En Regering styrd av främmande makt skulle bytas ut genom en statskupp

publicerad 19 december 2021
- av Torbjörn Sassersson red.
Man driving car. Foto: twenty20photos. Licens: Envato.com

Två män har under flera månader åkt runt i hela Sverige för att rekrytera nyckelpersoner och mobilisera en statskupp för att byta ut Regeringen. Nu varnar två personer i sociala medier för att delta.

De två männen åker runt i landet utan mobiltelefoner i en äldre GPS-fri bil för att röra sig under radarn. Möten arrangeras, ofta genom dörrknackning utan föranmälan, med nyckelpersoner inom oppositionen. Det kan handla om oberoende dokumentärfilmare, vaccinationsmotståndare, alternativa nättidningsägare, språkrör i minoritetspartier, tribunaldomare och kända hälsoprofiler som kontaktas.

De två männen mobiliserar en armé av civilpersoner runt om i hela landet som ska bistå 300 påstådda militärer som ska starta och leda en statskupp vilken ska initieras någon gång under de kommande månaderna. De uppges behöva hjälp av privatpersoner som vid en given signal ska täcka över trafikkameror med sopsäckar, hindra trafiken och utföra andra punktinsatser. Civilgardet uppmanas att till och med samla information om mobilmaster, bensinstationer och landsförrädare ska sättas i lador.

De engagerade civilpersonerna ska i sina respektive grupper runt om i landet dokumentera lokal infrastruktur för att bättre klara en nationell kris som kan pågå i upp till 3 månader.

I början av december hade chattret inom det civila gardet blivit så spritt att kuppen inte längre var en hemlighet i civilsamhället. Rykten om planen hade spritts till kreti och pleti över hela landet.

Två personer som i helgen gått ut på Facebook för att varna för den misstänkta psykologiska operationen är Anders Sydborg och en till person som skriver:

“Kanske har nån av er varit på ett “topphemligt” möte, där mötet inleds med att alla ska stänga av och lämna ifrån sig sina mobiler. Sen berättas en historia om hur militären ska hjälpa oss och ta tillbaka landet. Ni får en info under 1,5-3 timmar beroendes på vem som informerar. Jag vill som sagt att ni ska veta att detta är en false flag, en psyop och att all information ni fått under detta möte, tyvärr, är helt falsk”.

Upplägget kan associeras till hur SVT under falsk flagg infiltrerade en grupp av personer runt experten i vaccinationsrisker Linda Karlström för att efter 18 månader i ett crescendo sända hemliga inspelningar med Karlström i TV (Vaccinkrigarna), med syftet att smutskasta en hälsoprofil. Frågan är hur mycket SVT fick extern hjälp. Frågan är om SVT är inblandat även i denna operation.

Undertecknad lyckades tidigare, av ren nyfikenhet, få möjlighet att träffa de två männen och de gav ett övertygande intryck. Deras målsättning tycktes vara ärligt menad. De vill efter en hyfsat “fredlig” kupp utlysa ett demokratiskt nyval utan riksdagsledamöter som påverkas av främmande makt, i klartext internationella megaföretag inom läkemedelsindustrin.

Läs mer: Industrin och säkerhetstjänsten infiltrerar miljöorganisationer

Oppositionen kan råka mycket illa ut

Ett centralt problem är dock att när civila ombeds att kartlägga mobilmaster och annan infrastruktur, för att senare utföra sabotage mot dessa strukturer i samband med en statskupp som startar med ett nationellt strömavbrott, måste varningssignalerna ringa. Detta är att betrakta som förberedelser för terrorbrott och med den nya terrorlagstiftningen blir det enkelt att gripa alla landets oppositionella i ett nafs.

Alla från vaccinkritiker till nättidningsredaktörer kan spärras in och smutskastas som inhemska terrorister. Låter det överdrivet? Knappast. Se utvecklingen i världen. Österrike börjar spärra in ovaccinerade med start i februari 2022. I Australien sätts redan nu friska personer som varit för nära en PCR-positiv person i karantänsläger i minst två veckor.

I Dresden planerade vaccinmotståndare väpnade attentat, enligt etablissemangsmedia:

“En grupp hårdföra motståndare till Tysklands coronapolitik har i en hemlig chattgrupp planerat att mörda en ledande politiker i Sachsen, uppger tysk polis. På onsdagsmorgonen genomförde specialstyrkor inom polisen en razzia i Dresden”.

“Mordplanerna mot Sachsens ministerpresident Michael Kretschmer (CDU) blev kända för myndigheterna för en vecka sedan, efter att journalister på public service-kanalen ZDF infiltrerat en hemlig chattgrupp i meddelandeappen Telegram, uppger Reuters“.

SVT, 15:e december 2021

Det är intressant att notera att public service samarbetar med tyska säkerhetstjänsten.

Eftersom ryktet om statskuppen nu spridits i hela landet diskuterade NewsVoice läget med några personer inom eller med anknytning till Försvaret. Det sägs att det som pågått (rekrytering, mobilisering, taktikträning) under flera månader aldrig kunnat få fortlöpa utan att de två männen konfronterats för länge sedan. En insatt personer säger att militära underrättelsetjänsten (MUST) bör ha detekterat aktiviteten redan inom två veckor från start. En annan säger att chattret i mobilnätet snabbt plockats upp av AI-system, särskilt om ord som tex statskupp nämns.

Omvänt om aktiviteten tillåts få fortsätta i månader under ledning av två mystiska män som intensivt och under månader besöker landets alla delar för att mobilisera är det en indikation på att allt är sanktionerat med ett syfte, att det är en operation riktad mot de som rekryteras, det vill säga landets oppositionella.

Om de två männen å andra sidan inte är två “agent provocateurs” utan personer som vill avsätta en vaccinationsarmé bestående av riksdagsledamöter och myndighetspersoner aktivt påverkade av främmande makt (Big Pharma), kan de kanske fortfarande lyckas, trots att ryktet om insatsen via Facebook spridits i hela landet innan denna artikel skrevs.

Antingen startar de snabbt kuppen eller så måste de lämna landet snabbt (humor).