Cristian Terhes: Demonstrera för att rädda ditt land mot totalitär kontroll

publicerad 22 januari 2022
- Torbjörn Sassersson red.
Cristian Terhes. Foto: T. Sassersson, Newsvoice.se

SVERIGE. Cristian Terhes är en EU-parlamentariker som kommit till Stockholm för att stoppa förfallet i EU och totalitär kontroll som hotar dina fri- och rättigheter. Han ska idag hålla tal på Norrmalmstorg kl 14. NewsVoice intervjuade honom inför demonstrationen.

Video och text: Torbjörn Sassersson (video uppdaterad kl 07:25, 23 jan) | Intervju Mikael Reichel | Intervjun är inspelad på Hötorget den 21:a januari 2022. Tack till Sandra Wigren (nejtillvaccinpass.se) som arrangerade möjligheten.

Cristian Terhes är en av de få EU-parlamentariker som vågar stå upp för dina fri- och rättigheter. Han kommer från Rumänien, ett land som vet vad det innebär att lyda under totalitär kontroll. Låt det inte hända igen, säger han. Hans budskap till oss i Sverige är att vi måste kämpa för våra liv mot den mycket obehagliga utveckling som nu sker i hela Europa.

Cristian Terhes delar liknande uppfattningar som finanskvinnan Catherine Austin Fitts (Bush-administrationen) och Robert F Kennedy Jr, som båda nyligen besökt Europa för att varna för vad som pågår.

Kweilin Street i HongKong - Photo: Sham Shui Po, Commons, CC BY-NC-SA 2.0
Kweilin Street i HongKong. Montage: NewsVoice. Foto: Sham Shui Po, Commons, CC BY-NC-SA 2.0

Det gröna vaccinpasset är ett verktyg för att etablera totalitär kontroll

Cristian Terhes, som inte är emot inokulation som princip, menar dock att det så kallade gröna passet bara är ett verktyg för att påtvinga EU:s medborgare ett socialt betygsystem av samma typ som redan implementerats i Kina.

Fenomenet kallas “Chinafication” där ett socialt betygsystem har en central funktion. Betygsystemet bygger på att en central maktapparat ska betygsätta ditt vardagsbeteende som bra eller dåligt. Ett oönskat beteende bestraffas. Det hotar även yttrandefriheten och fria medier förutom att du inte kan handla mat eller gå på bio om du är olydig eller oinjicerad.

Läs mer i NewsVoice: Socialt betygsystem i Kina rankar medborgare – Alla ska bestraffas eller belönas

Stoppa vaccinpasset redan nu, annars sitter ni fast, varnar Cristian Terhes, och tillägger att svenskarna även måste ta plats i EU-parlamentet för att arbeta centralt där makten tar beslut över ditt huvud, varje dag.

Mer om dagens demonstration finns på Nejtillvaccinpass.se. Cristian Terhes håller tal.

Video och text: Torbjörn Sassersson | Intervju Mikael Reichel | Intervjun är inspelad på Hötorget den 21:a januari 2022

Relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Jag stod tyvärr för långt ifrån för att höra riktigt bra; men jag noterade att de mångomtalade nassarna lös med sin frånvaro och de kravallutrustade polishästarna fick snart återvända till sin havre om det nu den föda som ges av polisen

 • Jag stod tyvärr för långt ifrån för att höra riktigt bra; men jag noterade att de mångomtalade nassarna lös med sin frånvaro och de kravallutrustade polishästarna fick snart återvända till sin havre om det nu den föda som ges av polisen

 • Beklämmande att ingen av våra egna EU-parlamentariker har reagerat mot att vaccinpassen är ett hot mot vår frihet/ demokrati. Är alla svenska parlamentariker fega eller korrupta?

  • Börjar det regna bomber blir det dessutom svårt att avgöra om det var “vaccinet” eller explosionen i sig som var den verkliga dödsorsaken. Speciellt om människor samtidigt är lite upptagna av att det smäller och brinner överallt.

   Vi får väl se om de drar igång denna avledningsmanöver med Ukraina som utgångspunkt. Vi fick ju trots allt först en chans att lite diskret glida ut bakvägen och eftersom vi inte tog den kan det istället bli så vi går ut via ett stort fyrverkeri. Men ursprungsidén gällde nog mer att spara infrastruktur än vad det var omtanke om oss.

   • “Sveriges” ÖB Micael “Dansar med transor” Bydén har ju via uttalanden försökt förbereda oss mentalt för ett eventuellt krig på svensk mark. Sen har troligtvis också det svenska Psyop-förbandet varit och flugit med drönare över våra kärnkraftverk, så vi ska få en emotionell känsla för det överhängande hot som ska valla oss mot en NATO-anslutning. Ryssen har ju redan kartlagt våra kärnkraftverk eftersom de legat på samma platser de senaste 40-50 åren.

    Den här gången kommer vi nog inte lyckas stå utanför, som vi gjorde de två första gångerna, då vi har alltför mycket cancer i de egna leden.

    • Ligger väldigt mycket i det du skrivit!
     Mycket är skumt av det som serveras från media.
     Vi får hålla intresset levande framöver.

    • Vad jag förstått så är Trump, Putin, Xi och Mohdi medlemmar i en koalition som kallas The Earth Alliance. Det verkar som det mesta som sker nu med Ryssland/Ukraina är ett spel för att få de flesta att fokusera på detta och vända blicken bort från det som sker bakom kulisserna. Det kommer inte att bli något ww3.

 • Beklämmande att ingen av våra egna EU-parlamentariker har reagerat mot att vaccinpassen är ett hot mot vår frihet/ demokrati. Är alla svenska parlamentariker fega eller korrupta?

  • Börjar det regna bomber blir det dessutom svårt att avgöra om det var “vaccinet” eller explosionen i sig som var den verkliga dödsorsaken. Speciellt om människor samtidigt är lite upptagna av att det smäller och brinner överallt.

   Vi får väl se om de drar igång denna avledningsmanöver med Ukraina som utgångspunkt. Vi fick ju trots allt först en chans att lite diskret glida ut bakvägen och eftersom vi inte tog den kan det istället bli så vi går ut via ett stort fyrverkeri. Men ursprungsidén gällde nog mer att spara infrastruktur än vad det var omtanke om oss.

   • “Sveriges” ÖB Micael “Dansar med transor” Bydén har ju via uttalanden försökt förbereda oss mentalt för ett eventuellt krig på svensk mark. Sen har troligtvis också det svenska Psyop-förbandet varit och flugit med drönare över våra kärnkraftverk, så vi ska få en emotionell känsla för det överhängande hot som ska valla oss mot en NATO-anslutning. Ryssen har ju redan kartlagt våra kärnkraftverk eftersom de legat på samma platser de senaste 40-50 åren.

    Den här gången kommer vi nog inte lyckas stå utanför, som vi gjorde de två första gångerna, då vi har alltför mycket cancer i de egna leden.

    • Ligger väldigt mycket i det du skrivit!
     Mycket är skumt av det som serveras från media.
     Vi får hålla intresset levande framöver.

    • Vad jag förstått så är Trump, Putin, Xi och Mohdi medlemmar i en koalition som kallas The Earth Alliance. Det verkar som det mesta som sker nu med Ryssland/Ukraina är ett spel för att få de flesta att fokusera på detta och vända blicken bort från det som sker bakom kulisserna. Det kommer inte att bli något ww3.

 • Att det bara är han och några enstaka fler politiker som sagt något är ett mycket sorgligt betyg på det politiska systemet.

  • På samma nivå som att man sover på stranden och man vaknar upp av att man blir pissad på, man kollar upp och ser en hund, men snabbt inser man att det är hussen som pissar.

   • Men det är lite trist att inte allt fler inser att alla partier bara är olika perspektiv av en och samma skithög.

 • Detta är första gången i historien där  ineffektiviteten av ett vaccin, resulterar i att man lägger skulden på de som inte tagit det.

  • Magdalena Andersson är en person som vill ha TOTAL kontroll över makten, ska bli intressant att få reda på vilka koalitioner hon ska odla inför valet. Hon håller en låg profil än så länge men kommer säkert att söka stöd från C och MP inför valet då dessa partier är lätta att manipulera. Hon kommer inte att som sin företrädare låta sig utpressas av dessa partier. Hon sätter dagordningen vill dom samarbeta så blir det på hennes villkor, det är vad jag tror. Hon har DDR kommunismen som rättesnöre.

 • Covid är en bedräglig propaganda && Covid-vacciner är lika med mRNA-gifter och blodproppar från AstraZeneca, för att minska jordens befolkning, för falska “Klimatförändring”.

 • Underbart bra, Han o hans Kompisar på podiet tillsammans är definitivt Äkta vara. Men vem f..n tror de andra (magdarånar, slövset, snyltqvist, pedflpartiet centern osvosv i all oändlighet) att de är..Veem f. n tror de att de är, ojojoj..menmen..de ska verkligen snart få reda på det..

 • Att det bara är han och några enstaka fler politiker som sagt något är ett mycket sorgligt betyg på det politiska systemet.

  • På samma nivå som att man sover på stranden och man vaknar upp av att man blir pissad på, man kollar upp och ser en hund, men snabbt inser man att det är hussen som pissar.

   • Men det är lite trist att inte allt fler inser att alla partier bara är olika perspektiv av en och samma skithög.

 • Detta är första gången i historien där  ineffektiviteten av ett vaccin, resulterar i att man lägger skulden på de som inte tagit det.

  • Magdalena Andersson är en person som vill ha TOTAL kontroll över makten, ska bli intressant att få reda på vilka koalitioner hon ska odla inför valet. Hon håller en låg profil än så länge men kommer säkert att söka stöd från C och MP inför valet då dessa partier är lätta att manipulera. Hon kommer inte att som sin företrädare låta sig utpressas av dessa partier. Hon sätter dagordningen vill dom samarbeta så blir det på hennes villkor, det är vad jag tror. Hon har DDR kommunismen som rättesnöre.

 • Covid är en bedräglig propaganda && Covid-vacciner är lika med mRNA-gifter och blodproppar från AstraZeneca, för att minska jordens befolkning, för falska “Klimatförändring”.

 • Underbart bra, Han o hans Kompisar på podiet tillsammans är definitivt Äkta vara. Men vem f..n tror de andra (magdarånar, slövset, snyltqvist, pedflpartiet centern osvosv i all oändlighet) att de är..Veem f. n tror de att de är, ojojoj..menmen..de ska verkligen snart få reda på det..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *