Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

40%

40.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 23/4 kl 09:30.

Brittisk begravningsentreprenör – Det är nu upp till 10 gånger fler döda spädbarn

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 17 december 2021
- NewsVoice redaktion
Begravningschefen Wesley. Foto: Resistancegb.org

I en intervju på GB Resistance berättar en brittisk begravningsentreprenör (Wesley) att i januari 2021 ökade antalet döda dramatiskt i samband med att vaccinationerna startade. Han har aldrig sett så många döda bebisar. Kylskåpen blev överfulla. Förvaringsenheterna för döda kroppar hölls dolda när folk började vaccineras.

Wesley säger att han sett trender i åldersgrupperna sedan vaccinationerna startade. Det framgår inte i den information som begravningsentreprenörerna får om de döda är vaccinerade eller inte, men att många i åldrarna 30, 40 år och äldre tydligt ökade i januari 2021.

Många av de äldsta i befolkningen hade redan dött tidigare under 2020 att jämföra med att många betydligt yngre gick bort med start 2021, säger Wesley. Han säger också att självmordsfrekvensen ökat väsentligt, särskilt bland unga män sedan sommaren 2020 och att i runda tal har antalet döda totalt ökat 2-3 gånger.

Antalet döda spädbarn har ökat dramatiskt

Wesley säger att han aldrig sett så många döda bebisar. Bårhusens kylskåp är tidvis överfyllda med döda bebisar. Antalet har uppskattningsvis ökat upp till 10 gånger. De små kropparna får inte plats i kylskåpen utan placeras på vuxenavdelningar.

“Du har märkt det massiva upptaget hos spädbarn, får jag fråga hur gamla var dessa barn? Var de typ nyfödda?”

“Nyfödda, eller missfall, jag vet inte mer än så. Jag ser dem bara i kylen.” … “Uppenbarligen är de antingen missfall eller fullgångna dödsfödslar, men det har inte sagts så mycket om det.”

Dödsfallen i myokardit har ökat

“Vad har du mer sett? Har du sett en annan ökning av dödsfall hos yngre människor nyligen?”

“Inte hos personer under 20, och inte i 20-årsåldern egentligen. Men ovanför det, ja. Tidigare på sommaren när alla först gick ut och blev vaccinerade.” … “…det triggar något i dem, de har inte så bra hälsa på grund av något de kanske inte vet om och de kommer att gå först [dö först]. Och sedan kommer vi förmodligen att se mycket mer.’

“Vad har du sett stå på dödsattesterna?”

“Det finns mycket myokardit, myokarditbrott, allt är blod[relaterat], hjärtbaserat, lunginflammation, men covid, jag har bara haft en i år. Dödsfall i covid har skrivits ned sedan januari [2021].”

Mer vaccination – färre coviddiagnoser

Wesley svarar på frågor om coviddiagnoserna.

“Om du säger att det pågår en pandemi borde det finnas fler än så [coviddiagnoser], men det är som att de inte är så besvärade längre. De kan vrida sina siffror och göra vad som helst.”

“De markerade [tidigare] vem som helst och alla med det [covid]. De dog av andra saker, de testade dem och de märkte upp dem som covid, men nu, eftersom vaccinationen har pågått, gör de inte det [längre].”

“Vuxnas dödsfall är nere just nu” … “Det har varit vågor av människor som har påverkats av vacciner, inte för att det har dokumenterats att de har dött av vacciner, men det finns där och covid är helt enkelt obefintligt.”

Begravningsentreprenörerna måste sluta tiga

“Får jag fråga vad ert budskap till alla andra som funderar på att säga ifrån, andra begravningsentreprenörer eller sjuksköterskor?”

“Problemet är för många begravningsentreprenörer som arbetar för stora företag att de inte får säga ifrån, [men] om du ser detta måste du säga ifrån. Det finns där, det är klart som dagen. Ingen annan ser dessa dödsattester förutom vi och krematoriets personal, så allt finns där.”

Sammanfattning och översättning: NewsVoice | Video och foto: GB Resistance


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq