Kommer 1 miljon ovaccinerade tyskar bli medicinska flyktingar i Sverige?

publicerad 25 december 2021
- av NewsVoice
CBN News rapporterar om Europas vaccinmandat. Foto: CBN News

COVIDKRISEN. Amerikanska CBN News rapporterar om hur totalitära medicinska stater utvecklas i Europa. De ovaccinerade behandlas allt hårdare. Böter på 10,000-tals kr delas ut. Sverige nämns som ett föregångsland där de vaccinerade till och med frivilligt låter injicera sig med mikrochip.

Vissa medborgare stannar i sina hemländer i Europa för att försvara sina rättig- och friheter. Andra väljer att fly till andra länder i regionen.

CBN News (The Christian Broadcasting Network) pratade med amerikanska Alicia Düren och hennes tyske man Andreas. Paret valde att packa väskorna för att lämna Tyskland. Paret säger att även privatlivet och privat hälsostatus utsätts för övergrepp när butikspersonal högt och tydligt frågar om de är vaccinerade.

Vissa tyskar vill fly som medicinska flyktingar till Sverige

NewsVoice fick ett meddelande från en tidigare tysk medborgare som skriver att många tyskar nu undrar om de är vettigt att fly till Sverige. Tyskland har över 80 miljoner invånare. Ungefär 59 miljoner tyskar tagit minst två doser. Det betyder att drygt 20 miljoner tyskar har tagit en eller ingen vaccindos.

Är det osannolikt att 1 miljon tyskar försöker fly som medicinska flyktingar till Sverige?

Text: NewsVoice

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Jag upplever det så att dom länder som har hårda restriktioner har mindre vazzinerade än vad BP lagt som mål. Dom flesta bör veta, vem som bestämmer vilka, och hurdana restriktioner vart land ska ha.

 • Jag upplever det så att dom länder som har hårda restriktioner har mindre vazzinerade än vad BP lagt som mål. Dom flesta bör veta, vem som bestämmer vilka, och hurdana restriktioner vart land ska ha.

  • Det har varit mycket Tyskar här nere längst östkusten senaste året, betydligt fler än vanligt. Dom har ju en ganska utbredd husbilsmarknad och camping vanor så det är allttid trevligt. Dom flesta jag har pratat med upplever det dock inte så som varken vänstermedia eller högermedia målar upp bilden, det är väldigt långt ifrån så illa åt något håll, inte än i alla fall. Det låter inte heller som det är speciellt många i Tyskland som har vaccinerat sig, det verkar ligga runt 25% av den arbetsförda befolkningen enligt dom jag har talat med, vilket stämmer bra med Englands bekräftade data, även om propaganda vänstern säger 90%.

   • Även jag har goda kontakter med människor i Tyskland. Oron hos många är stor över det tilltagande tvånget, men jag känner ingen som ännu uttalat vilja att emigrera på grund av det.

    Enligt vad jag erfarit har en rätt stor andel av befolkningen låtit vaccinera sig och mobbingen på arbetsplatser och i övrigt har under senare månader tilltagit starkt mot ovaccinerade.

    Precis som här utmålas de som inte vill vaccinera sig som farliga svikare.

   • Finns det någon bra sanningsenlig källa för hur många som VERKLIGEN har vaccinerat sig i Sverige och andra länder? Jag tror inte på rapporterna i media och från folkhälsomyndigheten.

  • Det har varit mycket Tyskar här nere längst östkusten senaste året, betydligt fler än vanligt. Dom har ju en ganska utbredd husbilsmarknad och camping vanor så det är allttid trevligt. Dom flesta jag har pratat med upplever det dock inte så som varken vänstermedia eller högermedia målar upp bilden, det är väldigt långt ifrån så illa åt något håll, inte än i alla fall. Det låter inte heller som det är speciellt många i Tyskland som har vaccinerat sig, det verkar ligga runt 25% av den arbetsförda befolkningen enligt dom jag har talat med, vilket stämmer bra med Englands bekräftade data, även om propaganda vänstern säger 90%.

   • Även jag har goda kontakter med människor i Tyskland. Oron hos många är stor över det tilltagande tvånget, men jag känner ingen som ännu uttalat vilja att emigrera på grund av det.

    Enligt vad jag erfarit har en rätt stor andel av befolkningen låtit vaccinera sig och mobbingen på arbetsplatser och i övrigt har under senare månader tilltagit starkt mot ovaccinerade.

    Precis som här utmålas de som inte vill vaccinera sig som farliga svikare.

   • Finns det någon bra sanningsenlig källa för hur många som VERKLIGEN har vaccinerat sig i Sverige och andra länder? Jag tror inte på rapporterna i media och från folkhälsomyndigheten.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *