Brittisk begravningsentreprenör – Det är nu upp till 10 gånger fler döda spädbarn

-

COVIDKRISEN. I en intervju på GB Resistance berättar en brittisk begravningsentreprenör (Wesley) att i januari 2021 ökade antalet döda dramatiskt i samband med att vaccinationerna startade. Han har aldrig sett så många döda bebisar. Kylskåpen blev överfulla. Förvaringsenheterna för döda kroppar hölls dolda när folk började vaccineras.

Wesley säger att han sett trender i åldersgrupperna sedan vaccinationerna startade. Det framgår inte i den information som begravningsentreprenörerna får om de döda är vaccinerade eller inte, men att många i åldrarna 30, 40 år och äldre tydligt ökade i januari 2021.

Många av de äldsta i befolkningen hade redan dött tidigare under 2020 att jämföra med att många betydligt yngre gick bort med start 2021, säger Wesley. Han säger också att självmordsfrekvensen ökat väsentligt, särskilt bland unga män sedan sommaren 2020 och att i runda tal har antalet döda totalt ökat 2-3 gånger.

Antalet döda spädbarn har ökat dramatiskt

Wesley säger att han aldrig sett så många döda bebisar. Bårhusens kylskåp är tidvis överfyllda med döda bebisar. Antalet har uppskattningsvis ökat upp till 10 gånger. De små kropparna får inte plats i kylskåpen utan placeras på vuxenavdelningar.

“Du har märkt det massiva upptaget hos spädbarn, får jag fråga hur gamla var dessa barn? Var de typ nyfödda?”

“Nyfödda, eller missfall, jag vet inte mer än så. Jag ser dem bara i kylen.” … “Uppenbarligen är de antingen missfall eller fullgångna dödsfödslar, men det har inte sagts så mycket om det.”

Dödsfallen i myokardit har ökat

“Vad har du mer sett? Har du sett en annan ökning av dödsfall hos yngre människor nyligen?”

“Inte hos personer under 20, och inte i 20-årsåldern egentligen. Men ovanför det, ja. Tidigare på sommaren när alla först gick ut och blev vaccinerade.” … “…det triggar något i dem, de har inte så bra hälsa på grund av något de kanske inte vet om och de kommer att gå först [dö först]. Och sedan kommer vi förmodligen att se mycket mer.’

“Vad har du sett stå på dödsattesterna?”

“Det finns mycket myokardit, myokarditbrott, allt är blod[relaterat], hjärtbaserat, lunginflammation, men covid, jag har bara haft en i år. Dödsfall i covid har skrivits ned sedan januari [2021].”

Mer vaccination – färre coviddiagnoser

Wesley svarar på frågor om coviddiagnoserna.

“Om du säger att det pågår en pandemi borde det finnas fler än så [coviddiagnoser], men det är som att de inte är så besvärade längre. De kan vrida sina siffror och göra vad som helst.”

“De markerade [tidigare] vem som helst och alla med det [covid]. De dog av andra saker, de testade dem och de märkte upp dem som covid, men nu, eftersom vaccinationen har pågått, gör de inte det [längre].”

“Vuxnas dödsfall är nere just nu” … “Det har varit vågor av människor som har påverkats av vacciner, inte för att det har dokumenterats att de har dött av vacciner, men det finns där och covid är helt enkelt obefintligt.”

Begravningsentreprenörerna måste sluta tiga

“Får jag fråga vad ert budskap till alla andra som funderar på att säga ifrån, andra begravningsentreprenörer eller sjuksköterskor?”

“Problemet är för många begravningsentreprenörer som arbetar för stora företag att de inte får säga ifrån, [men] om du ser detta måste du säga ifrån. Det finns där, det är klart som dagen. Ingen annan ser dessa dödsattester förutom vi och krematoriets personal, så allt finns där.”

Sammanfattning och översättning: NewsVoice | Video och foto: GB Resistance

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

30 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

30 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
John lock
John lock
Gäst
23 december 2021 kl 00:46

Detta är inte den enda begravningsentrepenerören som går ut och berättar detta. Såg 2 andra I USA som sa samma sak. Och de bekräftade även att det nästan uteslutande va vaccinerade människor.

Detta är helt klart en depopuleringsagenda, en reset och införande av NWO. Hur folk inte har vaknat än är helt ofattbart.

William H Warrick III MD
William H Warrick III MD
Gäst
19 december 2021 kl 22:16

We haven’t seen any reports like this in the US. Why haven’t we seen them?

Elisabeth Lundblad
Elisabeth Lundblad
Gäst
18 december 2021 kl 08:12

Även den svenska rapporten SOU 2021:89 Volym 2 skriver “Man har även sett en ökning av akutsnitt och andel med dödfödda bland mödrar födda utanför Sverige och de med låg utbildningsnivå.” (sidan 610)

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
18 december 2021 kl 02:35
Elias Johansson
Elias Johansson
Gäst
18 december 2021 kl 00:51

En av de obehagligaste artiklarna jag läst på länge. Någon som vill tillsammans med mig starta en musikhjälp för att stoppa barnvaccination? Tycker det är ett bättre syfte än SVT:s där man vill påstått stoppa barnarbete, men att barn vaccineras med Lucifers egna häxbrygd det har man ingenting emot, eller?

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
17 december 2021 kl 15:58

Förr i tiden så var de viktigaste att skydda kvinnor, och framförallt barn.

Ja då när det “onda” patriarkatet styrde.

Alla vet ju att Giftinjektionerna inte gör någon som helst nytta för barn, den statistiken finns ju i de ruttnas egna skriftrullar.

Döda barn så gammelmorfar får ett par månader till i livet som multisjuk och plågad. Kanske borde någon fråga de gamla om det verkligen är det de vill?

Mattias Karlsson
Mattias Karlsson
Gäst
Reply to  Josef Persson
17 december 2021 kl 16:10

Så, sant, så sant! Trans o trams är det som är orsak och källa till de vi nu ser i en upponervänd värld….

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Josef Persson
17 december 2021 kl 23:18

Uppdat “Nödstopp av riskfyllda experiment på barn – Fridlys Barnen”.

Uppdateringar – Nödstopp av riskfyllda experiment på barn – Fridlys Barnen | Skrivunder.com

Last edited 11 månader sedan by Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
17 december 2021 kl 13:12

relaterat

Dr Daniel Nagase: Dödfödslar ökar över hela Kanada kvinnor som är fullt vaccinerade mödrar
Dr Daniel Nagase avslöjar de ökande antal fall av dödfödslar hos fullt vaccinerade kanadensiska kvinnor med 86 fall rapporterade under 6 månader i Waterloo, Ontario,Normalt är det bara fem till sex dödfödslar per år. I Vancouver, British Columbia, dog 13 foster före förlossningen inom 24 timmar. Detta är extremt ovanligt.

https://gnews.org/1733067/

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
17 december 2021 kl 16:21

Ännu en läkare som säger det helt uppenbara.

Det är våran information, och vi har rätt till den. Helt rätt!

Försökte också hitta Barry Trowers föreläsning om microvågor DNA skador och skador på foster. Men samtliga videor jag såg på youtube en gång i tiden är helt bortstädade. I det här fallet är det ju uppenbart att det är vaccinerna, det varnade man ju för när de kom. Men kan också vara intressant att veta att ingen forskare antagit Trower utmaning ännu. (Efter 2:33 i videon)

https://www.brighteon.com/9e75aa63-4085-42fc-ae48-5abad201ba72

Tors vrede
Gäst
Reply to  Josef Persson
17 december 2021 kl 22:00

Jag tror att detta var inspelat 1997.Aaron Russo gick bort 2003.
Men att han var före sin tid är ett faktum, bortsett bibeln.

https://www.youtube.com/watch?v=95FfjrbtLQ4&t=101s

Tors vrede
Gäst
Reply to  Tors vrede
17 december 2021 kl 22:12

2007 förlåt!

Tors vrede
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
17 december 2021 kl 16:27

Jag gissar inte på slumpen!

Tors vrede
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
17 december 2021 kl 22:35
Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  Tors vrede
19 december 2021 kl 20:20

Från den 14 oktober???

Jag har inte sett den tidigare. Hur skall SVT skademinimera nu?

Den länken behöver ju mycket mer uppmärksamhet.

Tors vrede
Gäst
Reply to  Josef Persson
19 december 2021 kl 20:55

Papperskvarnen mal långsamt, min vän.

Brandy36
Brandy36
Gäst
17 december 2021 kl 10:56

Jag fattar inte hur föräldrar kan utsätta sin barn för “Döden”, med ett så kallat vaccin som de inte behöver, kanske borde man omyndighetsförklara föräldrarna.

Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
Reply to  Brandy36
17 december 2021 kl 12:48

Skall vårdnaden för nyfödda överlåtas vid födseln till SOCIALISTEN?
Snart blir det väl TVÅNGSABORT om socialisten får fortsätta?

PatrikD
Patrik
Reply to  Brandy36
17 december 2021 kl 15:02

Det här är fruktansvärt illa, allt det här. I hur många generationer kommer vågen av depression och psykiskt ohälsa skölja över västvärlden när väl dammet lägger sig? EMA har nu nödgödkänt Pfizers Paxlovid/HIV piller så nu kan dom injekterade få bromsmedicin samtidigt som dom kan försöka hålla ner siffrorna från ADE/AIDS. Sjukvården verkar ju tro att det är plötsligt är en super moronic influensa vilket är skrämmande underbegåvat i sig. Oetiskt upplägg, först så gör man alla sjuka i autoimmuna sjukdomar och cancer via en spikproteininjektion som är patenterat som ett biovapen. Som i sin tur gör folket beroende av patenterade bromsmediciner för att kunna överleva. Samtidigt som man når en viss procent av sterilisering och direkta blodproppar för varje injektion, allt för ett påstått virus med en överlevnadsprocent på 99.9997%. Sorgligt så mycket skada korkade människor med makt kan ställa till med genom att bara vara sig själva.

Tors vrede
Gäst
Reply to  Patrik
17 december 2021 kl 16:25

Det ligger på nästan samma nivå som koldioxiden, livets gas.
99.96% är inte koldioxid så straffa mänskligheten som sabbat klimatet.
Undrar om det finns någon räddning från dumhet.

PatrikD
Patrik
Reply to  Tors vrede
23 december 2021 kl 06:46

Samma kock och samma koncept, dock långt ifrån lika fysiskt förödande. Räddningen från dumhet kan väl kanske vara naturligt urval, cyniskt vinklat. Men det är långt ifrån alla som är mentalt förberedda eller ens har bett om detta vansinnet även om det kanske är nödvändigt för en starkare evolution. Det ska finnas många i ledet för att förhindra sånt här, ingen ska straffas för att man är godtrogen eller naiv. Vill hjärndöda politiker gräva sin egen grav så får dom göra det på sin egen fritid.

Last edited 11 månader sedan by Patrik
Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
Reply to  Patrik
17 december 2021 kl 22:34

Det som då ges i pillerform är troligen AZT som en “bromsmedicin”. Den togs ur som bromsmedicin med celldödande effekt mot cancer en gång i tiden men användes senare som bromsmedicin mot AIDS. AZT var helt enkelt dödligt för vad som gäller biologiska organ och deras funktion. Koppling mellan HIV och AIDS saknas, liksom hur de egentligen uppkommit. Att välplanerad biologisk krigföring funnits länge är också rätt intressant och tankeväckande.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Jan Rosbäck
18 december 2021 kl 21:20

Läs The River av Edward Hooper. Där framgår att AIDS beror av HIV som existerar och uppkom genom oralt poliovaccin som användes 1957 /58 i Afrika och skapades ur apserum
Två olika sorters apor gav upphov till två olika sorters HIV och spridningen av sjukdomen överensstämde med vaccinationsområdet.
Mycket grundligt redogörs för epidemiologin, för alla konkurrerande teorier och forskares bidrag.
Läsningen ger bra insyn i det fältet.
Den boken bör läsas av journalister som exempel på mycket grundlig grävande journalistik.
http://www.aidsorigins.com/the-river-a-journey-to-the-source-of-hiv-and-aids-2021-edition-by-edward-hooper/

PatrikD
Patrik
Reply to  petergrfstrm
23 december 2021 kl 06:51

Mycket intressant, tack för tipset. Undra hur många “virus” och sjukdomar som härstammar från alla experimentella leka gud injektioner det senaste seklet? Konceptet virus skapades väl av Rockefeller i samband med att Penicillin patenterades runt 1930 som i sin tur dödade deras bakteriella marknad.

Kerstin Ström
Kerstin Ström
Gäst
Reply to  petergrfstrm
20 januari 2022 kl 09:44

Någonstans, för länge sedan, läste jag att man hade funnit HIV/AIDS i en pojkes nerfrysta kvarlevor och det var sedan 1952-1953. Pojken hade varit väldigt sjuk och ingen kunde hjälpa honom, han dog. Men man sparade prover från honom och fann till slut en dag, att han hade dött av AIDS/HIV.
Ursäkta jag vet inte skillnaden på benämningarna

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Kerstin Ström
20 januari 2022 kl 11:25

AIDS betyder endast acquired “immunodeficiency syndrome”, på svenska ”förvärvat immunbristsyndrom” alltså ett brutet immunförsvar.

Du får med andra ord förmodligen AIDS om du dricker fotogen eller något annat som förgiftar dig.
Det finns en påstådd koppling mellan retroviruset HIV och AIDS, men de flesta som fick AIDS fick först extremt giftiga bromsmediciner som bröt ner immunförsvaret. Ser du kopplingen mellan förgiftning och AIDS?

Vi måste förstå att läkemedelsbranschen gör precis vad som behövs för att tjäna pengar. Vi ser det nu mer tydligt än någonsin gällande injektionerna med mRNA. Allt handlar om pengar och kontroll.

De bolag som producerar dessa så kallade “läkemedel” är bland med mest bötfällda för mutor, forskningsfusk, och mörkning i världen. NewsVoice har rapporterat om många domstols fall tex mot Pfizer.

PatrikD
Patrik
Reply to  Jan Rosbäck
23 december 2021 kl 07:04

Pfizer pillret är baserat på Ritonavir. En bromsmedicin som används utan större bieffekter (som jag förstår det) mot aids/förstörda immunförsvar för att hålla folk lagom sjuka och piller beroende. AZT var väl det som användes för att döda massa oskyldiga människor under deras HIV pandemi som Fauci drog igång? Som Remdesivir protokollet som dom använder idag på sjukhusen i USA som första behandlingsmeted mot “covid”. Även fast dom vet att 50% dör med vätskefyllda lungor oavsett hur friska eller sjuka dom var när dom kom till sjukhusen, vilket i sin tur ger “covid” liknande sympton och håller igång pandemin utöver dom ekonomiska incitamenten för att få folk in i ventilatorn.

Tors vrede
Gäst
Reply to  Brandy36
17 december 2021 kl 16:10

Tror inte föräldrarna kan belastas över detta! Dom sörjer nog som få.
Indoktrineringen från dom styrande, från högre till lägre nivå är den stora plågan.
Vi som upplever detta kan bara fördöma dom som lurar dom som inte klarar att tänka. Socialismen har en mycket stor del i detta, och där ingår duperings vänstern också.
Nu pågår musikhjälpen för att plocka in kapital till diktatur länder. Så allt kommer nog att bli bra. Mvh

Tors vrede
Gäst
Reply to  Tors vrede
20 december 2021 kl 20:04

Ett lite sent inlägg, men kan inte låta bli!
Våra barn, och vaccin. Jag är lindrigt sagt förbbbbanad nu!
Titta alla på detta oavsett för eller emot vaccin. Ingen kommer vara för!
RÄDDA BARNEN! Var är ni?

https://www.bitchute.com/video/TZ6XTu3TGrv4/

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV