Folkets Radio: Australien har förlorat sin status som paradis

publicerad 8 december 2021
- av Gästskribent
Folkets Radio

VÄRLDEN. Australien har infört några av de strängaste covidrestriktionerna i världen. Bland annat en extremt långvarig lockdown som sedan november 2021 enbart omfattar ovaccinerade. Polisen har använt gummikulor, man arresterar människor för att de inte bär munskydd och för att de deltar i protester.

  • Landet med de milsvida stränderna har snabbt förlorat sin status som frihetligt paradis, men vad är sant och vad är rykten?
  • Stämmer uppgifterna om att ovaccinerade isoleras i byggnader som påminner om koncentrationsläger?

För att få en inblick i vad som sker i landet pratar vi med Krystle Mitchell, som nyligen valde att lämna sitt jobb som polis och bli en del av motståndsrörelsen.

Text och intervju: Per Shapiro, Folkets Radio


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Om man ser historiskt så har staten, regeringar, orsakat mer döda än alla krig tillsammans. Så när staten sätter igång så är det bäst att vara anonym eller se till att dom ej får den absoluta makten. 

  • Accepterar en befolkning att avväpnas eller vara obeväpnade mot staten blir detta följden. Gång på gång bevisas det världen över att staten är fienden, ändå fortsätter folken i de flesta länder att naivt lita på att staten och politiker på något vis skall vara på deras sida. Historien visar gång på gång vad som händer när tilliten till regimen blir fanatisk, och folket är obeväpnat. Frihetens träd behöver återigen vattnas. Världen över. Sic Semper Tyranis.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *