Ron DeSantis: Floridabor vet att det inte kommer att bli fler lockdowns

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 26 december 2021
- NewsVoice redaktion
Floridas guvernör Ron DeSantis, 19 dec 2021. Foto: Fox News

VÄRLDEN. Floridas republikanske guvernör Ron DeSantis diskuterar omikron-varianten av SARS-Cov-2 och att Joe Bidens vaccinmandat troligen är på väg till högsta domstolen.

Ron DeSantis säger att omikron-varianten SARS-Cov-2 inte alls ger samma mängd av sjukhusvistelser som deltavarianten. Det betyder att Floridas guvernör kan lova att de som bor i delstaten inte kommer att utsättas för lockdown, restriktioner eller beslut som leder till att någon förlorar sitt jobb, att skolor stängs eller att företag tvingas i konkurs.

Folk kommer att få avgöra själva hur de vill agera.

DeSantis menar att det är orimligt att det som började med 15 dagar av restriktioner i vissa delstater fått fortlöpa i snart 2 år. Han säger att tex universitet tvingat anställda och studenter att ta covidvacciner, men ändå samtidigt fortsatt att påtvinga lockdown.

Monoklonal antikroppsterapi

Eftersom Florida satsat på tidig behandling och monoclonal treatment* (mAbs) har Florida bland de lägsta antalet sjukhusvistelser för Covid-19-patienter i hela USA, säger DeSantis.

Monoklonal antikroppsterapi är en form av immunterapi som använder monoklonala antikroppar för att binda monospecifikt till vissa celler eller proteiner. Målet är att denna behandling kommer att stimulera patientens immunsystem att attackera dessa celler.

Joe Bidens vaccinmandat som ska gälla hela USA får starkt motstånd i Florida där ledningen avser att stoppa alla försök att påtvinga privata företag vaccintvång för sina anställda.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Tänkte på det i början av plandemin.

  Varför låter man inte människor som har genomgången covid få lämna lite antikroppar till de svårast sjuka. Eller som man gjorde förr då man utvann “serum” från hästar osv.

  Fast det skulle väl också förstöra vaccinationskampanjen.

  • Klokt tänkt! Spanska sjukan skall det ha tillämpats dylika experiment.
   Saliv från en sjuk, till en inte sjuk. Den inte sjuka smittades inte.
   Kan ha byggt på antikroppar?

 • Skönt att det finns någonstans dit man kan fly om situationen skulle bli för svår och repressiv här i Sverige. Verkar ju vara rena drömpolitiken som förs om man lyssnar på honom här i inslaget. I den europeiska debatten bland konservativa pratas det mycket om Polen och Ungern som föregångsexempel i ett antal frågor men jag tycker att Florida bör lyftas mer som ett verkligt föregångsexempel!

 • Vår statsminister är skyldig oss, folket, att:
  * lyssna in denna guvernör
  * lyssna in den senaste alarmerande forskningsrapporten om Pfizer “vaccin”
  * stoppa de experimentella injektionerna NU

  Hon gör sig medskyldig till folkets:
  * ökade ohälsa och risk för död pga de “vacciner” hon nu uppmanar folket att ta UTAN att ta reda på den senaste forskningen!
  * konkurser av småföretag
  * ökade fattigdom

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *