Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 19/4 kl 01:30.

Kommer 1 miljon ovaccinerade tyskar bli medicinska flyktingar i Sverige?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 25 december 2021
- NewsVoice redaktion
CBN News rapporterar om Europas vaccinmandat. Foto: CBN News

COVIDKRISEN. Amerikanska CBN News rapporterar om hur totalitära medicinska stater utvecklas i Europa. De ovaccinerade behandlas allt hårdare. Böter på 10,000-tals kr delas ut. Sverige nämns som ett föregångsland där de vaccinerade till och med frivilligt låter injicera sig med mikrochip.

Vissa medborgare stannar i sina hemländer i Europa för att försvara sina rättig- och friheter. Andra väljer att fly till andra länder i regionen.

CBN News (The Christian Broadcasting Network) pratade med amerikanska Alicia Düren och hennes tyske man Andreas. Paret valde att packa väskorna för att lämna Tyskland. Paret säger att även privatlivet och privat hälsostatus utsätts för övergrepp när butikspersonal högt och tydligt frågar om de är vaccinerade.

Vissa tyskar vill fly som medicinska flyktingar till Sverige

NewsVoice fick ett meddelande från en tidigare tysk medborgare som skriver att många tyskar nu undrar om de är vettigt att fly till Sverige. Tyskland har över 80 miljoner invånare. Ungefär 59 miljoner tyskar tagit minst två doser. Det betyder att drygt 20 miljoner tyskar har tagit en eller ingen vaccindos.

Är det osannolikt att 1 miljon tyskar försöker fly som medicinska flyktingar till Sverige?

Text: NewsVoice

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq