“Sluta förslava människor” – Biskop om lockdowns och vacciner

publicerad 12 december 2021
- av NewsVoice
Mar Mari Emmanuel. Foto: Ancient Assyrian Church of the East

Sommaren 2021 började biskop Mar Mari Emmanuel från The Ancient Assyrian Church of the East i Sydney, Australien, att predika mot Covid-19-vaccinationer och lockdown. Han säger att coronaviruset bara är ännu en typ av influensa. Hans videor har blivit virala.

Många håller med biskopen om hur pandemin påverkar samhällsmedborgarnas mentala hälsa och ekonomi. I en video ber han den australiensiska premiärministern Scott Morrison och NSW:s premiärminister Gladys Berejiklian att göra mer för att hjälpa de som drabbats hårt av Australiens snart 2 år långa lockdown.

Videokälla: The Ancient Assyrian Church of the East


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Sälja Jesus och det han är, för 30 silvermynt. Så går det när tron går politikens väg. Men för den som vägrar, formas ett kors! Hur mycket är det verkligt ursprungliga originalet värt, dvs hur mycket betyder det Jesus är och sagt för oss idag? Jag säger som Paulus och drivs av Kristi ande att leva i Paulus bekännelse: “Jag har blivit korsfäst med Kristus och nu lever inte längre jag, utan Kristus lever i mig”! Detta är det kristna originalet och den tron sitter inte bara på läpparna utan är en djup förening mellan den troende och upphovsmannen, Jesus, som skapat tron i hjärtat. Denne biskop ger frisk luft åt våra andliga lungor, i en kvävande Judaspolitik!

 • “Stop getting people to take vaccines because of safety mesures, get a life!”

  Amen to that my broder…

  Befriande!

 • Sälja Jesus och det han är, för 30 silvermynt. Så går det när tron går politikens väg. Men för den som vägrar, formas ett kors! Hur mycket är det verkligt ursprungliga originalet värt, dvs hur mycket betyder det Jesus är och sagt för oss idag? Jag säger som Paulus och drivs av Kristi ande att leva i Paulus bekännelse: “Jag har blivit korsfäst med Kristus och nu lever inte längre jag, utan Kristus lever i mig”! Detta är det kristna originalet och den tron sitter inte bara på läpparna utan är en djup förening mellan den troende och upphovsmannen, Jesus, som skapat tron i hjärtat. Denne biskop ger frisk luft åt våra andliga lungor, i en kvävande Judaspolitik!

 • Har sällan nåt gott och säga om präster, Ortodoxa eller annat(är själv kristen ortodox).
  Denna gav mig lite hopp och ett leende.
  Kul och se att det fortfarande finns högt uppsatta religösa människor med stake och intelligens.

 • “Stop getting people to take vaccines because of safety mesures, get a life!”

  Amen to that my broder…

  Befriande!

 • Har sällan nåt gott och säga om präster, Ortodoxa eller annat(är själv kristen ortodox).
  Denna gav mig lite hopp och ett leende.
  Kul och se att det fortfarande finns högt uppsatta religösa människor med stake och intelligens.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *