Injektion av barn har börjat i USA – Dr Jane Ruby och Stew Peters kommenterar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 13 december 2021
- NewsVoice redaktion
Stew Peters, pressfoto

VACCINKRISEN. “…nu har FDA skyndat sig att godkänna att vaccinet ges till barn under 12 år, och det innebär att vi nu ser våra första fall av allvarliga biverkningar hos barn som var för unga för att ens kunna göra ett välgrundat val.”

Transskription

Stew Peters: Det är sorgligt nog att se vuxna drabbas av katastrofala biverkningar från biovapnet [Covid-19 vaccinerna] som tror på de lögner som de fått höra eller som var tvungna att välja mellan att ta sprutan eller förlora sitt arbete, men nu har FDA [amerikanska Läkemedelsmyndigheten] höjt sitt godkännande för att ge injektionen till barn under 12 år. Det innebär att vi nu naturligtvis börjar se våra första fall av allvarliga biverkningar hos barn som var för unga för att ens kunna göra ett informerat val.

Dr Jane Ruby är med oss igen. Hon säger att hon börjar se att några av dessa allvarliga biverkningar hos barn i åldrarna 5–11 år.

Dr Jane Ruby: Morden på 5–11-åringar har börjat, Stew. Vi förutsåg det, vi fruktade det och nu är det här. Sedan FDA utökade godkännandet för 5–11-åringar den 29 oktober, ser vi de första VAERS-rapporterna komma in. Och de är chockerande.  Innan jag kommer till dem vill jag att alla ska lyssna på det här ljudbandet av ett EMT-utbyte för ett barn på 11 år som kollapsade efter att ha fått injektionen från Pfizer Biontech. [Adress] 11-årig pojke med allergisk reaktion av vaccin.  2-Delta-1. [Adress] 11-årig pojke – allergisk reaktion på vaccin. 2-Delta-1…

Stew Peters: De kallar det för en allergisk reaktion, men det låter som en 11-åring som inte reagerade alls efter att ha blivit injicerad.

Dr. Jane Ruby (own work)
Dr. Jane Ruby (own work)

Dr Jane Ruby: Det stämmer. Denna 11-åring fick en Pfizer Biontech-injektion på Lourde’s Medical Center i Vestal, New York, som jag tror ligger i närheten av Buffalo. Ett “2-Delta-1” är ett medicinskt anrop, och jag tror att “1-Delta-1” betyder “reagerar inte”.

Han var alltså inte vaken eller förlorade medvetandet.

Detta blir allt allvarligare, Stew. Det är farligt. Jag vill börja med att dela med mig av några av VAERS-rapporterna som har kommit in och som vi börjar se.

Först och främst var det en 8-årig flicka från Massachusetts. Den 23 november inkom denna VAXX-rapport: “Samma dag som injektionen: ej kontaktbar, svaghet.  Hon svimmade när hon befann sig i observationsområdet och föll av stolen. Hon kände sig bättre efter några minuter men föll av stolen igen efter att hon svimmat en andra gång. Hon hade ingen färg i ansiktet.” Jag läser från rapporten. “Efter 10–15 minuter, (lyssna på det här, Stew) kom ambulanspersonal in. Föräldern vägrade att låta henne åka till akuten. Ringde till mamman samma kväll och hon sa: “´Vi har ordnat den andra dosen med barnläkarmottagningen.´” Stew, jag kan knappt läsa det här.

Andra VAERS-rapporten… Vi har för övrigt dessa siffror för dessa VAERS-rapporter, också inlämnad den 23 november, samma dag som vaccininjektionen, som de kallar den. Det var en 9-årig flicka i Kalifornien. “Hon fick ett anfall i några sekunder och huvudvärk – klagade på allvarlig huvudvärk.”

Den tredje, Stew, som jag vill rapportera om var den 30 oktober, vaccininjektionen, som vi kallar den. Den 30 oktober kom rapporten två dagar senare, den 1 november. Detta var ett 8-årigt barn, en pojke i delstaten Wyoming. “En 8-årig manlig patient fick Biontech-injektionen, via en ospecificerad rutt (vad det nu betyder) den 1 november. “Vid 8 års ålder fick patienten denna injektion, och togs till intensivvårdsavdelningen med hjärtmuskelinflammation inom två dagar. Enligt familjen var han “helt frisk och aktiv” innan han vaccinerades. Utfallet var okänt.” En 8-åring med myokardit inom två dagar. Stew, jag vill dela med mig av en bild på detta barn, vars föräldrar satte honom på sociala medier. Han är en liten pojke som ligger i en sjukhussäng. Detta publicerades på förälderns sociala medier, så vi presenterar det här.

Jag vill att folk ska förstå hur verkligt detta är. Detta är en åttaårig pojke. Informationen under bilden var en “mini-hjärtattack”. Som hjärtspecialist, har jag ingen aning om vad folk menar med en “mini-hjärtattack”. Om han dör, blir det då en “mini-död”? Denna unga pojke, citatet från hans förälder är under bilden.  Du ser honom här med en pizza och lite flingor, “Hans första måltid på fyra dagar sedan han vaknade upp från sin koma till följd av sin “mini-hjärtattack”. “Jag är så tacksam för att han är vaccinerad med alla sjuka människor som finns här.”

Du märker att han på den här bilden att han har ledningar på bröstet, för hjärtobservation. För mig som hjärtspecialist är det så olikt att se ett barn, alla barn, såvida det inte finns en medfödd början, med andra ord, någon form av hjärtfel eller funktionsfel vid födseln. Men majoriteten av barn får inte hjärtinfarkt, vilket de flesta lekmän vet. Att kalla det för en “mini-hjärtattack” är en av de kriminella, oerhörda saker vi ser. Det är som att kalla dessa sprutor för vaccin, dessa injektioner av biologiska vapen, för vaccin. Låt oss kalla en hjärtattack, som är…

Jag vill förresten förtydliga en sak. En hjärtinfarkt är per definition en postischemisk händelse i hjärtvävnaden. Det innebär att en viss del av hjärtvävnaden inte fick syre. Det är permanent. Det lämnar ärrbildning i själva hjärtmuskeln. Det kan aldrig återställas. Det kommer aldrig tillbaka. Hjärtat måste lära sig att slå med en annan rytm en annan hastighet, och en annan funktionsnivå efter en hjärtattack. En övergående ischemisk attack är när det finns en tillfällig blockering av syre till hjärtvävnad. Om du har tur är det oftast en bröstsmärta, smärta i armarna, andnöd, och svimning den typen av symtom. Men gör inga misstag, varje hjärtattack är per definition en permanent syrebrist i hjärtvävnaden. Detta är vad som händer. Jag tror att det är början på en explosion för barn och spädbarn. Glöm inte att FDA förväntar sig data, om man kan kalla det så, från Pfizer före årets slut.  Det är bara några veckor bort för gruppen 2–4 åringar. Gud hjälpe oss, om de godkänner detta för 2–4-åringar.

Stew Peters: Bara att lyssna på dig när du berättar och visa bilden på det barnet där och en mamma som säger sådana saker. Att hon är så tacksam för att han är vaccinerad   och inte sätter ihop “2+2”. Anledningen till att din son är där är på grund av denna biovapeninjektion. Jag är säker på att hon blir förd bakom ljuset av dessa läkare. Och ingen kommer någonsin att sätta ihop “2+2”.  Det här stackars barnet kommer att lida resten av sitt liv. Som detta barn kommer att behöva utsättas för, ett livstidsförråd av en prenumeration av boosters – för alltid.

Dr Jane Ruby: Det är inte bara boosters. Men det här barnet kommer inte att göra det, det jag kan förutsäga med nästan hundraprocentig säkerhet, är att han inte kommer att ha en normal livslängd. Du kan inte ha hjärtskador i den omfattningen av en hjärtinfarkt, det är det jag menar, och förvänta sig att få leva till 70, 80, 90 års ålder, vad den förväntade livslängden är för en åtta- eller nioåring vid denna tidpunkt i livet. Det här barnet kommer att drabbas av hjärtsvikt, med upprepade episoder. Han kommer att behöva omfattande hjärtstöd, behandling och medicinering, och kommer förmodligen att ligga på intensivvårdsavdelningen fram till sin död. Jag är inte Gud, jag kan inte förutsäga det, men det kommer inte att bli en full livslängd. Detta händer vanligtvis personer i 60–70-årsåldern, och tar ut dem i 80- och 90-årsåldern. Det är otroligt sorgligt att mamman faktiskt uttrycker sin tacksamhet, för att hennes son injicerades med denna giftiga spruta som innehåller ett biovapen som faktiskt har förstört en del av hennes sons liv.

Stew Peters: Det kommer att vara anledningen till att han får sin “mini-begravning”, och det kommer att “mini” döda honom, och som leder till att hans “mini”-liv tar slut. Helt vansinnigt. Dessa människor mördar sina egna barn. De mördar bokstavligen sina egna barn, i namnet av ett virus som nästan inte drabbar några barn alls. Jag tror att jag läste 99,998 % av barnen, återhämtar sig från detta utan någon allvarlig sjukdom. Galenskap! Och med åldrarna 2 till 4 kommande… Jag antar att vi kommer att få se alla dessa VAERS…

Nu, som hjärtspecialist, jag har bara cirka 30 sekunder kvar här. Har du någon medicinsk anledning att tro att dessa typer av händelser inte kommer att inträffa i åldrarna 2–4 år?

Dr Jane Ruby: Nej, vi vet nu från några nya studier att spikproteinet, vilket är en syntetisk spik som skapas av din kropp på uppdrag av denna mRNA-molekyl, och är ett mycket giftigt protein, som gärna går till receptorerna i hjärtvävnad. Det vet vi liksom även till andra organvävnader. Så det kommer att bli    hårdare och snabbare.

Intervju av Stew Peters


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: barnvaccin
Stöd NewsVoice 2024
 • Ni vet när man trillar ner i ännu ett kaninhål sent på kvällen?

  Den 7e september dog 4 åriga Kylie Cook i Texas i sömnen, “med covid 19”.
  Det tog naturligtvis spinn, “inga underliggande sjukdomar” osv. Ja snart var det fastslaget att Kylies “antivaxxer mamma” hade dödat henne med covid.

  https://scallywagandvagabond.com/2021/09/kali-cook-galveston-county-tx-4-year-old-girl-dies-covid-19/

  Att vänta på obduktionen och få reda på att hon inte alls dog av covid vore ju dumt.

  https://abc13.com/kali-cook-death-4-year-old-covid19-dickinson/11256825/

  Fyraåringen som dog i sömnen “sjuk av covid” hade nått Häxpressen den 13e,
  för att göra sitt otjänliga jobb som postergirl för Matti & Co. (Längst ner)

  https://www.expressen.se/nyheter/hogre-risk-for-vaccinbiverkning-an-allvarlig-infektion-for-pojkar/

  (Fler än tre länkar, förlåt) Men så visar det sig alltså att Kylie inte alls har någon antivaxx mamma, hon har nämligen varit på vaxxning veckan innan.

  https://circleofmamas.com/health-news/4-year-old-dies-in-sleep-one-week-after-shots-mislabeled-as-covid/

  Det intressanta är också att hennes mamma gett sin fyraåring Tyleanol (paracetamol) innan hon somna, oklart hur mycket? När “N-acetylpara-aminophenol” bryts ner i kroppen bildas “1,4-Benzoquinone” ett ämne som bland annat hindrar “proteinase” från att spjälka proteiner.

  Också hamnar man där igen, i ett djupt kaninhål!

  https://www.researchgate.net/publication/348145081_SARS-CoV-2_spike_protein-_main_protease-_and_papain-like-protease-targeting_peptides_from_seed_proteins_following_gastrointestinal_digestion_An_in_silico_study

  Jävla corona, kommer bli utbränd från mitt utmattningssyndrom snart! Fight fire with fire kanske?

  Och paracetamol är ju i övrigt världens ofarligaste läkarmedel En riktig “antivaxx” mamma hade aldrig get det till ett barn.

  https://www.acsh.org/news/2017/09/11/tylenol-far-most-dangerous-drug-ever-made-11711

  Kan ingen få tyst på tungomålstalarna på Häxpressen snart?

  • Bra grävt. Vi ska bara ta det easy, Vi är alla i samma av ‘deras’ shittpsykopatiska sk sit. psykopaterna vill inget annat än att Vi s a s loosar det. Du kommer inte göra det om jag gissar rätt, heller inte jag om jag kan undvika så, och ingen annan heller på forumet tror jag efter ha läst skribenterna. Vi ska hålla ihop, förhoppningsvis mötas ngn gång o sedan traska vidare. Det är nu som gäller. Så är det

 • Ni vet när man trillar ner i ännu ett kaninhål sent på kvällen?

  Den 7e september dog 4 åriga Kylie Cook i Texas i sömnen, “med covid 19”.
  Det tog naturligtvis spinn, “inga underliggande sjukdomar” osv. Ja snart var det fastslaget att Kylies “antivaxxer mamma” hade dödat henne med covid.

  https://scallywagandvagabond.com/2021/09/kali-cook-galveston-county-tx-4-year-old-girl-dies-covid-19/

  Att vänta på obduktionen och få reda på att hon inte alls dog av covid vore ju dumt.

  https://abc13.com/kali-cook-death-4-year-old-covid19-dickinson/11256825/

  Fyraåringen som dog i sömnen “sjuk av covid” hade nått Häxpressen den 13e,
  för att göra sitt otjänliga jobb som postergirl för Matti & Co. (Längst ner)

  https://www.expressen.se/nyheter/hogre-risk-for-vaccinbiverkning-an-allvarlig-infektion-for-pojkar/

  (Fler än tre länkar, förlåt) Men så visar det sig alltså att Kylie inte alls har någon antivaxx mamma, hon har nämligen varit på vaxxning veckan innan.

  https://circleofmamas.com/health-news/4-year-old-dies-in-sleep-one-week-after-shots-mislabeled-as-covid/

  Det intressanta är också att hennes mamma gett sin fyraåring Tyleanol (paracetamol) innan hon somna, oklart hur mycket? När ”N-acetylpara-aminophenol” bryts ner i kroppen bildas “1,4-Benzoquinone” ett ämne som bland annat hindrar “proteinase” från att spjälka proteiner.

  Också hamnar man där igen, i ett djupt kaninhål!

  https://www.researchgate.net/publication/348145081_SARS-CoV-2_spike_protein-_main_protease-_and_papain-like-protease-targeting_peptides_from_seed_proteins_following_gastrointestinal_digestion_An_in_silico_study

  Jävla corona, kommer bli utbränd från mitt utmattningssyndrom snart! Fight fire with fire kanske?

  Och paracetamol är ju i övrigt världens ofarligaste läkarmedel En riktig “antivaxx” mamma hade aldrig get det till ett barn.

  https://www.acsh.org/news/2017/09/11/tylenol-far-most-dangerous-drug-ever-made-11711

  Kan ingen få tyst på tungomålstalarna på Häxpressen snart?

  • Bra grävt. Vi ska bara ta det easy, Vi är alla i samma av ‘deras’ shittpsykopatiska sk sit. psykopaterna vill inget annat än att Vi s a s loosar det. Du kommer inte göra det om jag gissar rätt, heller inte jag om jag kan undvika så, och ingen annan heller på forumet tror jag efter ha läst skribenterna. Vi ska hålla ihop, förhoppningsvis mötas ngn gång o sedan traska vidare. Det är nu som gäller. Så är det

  • FDA drivs tyvärr av Pfizer idag och dom har sparkat alla som säger emot eller försöker stoppa det här. Tidigare har ju även FDA varit financierat av läkemedelsindustrin som i sin tur vill ha sina produkter godkända, vilket är ett absurt upplägg då korruption blir oundvikligt. Det mest fascinerande draget dom gjort på senare tid var när FDA sökte juridisk sekretess åt Pfizer för all vaccindata. Högsta domstolen reagera dock på detta så dom är under utredning. Det är rätt störda “människor” som styr denna agendan och dom bryr sig inte om människoliv, dessutom är dom strategiskt utplacerade.

  • FDA drivs tyvärr av Pfizer idag och dom har sparkat alla som säger emot eller försöker stoppa det här. Tidigare har ju även FDA varit financierat av läkemedelsindustrin som i sin tur vill ha sina produkter godkända, vilket är ett absurt upplägg då korruption blir oundvikligt. Det mest fascinerande draget dom gjort på senare tid var när FDA sökte juridisk sekretess åt Pfizer för all vaccindata. Högsta domstolen reagera dock på detta så dom är under utredning. Det är rätt störda “människor” som styr denna agendan och dom bryr sig inte om människoliv, dessutom är dom strategiskt utplacerade.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *