Dr Aaron Kheriaty: Vaccinmandat banar väg för andra tvång

7
Dr Aaron Kheriaty. Foto: Zhen Wang, Epoch Times
Dr Aaron Kheriaty. Foto: Zhen Wang, Epoch Times

VACCIN. När vaccinmandat väl har införts i samhället och folk har blivit vana vid att visa sitt vaccincertifikat för att delta i det normala sociala livet, kan tjänstemän använda denna infrastruktur för andra tvångsåtgärder, varnar dr Aaron Kheriaty. Det skriver Epoch Times.

Aaron Kheriaty är en före detta professor i psykiatri och chef för det medicinska etikprogrammet vid University of California–Irvine (UCI). Han förlorade jobbet efter att han utmanat UCI:s vaccinpolicy.

Vaccinmandat åsidosätter rätten att ge informerat samtycke när det gäller medicinsk intervention genom att inte tillåta patienter eller föräldrar att fatta sina egna beslut i det avseendet, säger Kheriaty.

Att visa vaccinationsbevis för att kunna resa, gå på restaurang, en idrottsarena, köpa mat eller göra andra saker kan för många tyckas vara en trivial sak, eftersom att ta covid-19-vaccinet gör att vissa känner sig säkrare, speciellt de som är äldre eller har samsjukligheter, berättade Kheriaty för EpochTV:s Crossroads-program.

Men när infrastrukturen är på plats, och när folk har vant sig vid att göra det, har det blivit något av det normala. Denna infrastrukture kan mycket enkelt användas för alla möjliga andra syften”, enligt Kheriaty och kallade det för “en mycket olycksbådande utveckling”.

Till exempel kan makthavare använda den här infrastrukturen för att stänga av en persons möjlighet att köpa bensin eftersom den personens koldioxidavtryck är för högt, förklarar Kheriaty.

Läs hela artikeln i Epoch Times

Översättning: NewsVoice

Relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

7 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
10 januari 2022 kl 07:01

Relaterat

Polens representanthus utredningskommitté: Invigning med Dr. Reiner FullmichAV BAKOMNYHETERNA den 22 NOVEMBER, 2021

comment image?w=824
https://rumble.com/vpk0dz-poland-house-of-representatives-investigation-committee-inauguration-with-d.html
2021-11-21 VÄRLDS NYHET

Ulf Bittner
http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/
Det hände i förra veckan i Polen, advokat dr Reiner Fuellmich och advokat Vivianne Fischer var inbjudna till polska parlamentet, se videon och sprid vidare, maskinöversättning, citerar lösryckta delar, citat

Vi kommer att samla in och registrera dokumentation och enskilda rättsakter kommer att förberedas för att formulera åtal och åtala specifika personer som är direkt eller indirekt ansvariga för de begångna brotten. Vi kommer också att registrera professionell arkivdokumentation och på grundval av den kommer vi att publicera historiska tidskrifter under samlingsnamnet ”Journals Nuremberg 2.0”.

Vad var anledningen till att projektet startade?
Som en konsekvens av besluten från den polska regeringen, och i synnerhet av hälsoministeriet och dess underordnade myndigheter, orsakades många mänskliga orättvisor och klagomål och offren var i första hand polacker – medborgare i Republiken Polen.

https://bakomkulisserna.biz/2021/11/22/polens-representanthus-utredningskommitte-invigning-med-dr-reiner-fullmich/

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
10 januari 2022 kl 15:56

Tack för den Magnus, läs också på samma sida nedscrollat, artikeln skriven av B Fullford om folk som gör uppror mot sk gruppr som dyrkar antimänsklighet; bland allt av deras otyg ska det tydligen finnas en video där ‘de’ med en blåslampa torterar en ung kvinna för att extrahera adrenalinpumpat blod. Det är ‘dessa’ Vi har emot oss, och det är ‘dessa’ parasiter som försöker styra hela Världen..

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
9 januari 2022 kl 11:05

En mkt klartänkt och insiktsfull modig individ, helt korrekt vad han säger. Och det är baara Motstånd som gälller, rationellt motstånd

Tors vrede
Gäst
Reply to  jonnyjonson
9 januari 2022 kl 13:37

Tror du inte att det är blod som eliten vill se flyta?
Undrar om det inte är läge att byta taktik för att överraska fienden.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Tors vrede
9 januari 2022 kl 14:54

Njepp, Tor. Dock du är inne på helt rätt tänk. Jag brukar alltid utgå fr Sun Tzu samt vad jag själv varit igenom (nej, jag jmfr mig inte ned SunTzu, men som sagt egen erfarenhet spelar ju ibland en roll). Och jag kan sääga med stor säkerhet (tror jag..) att 1/’de’ är iinte resonabla öht 2/ ‘de’ har baara för avsikt att roffa åt sig allt, aallt. Detta räcker för mig, och inkludera sedan att ‘de’ redan ‘noterat’ det i ‘sina’ skit’protokoll. ‘de’ haar startat krig mot oss, 8/10 tror ngt annat, men Vi vet,, gissar jag

Tors vrede
Gäst
Reply to  jonnyjonson
9 januari 2022 kl 15:22

Problemet jag menar är folket, mot folket. Så är det alltid, och vi vet hur det slutar.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Tors vrede
9 januari 2022 kl 15:02

Jo ‘de’ o deras vidriga bulvaner vill inget hellre. ‘de’ kan ju då ‘sätta’ in ‘sina’ nhaaatjitriipper som troligen inte skulle klara 10min i s a s riktig fight. Men visst ‘de’ har satt igång det, sedan får vi se hur utgången blir. Det viktiga är att inte gå in i ngt dylikt utan ha sitt rationella jag med, irrationalitet..då blir det inte bra..tror jag