“Ingen mardröm kan slå den vi lever i just nu” – Fullt friska människor utestängs från samhället

publicerad 3 december 2021
- Gästskribent
Temabild: ensam kvinna. Foto: Luke Porter. Licens: Unsplash.com

En privatperson skickade följande öppna brev till alla berörda inom regering, riksdag och folkhälsomyndigheten. Insändaren skriver: “ingen mardröm kan slå den vi lever i just nu” en ny vardag där fullt friska människor utestängs från samhället. “De skapar hat emot oss.”

Sveriges regering med ministrar, riksdag och folkhälsomyndigheten har nu bestämt att utföra förföljelse, driva hat, peka ut och diskriminera, särbehandla, vanära och ställa fullt friska, helt arbetsföra, hårt arbetande, skattebetalande svenska medborgare utanför samhället. Människor som varje dag, helt friska, går till sina arbeten, försörjer sig själva och bidrar till statskassan.

Vi tar det igen – HELT FRISKA MÄNNISKOR!

Det är med en irriterande klump av gråt i halsen som jag skriver detta brev. Varvat med en fruktansvärd ilska och känsla av vanmakt, sorg och förtvivlan! Vansinnet som pågår har drabbat mig personligen och många med mig under lång tid, och eskalerat sedan förra torsdagen när beskedet kom att vi måste visa upp ett ”gult” pass för att få delta i samhället.

Jag mår psykiskt dåligt. Kan inte sova på nätterna. Ligger och grubblar. Är orolig för framtiden. Är fruktansvärt orolig för mina barns skull, vad är det för en framtid de går till mötes? Om jag vid enstaka tillfälle skulle lyckas somna, så inser jag när jag vaknar igen att ingen mardröm kan slå den vi lever i just nu, med skräcken inför vad som kommer att hända. Ovissheten. En iskall kyla av kalla kårar av att historien håller på att upprepa sig omsluter mig ända in i märgen. En ångestklump i magen tar sitt grepp om mig och vägrar att försvinna.

Sveriges regering med dess ministrar, Sveriges riksdag med dess ledamöter, folkhälsomyndigheten med dess tjänstemän vill nu ställa mig, mina barn, många av mina vänner, bekanta, kollegor och en stor del av Sveriges befolkning utanför samhället.

De vill förfölja oss genom att peka ut oss och de skapar hat emot oss. De har presskonferenser varje vecka där de hotar oss, skapar drev och hat mot oss som grupp, inför häpnadsväckande, ja rent kriminella, åtgärder mot oss.

De vill ge oss skulden för att människor blir sjuka, trots att vi är helt friska. Detta av den enda anledningen att vi, av orsaker som ingen har med att göra (med hänvisning till GDPR och den personliga integriteten), valt att inte använda ett ännu inte godkänt, experimentellt läkemedel som ingen i dagsläget vet vad det kommer att få för effekter på människors hälsa.

Vi är friska, arbetsföra skattebetalare, men vi är inte längre önskvärda. Vi är inte längre önskvärda i det land som förut kallades världens bästa land att leva i. Man skryter om att vara en humanitär stormakt. Man påstår sig slåss för alla människors lika värde. Man påstår sig, genom sina skyhöga skatter, ta hand om de sjuka, svaga och ge alla människor en utbildning genom sin skolplikt. Skatter som vi, som nu ställs utanför, i allra högsta grad bidrar med, men vi ska inte längre få vara en del av detta samhälle.

Att detta längre skulle kunna kallas ett bra land att leva i, det är rent nonsens, rent skitsnack, rent hyckleri. I detta land pågår i detta nu ett gigantiskt brott mot Sveriges medborgare! Det pågår ett gigantiskt brott mot mänskliga rättigheter!

Detta sker mot bakgrund av att vi har en smitta. Att Sveriges regering, ministrar, riksdag med dess ledamöter och folkhälsomyndigheten med dess tjänstemän med denna som smitta som kuliss, väljer att införa diskriminering och nedmontera demokratin kan inte ses som annat än helt och hållet häpnadsväckande, ja i stort sett kriminellt.

Lite fakta till er ansvariga, som tydligen inte orkat kolla själva, eller kanske faktiskt ljuger Sveriges befolkning rakt upp i ansiktet:

  • Covid är en virussjukdom som ca 99,97% överlever och kan jämställas med vanlig säsongsinfluensa.
  • De flesta som avlider är mycket gamla eller har annan sjukdomsbild i bakgrunden, precis som vid vanlig influensa.
  • Vi har ingen överdödlighet jämfört med tidigare år.
  • Sveriges och världens befolkning är nu i stort sett fullvaccinerade, en mycket liten del har inte tagit sprutan. Ändå ökar smittan. Exempelvis Gibraltar har 100% vaccinationstäckning och även där ökar smittan.
  • Av de som testat positivt för covid nu är majoriteten vaccinerade (källa: smittskyddsläkare Micael Widerström)-
  • Av de som dör med covid är 20 av 23 vaccinerade (källa: folkhälsomyndigheten).
  • När FHM kom med beskedet i torsdags att pass ska införas med motiv av att smittan nu “skenar” så låg det ca 30 personer på IVA i hela Sverige på grund av covid. 30 personer av 10 miljoner!

När ni nu, alla ni som är ansvariga och alla ni som tiger utan att protestera, vill införa vaccinpass för att medborgarna ska få lov att delta i samhällets aktiviteter, har ni funderat på anledningen till det?

Om sprutan inte hjälper för att minska smittan, människor blir sjuka trots att de tagit sprutan, hur ska ett vaccinpass (!) hjälpa mot smitta då?

Går det upp ett ljus att den enda effekten blir diskriminering av en grupp i samhället? Ni förstår det eller, att många medborgare i landet kan tänka själva och inser ju precis vad syftet med det här ”gula” passet är.

Sverige har lagar som syftar till att hindra det brott som ni just nu håller på att genomföra, det vet ni säkert eftersom ni är högt uppsatta människor som har fått förtroende att leda landet.

Svensk grundlag finns till för att skydda medborgare mot just den här typen av brott mot mänskliga rättigheter, som ni just nu håller på att genomföra. Ni vill nu sätta dessa lagar ur spel.

Inte nog med att man ska ha pass för att få delta i samhället, i andra situationer vill ni istället peka ut fullt friska, arbetsföra, skattebetalande människor genom att ha speciella regler för dessa som inte gäller de andra.

De ska pekas ut genom att sitta avskilt, de får alltså inte beblandas med de besprutade (som smittar lika mycket) som de ju i alla andra situationer träffar dagligen tex på arbetsplatser och i affärer, de får inte sitta lika många vid bordet med fler helt och hållet diskriminerande åtgärder. De ska pekas ut så att ingen kan ta miste på vilka de är så att de andra kan ta avstånd från dem. I mitt stilla sinne hoppas jag att de andra stannar där, att de bara tar avstånd.

  • I mina grubblerier om nätterna ser jag framför hur de andra börjar hata och visa sin avsky helt öppet och gör livet till en plåga för oss. Är det dit ni vill komma?
  • Är det så långt ni vill att det ska gå?
  • Någonstans, eller med all önskvärd tydlighet, så för detta tankarna till apartheid som ni ju så gärna fördömer, eller andra världskriget som ni ju också förfasar er över. Varför vill ni införa detta för er egen befolkning?

När jag funderar vidare så inser jag ju dessutom att fler och fler kommer att ställas utanför samhället. I mina nattliga grubblerier tänker jag att ni nog aldrig kommer att vara nöjda med antalet sprutor som människor injicerat utan hela tiden kommer att kräva nya injektioner för att man ska få förnya sitt pass. Hur tror ni att de kommer reagera, de som trodde på er och gick och tog både en, två och tre sprutor under loppet av knappt ett år?

De kanske blir svårt sjuka av sprutan och kan inte ta fler av hälsoskäl. Eller så inser de att de inte vill hålla på att förnya sina injektioner i oändlighet och sätter stopp innan det. Hur tror ni att dessa människor kommer att reagera när de inser att de är grundlurade och plötsligt ska behandlas som ovaccinerad ”paria” trots att de innan kanske tagit flera sprutor?

En annan fundering är att sprutorna uppenbarligen inte hjälper om man flera gånger om året behöver fylla på med nya doser. Är det sprutnarkoman man måste bli för att få ta del av det samhälle ni håller på att införa mitt framför våra ögon? Ett samhälle där människor är beroende av sina injektioner för att få vara med och delta?

Signerat: O-felia Svensson (pseudonym) | Temabild: ensam kvinna. Foto: Luke Porter. Licens: Unsplash.com

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq