Alexander Schallenberg. Foto: Bundesministerium für Europa. Licens: CC BY 2.0, Commons

COVID-EUROPA. Österrike tog beslutet i går fredag om att vidta en nationell lockdown från och med måndag den 22:e november och att vaccinationer ska bli obligatoriska från den 1:a februari 2022. Samtidigt står Tyskland inför en “nationell nödsituation”, enligt landets hälsominister, under en påstådd fjärde våg av covid.

Båda länderna baserar sina åtgärder på PCR-tester som kritiker menar kan ge 97% falska positiva resultat.

Alexander Schallenberg som är Österrikes förbundskansler säger till media att österrikarna måste inse verkligheten och acceptera injektion och principiell husarrest även för alla som är friska. Den “medicinska husarresten” kan bestå upp till 20 dagar denna gång.

Lockdown för de ovaccinerade kommer att fortlöpa på obestämd tid, enligt Schallenberg. Manövern anses vara ett brott mot de mänskliga rättigheterna och människor med anhöriga från tidigt 1900-tal menar att hälsopolitiken påminner dem om hur nazisterna krävde hälsopass på 1940-talet.

Obligatoriskt hälsopass från Tredje Riket.
Obligatoriskt hälsopass från Tredje Riket.

Tysklands situation med coronaviruset är så allvarlig att en lockdown, inklusive för personer som har vaccinerats, inte kan uteslutas, sa Tysklands tillförordnade hälsominister Jens Spahn på en presskonferens på fredagen.

Text: NewsVoice

Källor


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Så skönt att vissa länder vågar sätta ner foten. Önskar myndigheterna var mer franka här också. Det är ju orimligt att en smittsam sjukdom som dödar äldre och sårbara, kan spridas mer eller mindre fritt i Sverige då vi inte använder munskydd eller pass.

 • Inte ens George Orwell kunde komma på något mer djävulskt.
  Tvingas till en livsfarlig och närmast overksam injektion mot en influensa som kan både förebyggas och botas med flera utmärkta läkemedel

 • Det är, enligt min mening, inte sannolikt att Sverige undkommer dessa extrem-totalitära stöveltramp. Det är nu hög tid att alla som motsätter sig detta börjar organisera sig enligt var och ens vilja och förmåga.

  För övrigt anser jag att riksdagsvalet 2022 sannolikt kommer att utsättas för manipulation.

  • Om det blir något.
   Socialisterna har fått kalla fötter nu när dom vet att man är rösträkningsfusket från 2028 på spåret!!!

  • Ha ha, varför skulle någon vilja rösta? Det är ändå Bilderberg/Bankmaffian som styr hela världen. Patetiskt att tro att medborgarna har inflytande bara för att de lägger en lapp i en låda.

 • Själv går jag bara och väntar på att människor skall få nog.
  Deprimerande att se hur mycket skit människor bara sväljer.

  • Min far hälsade på mig idag här på landet han sa fullvaxxad du har rätt detta handla inte om hälsa jag får meddelande hela tiden boosters säsong vax gröna pass nä nu får det vara nog detta handla inte om hälsa!

 • De globala fascisterna flyttar fram sina positioner dag för dag understödd av propagandamedia. Media drar sig inte för att öppet ljuga då de vet att folk är för korkade för att kolla upp om “nyheterna” stämmer med verkligheten. I Sverige kalls propagandacentralen TT och deras alster kan man läsa i varje blaska och på alla fulmedias hemsidor. Det är inte många som dör av Covid och det är inte många IV-platser som upptas av patienter under 80 år så man kan misstänka att sjukhuspolitiker och andra inom sjukvården tacksamt utnyttjar Covid för att dölja hur illa de skött sina jobb att se till att de som betalar får vård. Korruptionen och förskingringen av skattemedel måste döljas med alla medel.

  • Yepp, o nu vet Vi att det inte handlar om ‘för vårt eget bästa’..utan ‘deras’ bästa (o då menar jag inte de sk ‘politikerna’ utan ‘de’ som lånar ut pengr till de korrupta ‘politikerna’. It’s an all out assault on Humanity. ‘de’ försökte i Usa på 30t, det funkade inte o så tillsatte ‘de’ en viss ‘president’ där o en viss ‘premiärminstr’ i england o sedan fanns ju bolsjvkrn i öst, o så blev det som det blev. Idag är det bara Ryssland o 5 länder till som står emot tyrannin. Jmf holland igår när det sköts skarpt mot Folk..

 • Även Hitler kom från Österrike!

  Alexander Schallenberg upprepar samma ondska som Hitler symboliserar.

  men:

  Hitler hade nog en del förmildrande skäl som katolsk uppväxt och ett deltagande i första världskriget och en orättvis “fred” mot tyska folket. Som nybliven partiledare 1933 utmanades han även av den Zionistiska krigsförklaringen som utmynnade i krig först två år efter att han 1937 träffade sin amfetamininjicerande läkare Theodor Morell.

  Men hur ser egentligen ansvarsfördelningen ut mellan Läkemedelsindustrin och Hitler och vad har Alexander Schallenberg för skäl att upprepa historia?

  För Sveriges del är regering 2020 skriftligt delgiven om dödliga risker med “vacciner” före uppsåtligt vaccinexperiment startar och “pandemilag” införs.

  DR.SANNA EHDIN SÄGER NEJ TILL PANDEMILAGEN 2020-12-19
  https://www.bitchute.com/video/BZ8cDn3njF7q/

  Skrivelsen av sakkunniga med 21659 namn, regeringen ställt sig över.
  https://www.skrivunder.com/vi_protesterar_mot_pandemilagen_och_covid-l9vaccin

  Fasansfulla “biverkningar” har överträffats trots att bråkdel handlagts.
  https://checkfact.org/statistik-biverkningar-covidvaccin/

  • Har gjort mitt bidrag att skriva under denna masshysteri med en falsk pandemi. Finns inga belägg för att det förekommit något farligt virus . Förkylda personer förekommer hela tiden

 • Ja vad säger man.
  Hittar faktist inga ord,men jag kan göra mitt bästa och härma AB och EXP läsare;
  “Ja alltså du vet liksom,Baah Baaah,covid och du vet va,för att Baah Baah,säkerhetens skull du vet,och så ja det sprids du vet liksom,Baah Baah,Aaah uhmm ja du vet”

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *