Cristian Terhes: Demonstrera för att rädda ditt land mot totalitär kontroll

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 22 januari 2022
- Torbjörn Sassersson
Cristian Terhes. Foto: T. Sassersson, Newsvoice.se

SVERIGE. Cristian Terhes är en EU-parlamentariker som kommit till Stockholm för att stoppa förfallet i EU och totalitär kontroll som hotar dina fri- och rättigheter. Han ska idag hålla tal på Norrmalmstorg kl 14. NewsVoice intervjuade honom inför demonstrationen.

Video och text: Torbjörn Sassersson (video uppdaterad kl 07:25, 23 jan) | Intervju Mikael Reichel | Intervjun är inspelad på Hötorget den 21:a januari 2022. Tack till Sandra Wigren (nejtillvaccinpass.se) som arrangerade möjligheten.

Cristian Terhes är en av de få EU-parlamentariker som vågar stå upp för dina fri- och rättigheter. Han kommer från Rumänien, ett land som vet vad det innebär att lyda under totalitär kontroll. Låt det inte hända igen, säger han. Hans budskap till oss i Sverige är att vi måste kämpa för våra liv mot den mycket obehagliga utveckling som nu sker i hela Europa.

Cristian Terhes delar liknande uppfattningar som finanskvinnan Catherine Austin Fitts (Bush-administrationen) och Robert F Kennedy Jr, som båda nyligen besökt Europa för att varna för vad som pågår.

Det gröna vaccinpasset är ett verktyg för att etablera totalitär kontroll

Cristian Terhes, som inte är emot inokulation som princip, menar dock att det så kallade gröna passet bara är ett verktyg för att påtvinga EU:s medborgare ett socialt betygsystem.

ArcanumSkolan 2024

Betygsystemet bygger på att en central maktapparat ska betygsätta ditt vardagsbeteende som bra eller dåligt. Ett oönskat beteende bestraffas. Det hotar även yttrandefriheten och fria medier förutom att du inte kan handla mat eller gå på bio om du är olydig eller oinjicerad.

Stoppa vaccinpasset redan nu, annars sitter ni fast, varnar Cristian Terhes, och tillägger att svenskarna även måste ta plats i EU-parlamentet för att arbeta centralt där makten tar beslut över ditt huvud, varje dag.

Mer om dagens demonstration finns på Nejtillvaccinpass.se. Cristian Terhes håller tal.

Video och text: Torbjörn Sassersson | Intervju Mikael Reichel | Intervjun är inspelad på Hötorget den 21:a januari 2022

Relaterat

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq