“Sluta förslava människor” – Biskop om lockdowns och vacciner

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 12 december 2021
- NewsVoice redaktion
Mar Mari Emmanuel. Foto: Ancient Assyrian Church of the East

Sommaren 2021 började biskop Mar Mari Emmanuel från The Ancient Assyrian Church of the East i Sydney, Australien, att predika mot Covid-19-vaccinationer och lockdown. Han säger att coronaviruset bara är ännu en typ av influensa. Hans videor har blivit virala.

Många håller med biskopen om hur pandemin påverkar samhällsmedborgarnas mentala hälsa och ekonomi. I en video ber han den australiensiska premiärministern Scott Morrison och NSW:s premiärminister Gladys Berejiklian att göra mer för att hjälpa de som drabbats hårt av Australiens snart 2 år långa lockdown.

Videokälla: The Ancient Assyrian Church of the East

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq