Tyskland beslutar om lockdown för ovaccinerade och i februari 2022 planeras tvångsvaccination

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 3 december 2021
- NewsVoice redaktion
Tysklands vice förbundskansler och finansminister Olaf Scholz (socialdemokrat). Foto: Michael Lucan, Licens: CC-BY-SA 3.0 de
Tysklands vice förbundskansler och finansminister Olaf Scholz (socialdemokrat). Foto: Michael Lucan, Licens: CC-BY-SA 3.0 de
Bild: Tysklands vice förbundskansler och finansminister Olaf Scholz (socialdemokrat). Foto: Michael Lucan, Licens: CC-BY-SA 3.0 de

VÄRLDEN. Den tyska regeringen meddelade på torsdagen att man kommer att placera ovaccinerade personer i lockdown. Topptjänstemän signalerade även att de ska stödja planerna för tvångsvaccinationer med start redan i februari 2022.

Tysklands förbundskansler Angela Merkel sa att individer som inte är vaccinerade mot Covid-19 kommer att uteslutas från icke essentiella butiker, kulturevenemang och ställen för underthållning och rekreation. Tysklands parlament kommer även att överväga ett allmänt vaccinationsmandat.

Merkel hävdade att de nya åtgärderna är en “handling för nationell solidaritet”. “Vi har förstått att situationen är mycket allvarlig och att vi vill vidta ytterligare åtgärder utöver de som redan har vidtagits”, sa Merkel.

Enligt Angela Merkel ska obligatorisk vaccination träda i kraft i februari 2022, om planerna lyckas.

Munskydd kommer att krävas i skolor och restriktioner för privata möten ska upprättas. Vaccinerade personer, tillade Merkel, kommer att förlora sin vaccinationsstatus nio månader efter att de fått sin senaste spruta.

ArcanumSkolan 2024

Studier visar att fullt vaccinerade människor fortfarande har förmågan att överföra och smittas av Covid-19.

Kritiker av de kommande vaccinpassen har väckt mycket stora protester över hela Europa. Dessa menar att regeringar avvecklar samhällen och skapar ett tvåskiktssamhälle av vaccinerade och ovaccinerade. Vaccinpassen utlöser ett “socialt kreditsystem” och massinsamling av vaccinationsdata bryter mot den individuella integriteten.

Länder som Österrike och Grekland har nyligen meddelat att vaccination kommer att bli obligatoriska för alla som är 60 år och äldre. De som vägrar bötfälls för varje månad som passerar. Dessa regler kan utvidgas till andra EU-länder, enligt EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen.

Enligt Tysklands hälsomyndighet är cirka 68,7% av landets befolkning helt vaccinerad.

Sammanfattning och översättning: NewsVoice | Källa: Germany Announces National Lockdown for the Unvaccinated The Epoch Times

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Tyskland
 • Ombudsmannen tar sikte på Ursula von der Leyens texter med Pfizers vdhttps://www.politico.eu/article/ursula-von-der-leyen-pfizer-text-messages-ombudsman/

 • Could OMICRON be the CURE for covid? Highly infectious strain with “mild” symptoms could deliver worldwide natural immunity and make vaccines obsolete.

  Det är ju en optimistisk tanke. En mild förkylning som gör alla immuna mot Corona virus. Vad deppade alla oligarker, läkemedelsbolag, journalister och politiker skulle bli. Ett ofarligt virus som immuniserar hela mänskligheten gratis. Allt faller platt till marken. Folket befrias från sina förtryckare och får leva i frihet utan parasiterande oligarker, politiker, tjänstemän och journalister samt befriande från alla skatter. En sådan frihet går nästan inte att ta in, fri att leva.

 • Det går åt fel håll. Trots att omicron är ytterst svag och i praktiken ofarlig oavsett smittsamhet går nu flera länder med omicron som drivkraft mot att utvecklas i totalitär riktning. Detta har inget slut. Jag fick igår ett mail från en extysk som säger att vi i Sverige kan förvänta oss migranter från Tyskland till Sverige. Det finns 82 miljoner tyskar. 30% av tyskarna är ovaxade. Det motsvarar ca 25 miljoner personer. Låt säga att 1 miljon väljer att flytta till Sverige. Intressant utveckling.

  • Ett riktigt “kompetensregn” då.

   Ja lite “intressant utveckling”, vi har ju öppna gränser. Så säg att vi får hit 10 miljoner antivaxxare från olika länder innan Sverige också inför fullblodsdiktatur.
   Skulle verkligen vara en intressant utveckling. Så länge de kan stänga av allt trådlöst så står mitt hem öppet för riktiga flyktingar.

  • Det vore i och för sig mycket bra för Sverige. Jag har erfarenhet av folk från många länder i världen, speciellt Europa när jag snurrade en Hostel verksamhet i Spanien, tyskar är oftast välutbildade, kunniga, noggranna och duktiga, speciellt ungdomarna. Det vore ett jättelyft för Sverige om vi fick äran att ta emot 1 miljon av de bästa av de bästa tyskarna. Ett mycket bra folk, mycket duktiga och kunniga människor.

   • Jo, jag hade samma tanke. Jag ser dock samma effekt av att flera olika nationaliteter kommer till Sverige. Särskilt personer med erfarenheter av totalitära makter kan göra stor nytta i Sverige för att stoppa Sverige från att bli just en totalitär makt som Österrike blivit idag, Hitlers hemland.

  • Grundlagarna är svårare att ändra än andra lagar. Det ska finnas tid för eftertanke och konsekvenserna av en grundlagsändring måste vara extra genomtänkta. Tanken är att skydda demokratin. Riksdagen ska inte kunna fatta förhastade beslut som till exempel begränsar människors fri- och rättigheter.

   För att ändra en grundlag krävs att riksdagen fattar två likadana beslut och att det hålls ett riksdagsval mellan de två besluten. Väljarna ska kunna ta ställning till förslaget om grundlagsändring och välja den riksdag som tycker som de själva gör i frågan.

   Det är möjligt att anordna en folkomröstning i en grundlagsfråga. Om riksdagen har fattat ett första beslut om att ändra i en grundlag kan riksdagen besluta att en folkomröstning ska hållas. Resultatet av folkomröstningen är då bindande endast om en majoritet av de röstande är emot förslaget. Då får riksdagen inte ändra i grundlagen. Möjligheten att folkomrösta om grundlagsändringar infördes 1980 men har aldrig använts.

  • Det är väl klart att det har ett slut, dom har redan förlorat därav desperationen. Mycket tack vare alternativa nyheteskanaler som just denna. Högsta domstolen gräver “redan” hos Pfizer och massorna börjar vakna och resten vaknar när dom upptäcker att passet inte fungerar när dom inte fyllt på. Sen är denna tvångsvaccinationsgruppen som det propageras för 60+ i första hand, som i Österrike. Pensionsfonderna är rensade i Europa av korrupta bankmän och zionisterna, det finns inga pengar att betala ut om några år. Det är ingen tillfällighet att dom gör allt dom kan för vaccinera 60+ även fast alla data visar att ålder inte har någon större betydelse då det är så lindrigt. Men visst kommer det komma mycket tyskar, jag bor här ner vid kusten och det har varit massvis med bl.a tyskar senaste året, tyskar är ett mycket trevligt folkslag och dom är mer än välkommna om Tyskland grundlagar och rättsväsende skulle totalhaverera, vilket inte kommer att hända.

  • Tycks redan ligga i pipelinen. 20220301 har läckt ut som ett datum då svenskarna skall tvingas ta detta!

  • Som någon sa, Faucismen!

   Fauci har ju nu deklarerat att han “ÅR Vetenskapen” (efter 6:36). Och vetenskapsismen är ju den nya religionen.

   https://www.youtube.com/watch?v=xMwJh-LtMEk

   Skulle väl då säga att Fauci är den nye Guden under vetenskapismen (scientism). Den tillämpade politiken blir således Faucismen, och det praktiska utövandet “Vaxxinismen”. Den faktiska handlingen som leder till frälsningen. Det heliga sakramentet måste naturligtvis intas minst var 5e månad. Att inte tillkännage att vaccin är vägen till frälsning är naturligtvis hädelse.

  • Dags för akut Swexit ur diktatur EU som inte bryr sig om sitt parlament, eller grundläggande mänskliga rättigheter som alla medlemsländer avtalat att följa.

   “Resolutionen 2361 slår fast att alla EU:s 47 medlemsstater måste informera medborgarna om att det är frivilligt att vaccinera sig till exempel med covidvaccin och att personer som väljer att avstå vaccinationer inte får särbehandlas, men EU-minister Hans Dahlgrens politiska talesperson Magdalena Emreus kan inte svara på frågan varför svenska medborgare inte informerats.”

   https://newsvoice.se/2021/09/magdalena-emreus-ovaccinerade-sarbehandlas/

   • Resolution 2361 är Europarådets resolution. Europarådet “är en mellanstatlig europeisk samarbetsorganisation med 47 medlemsstater, … Organisationen är en kompletterande verksamhet helt separat från Europeiska unionen (EU) och innefattar fler europeiska länder än denna.” så de behöver inte följa det utan det är snarare rådgivande.

 • Vad tråkigt att man inte har några pengar att betala “böter” med.

  Intet ont som inte för något gott med sig.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *