Folkets Radio: Australien har förlorat sin status som paradis

5

VÄRLDEN. Australien har infört några av de strängaste covidrestriktionerna i världen. Bland annat en extremt långvarig lockdown som sedan november 2021 enbart omfattar ovaccinerade. Polisen har använt gummikulor, man arresterar människor för att de inte bär munskydd och för att de deltar i protester.

  • Landet med de milsvida stränderna har snabbt förlorat sin status som frihetligt paradis, men vad är sant och vad är rykten?
  • Stämmer uppgifterna om att ovaccinerade isoleras i byggnader som påminner om koncentrationsläger?

För att få en inblick i vad som sker i landet pratar vi med Krystle Mitchell, som nyligen valde att lämna sitt jobb som polis och bli en del av motståndsrörelsen.

Text och intervju: Per Shapiro, Folkets Radio

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

5 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Lars-Göran Helander
Lars-Göran Helander
Gäst
9 december 2021 kl 18:59

Om man ser historiskt så har staten, regeringar, orsakat mer döda än alla krig tillsammans. Så när staten sätter igång så är det bäst att vara anonym eller se till att dom ej får den absoluta makten. 

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Lars-Göran Helander
10 december 2021 kl 06:36

relaterat

12/06/21

Människor över hela världen protesterar mot odemokratiska restriktioner som införts för australier.
Den 4 december protesterade hundratusentals människor över hela världen till stöd för Australiens SOS-uppmaning om hjälp när landet kämpar med ökade nedstängningar, tvångsvaccinering och karantänanläggningar.

Människor över hela världen protesterar mot odemokratiska restriktioner som införts för australier • Barns hälsoförsvar (childrenshealthdefense.org)

Andreas carl Glad
Andreas carl Glad
Gäst
9 december 2021 kl 12:32

Accepterar en befolkning att avväpnas eller vara obeväpnade mot staten blir detta följden. Gång på gång bevisas det världen över att staten är fienden, ändå fortsätter folken i de flesta länder att naivt lita på att staten och politiker på något vis skall vara på deras sida. Historien visar gång på gång vad som händer när tilliten till regimen blir fanatisk, och folket är obeväpnat. Frihetens träd behöver återigen vattnas. Världen över. Sic Semper Tyranis.

Last edited 1 år sedan by Andreas carl Glad
Mike A
Mike A
Gäst
8 december 2021 kl 23:16

Sådant som man förknippar med Burma och liknande fascistdiktaturer.

Mattias RahmD
8 december 2021 kl 19:34

Första inslaget i Igans senaste video är en man som summerar läget och ger samma bild som ovan; böter för barn och ungdomar, parlamentariker som inte får rösta, gummikulor, etc.
https://odysee.com/@thecrowhouse:2/The-Stark-Reality:0