Nya Zealands regering skapar permanent tvåklassamhälle för injicerade och oinjicerade

publicerad 16 december 2021
- av T. Torbjörn Sassersson, red
Premiärminister Jacinda Ardern i Nya Zeeland, Foto: NZ Herald Focus

VÄRLDEN. Nya Zeelands premiärminister Jacinda Ardern har infört ett tvåklassystem för injicerade och oinjicerade medborgare. Hon hävdar med övertydlighet att endast de som följer regeringens order kommer att tillåtas få behålla normala friheter “in a covid world”.

Det nya klassystemet i Nya Zeeland innebär att det upprättas två uppsättningar av regler, där bara den injicerade klassen får behålla alla normala friheter. Det nya samhället som regeringen skapar utgår från en konstant smittlägesbedömning som innebär att samhället följer ett “trafikljussystem” (the new covid traffic light system) från grön signal till röd.

Apartheidsystem

När covid anses öka i samhället begränsad de oinjicerade medborgarnas rörelsefrihet medan de injicerade får behålla samtliga friheter. Oinjicerade medborgare som vägrar covidtestning placeras i karantänsläger i minst 14 dagar.

Premiärminister Jacinda Ardern i Nya Zeeland, Foto: NZ Herald Focus
Premiärminister Jacinda Ardern i Nya Zeeland, Foto: NZ Herald

Bara den injicerade samhällsklassen tillåts gå på restaurang, bar, konsert, gym, hårfrisör, festival, sportevenemang etcetera. De oinjicerade får inte samlas i grupper mer än 10 personer, en regel som förhindrar mötesfriheten i landet och möjligheten att organisera en motståndsrörelse till exempel en frihetsmanifestation.

Ben Swann säger att regeringen i Nya Zeeland beslutat att landet inte kan göra sig fritt från covid och därför är ett land som permanent behåller sitt nya klassystem.

Video: Ben Swann | Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice | Bild: Premiärminister Jacinda Ardern i Nya Zeeland, Foto: NZ Herald | Hashtags: #covidworld


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Jag har raderat samtliga kommentarer som diskuterar huruvida Jacinda Ardern är transa. Det är totalt off topic. Ämnet är: Nya Zealands regering skapar permanent tvåklassamhälle för injicerade och oinjicerade

 • De vaksinerte vil aldri få sin frihet, de får bare privilegier og det er ikke frihet.
  Privilegier er noe de fort kan ta fra deg.

 • Varför är man ett så kallat troll för att man vill påvisa något sådant?

  Personligen tycker jag att det är intressant med tanke på det du själv skriver om att hon är en av Schwabs globala diktatorer för att genomföra den “covidianska” globala omställningen därför att det har kommit fram bland annat i uppdrag gransknings reportage om transsexuella att den stora merparten av de som vill så kallat korrigera sina kön lider av en eller ofta flera psykiska åkommor. Jag tänker då som jag skrev i en kommentar ovan att en störd agenda behöver störda människor.
  Detta kan tyckas lite rått men kan det likväl vara sant?

  Reiner Fuellmich, den världsberömda advokaten som han brukar beskrivas som, har ju själv berättat om hur hans forskande i covidagendan, då han talat med psykologer och läkare, drivs av sociopater och psykopater och varför då inte kunna tänka sig att deras underhuggare som har en mycket osund agenda också är osunda.

  Om så skulle vara fallet med Jacinda skulle det väl knappast vara första gången som makthavare, tänk Anders Borg, står med helikoptern i vädret, läs: har någon form av störd läggning.

 • Det gick alldeles utmärkt att säga upp sig, nu är det för sent. Hen är ett rent monster! Ingen person man ska tycka synd om eller känna sympati för. Hennes arroganta och respektlösa ton mot folket samtidigt som hon hånler inför att jaga ovaccinerade barn och vuxna med dödliga sprutor. Hon har förstört livet för miljontals människor om inte ännu flera samt förstört den mentala hälsan för alla barn i hela landet genom att kraftigt sänka deras IQ och inlärningsförmåga genom dessa satanistiska masktvång och skrämselpropaganda. Det är en IQ befriad mini tyrant som ska hängas som alla dom andra! Väger hon mindre på vägen till ugnen så är det lättare att bära.

 • Blir väl svårare och svårare för skådespelarna att hålla sina roller. Vore inte dramat så eländigt kunde man väl bara njuta av teatern.

  Så Kristersson har nu bekräftats fått “covid 19.

  https://nyheter.swebbtv.se/kravde-covidpass-overallt-nu-ar-kristersson-sjalv-covidsjuk/

  Man säger att Ulf är “dubbelvaccinerad, slutsatsen?

  1.Vaccinen funkar inte alls. Även i en hårdkontrollerad miljö som den i horhuset lyckas man inte bromsa smittan. Inte ens en välmående normalviktig moderat utan underliggande sjukdomar kommer undan.

  2,Ulf Kristersson har bara fått koksalts lösningen och är inte “vaccinerad” alls.

  3, PCR testen är ett eländigt skräp som inte borde användas.

  Finns säkert andra förklaringar också. Eller så kunde man väl säga att alla punkterna stämmer, eftersom de inte utesluter varandra. Men det hela blir ju bara löjligt.

  • Vad bra att hon känner av trycket från alla människor som genomskådat hennes falskhet!

   Världens politiker är styrda och somliga orkar inte med konsekvenserna av sitt handlande. Jag hoppas att hon kliver ur.

   Jag har mindre hopp om politiker i den KYLIGA norden!

  • Tack Hans Dahl för denna fantastiska videolänk,
   och vilken insiktsfull läkare. Har aldrig sett något mera avslöjande tills nu. En och en halv timmes koncentrerat avslöjande av en djävulsk agenda med bankirmaffian vid styrpinnen och globalisterna /WEFsom redskap.

   • Vad glad jag är för din respons, Ulf!

    Vi behöver se till att ge andra vidare av denna insikt.

    Låt oss alla hjälpas åt med det!

    Vi vet inte hur länge denna länk finns kvar, så vi behöver agera genast.

    • det är bra att du kämpar på.
     En liten detalj i det mentala sammanhanget är, att det man kämpar emot blir man själv del av. Och det funkar båda vägar. Alltså den som kämpar emot uppvaknandet kommer till slut att själv vakna upp. Därför är det viktigt att alternativet alltid finns där i cirkulation.
     Det som har högst överlevande-potential går ut som vinnare. (i sin extrema form “Stockholm syndromet”)

  • Ja den länken var verkligen en guldklimp!

   Den intervjun behöver en egen artikel.

   Bara den enkla frågeställning han kommer med. Om “vaccinen” genmodifierar dig till att tillverka spikproteiner, för att ditt immunförsvar skall bilda antikroppar mot det. Varför inte bara injicera spikproteiner i folk. Inga frysar för 70 minusgrader, inga dyra tillsatser, ingen okontrollerbar respons.

  • Jag har skickat länken till SwebbTV med förhoppning att de gör en intervju med Dr Shankara Chetty. Funderade också på om vi alla kunde skicka info till bloggar och kanaler och be dem lägga ut nyårsdagen 220101 som en massiv digital demonstration. Det gör ju inget om många skickar till samma blogg/kanal, huvudsaken är att den sprids.

   • Toppen!

    Vi behöver även nå människor i vår direkta omgivning. I generalrepetitionen inför Corona, Event 201, som ägde rum i New York i oktober 2019, övades nedstängning av internet.

 • Ett sådant underbart föredöme denna ängel är. Skapar ett mänskligare samhälle där alla är säkra och trygga.
  Alla olydiga försvann men varför är inte det lilla viruset borta?

 • lek med tanken att interndebitera varje förbrukad timme per person i att vara upptagen av detta influensaspel. Hur stora pengar och hur mycken tid stjäl detta från andra nyttigare ting.
  Väg detta emot att varje äldre har under sin livstid genomridet influensor kanske tio veckor totalt under sin livstid. Någon är skyldig rätt stora summor…!

  • Har också tänkt på det några gånger.

   Om ingen sagt något hade ju ingen förmodligen märkt något, möjligtvis i efterhand skulle det blivit känt att det var ett djävligt “influensaår”.

   Tänk om de ofantliga resurser man lagt på teatern faktisk skulle gått till de sjuka.

 • Såklart är hon en lakej, att tro ngt som helst annat vore som att spela på casino o tro man ska vinna varje gång. hon är livsfarlig o utskickad som den slav hon tränats att bli. Kolla blicken..oavsett videos el foton, ser hon programmerad ut. Men visst, jag kan ha fel

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *