Peter Wahlbeck: “Det är oförskämt att kalla vaccinkritiker för konspirationsteoretiker”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 12 december 2021
- NewsVoice redaktion
Peter Wahlbeck. Foto: Perspektiv TV

“Peter Wahlbeck är skådespelare, konstnär och stå-upp komiker från Halmstad som i höstas slog ett slag för valfrihet när det gäller vaccination. Han fick in en debattartikel i Göteborgsposten i september med titeln “Stoppa häxjakten på oss ovaccinerade”. Han berättar om varför valfrihet är viktigt, om surkålsknådande hippies och ger en känga åt de svenska journalister som han anser inte gör sitt jobb”Perspektiv TV

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq