En Regering styrd av främmande makt skulle bytas ut genom en statskupp

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 19 december 2021
- Torbjörn Sassersson
Man driving car. Foto: twenty20photos. Licens: Envato.com

Två män har under flera månader åkt runt i hela Sverige för att rekrytera nyckelpersoner och mobilisera en statskupp för att byta ut Regeringen. Nu varnar två personer i sociala medier för att delta.

De två männen åker runt i landet utan mobiltelefoner i en äldre GPS-fri bil för att röra sig under radarn. Möten arrangeras, ofta genom dörrknackning utan föranmälan, med nyckelpersoner inom oppositionen. Det kan handla om oberoende dokumentärfilmare, vaccinationsmotståndare, alternativa nättidningsägare, språkrör i minoritetspartier, tribunaldomare och kända hälsoprofiler som kontaktas.

De två männen mobiliserar en armé av civilpersoner runt om i hela landet som ska bistå 300 påstådda militärer som ska starta och leda en statskupp vilken ska initieras någon gång under de kommande månaderna. De uppges behöva hjälp av privatpersoner som vid en given signal ska täcka över trafikkameror med sopsäckar, hindra trafiken och utföra andra punktinsatser. Civilgardet uppmanas att till och med samla information om mobilmaster, bensinstationer och landsförrädare ska sättas i lador.

De engagerade civilpersonerna ska i sina respektive grupper runt om i landet dokumentera lokal infrastruktur för att bättre klara en nationell kris som kan pågå i upp till 3 månader.

I början av december hade chattret inom det civila gardet blivit så spritt att kuppen inte längre var en hemlighet i civilsamhället. Rykten om planen hade spritts till kreti och pleti över hela landet.

Två personer som i helgen gått ut på Facebook för att varna för den misstänkta psykologiska operationen är Anders Sydborg och en till person som skriver:

“Kanske har nån av er varit på ett “topphemligt” möte, där mötet inleds med att alla ska stänga av och lämna ifrån sig sina mobiler. Sen berättas en historia om hur militären ska hjälpa oss och ta tillbaka landet. Ni får en info under 1,5-3 timmar beroendes på vem som informerar. Jag vill som sagt att ni ska veta att detta är en false flag, en psyop och att all information ni fått under detta möte, tyvärr, är helt falsk”.

Upplägget kan associeras till hur SVT under falsk flagg infiltrerade en grupp av personer runt experten i vaccinationsrisker Linda Karlström för att efter 18 månader i ett crescendo sända hemliga inspelningar med Karlström i TV (Vaccinkrigarna), med syftet att smutskasta en hälsoprofil. Frågan är hur mycket SVT fick extern hjälp. Frågan är om SVT är inblandat även i denna operation.

Undertecknad lyckades tidigare, av ren nyfikenhet, få möjlighet att träffa de två männen och de gav ett övertygande intryck. Deras målsättning tycktes vara ärligt menad. De vill efter en hyfsat “fredlig” kupp utlysa ett demokratiskt nyval utan riksdagsledamöter som påverkas av främmande makt, i klartext internationella megaföretag inom läkemedelsindustrin.

Läs mer: Industrin och säkerhetstjänsten infiltrerar miljöorganisationer

Oppositionen kan råka mycket illa ut

Ett centralt problem är dock att när civila ombeds att kartlägga mobilmaster och annan infrastruktur, för att senare utföra sabotage mot dessa strukturer i samband med en statskupp som startar med ett nationellt strömavbrott, måste varningssignalerna ringa. Detta är att betrakta som förberedelser för terrorbrott och med den nya terrorlagstiftningen blir det enkelt att gripa alla landets oppositionella i ett nafs.

Alla från vaccinkritiker till nättidningsredaktörer kan spärras in och smutskastas som inhemska terrorister. Låter det överdrivet? Knappast. Se utvecklingen i världen. Österrike börjar spärra in ovaccinerade med start i februari 2022. I Australien sätts redan nu friska personer som varit för nära en PCR-positiv person i karantänsläger i minst två veckor.

I Dresden planerade vaccinmotståndare väpnade attentat, enligt etablissemangsmedia:

“En grupp hårdföra motståndare till Tysklands coronapolitik har i en hemlig chattgrupp planerat att mörda en ledande politiker i Sachsen, uppger tysk polis. På onsdagsmorgonen genomförde specialstyrkor inom polisen en razzia i Dresden”.

“Mordplanerna mot Sachsens ministerpresident Michael Kretschmer (CDU) blev kända för myndigheterna för en vecka sedan, efter att journalister på public service-kanalen ZDF infiltrerat en hemlig chattgrupp i meddelandeappen Telegram, uppger Reuters“.

SVT, 15:e december 2021

Det är intressant att notera att public service samarbetar med tyska säkerhetstjänsten.

Eftersom ryktet om statskuppen nu spridits i hela landet diskuterade NewsVoice läget med några personer inom eller med anknytning till Försvaret. Det sägs att det som pågått (rekrytering, mobilisering, taktikträning) under flera månader aldrig kunnat få fortlöpa utan att de två männen konfronterats för länge sedan. En insatt personer säger att militära underrättelsetjänsten (MUST) bör ha detekterat aktiviteten redan inom två veckor från start. En annan säger att chattret i mobilnätet snabbt plockats upp av AI-system, särskilt om ord som tex statskupp nämns.

Omvänt om aktiviteten tillåts få fortsätta i månader under ledning av två mystiska män som intensivt och under månader besöker landets alla delar för att mobilisera är det en indikation på att allt är sanktionerat med ett syfte, att det är en operation riktad mot de som rekryteras, det vill säga landets oppositionella.

Om de två männen å andra sidan inte är två “agent provocateurs” utan personer som vill avsätta en vaccinationsarmé bestående av riksdagsledamöter och myndighetspersoner aktivt påverkade av främmande makt (Big Pharma), kan de kanske fortfarande lyckas, trots att ryktet om insatsen via Facebook spridits i hela landet innan denna artikel skrevs.

Antingen startar de snabbt kuppen eller så måste de lämna landet snabbt (humor).


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • De som önskar förändra Sverige i majoritetens intresse vore betjänta av att få en klarare bild av vad detta majoritetsintresse består av rent materiellt. Dvs ekonomiskt menar jag.

  Det man behöver känna till är vilka konsekvenser det får relativt Usa mfl om Sverige bryter med det nuvarande systemet.

  Det får man inte reda på genom att lyssna på FOX News eller andra delar av msm.

  Utan det krävs att man ställer frågan här hemma.

  Och dom som vet svaret är inte angelägna om att gå ut med det men visas det ett stort intresse för den frågan så kommer nog svaret att krypa fram.

  Vänster-höger skalan och den inbördes trätan där skymmer sikten.

 • De som önskar förändra Sverige i majoritetens intresse vore betjänta av att få en klarare bild av vad detta majoritetsintresse består av rent materiellt. Dvs ekonomiskt menar jag.

  Det man behöver känna till är vilka konsekvenser det får relativt Usa mfl om Sverige bryter med det nuvarande systemet.

  Det får man inte reda på genom att lyssna på FOX News eller andra delar av msm.

  Utan det krävs att man ställer frågan här hemma.

  Och dom som vet svaret är inte angelägna om att gå ut med det men visas det ett stort intresse för den frågan så kommer nog svaret att krypa fram.

  Vänster-höger skalan och den inbördes trätan där skymmer sikten.

  • Ja lite spännande i allt elände är det!

   Men det är ju också skillnad på statskupp och revolution som jag ser det.
   Det ena kan väl leda till det andra. Men tar man bort en struktur, även om den är rutten. Så måste den ju ersättas med en ny.

   Och infrastrukturen måste hålla under tiden.

   Så även om nu intentionen är att införa riktig demokrati, så tar det ju tid att få ett sånt system på plats. Och människor behöver ju mat och förnödenheter under tiden.

   Men jag tror nog som dig, förr eller senare händer det. Frågan är väl vilket land som blir först. Jantelagens Sverige blir det nog inte. Men man vet väl aldrig.

 • Jag har idag suttit i samtal i 3 timmar med inblandade personer angående detta drama. Vissa har varit oroliga för att de gett sig in i farligheter. En person uppger att det finns en rejäl splittring mellan folk i grupperna om vad som är rätt eller falsk etc. Oavsett vad man kan tycka kommer inte vissa myndigheter se med blida ögon på att människor uppmanats att begå brott på skalan 1-2 års fängelse eller längre. Motiveringen till dessa insatser har hela tiden varit att man anser att den sittande Regeringen tagits över av främmande makt (Bad Big Pharma), vilket jag iofs själv kan tycka.

  • En gång i tiden trodde man väl aldrig att trygga lilla Sverige skulle kunna bli ett sånt där land. Regeringen i Sverige har väl mer eller mindre alltid varit rutten.
   Men många gånger har väl Sveriges befolkning haft ekonomiska fördelar av det.

   Lugnt och städat i mörkrets hjärta.

   Men nu går väl knapptryckarkompaniet på fultjack ordentligt, och lite steroider.

   Men en statskupp, för att stävja en statskupp? Blir ju bara bananrepublik av det hela. Har det någon gång lyckats? En upplyst befolkning som inte skadar varandra bara för att fascisterna vill det. När människor ser skådespelet och slutar köpa biljetterna så fallerar det väl?

   Men jag ser ingen enkel lösning, och är inte profet. Men världen kan inte fortsätta byggas på lögner och undfallenhet till det som alla vet är fel. Agnarna kommer skiljas från vetet brukar man väl säga. Ja man önskar man kom undan galenskaperna.

   https://www.youtube.com/watch?v=osTxSSIIg4c&list=TLPQMjAxMjIwMjGepU0cVJDKYQ&index=5

   Men ingen kommer nog undan, vad som behövs är fler som engagerar sig.
   Och att vi fortsätter jobba för att sanningen kommer fram.

  • Ja lite spännande i allt elände är det!

   Men det är ju också skillnad på statskupp och revolution som jag ser det.
   Det ena kan väl leda till det andra. Men tar man bort en struktur, även om den är rutten. Så måste den ju ersättas med en ny.

   Och infrastrukturen måste hålla under tiden.

   Så även om nu intentionen är att införa riktig demokrati, så tar det ju tid att få ett sånt system på plats. Och människor behöver ju mat och förnödenheter under tiden.

   Men jag tror nog som dig, förr eller senare händer det. Frågan är väl vilket land som blir först. Jantelagens Sverige blir det nog inte. Men man vet väl aldrig.

 • Jag har idag suttit i samtal i 3 timmar med inblandade personer angående detta drama. Vissa har varit oroliga för att de gett sig in i farligheter. En person uppger att det finns en rejäl splittring mellan folk i grupperna om vad som är rätt eller falsk etc. Oavsett vad man kan tycka kommer inte vissa myndigheter se med blida ögon på att människor uppmanats att begå brott på skalan 1-2 års fängelse eller längre. Motiveringen till dessa insatser har hela tiden varit att man anser att den sittande Regeringen tagits över av främmande makt (Bad Big Pharma), vilket jag iofs själv kan tycka.

  • En gång i tiden trodde man väl aldrig att trygga lilla Sverige skulle kunna bli ett sånt där land. Regeringen i Sverige har väl mer eller mindre alltid varit rutten.
   Men många gånger har väl Sveriges befolkning haft ekonomiska fördelar av det.

   Lugnt och städat i mörkrets hjärta.

   Men nu går väl knapptryckarkompaniet på fultjack ordentligt, och lite steroider.

   Men en statskupp, för att stävja en statskupp? Blir ju bara bananrepublik av det hela. Har det någon gång lyckats? En upplyst befolkning som inte skadar varandra bara för att fascisterna vill det. När människor ser skådespelet och slutar köpa biljetterna så fallerar det väl?

   Men jag ser ingen enkel lösning, och är inte profet. Men världen kan inte fortsätta byggas på lögner och undfallenhet till det som alla vet är fel. Agnarna kommer skiljas från vetet brukar man väl säga. Ja man önskar man kom undan galenskaperna.

   https://www.youtube.com/watch?v=osTxSSIIg4c&list=TLPQMjAxMjIwMjGepU0cVJDKYQ&index=5

   Men ingen kommer nog undan, vad som behövs är fler som engagerar sig.
   Och att vi fortsätter jobba för att sanningen kommer fram.

 • Att kartlägga mobil radio-tv master kan ju också vara av den anledningen att man vill skydda för att säkerställa att inte våra globalister saboterar möjlighet t kommunikation….
  Märkligt att första tanken alltid blir. Terror o sabotage. Händer det något är kommunikationen mellan civila viktig.
  En tanke
  LeifB

  • Ja som elöverkänslig under låggradig tortyr under mobilmasterna så är jag ju inte förtjust i dem. Men i händelse av krig, kris eller liknande så är de ju fullständig essentiella för att människor skall kunna orientera sig i vardagen och hålla ihop.

   De tre dagar av mörker som människor pratar om kan jag inte se som något annat än av ondska. Men så sitter jag ju inte med i galaktiska rådet, är inte med på the Trump train, eller jobbar med Putin även om jag blir beskylld för det. Finns mycket jag inte vet. Men blir det svart så gissar jag på att det inte är till någon med gott hjärtas fördel.

   Skulle “regeringen” däremot gå ut och be om ursäkt för det pågående folkmordet i slowmotion, och sedan upprätta fiber till all och sen stänga ner så visst. Vill vi ha ett ekosystem kvar så. Men ännu har ingen i regeringen visat tecken på att vara vid sunda vätskor..

 • Som jag fattar..svenskarna vill inte tillbaka sitt land?
  Vet ni vad är det på G.?
  Vet ni att Regeringen existerar inte..
  Vet ni att många politiker ör arresterad..dubbel spelar original och sitter i Riksdagen…
  CGI och hologram används att lura er..
  Hallo..vaknaaaaaa för helvete..

  • Är de arresterade är det väl lugnt då?

   Vem styr nu då, Trump, galaktiska rådet eller reptilerna?

   Och när vi vaknar, vad skall vi göra då? Äta frukost?
   Har du något blått piller till frukost, eller ett rött kanske?

   Någon liten källa på det du påstår kanske?

 • Att kartlägga mobil radio-tv master kan ju också vara av den anledningen att man vill skydda för att säkerställa att inte våra globalister saboterar möjlighet t kommunikation….
  Märkligt att första tanken alltid blir. Terror o sabotage. Händer det något är kommunikationen mellan civila viktig.
  En tanke
  LeifB

  • Ja som elöverkänslig under låggradig tortyr under mobilmasterna så är jag ju inte förtjust i dem. Men i händelse av krig, kris eller liknande så är de ju fullständig essentiella för att människor skall kunna orientera sig i vardagen och hålla ihop.

   De tre dagar av mörker som människor pratar om kan jag inte se som något annat än av ondska. Men så sitter jag ju inte med i galaktiska rådet, är inte med på the Trump train, eller jobbar med Putin även om jag blir beskylld för det. Finns mycket jag inte vet. Men blir det svart så gissar jag på att det inte är till någon med gott hjärtas fördel.

   Skulle “regeringen” däremot gå ut och be om ursäkt för det pågående folkmordet i slowmotion, och sedan upprätta fiber till all och sen stänga ner så visst. Vill vi ha ett ekosystem kvar så. Men ännu har ingen i regeringen visat tecken på att vara vid sunda vätskor..

 • “hemlig chattgrupp” tillåt mig småle. När jag gjorde militärtjänstgöring var lektion 1a: ”Radiotystnad”. Lektion 2: ”En svensk tiger”. Det finns väl ingenting från den här tiden som är aktuellt i dag förutom just ovan samt möjligen automatkarbinerna också.

  Hela upplägget låter oerhört amatörmässigt. Som jag ser det finns två alternativ: antingen består aktionsgruppen av en mycket liten klick initierade som helt gått under radarn: aldrig varit politiskt aktiva på höger- respektive vänsterkant. Aldrig skrivit något obskyrt på alternativa medier och naturligtvis aldrig demonstrerarat eller på annat sätt stuckit ut, utan lever normala liv där bara misstanken i sig ter sig smått löjlig – tänk typ Militärligan. Alternativ två är samma upplägg, men med en svans av typen fanatiskt trogna (religiösa) anhängarna som aldrig ställer frågor utan bara tar sig dit koordinaterna pekar med bombältet på samt inväntar rätt tillfälle.

  Att åka land och rike kring och ragga upp ett hundratal amatörer, till och med tusentals (öppna möten?) där mängder av människor instrueras kartlägga känslig infrastruktur? Problemet är att människan aldrig kan hålla käft. Det hela skulle läcka ut på nolltid och det har det ju gjort också. 

 • Eftersom brottsprovokation saknar lagstöd så är det nog mer ett försök att kartlägga de som eventuellt skulle kunna tänka sig att gå lite längre än till namninsamlingar och protester.

  • Det är väl ett brott att utföra brottsprovokation i Sverige?

   Hade vi haft en underrättelsetjänst i Sverige skulle ju “upprorsmakarna” suttit i fängelse nu. Så du har nog helt rätt. Man försöker provocera fram våld, eller de som är villiga till våld. Så kan man registrera dem och använda dem som syndabockar.

   Hade Sverige haft en säkerhetspolis som var för folket skulle man ju redan stoppat projektet i sin linda. Men man vill ju ha bråk, så mycket det bara går.
   Då blir det inte så uppenbart när de står med K-pisten, piskan och megafonen och kräver att 5 åringarna skall kavla upp armen för att rädda gammelfarmor från döden genom att genmodifiera sig och injicera gift.

   Sån oerhört tragisk utveckling i Sverige. Man får väl hoppas i alla fall att det finns fler än “300 militärer” som är villiga att säga upp sig från den fascistiska regimen.
   Militär tjänar ju inget som helst gott syfte idag, det är alltid militären mot folket.
   Eller ja då i slutänden, folket mot folket, på de oheligas uppdrag.

   Hade vi haft en militär värd namnet skulle förbrytarna i horhuset rosenbad suttit i fängelse nu för medhjälp till folkmord.

   https://odysee.com/@en:a5/PK_Tot-durch-Impfung_english:a

   https://odysee.com/@en:a5/Pathology-Conference-2-en:b

   Nu handlar det ju inte om “mikroskop i köket” längre, som SVT försökt få det till.

   • Vad som räknas som brottsprovokation är lite flytande. Men om de själva föreslår att man ska delta i deras egna statskupp, så är det nog över gränsen för vad som skulle hålla i en domstol. Till och med i Sverige.

    Men hela det här upplägget får mig att misstänka att det är just säkerhetspolisen som har försökt kartlägga. Det här är ju ett gammalt beprövat MO som de kört med t.ex. islamister. Där det efter något påstått terrordåd visat sig att den s,k. “terroristen” både varit bevakad av och haft kontakt med just säkerhetspolisen.

  • Brottsprovokation som ett verkyg skrevs in av dåvarande justitieministern Beatrice Ask (utbildad som hårfrisörselev) liksom infiltration och informationsverksamhet (aka inre spaning) blev lagstadgad under stora applåder under ett möte i Göteborg för drygt ett decennium sedan. Just för att kunna hanteras juridiskt som bevis i en domstol. Så lycka till Anders om du skulle råka illa ut.

 • Var längesen nu, men tog på mig skyddsdräkten och dök in på Aftonhatets hemsida. Fick sprita mig rätt tungt när jag gick därifrån, ja rädslan från de livrädda äldre männen satt rätt hårt…..

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/wOVe24/anti-vaxxare-bryter-ner-demokratin–forska-pa-egen-hand-ar-var-tids

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/pW4PgW/terrordad-nytt-hot-i-pandemins-kolvatten

  https://www.friatider.se/guillou-antivaxxare-bor-sjalva-betala-sin-vard-och-begravning

  Ja passar väl som handen i handsken för ovanstående psyop?

  Peter Kadhammar säger nu att ” Forska på egen hand betyder: Bryt ner demokratin”. Att själv läsa vetenskapliga artiklar och ställa frågor är nu i “demokratin” Sverige tydligen nedbrytande. Stod sig inte FHM bättre än så?
  Jag är totalt ointresserad av vad du säger, sa jag”. Ja det är så man avvisar argumenten från de farliga antivaxxarna. Genom fullständig ignorans…

  Guillo å sin sida tycker vi ska betala för vår vård och begravning själva. Själv har jag gått ur svenska kyrkan, förlåt Jesus men de har ju förstört den, men begravningsavgiften kommer ingen undan. Så någon kan väl roa sig med att räkna ut vad det kostar att dö i Sverige med en medelålder på 82 år.

  Själv har jag ju betalat skatt till sjukvården hela livet också, även som sjukpensionär bland annat skadad av vaccin. Jag betalar gärna för min vård själv, eftersom jag ändå inte får någon, men då ska jag inte heller betala skatt till det ruttna vårdsystemet där jag inte ens kan anmäla en vaccinskada.

  Eftersom Guillo verkar helt ovetande om dessa grundläggande fakta så tycker jag han kan utbilda sig lite, och hans utbildning vill inte jag betala för. 17 miljoner fick hattidningen i presstöd 2020, från våra skattepengar. Mina pengar kan gå till något bättre än en svinrik coronahysteriker.

  “Om den extra smittsamma varianten omikron tvingar fram nya nedstängningar av samhällen och tvångsvaccinering så ökar också risken för terrordåd relaterade till p..”

 • Som jag fattar..svenskarna vill inte tillbaka sitt land?
  Vet ni vad är det på G.?
  Vet ni att Regeringen existerar inte..
  Vet ni att många politiker ör arresterad..dubbel spelar original och sitter i Riksdagen…
  CGI och hologram används att lura er..
  Hallo..vaknaaaaaa för helvete..

  • Är de arresterade är det väl lugnt då?

   Vem styr nu då, Trump, galaktiska rådet eller reptilerna?

   Och när vi vaknar, vad skall vi göra då? Äta frukost?
   Har du något blått piller till frukost, eller ett rött kanske?

   Någon liten källa på det du påstår kanske?

 • Det här är inget annat än en av ‘deras’ oändligt uppenbara förevändnings’operationer, dvs så ingen el få bland allmänheten ska kritisera sk ‘övermakten’ när de som sedvanliga parasiter skriijder tjill vjerkhet. parasiterna vågar ju inte ta en öppen kamp då ‘de’ vet precis vad som skulle ske

 • “hemlig chattgrupp” tillåt mig småle. När jag gjorde militärtjänstgöring var lektion 1a: “Radiotystnad”. Lektion 2: “En svensk tiger”. Det finns väl ingenting från den här tiden som är aktuellt i dag förutom just ovan samt möjligen automatkarbinerna också.

  Hela upplägget låter oerhört amatörmässigt. Som jag ser det finns två alternativ: antingen består aktionsgruppen av en mycket liten klick initierade som helt gått under radarn: aldrig varit politiskt aktiva på höger- respektive vänsterkant. Aldrig skrivit något obskyrt på alternativa medier och naturligtvis aldrig demonstrerarat eller på annat sätt stuckit ut, utan lever normala liv där bara misstanken i sig ter sig smått löjlig – tänk typ Militärligan. Alternativ två är samma upplägg, men med en svans av typen fanatiskt trogna (religiösa) anhängarna som aldrig ställer frågor utan bara tar sig dit koordinaterna pekar med bombältet på samt inväntar rätt tillfälle.

  Att åka land och rike kring och ragga upp ett hundratal amatörer, till och med tusentals (öppna möten?) där mängder av människor instrueras kartlägga känslig infrastruktur? Problemet är att människan aldrig kan hålla käft. Det hela skulle läcka ut på nolltid och det har det ju gjort också. 

 • Eftersom brottsprovokation saknar lagstöd så är det nog mer ett försök att kartlägga de som eventuellt skulle kunna tänka sig att gå lite längre än till namninsamlingar och protester.

  • Det är väl ett brott att utföra brottsprovokation i Sverige?

   Hade vi haft en underrättelsetjänst i Sverige skulle ju “upprorsmakarna” suttit i fängelse nu. Så du har nog helt rätt. Man försöker provocera fram våld, eller de som är villiga till våld. Så kan man registrera dem och använda dem som syndabockar.

   Hade Sverige haft en säkerhetspolis som var för folket skulle man ju redan stoppat projektet i sin linda. Men man vill ju ha bråk, så mycket det bara går.
   Då blir det inte så uppenbart när de står med K-pisten, piskan och megafonen och kräver att 5 åringarna skall kavla upp armen för att rädda gammelfarmor från döden genom att genmodifiera sig och injicera gift.

   Sån oerhört tragisk utveckling i Sverige. Man får väl hoppas i alla fall att det finns fler än “300 militärer” som är villiga att säga upp sig från den fascistiska regimen.
   Militär tjänar ju inget som helst gott syfte idag, det är alltid militären mot folket.
   Eller ja då i slutänden, folket mot folket, på de oheligas uppdrag.

   Hade vi haft en militär värd namnet skulle förbrytarna i horhuset rosenbad suttit i fängelse nu för medhjälp till folkmord.

   https://odysee.com/@en:a5/PK_Tot-durch-Impfung_english:a

   https://odysee.com/@en:a5/Pathology-Conference-2-en:b

   Nu handlar det ju inte om “mikroskop i köket” längre, som SVT försökt få det till.

   • Vad som räknas som brottsprovokation är lite flytande. Men om de själva föreslår att man ska delta i deras egna statskupp, så är det nog över gränsen för vad som skulle hålla i en domstol. Till och med i Sverige.

    Men hela det här upplägget får mig att misstänka att det är just säkerhetspolisen som har försökt kartlägga. Det här är ju ett gammalt beprövat MO som de kört med t.ex. islamister. Där det efter något påstått terrordåd visat sig att den s,k. “terroristen” både varit bevakad av och haft kontakt med just säkerhetspolisen.

  • Brottsprovokation som ett verkyg skrevs in av dåvarande justitieministern Beatrice Ask (utbildad som hårfrisörselev) liksom infiltration och informationsverksamhet (aka inre spaning) blev lagstadgad under stora applåder under ett möte i Göteborg för drygt ett decennium sedan. Just för att kunna hanteras juridiskt som bevis i en domstol. Så lycka till Anders om du skulle råka illa ut.

 • Fascinerande, ja faktiskt det mest fascinerande på länge!

  “300 militärer”. Och så vill de ha hjälp av allmänheten för att hitta mobilmaster?

  Kom igen, det är ju längesen det var 1 april. Gå in på hitta.se, slå in valfri adress, och så går du ner på marknivå och trycker “friluftskarta”, och så ploppar mobilmasterna upp som kryss på kartan.

  https://www.hitta.se/kartan!~59.33461,18.10391,13.43756398345512z/tr!i=Ve8oFaBe/tileLayer!l=2?usergeo=1

  Många av operatörerna har en funktion som heter “visa mastellement” eller liknande på sina “täckningskartor”. Masterna skickar ju ut sin signaturmelodi i etern 24 timmar om dygnet. Varenda underrättelstjänst i världen har väl varenda mast utmarkerad sedan länge.

  MUST osv må vara en håla för jordens mörkaste varelser. Men militären är för fan inte efterbliven!

  Helt klart en psyop! Hade det varit på riktigt hade ju de som värvats och sagt ja varit borta sedan länge. Varenda telefon, mail, osv i Sverige avlyssnas sedan länge. Människor har ju frivilligt skrivit över sina liv till Facebook & CO. De behöver inte ens FRA lagen till sånt.

  Själv har jag inget rent mjöl i påsen! Jag är glutenintolerant och äter inte mjöl.
  Men jag har heller inget att dölja. Allt vi gör på en modern teknikpryl är offentlig verksamhet så som jag ser det.

  När alla vänder på huvudet och ser att kejsaren är naken, då faller ju skådespelet. Det svåra är bara att få alla som stirrar stint på SVT att vrida några grader på nacken.

  Sanning, ärlighet och öppenhet! Ett samhälle kan aldrig byggas på konspirationer och lögner. Hela spelet bygger ju på att få människor att göra deras smutsiga arbete åt dem. DVS så länge människor går med på att under den gränslöst ansvarslösa socialistiska regimen säga, “jag gör ju bara mitt jobb”! Så går det ju naturligtvis.

  Dagen då människor slutar skada sina medmänniskor, genomdriva vanvettiga agendor osv. Då faller ju masken. Och då möjligtvis blir det krig. Tyvärr vill jag inte vara pessimist. Men “300 militärer”.

  • Nej du kan inte se mobilmaster med den karten, ingen karta täcker samtliga master.

   Många länder har en karta över var mobilmasterna finns, fast 2010 lade Sverige lade ner sin karta som fanns hos Post- & telestyrelsen, PTS. Här får vi nöja oss med operatörernas täckningskartor men Lantmäteriet gör det möjligt att hitta master på landsbygden.

   Alla master och torn finns med på Lantmäteriets topografiska karta, men för att se om det är en mobilmast måste man göra besök på plats eller studera flygfoton. Det operatörernas kartor ger oss är om det finns god eller mycket god täckning men inte koordinaterna och det är väl av en orsak.
    
   Hela upplägget ter sig synnerligen dumt, vilka har gått på detta egentligen? Borde inte folk ställa sig den ärliga frågan vad visten skulle vara att kartlägga samtliga master – det skulle ta år att göra och måste göras på plats och sedan då? Skulle man slå ut dom senare eller? Antal master är för övrigt oerhört många och sitter på nästan samtligt hustak i alla tätorter. Skulle hundratals människor börja klättra på husfasaderna eller vadå? Fast kan man lura i människor att göra allt detta, skulle man kanske kunna kunna få det till förberedelse för terroristbrott? Dom flesta som döms för detta brott döms i regel enligt den så kallade finansieringslagen. 

   • Hela upplägget ter sig synnerligen dumt”.

    Ja det var väl egentligen det jag ville säga. Men nog kan man se masterna allt. Enskilda sändare på hustak finns inte med, men i övrigt verkar det stämma.

    https://www.hitta.se/kartan!~60.15483,15.19610,13.065234388686337z/tr!i=RMO6XE9z/search!st=cmp!q=ica%20ludvika!b=53.95609:-9.49219,69.73333:25.00488!t=weblist/tileLayer!l=2?search=ica%2520ludvika&sst=cmp&st=weblist

    Gå in på hitta.se. Tryck in en adress där du vet att det står en mast. Tryck på fjärde lilla lådan nere till vänster där det står “friluft”. Friluftskartan. Nu dyker alla master upp på kartan, men inte alla enskilda sändare på hustak. Man kan inte se om det är en rakelmast, 3G, 4G 5G eller CIA mindcontrol sändare (skratt). Går man för högt så försvinner kryssen.

    Men det hela är ju som sagt löjligt. Främmande “makt” behöver ju bara flyga över Sverige en gång med en avancerad spektrumanalysator så är det färdigt. Sverige lyssnar ju på ryssen hela tiden, på flera mils avstånd.

    Att slå ut hela mobilnäten skulle ju för 300 personer vara ett evighetsjobb även när man vet var de är. Och varför skulle man slå ut dem? Så Svensson blir utan täckning? Eliten har sina kanaler ändå.

    Visst är det vapensystem! Och dagen de börjar använda det som just det gäller det väl att freda sig i självförsvar. Så slutar de grilla människor långsamt som nu, så vet ni vad som behöver göras. Kanske kan man freda den plats man befinner sig på. Men hela Sverige, lycka till!

 • Var längesen nu, men tog på mig skyddsdräkten och dök in på Aftonhatets hemsida. Fick sprita mig rätt tungt när jag gick därifrån, ja rädslan från de livrädda äldre männen satt rätt hårt…..

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/wOVe24/anti-vaxxare-bryter-ner-demokratin–forska-pa-egen-hand-ar-var-tids

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/pW4PgW/terrordad-nytt-hot-i-pandemins-kolvatten

  https://www.friatider.se/guillou-antivaxxare-bor-sjalva-betala-sin-vard-och-begravning

  Ja passar väl som handen i handsken för ovanstående psyop?

  Peter Kadhammar säger nu att ” Forska på egen hand betyder: Bryt ner demokratin”. Att själv läsa vetenskapliga artiklar och ställa frågor är nu i “demokratin” Sverige tydligen nedbrytande. Stod sig inte FHM bättre än så?
  Jag är totalt ointresserad av vad du säger, sa jag”. Ja det är så man avvisar argumenten från de farliga antivaxxarna. Genom fullständig ignorans…

  Guillo å sin sida tycker vi ska betala för vår vård och begravning själva. Själv har jag gått ur svenska kyrkan, förlåt Jesus men de har ju förstört den, men begravningsavgiften kommer ingen undan. Så någon kan väl roa sig med att räkna ut vad det kostar att dö i Sverige med en medelålder på 82 år.

  Själv har jag ju betalat skatt till sjukvården hela livet också, även som sjukpensionär bland annat skadad av vaccin. Jag betalar gärna för min vård själv, eftersom jag ändå inte får någon, men då ska jag inte heller betala skatt till det ruttna vårdsystemet där jag inte ens kan anmäla en vaccinskada.

  Eftersom Guillo verkar helt ovetande om dessa grundläggande fakta så tycker jag han kan utbilda sig lite, och hans utbildning vill inte jag betala för. 17 miljoner fick hattidningen i presstöd 2020, från våra skattepengar. Mina pengar kan gå till något bättre än en svinrik coronahysteriker.

  “Om den extra smittsamma varianten omikron tvingar fram nya nedstängningar av samhällen och tvångsvaccinering så ökar också risken för terrordåd relaterade till p..”

 • Det här är inget annat än en av ‘deras’ oändligt uppenbara förevändnings’operationer, dvs så ingen el få bland allmänheten ska kritisera sk ‘övermakten’ när de som sedvanliga parasiter skriijder tjill vjerkhet. parasiterna vågar ju inte ta en öppen kamp då ‘de’ vet precis vad som skulle ske

  • Mer än suspekt, men oavsett så är det ett troligt framtida scenario i princip överallt om detta fortsätter. Men Globalisterna/Regeringar håller ju på och provocerar fram massa undantagslagar i Europa just nu då dom inte rår på rättsväsendet. Skulle vara bäst om alla bara intar civil olydnad och säger NEJ sen håller sig till välarrangerade fredliga protester och informationskrig medan rättsväsendet jobbar på under radarn.

 • En dylik aktion kommer med största sannolikhet förr eller senare att krävas för att ta tillbaka friheten från globalisterna.

  För de kommer aldrig att acceptera att avsättas på “demokratisk” väg.

  Först måste folket dock beväpna sig.

  Och vara beredda att inte låta sig “gripas” vid någon “razzia” utan skicka statens stormtrupper på flykten med svansen mellan benen.

  De som värderar friheten måste förstå att frihetens träd kräver sin bevattning.

 • Fascinerande, ja faktiskt det mest fascinerande på länge!

  “300 militärer”. Och så vill de ha hjälp av allmänheten för att hitta mobilmaster?

  Kom igen, det är ju längesen det var 1 april. Gå in på hitta.se, slå in valfri adress, och så går du ner på marknivå och trycker “friluftskarta”, och så ploppar mobilmasterna upp som kryss på kartan.

  https://www.hitta.se/kartan!~59.33461,18.10391,13.43756398345512z/tr!i=Ve8oFaBe/tileLayer!l=2?usergeo=1

  Många av operatörerna har en funktion som heter “visa mastellement” eller liknande på sina “täckningskartor”. Masterna skickar ju ut sin signaturmelodi i etern 24 timmar om dygnet. Varenda underrättelstjänst i världen har väl varenda mast utmarkerad sedan länge.

  MUST osv må vara en håla för jordens mörkaste varelser. Men militären är för fan inte efterbliven!

  Helt klart en psyop! Hade det varit på riktigt hade ju de som värvats och sagt ja varit borta sedan länge. Varenda telefon, mail, osv i Sverige avlyssnas sedan länge. Människor har ju frivilligt skrivit över sina liv till Facebook & CO. De behöver inte ens FRA lagen till sånt.

  Själv har jag inget rent mjöl i påsen! Jag är glutenintolerant och äter inte mjöl.
  Men jag har heller inget att dölja. Allt vi gör på en modern teknikpryl är offentlig verksamhet så som jag ser det.

  När alla vänder på huvudet och ser att kejsaren är naken, då faller ju skådespelet. Det svåra är bara att få alla som stirrar stint på SVT att vrida några grader på nacken.

  Sanning, ärlighet och öppenhet! Ett samhälle kan aldrig byggas på konspirationer och lögner. Hela spelet bygger ju på att få människor att göra deras smutsiga arbete åt dem. DVS så länge människor går med på att under den gränslöst ansvarslösa socialistiska regimen säga, “jag gör ju bara mitt jobb”! Så går det ju naturligtvis.

  Dagen då människor slutar skada sina medmänniskor, genomdriva vanvettiga agendor osv. Då faller ju masken. Och då möjligtvis blir det krig. Tyvärr vill jag inte vara pessimist. Men “300 militärer”.

  • Nej du kan inte se mobilmaster med den karten, ingen karta täcker samtliga master.

   Många länder har en karta över var mobilmasterna finns, fast 2010 lade Sverige lade ner sin karta som fanns hos Post- & telestyrelsen, PTS. Här får vi nöja oss med operatörernas täckningskartor men Lantmäteriet gör det möjligt att hitta master på landsbygden.

   Alla master och torn finns med på Lantmäteriets topografiska karta, men för att se om det är en mobilmast måste man göra besök på plats eller studera flygfoton. Det operatörernas kartor ger oss är om det finns god eller mycket god täckning men inte koordinaterna och det är väl av en orsak.
    
   Hela upplägget ter sig synnerligen dumt, vilka har gått på detta egentligen? Borde inte folk ställa sig den ärliga frågan vad visten skulle vara att kartlägga samtliga master – det skulle ta år att göra och måste göras på plats och sedan då? Skulle man slå ut dom senare eller? Antal master är för övrigt oerhört många och sitter på nästan samtligt hustak i alla tätorter. Skulle hundratals människor börja klättra på husfasaderna eller vadå? Fast kan man lura i människor att göra allt detta, skulle man kanske kunna kunna få det till förberedelse för terroristbrott? Dom flesta som döms för detta brott döms i regel enligt den så kallade finansieringslagen. 

   • Hela upplägget ter sig synnerligen dumt”.

    Ja det var väl egentligen det jag ville säga. Men nog kan man se masterna allt. Enskilda sändare på hustak finns inte med, men i övrigt verkar det stämma.

    https://www.hitta.se/kartan!~60.15483,15.19610,13.065234388686337z/tr!i=RMO6XE9z/search!st=cmp!q=ica%20ludvika!b=53.95609:-9.49219,69.73333:25.00488!t=weblist/tileLayer!l=2?search=ica%2520ludvika&sst=cmp&st=weblist

    Gå in på hitta.se. Tryck in en adress där du vet att det står en mast. Tryck på fjärde lilla lådan nere till vänster där det står “friluft”. Friluftskartan. Nu dyker alla master upp på kartan, men inte alla enskilda sändare på hustak. Man kan inte se om det är en rakelmast, 3G, 4G 5G eller CIA mindcontrol sändare (skratt). Går man för högt så försvinner kryssen.

    Men det hela är ju som sagt löjligt. Främmande “makt” behöver ju bara flyga över Sverige en gång med en avancerad spektrumanalysator så är det färdigt. Sverige lyssnar ju på ryssen hela tiden, på flera mils avstånd.

    Att slå ut hela mobilnäten skulle ju för 300 personer vara ett evighetsjobb även när man vet var de är. Och varför skulle man slå ut dem? Så Svensson blir utan täckning? Eliten har sina kanaler ändå.

    Visst är det vapensystem! Och dagen de börjar använda det som just det gäller det väl att freda sig i självförsvar. Så slutar de grilla människor långsamt som nu, så vet ni vad som behöver göras. Kanske kan man freda den plats man befinner sig på. Men hela Sverige, lycka till!

 • Det som dock gör mig lite konfunderad är ju dessa ord:
  “Jag vill som sagt att ni ska veta att detta är en false flag, en psyop och att all information ni fått under detta möte, tyvärr, är helt falsk” – [P], 17 december 2021

  Vad menar [P] med orden “tyvärr, är helt falsk”? Detta ord “tyvärr” blir ju oerhört malplacerat!
  Fanns det här en ambition i hjärtat att med militärens makt vilja överta makten? Hoppas bara att det var slarvigt ordval?

  • Vad är problemet med det?

   Det är en utmärkt ambition.

   Nuvarande globalistmarionetter kommer aldrig att låta sig avsättas på “Demokratiskt” sätt.

   De bör gå Chaucheskus öde tillmötes.

   • Märkligt sätt att skriva är du ett troll? Globalisterna är väll inga marionetter, de är väll de som drar i trådarna så att politikerna sprattlar….

   • Ceaușescu störtades 1989 av en av Usa och Sovjet iscensatt kupp efter att ett grannland erbjudit sig att bli upptaget i Rumänien. CNNs och andras lögnmaskineri påstod att massmord hade förövats i Timisora men det var bluff och de lik man visade upp var tagna från bårhuset.
    Rumänien liksom DDR tog lån av väst för modernisering och blev hårt skuldsatta.

    • “ett grannland erbjudit sig att bli upptaget i Rumänien.” skulle du kunna utveckla?! Jag har upplevt revolutionen, jag har andra uppfattningar. För övrigt i den tiden Rumänien hade inga statsskulder.

  • Att ens dras in i och ens lockas att delta i sådana hemliga möten är ju helt förkastligt! Nej, låt allt gå öppet tillväga, så kommer vi till sist segra….

 • Ja, det gäller att vara fast rotad i sanningen likt en pålrot, då kan det blåsa åt vilket håll det vill! Rävaktigt politiskt spel är avskyvärt och skall avslöjas i sin linda! Tack Torbjörn!

  • Mer än suspekt, men oavsett så är det ett troligt framtida scenario i princip överallt om detta fortsätter. Men Globalisterna/Regeringar håller ju på och provocerar fram massa undantagslagar i Europa just nu då dom inte rår på rättsväsendet. Skulle vara bäst om alla bara intar civil olydnad och säger NEJ sen håller sig till välarrangerade fredliga protester och informationskrig medan rättsväsendet jobbar på under radarn.

 • En dylik aktion kommer med största sannolikhet förr eller senare att krävas för att ta tillbaka friheten från globalisterna.

  För de kommer aldrig att acceptera att avsättas på “demokratisk” väg.

  Först måste folket dock beväpna sig.

  Och vara beredda att inte låta sig “gripas” vid någon “razzia” utan skicka statens stormtrupper på flykten med svansen mellan benen.

  De som värderar friheten måste förstå att frihetens träd kräver sin bevattning.

 • Det som dock gör mig lite konfunderad är ju dessa ord:
  “Jag vill som sagt att ni ska veta att detta är en false flag, en psyop och att all information ni fått under detta möte, tyvärr, är helt falsk” – [P], 17 december 2021

  Vad menar [P] med orden “tyvärr, är helt falsk”? Detta ord “tyvärr” blir ju oerhört malplacerat!
  Fanns det här en ambition i hjärtat att med militärens makt vilja överta makten? Hoppas bara att det var slarvigt ordval?

  • Vad är problemet med det?

   Det är en utmärkt ambition.

   Nuvarande globalistmarionetter kommer aldrig att låta sig avsättas på “Demokratiskt” sätt.

   De bör gå Chaucheskus öde tillmötes.

   • Märkligt sätt att skriva är du ett troll? Globalisterna är väll inga marionetter, de är väll de som drar i trådarna så att politikerna sprattlar….

   • Ceaușescu störtades 1989 av en av Usa och Sovjet iscensatt kupp efter att ett grannland erbjudit sig att bli upptaget i Rumänien. CNNs och andras lögnmaskineri påstod att massmord hade förövats i Timisora men det var bluff och de lik man visade upp var tagna från bårhuset.
    Rumänien liksom DDR tog lån av väst för modernisering och blev hårt skuldsatta.

    • “ett grannland erbjudit sig att bli upptaget i Rumänien.” skulle du kunna utveckla?! Jag har upplevt revolutionen, jag har andra uppfattningar. För övrigt i den tiden Rumänien hade inga statsskulder.

  • Att ens dras in i och ens lockas att delta i sådana hemliga möten är ju helt förkastligt! Nej, låt allt gå öppet tillväga, så kommer vi till sist segra….

 • Ja, det gäller att vara fast rotad i sanningen likt en pålrot, då kan det blåsa åt vilket håll det vill! Rävaktigt politiskt spel är avskyvärt och skall avslöjas i sin linda! Tack Torbjörn!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *