Vaccinpass leder till rättssamhällets förfall

publicerad 22 november 2021
- Harriet Larsson
(green pass). Foto: Francesco Sgura. Licens: Envato.com

VACCINPASS. Kravet på vaccinpass från den 1:a december 2021 för offentliga sammankomster är en skam för mänskliga rättigheter. Nu är det bingo för Lena Hallengren och Amanda Lind, när de får införa plan B medan journalistkåren jamsar med.

Text: Harriet Larsson, Harriets Blogg

Att vaccinpass strider mot grundlagen får ingen hörsamhet av politiker, trots att jurister protesterar högljutt. Men för röda ministrar är det rena julafton!

 • Hur kan dessa damer med regeringen förklara att på sjukhusen också ligger fullt vaccinerade patienter som åter smittats av Covid -19:s alla mutationer?
 • Borde inte ett fullödigt och godkänt vaccin hindra vaccinerade från att både smittas och smitta andra?

Experter trodde att vaccinet skulle skydda bättre och nu har tom Big Pharma allierade Anthony Fauci (medicinsk chefsrådgivare till president Biden) och Bill Gates erkänt att covid-vacciner inte fungerar, som de annonserats.

Kanske dessa herrar nu känner av att verkligheten börjar komma i kapp, därför har de bråttom att saluföra flera sprutor från spädbarn till gamla, så miljarderna inte sinar.
Dagens effekt, av vaccinets proklamerade Covid-19 räddning världen över, är endast att man inte blir lika sjuk och risken att avlida minskar, men skydd mot nya mutationer saknas.

Smittan sprids av BÅDE vaccinerade och icke vaccinerade. Passen ger bara falskt skydd.
Borde inte Folkhälsomyndighetens rapport från v.42 mana till besinning med vaccinpassen?

“…För vecka 42 har hittills 23 bekräftade fall rapporterats avlidna. Av dessa var 3 ovaccinerade…”

Tyvärr glömde myndigheten bort ordet “endast” framför ovaccinerade.

Håll avstånd och tvätta händerna är det mest effektiva smittskyddet för alla!

Enligt en studie från Danderyds sjukhus har full vaccinerade personers antikroppar en begränsad varaktighet, efter 7 månader var 85 % borta och mot mutationer var effekten ännu sämre, eftersom vaccinets antikroppar inte känner igen dem. De som haft Covid-19 hade betydligt bättre antikroppsnivåer, men trots detta skall även dessa vaccineras (SvD 29 september 2021).

Liknande resultat fanns i den ansedda vetenskapliga tidskriften Brittish Medicin Journal (BMJ) där hade vaccinet endast god effekt under 2 månader, sedan försvann skyddet gradvist. Astra Zenecas effekt mot delta varianten försvann helt efter 4 månader och Pfizers efter 7 månader.

Ovaccinerade behandlas som paria, men de som främst sprider smittan är personer som vaccinerats med Pfizers och Modernas mRNA-genvaccin, eftersom det leder till mutationer i coronaviruset. Ett sarsvirus vill överleva till varje pris, därför muterar det till nya former, när vaccinets antikroppar stoppar dess framfart. Vaccinet skyddar endast primärt mot det första Covid-19 viruset, ej för dess mutationer. Samtidigt blir vårt eget immunförsvar allt svagare och mer mottagliga för andra sjukdomar i takt med dosökningen, till Big Pharmas stora glädje. För ett icke utvärderat genvaccin vars framtida följder ingen vet!

“Vaccinjättarnas vinst: 1000 dollar i sekunden”, vilket motsvarar 93,5 miljoner dollar varje dag! Så lönsam har pandemin blivit och vem vill stöta sig med en sådan penningmaskin? (SvD 18 november).

I länder med en vaccinations teckning mellan 90 – 100 % ökar antalet nyinsjuknade och antal dödsfall. Gibraltar, Singapore, Irland och Israel är exempel. Israel som var först med obligatorisk vaccinering är sjukhusen fulla av nyinsjuknade patienter, trots alla deras doser.

Så nu krävs spruta 3, 4, 5 … vilken härlig evighetsmaskin för Big Pharma, när miljarder bara trillar in från deras springpojkar, våra politiker.

Folket väljer en förförisk lögn framför sanning grundad på fakta. Allt medan den globala eliten skrattar åt hur lättlurade vi är och ser hur deras världsregering närmar sig.
Politikers upprymdhet över att även få bestämma över våra kroppar och framtida liv innebär medicinsk apartheid och ett rättssamhälle i förfall.

Text: Harriet Larsson, Harriets Blogg

Källor och relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Ang VACCINPASS.

   Framme vid restaurangen.
   – Hej, bord för två tack. Vi har reserverat.
   – Ok, ert namn?
   – Andersson.
   – Fint, och har ni era vaccinationspass med er?
   – Hmm.. Först kanske ni kan tala om vem som kommer servera oss i kväll?
   – Ja, det ser ut att bli Anna som blir er servitris för kvällen..
   – Fint, kan ni visa oss Annas vaccinationspass?
   – Eehh?
   – Kan ni också visa intyg på att Anna inte bär på HIV, Hepatit A. eller B eller andra smittsamma sjukdomar? Det gäller förresten även er själv och er kökspersonal så klart.
   – Eehhh?
   – Vi vill dessutom helst inte bli serverade av någon som använder någon rekreationsdrog som marijuana, kokain, meth eller fentanyl etc så om ni kan vara vänliga att uppvisa Annas senaste drogtest vore det bra.
   – Eeehh?
   – Förresten, det vore bra om ni kan visa upp hela personalens sjukhusjournaler för säkerhets skull.
   – Eeehh.. Jag får nog kalla på vår manager och hovmästare här….
   – Tack det var vänligt, se bara till att även han kan visa upp vaccinationspass, drogtest och sjukjournaler tack.
   Här är sensmoralen: INGEN behöver egentligen restauranger, det går bra att äta hemma. Men alla restauranger behöver sina gäster. Utan gäster, inga restauranger. Så enkelt är det. Så stå på dig.

 • ja man kan verkligen fundera på varför det överhuvudtaget skall vaccineras. Det verkar bara vara för att politikernas ska kunna låta bli att skicka pengar till sjukvården….vilket oerhört vansinne detta är…

 • Ett stort svek av Svenska myndigheter att inte tillåta en så bra medicin som Ivermektin, med den i medicinlådan hade covid varit ett mycket litet problem.
  Fega läkare och journalister hjälper myndigheterna att styra och ställa som de vill med våra liv. Heder åt er som för fram sanningen.

 • “Vaccinpass leder till rättssamhällets förfall”.

  Förlåt, men hur kan något som inte existerar förfalla?
  Sverige har ett fullständigt genomruttet rättssystem för den som tittar efter.
  Det är väl just därför ingen ställer sig upp nu när lagen körs över fullständigt i det öppna, inte bara att beskåda för de som tittar efter.

  Men mycket bra artikel i övrigt. Hade vi haft ett rättssystem så skulle ju den fysiska verkligheten bevisas genom konkreta fakta. I fallet vaccinpass skulle ju så ett bevis på ett unikt SARS CoV-2 virus framläggas för allmän beskådan.

  Viruset isoleras, bekräftas unikt och ges till friska individer som sedan utvecklar specifika symptom för sjukdomen covid 19. Orsaken till varför vissa blir svårt sjuka eller dör fastställas, d-vitaminbrist, svagt immunförsvar osv. Det borde således fastställas att det inte är annan orsak hos individerna som leder till skada och död, utan just viruset. Förmodar det är billigare att testa d vitaminstatus än PCR test på bedrägeriet, men då skulle svenskarnas urdåliga vitaminstatus fastslås ännu mer.

  För att sedan göra skillnad på ovaccinerade och vaccinerade skulle ju sen bevis framläggas för att vaccinet verkligen gör någon skillnad när det kommer till smittspridning. Där bevisar ju FHM själva motsatsen.
  När det gäller avlidna i corona är fortfarande en mycket stor majoritet vaccinerade.”
  https://www.friatider.se/varannan-smittad-dubbelvaccinerad

  Skulle sen en individ förbjudas att delta i livet pga smittrisk skulle det ju bevisas att individen bär på smittan, dvs ett faktiskt virus, inte en sträng med proteiner. Därefter att personen faktiskt smittat någon.

  Ska vi fortsätta som nu så kan vi ju förbjuda livet, ja när som kan ju en vanlig bakterie mutera och bli livsfarlig. Det har ju inte hänt, men skulle ju när som helst kunna ske. Liksom jag skulle kunna smitta någon med corona. Jag har ju inte träffat en människa på en vecka, har inga som helst symptom. Men ändå.

 • Harriet, läs gärna på anthropocene.live (Lars Bern) om ‘var inte den metabola pandemin nog’, samt ‘vccnt har skapat pandemin’ av Paul Craig Roberts. ‘media’ jamsar dessvärre inte bara med, de äär en del av hela kontroll- o avbefolknings’agendan’ pga att de ägs av ‘dem’ som ska försöka driva igenom den. Kallas ju oxå för ‘agenda 2030’ o sker bl a i sk fn,s regi. Men allt detta vet Vi ju

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *