Tyskland beslutar om lockdown för ovaccinerade och i februari 2022 planeras tvångsvaccination

30
Tysklands vice förbundskansler och finansminister Olaf Scholz (socialdemokrat). Foto: Michael Lucan, Licens: CC-BY-SA 3.0 de
Bild: Tysklands vice förbundskansler och finansminister Olaf Scholz (socialdemokrat). Foto: Michael Lucan, Licens: CC-BY-SA 3.0 de

VÄRLDEN. Den tyska regeringen meddelade på torsdagen att man kommer att placera ovaccinerade personer i lockdown. Topptjänstemän signalerade även att de ska stödja planerna för tvångsvaccinationer med start redan i februari 2022.

Tysklands förbundskansler Angela Merkel sa att individer som inte är vaccinerade mot Covid-19 kommer att uteslutas från icke essentiella butiker, kulturevenemang och ställen för underthållning och rekreation. Tysklands parlament kommer även att överväga ett allmänt vaccinationsmandat.

Merkel hävdade att de nya åtgärderna är en “handling för nationell solidaritet”. “Vi har förstått att situationen är mycket allvarlig och att vi vill vidta ytterligare åtgärder utöver de som redan har vidtagits”, sa Merkel.

Enligt Angela Merkel ska obligatorisk vaccination träda i kraft i februari 2022, om planerna lyckas.

Munskydd kommer att krävas i skolor och restriktioner för privata möten ska upprättas. Vaccinerade personer, tillade Merkel, kommer att förlora sin vaccinationsstatus nio månader efter att de fått sin senaste spruta.

Studier visar att fullt vaccinerade människor fortfarande har förmågan att överföra och smittas av Covid-19.

Kritiker av de kommande vaccinpassen har väckt mycket stora protester över hela Europa. Dessa menar att regeringar avvecklar samhällen och skapar ett tvåskiktssamhälle av vaccinerade och ovaccinerade. Vaccinpassen utlöser ett “socialt kreditsystem” och massinsamling av vaccinationsdata bryter mot den individuella integriteten.

Länder som Österrike och Grekland har nyligen meddelat att vaccination kommer att bli obligatoriska för alla som är 60 år och äldre. De som vägrar bötfälls för varje månad som passerar. Dessa regler kan utvidgas till andra EU-länder, enligt EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen.

Enligt Tysklands hälsomyndighet är cirka 68,7% av landets befolkning helt vaccinerad.

Sammanfattning och översättning: NewsVoice | Källa: Germany Announces National Lockdown for the Unvaccinated The Epoch Times

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

30 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Demo2demo
Demo2demo
Gäst
3 december 2021 kl 21:58

Heiko von der Leyen (man till Ursula)- https://www.bloomberg.com/profile/person/22099573
och hans företag tjänat massor sedan 2020, därför just nu många vill ta upp mail texting mellan Ursula von der Leyen och Pfizer VD till undersökning

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  Demo2demo
5 december 2021 kl 19:51

Ja vaccintvånget kommer nog komma från EU. Att annars få med sig alla länder på tåget blir nog svårt. Åtminstone inte om man vill göra det någotsånär samtidigt.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Demo2demo
6 december 2021 kl 04:37

Spännande!

Relaterat om Heiko von der Leyen! 

“Sedan december 2020 är han medicinsk chef för det amerikanska bioteknikföretaget Orgenesis som är specialiserat på cell- och genterapi. [1]

https://en.wikipedia.org/wiki/Heiko_von_der_Leyen

Som en händelse var Fru Ursula med på Bilderbergermötet 2016 då Jakob Wallenberg bjöd in “vår” nya Bilderbergerminister Magdalena Andersson.

(Riktigt “demokratiskt” att vi äntligen får en kvinnlig Bilderberger marionett)

https://newsvoice.se/2016/06/bilderberggruppens-mote-2016/

Last edited 11 månader sedan by Magnus Lindgren
Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
3 december 2021 kl 21:55

Vart går de vita bussarna nästa tur?

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Å. Södergren
4 december 2021 kl 03:01

Dags för FN att skydda mänskliga rättigheter enligt antagen princip!

Skyldighet att skydda

Vid ett toppmöte i FN 2005 enades världens länder om en ny folkrättslig princip: Skyldighet att Skydda eller Responisbility to Protect (”RtoP” eller ”R2P”). Syftet var att ge världssamfundet större möjlighet att ingripa för att skydda civilbefolkningar från folkmord, etnisk rensning, krigsbrott och brott mot mänskligheten.

Denna princip är ett verktyg för att i första hand förhindra att dessa övergrepp begås, men även för att ingripa om det förbyggande arbetet misslyckas.

https://fn.se/vi-gor/vi-utbildar-och-informerar/fn-info/vad-gor-fn/fns-arbete-for-fred-sakerhet-och-nedrustning/skyldighet-att-skydda/

Last edited 11 månader sedan by Magnus Lindgren
Eva Kempe
Eva Kempe
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
4 december 2021 kl 16:03

FN är ju en av de styrande för denna skam. Tro INTE att dom vill skydda oss men däremot är dom säkert redo att skydda de vaccinerade mot ovaccinerade.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Eva Kempe
5 december 2021 kl 04:44

Men varför betalar vi då för beskydd?

Sveriges bistånd till FN och andra multilaterala organisationerSkriftlig fråga 2020/21:1293 av Markus Wiechel (SD)
https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/skriftlig-fraga/sveriges-bistand-till-fn-och-andra-multilaterala_H8111293

relaterat

3 December 2021
 
DE STÖRSTA LÖGNERNA GÅR ALLTID HEM
https://kostkunskap.blogg.se/2021/december/de-storsta-lognerna-gar-alltid-hem.html

Last edited 11 månader sedan by Magnus Lindgren
Demo2demo
Demo2demo
Gäst
3 december 2021 kl 21:46

Ombudsmannen tar sikte på Ursula von der Leyens texter med Pfizers vdhttps://www.politico.eu/article/ursula-von-der-leyen-pfizer-text-messages-ombudsman/

Demo2demo
Demo2demo
Gäst
3 december 2021 kl 21:41

Chefen och hela högsta ledningen för Pfizer vägrade att injicera sig själva med vaccinet från sitt eget företag
https://www.cnbc.com/2020/12/14/pfizers-ceo-hasnt-gotten-his-covid-vaccine-yet-saying-he-doesnt-want-to-cut-in-line.html
… – Pfizers vd Albert Bourla  är veterinär enligt hans utbildning… men korrumperad Big Pharma spelare….

JohnnyD
Johnny
3 december 2021 kl 21:08

Could OMICRON be the CURE for covid? Highly infectious strain with “mild” symptoms could deliver worldwide natural immunity and make vaccines obsolete.

Det är ju en optimistisk tanke. En mild förkylning som gör alla immuna mot Corona virus. Vad deppade alla oligarker, läkemedelsbolag, journalister och politiker skulle bli. Ett ofarligt virus som immuniserar hela mänskligheten gratis. Allt faller platt till marken. Folket befrias från sina förtryckare och får leva i frihet utan parasiterande oligarker, politiker, tjänstemän och journalister samt befriande från alla skatter. En sådan frihet går nästan inte att ta in, fri att leva.

Torbjörn Sassersson red.
Admin
3 december 2021 kl 16:43

Det går åt fel håll. Trots att omicron är ytterst svag och i praktiken ofarlig oavsett smittsamhet går nu flera länder med omicron som drivkraft mot att utvecklas i totalitär riktning. Detta har inget slut. Jag fick igår ett mail från en extysk som säger att vi i Sverige kan förvänta oss migranter från Tyskland till Sverige. Det finns 82 miljoner tyskar. 30% av tyskarna är ovaxade. Det motsvarar ca 25 miljoner personer. Låt säga att 1 miljon väljer att flytta till Sverige. Intressant utveckling.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
3 december 2021 kl 20:18

Ett riktigt “kompetensregn” då.

Ja lite “intressant utveckling”, vi har ju öppna gränser. Så säg att vi får hit 10 miljoner antivaxxare från olika länder innan Sverige också inför fullblodsdiktatur.
Skulle verkligen vara en intressant utveckling. Så länge de kan stänga av allt trådlöst så står mitt hem öppet för riktiga flyktingar.

JohnnyD
Johnny
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
3 december 2021 kl 20:43

Det vore i och för sig mycket bra för Sverige. Jag har erfarenhet av folk från många länder i världen, speciellt Europa när jag snurrade en Hostel verksamhet i Spanien, tyskar är oftast välutbildade, kunniga, noggranna och duktiga, speciellt ungdomarna. Det vore ett jättelyft för Sverige om vi fick äran att ta emot 1 miljon av de bästa av de bästa tyskarna. Ett mycket bra folk, mycket duktiga och kunniga människor.

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Johnny
4 december 2021 kl 04:04

Jo, jag hade samma tanke. Jag ser dock samma effekt av att flera olika nationaliteter kommer till Sverige. Särskilt personer med erfarenheter av totalitära makter kan göra stor nytta i Sverige för att stoppa Sverige från att bli just en totalitär makt som Österrike blivit idag, Hitlers hemland.

JohnnyD
Johnny
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
3 december 2021 kl 20:53

Finland. Åland. Vasa. Finland framstår allt mer som Europas vettigaste land.

PatrikD
Patrik
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
3 december 2021 kl 22:33

Grundlagarna är svårare att ändra än andra lagar. Det ska finnas tid för eftertanke och konsekvenserna av en grundlagsändring måste vara extra genomtänkta. Tanken är att skydda demokratin. Riksdagen ska inte kunna fatta förhastade beslut som till exempel begränsar människors fri- och rättigheter.

För att ändra en grundlag krävs att riksdagen fattar två likadana beslut och att det hålls ett riksdagsval mellan de två besluten. Väljarna ska kunna ta ställning till förslaget om grundlagsändring och välja den riksdag som tycker som de själva gör i frågan.

Det är möjligt att anordna en folkomröstning i en grundlagsfråga. Om riksdagen har fattat ett första beslut om att ändra i en grundlag kan riksdagen besluta att en folkomröstning ska hållas. Resultatet av folkomröstningen är då bindande endast om en majoritet av de röstande är emot förslaget. Då får riksdagen inte ändra i grundlagen. Möjligheten att folkomrösta om grundlagsändringar infördes 1980 men har aldrig använts.

PatrikD
Patrik
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
4 december 2021 kl 00:16

Det är väl klart att det har ett slut, dom har redan förlorat därav desperationen. Mycket tack vare alternativa nyheteskanaler som just denna. Högsta domstolen gräver “redan” hos Pfizer och massorna börjar vakna och resten vaknar när dom upptäcker att passet inte fungerar när dom inte fyllt på. Sen är denna tvångsvaccinationsgruppen som det propageras för 60+ i första hand, som i Österrike. Pensionsfonderna är rensade i Europa av korrupta bankmän och zionisterna, det finns inga pengar att betala ut om några år. Det är ingen tillfällighet att dom gör allt dom kan för vaccinera 60+ även fast alla data visar att ålder inte har någon större betydelse då det är så lindrigt. Men visst kommer det komma mycket tyskar, jag bor här ner vid kusten och det har varit massvis med bl.a tyskar senaste året, tyskar är ett mycket trevligt folkslag och dom är mer än välkommna om Tyskland grundlagar och rättsväsende skulle totalhaverera, vilket inte kommer att hända.

Ann Brodin Thorsson
Ann Brodin Thorsson
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
4 december 2021 kl 16:35

Tycks redan ligga i pipelinen. 20220301 har läckt ut som ett datum då svenskarna skall tvingas ta detta!

Douglas
Douglas
Gäst
3 december 2021 kl 16:24

Tyskarna är lika cucked som svenskarna tyvärr. Tror inte de kommer resa sig.

JohnnyD
Johnny
3 december 2021 kl 14:54

Nazismen 2.0 sprider sig nu i Europa.

Fredrik Eriksson
Reply to  Johnny
3 december 2021 kl 18:05

Vaxxismen!

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
5 december 2021 kl 19:47

Som någon sa, Faucismen!

Fauci har ju nu deklarerat att han “ÅR Vetenskapen” (efter 6:36). Och vetenskapsismen är ju den nya religionen.

https://www.youtube.com/watch?v=xMwJh-LtMEk

Skulle väl då säga att Fauci är den nye Guden under vetenskapismen (scientism). Den tillämpade politiken blir således Faucismen, och det praktiska utövandet “Vaxxinismen”. Den faktiska handlingen som leder till frälsningen. Det heliga sakramentet måste naturligtvis intas minst var 5e månad. Att inte tillkännage att vaccin är vägen till frälsning är naturligtvis hädelse.

Eddie Felson
Eddie Felson
Gäst
3 december 2021 kl 02:44

Vart har alla tyska män tagit vägen?

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Eddie Felson
3 december 2021 kl 07:31

Dags för akut Swexit ur diktatur EU som inte bryr sig om sitt parlament, eller grundläggande mänskliga rättigheter som alla medlemsländer avtalat att följa.

“Resolutionen 2361 slår fast att alla EU:s 47 medlemsstater måste informera medborgarna om att det är frivilligt att vaccinera sig till exempel med covidvaccin och att personer som väljer att avstå vaccinationer inte får särbehandlas, men EU-minister Hans Dahlgrens politiska talesperson Magdalena Emreus kan inte svara på frågan varför svenska medborgare inte informerats.”

https://newsvoice.se/2021/09/magdalena-emreus-ovaccinerade-sarbehandlas/

Last edited 11 månader sedan by Magnus Lindgren
Marie Andersson
Marie Andersson
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
4 december 2021 kl 23:41

Resolution 2361 är Europarådets resolution. Europarådet “är en mellanstatlig europeisk samarbetsorganisation med 47 medlemsstater, … Organisationen är en kompletterande verksamhet helt separat från Europeiska unionen (EU) och innefattar fler europeiska länder än denna.” så de behöver inte följa det utan det är snarare rådgivande.

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
Reply to  Eddie Felson
3 december 2021 kl 12:53

Två världskrig sköt bort dem.

Tomtom
Tomtom
Gäst
Reply to  Eddie Felson
10 december 2021 kl 04:27

Du menar Soyboysen!

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
3 december 2021 kl 02:38
Josef Persson
Josef Persson
Gäst
3 december 2021 kl 01:32

Vad tråkigt att man inte har några pengar att betala “böter” med.

Intet ont som inte för något gott med sig.

Douglas
Douglas
Gäst
Reply to  Josef Persson
3 december 2021 kl 16:25

Blire finkan istället och tvångsvaccinering.