Covid-19-vaccin kan orsaka höga D-dimer-nivåer och mikrokoagulering

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 2 december 2021
- NewsVoice redaktion
Dr Rochagné Kilian, eget verk

Dr. Rochagné Kilian specialist på akutmedicin varnar för en oroande ökning av D-dimer-nivåer hos patienter efter att de har fått ett covid-19-vaccin. Videon förklarar fenomenet mikrokoagulering och utveckling av autoimmun sjukdom.

Vacciner som ger höga D-dimer-nivåer kan ge blödningar i huden, svårighet med kognitiv förmåga (hjärndimma), huvudvärk, hjärnblödning, blod i urin och andra symptom.

“D-dimer är en nedbrytningsprodukt av fibrin, ett litet proteinfragment som förekommer i blod efter att en blodpropp har brutits ner genom fibrinolys. D-dimerkoncentrationen kan bestämmas genom ett blodtest för att ställa diagnosen trombos. Sedan det infördes på 1990-talet har det blivit ett viktigt test att genomföra på patienter med misstänkt trombosrubbning.” – Wikipedia

Sahlgrenska Universitetssjukhuset: Referensvärden för D-dimer-nivåer

Text: NewsVoice | Källa: Dr Rochagné Kilian, Canadiancovidcarealliance.org


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: D-dimer
Stöd NewsVoice 2024
  • “– Efter 30 års forskning vet jag att när du har en, två eller tre kausalitetsstudier (kausalitet = orsakssamband) och du observerar i mikroskop, för konceptbevis, då behöver du inte göra mer. Det du ser i mikroskopet är bevis nog. När upp till tio experter världen runt ser samma sak i mikroskopet, så räcker det. I vaccinerna ser de grafen, parasiter och metaller. De som fortsätter att vaccinera bör åtalas. ” https://checkfact.org/whos-tidigare-medarbetare-astrid-stuckelberger-anser-att-pandemin-ar-planlagd-for-att-kunna-vaccinera-hela-jordens-befolkning/

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *