Amerikanska soldater svårt skadade av covidvacciner – Advokat Thomas Renz

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 29 januari 2022
- NewsVoice redaktion
Thomas Renz, amerikansk advokat

Den amerikanska advokaten Thomas Renz redovisar resultat från läkare inom det amerikanska försvaret (DoD) om biverkningar konstaterade hos amerikanska soldater och stridspiloter. Föredragningen sker inför senator Ron Johnson i Visconsin.

Sammanfattning:

 • 300 % ökning av missfall jämfört med de senaste fem årens medelvärde
 • 300 % ökning av cancer jämfört med de senaste fem årens medelvärde
 • 1000 % ökning av neurologiska skador jämfört med de senaste fem årens medelvärde, en tiofaldig ökning.
 • 75% av nya fall i USA inträffar bland fullt vaccinerade.
 • 60% av dem som är inlagda på sjukhus i USA är fullt vaccinerade.

Sammanfattningsvis medför detta att stridspiloter inte längre kan utföra sitt arbete.

“Våra soldater har använts till experiment och har antagligen även dödats.”

“Korruptionen är långt gången. Jag bevittnar häxjakten på läkare som larmar. Vi behöver undersöka detta. CDC måste utredas.”

Text: NewsVoice, Lisa Victoria

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Varför skulle man ens injicera ett känt gift i människor för ett “virus” med en överlevnadsprocent på 99.997% om man inte följer en ond agenda? Har man levt vaken i denna mardrömmen dom senaste åren så vet man i princip allt, alla experter, vetenskap, studier, forskare, vittnesrapportar som tystas ner, allt om agendan och vad dom försöker att göra. Varken intelligens eller logik har existerat dom senaste åren inom det köpta narrativet. Det är spikprotein och grafenhydroxid som dödar och skadar folket efter injektionerna. Spikprotein är den giftigaste patogenen som mänskligheten lyckats skapa och den ända patogenen som kan ansluta till människans ACE2 receptorer, det starkaste skyddet runt våra viktigaste organ och att man via en injektion ska manipulera kroppen att producera just det här och angripa sig själv är givetvis ingen tillfällighet när dom bakom agendan vill bli av med alla människor i utbyte mot en digitalt kontrolled diktatur där AI och automatisering styr deras vardag. Injektionerna är patenterade som ett biovapen, även Dr David Martin som är en av USA:s smartaste människor har sagt att USA:s socialnummersystem tar slut 2028, därav dom måste göra sig av med alla pensionärer eller “useless eaters” som dom äldre kallas för.

  • Varför skulle man ens injicera ett känt gift i människor för ett “virus” med en överlevnadsprocent på 99.997% om man inte följer en ond agenda? Har man levt vaken i denna mardrömmen dom senaste åren så vet man i princip allt, alla experter, vetenskap, studier, forskare, vittnesrapportar som tystas ner, allt om agendan och vad dom försöker att göra. Varken intelligens eller logik har existerat dom senaste åren inom det köpta narrativet. Det är spikprotein och grafenhydroxid som dödar och skadar folket efter injektionerna. Spikprotein är den giftigaste patogenen som mänskligheten lyckats skapa och den ända patogenen som kan ansluta till människans ACE2 receptorer, det starkaste skyddet runt våra viktigaste organ och att man via en injektion ska manipulera kroppen att producera just det här och angripa sig själv är givetvis ingen tillfällighet när dom bakom agendan vill bli av med alla människor i utbyte mot en digitalt kontrolled diktatur där AI och automatisering styr deras vardag. Injektionerna är patenterade som ett biovapen, även Dr David Martin som är en av USA:s smartaste människor har sagt att USA:s socialnummersystem tar slut 2028, därav dom måste göra sig av med alla pensionärer eller “useless eaters” som dom äldre kallas för.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *