Travis Maddox anar att mer politisk extremism mot de oinjicerade kommer inom kort

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 januari 2022
- NewsVoice redaktion
Travis Maddox. Foto: eget arbete

Travis Maddox som lever lantliv och till stor har ett självhushållande boende och livsstil uttrycker det som många andra upplever, en åtskruvning av tumskruvarna på alla oinjicerade människor i samhället.

Travis Maddox nämner det intoleranta språk som presidenterna Joe Biden, Justin Trudeau och Emanuel Macron riktar mot oinjicerade människor.

Vi kan lägga till liknande uttalanden av ministrar i Australien, Sverige och Tyskland senaste veckorna.

Maddox tar även upp exempel på hur de stora sociala giganterna plockar bort dissidenta röster från internets plattformar.

Text: NewsVoice | Foto och video: Travis Maddox, The Prepared Homestead

ArcanumSkolan 2024
Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Kanske vi alla oinjecerade får genomlida kval likt Jesus lidande. En uppmuntrande tanke för de som är starka i tron.

  • Måste ärligt erkänna att jag knappast är kontaktbar då jag läser din signaturs sida. Men till slut så var jag tvungen och ta en paus. Då passade mitt tillfälle till att skriva ett stort tack till dig. Mvh

 • Vi har alla att tacka för Hans granskning av Jesuitorden. Tyckte först att granskning var aningen enkelspårigt, jag menar vi har många ordnar men när Hans kunde visa på mer konkreta jämförelser som till exempel Jesuitutbildning samt än mer vad den konkret innehöll knöts allt ihop i minsta gemensamma nämnare. När lärde mer om hur Ignatius av Loyola livsöden förkroppsligade själva utbildningen föll poletten ner för min del i vart fall i förståelsen hur omfattande, omvälvande och kraftfull utbildningen är samt att en återgång mot en mer normal livsåskådning är närmast omöjligt. Att som rik, bildad, bortskämd överklassyngel tvingas leva i yttersta armod och förnedring sätter sina spår och dom som inte består provet har orden inget behov av. Att tro att en sådan figur går att tala till rätta är inte bara naivitet utan omöjligt. Dessa människor är som programledare robotar.

  • Tack, Erik!

   Och för dem som inte följt våra diskussioner på Peter Krabbes blogg:

   Jesuitutbildningen, som så många av världens ledare genomgått, är till väldigt stor del hjärntvätt på allra högsta nivå. Klaus Schwab, Joe Biden, Zbigniew Brzezinski, Anthony Fauci, Donald trump, Bill Clinton, Emmanuel Macron är bara ett fåtal av alla världsledare som genomgått denna utbildning.

   Världens ledande elitskolor, dit kungahusen, adeln, miljardärerna skickar sina barn, genomför sådan utbildning, likaså de allra mest prestigefyllda universiteten.

   Jag listar kort i punktform upp vad denna utbildning bland annat innehåller:

   – Visualiseringsövningar, som bygger på Ignatius av Loyolas koncept. Det är oerhört kraftfulla suggestionsövningar som påminner om hypnos och som bryter ner en personlighet och bygger upp den på nytt igen.

   – Sun Tzu Krigets konst som lär ut hur man använder subversion och list för att besegra en fiende.

   – Filosofi, historia, teologi, matematik, naturvetenskap, retorik.

   – Kvalificerad yrkesutbildning vid något universitet, exempelvis till jurist, läkare, präst, statsvetare, ekonom, naturvetare, jourmalist.

   – Övningar i uthållighet och underordning. Somliga kan kommenderas att utföra ytterst förödmjukande sysslor, exempelvis uppträda inkognito som tiggare under en lång tid.

   – Initiationsriter, svärande av eder och delgivande av hemlig information.

   – Kampkonst på alla plan, fysiskt, psykiskt, andligt.

   – Meditatation.

   – Kasuistik

   (Fortsättning följer!)

   • Mer om Kasuistik:

    – Kasuistik, som är ett sätt att vända upp och ned och ut och in på alla moraliska begrepp för att ursäkta varje bedräglig handling och all våldsutövning. Denna sofistikerade lära bygger till stor del på Hermann Busenbaums moralfilosofi. Här är en bra förklaring av begreppet kasuistik på engelska:

    https://www.youtube.com/watch?v=ni6HRLsWQRU&t=51s

    (CASUISTRY)

    Och här är mågra utförliga källskrifter, som unisont beskriver jesuitutbildningen:

    ”Rulers of Evil” av Tupper Saussy

    ”The Jesuits. A complete History of Their Open and Secret Proceedings From the Foundation of the Order to the Present Time, Told to the German People” av Theodor Griesing

    ”Codeword Barbelon: Danger in the Vatican: The Sons of Loyola and Their Plans for World Domination” av P. D. Stuart

    ”The ”Secret History of the Jesuits” av Edmond Paris

  • Jesuiter är intellektuella elitsoldater. Vi ska mycket kort skärskåda vad det innebär:

   Vi kan börja med ordet ELITSOLDAT, som torde vara bekant för de flesta.

   De amerikanska truppernas Delta Force och Navy Seals, Rysslands GRU Speznas, Englands SAS, Israels Sayeret Matkal och Maglan är nog bekanta för de flesta, men vem känner till Jesuitorden, som är långt mycket mer elitär och farlig?

   Det finns en hel del likheter och skillnader mellan dessa båda kategorier av elitära krigare.

   Likheten är att det är ABSOLUT lydnad och “lojalitet” inom de egna leden som gäller. En annan likhet är att endast ett litet fåtal, mycket speciella individer utväljs för tjänst inom dessa förband.

   Konventionella elitsoldater lär sig dödandets konst rent praktiskt. De lär sig skjuta träffsäkert. De lär sig närstrid och en mängd andra färdigheter för att vinna en fysisk kamp.

   Vi fortsätter med att betrakta vad det innebär att jesuiterna är INTELLEKTUELLA elitsoldater:

   Jesuiterna är – åtminstone på högre nivå – visserligen högt skolade inom dödandets konst, rent praktiskt – men deras främsta kvalitéer återfinns framför allt på det intellektuella planet.

   Enbart de intellektuellt mycket högt begåvade kommer ifråga och urvalsprocessen är stenhård. Jesuiternas utbildning är mycket hög och många av dem är professorer med ett flertal doktorsavhandlingar i bagaget.

   Dessa krigare mot sanning, rättfärdighet och kärlek är oerhört farliga!

   • Många formellt sett makthavande individer – i länders parlament och
    regeringar – är däremot inte sällan på sin höjd medelmåttiga
    “duktiga idioter”.

    Därför är det meningslöst enbart försöka att avslöja dem. Dessa fala individer horar med långt mäktigare krafter.

   • Anbefaler å se filmen Poltergeist på nytt,og få med budskapet til den lille damen som hjelper familien! Så tenk stort og bredt om det som skjer der,at det nå gjelder hele jordens folk (uten makt ledere)

   • Men vem bryr sig!

    Det är nog roligare med dataspel, “Let´s dans” och sånt, eller hur?

    Ni kan göra era egna efterforskningar – eller kervera lika ovetande och urblåsta som nu!

     • Tack, Stig!

      Jag har lagt ner väldigt mycket tid på att ta reda på dold kunskap, som jag anser vara essentiell och livsviktig för oss alla som vill leva fredligt – och jag trodde i min enfald att många människor skulle ge gensvar, men fortfarande är vi bara ett litet fåtal som skriver om det här och som överhuvudtaget reagerar.

      Det är enormt frustrerande!

 • Kanske vi alla oinjecerade får genomlida kval likt Jesus lidande. En uppmuntrande tanke för de som är starka i tron.

  • Måste ärligt erkänna att jag knappast är kontaktbar då jag läser din signaturs sida. Men till slut så var jag tvungen och ta en paus. Då passade mitt tillfälle till att skriva ett stort tack till dig. Mvh

 • Vi har alla att tacka för Hans granskning av Jesuitorden. Tyckte först att granskning var aningen enkelspårigt, jag menar vi har många ordnar men när Hans kunde visa på mer konkreta jämförelser som till exempel Jesuitutbildning samt än mer vad den konkret innehöll knöts allt ihop i minsta gemensamma nämnare. När lärde mer om hur Ignatius av Loyola livsöden förkroppsligade själva utbildningen föll poletten ner för min del i vart fall i förståelsen hur omfattande, omvälvande och kraftfull utbildningen är samt att en återgång mot en mer normal livsåskådning är närmast omöjligt. Att som rik, bildad, bortskämd överklassyngel tvingas leva i yttersta armod och förnedring sätter sina spår och dom som inte består provet har orden inget behov av. Att tro att en sådan figur går att tala till rätta är inte bara naivitet utan omöjligt. Dessa människor är som programledare robotar.

  • Tack, Erik!

   Och för dem som inte följt våra diskussioner på Peter Krabbes blogg:

   Jesuitutbildningen, som så många av världens ledare genomgått, är till väldigt stor del hjärntvätt på allra högsta nivå. Klaus Schwab, Joe Biden, Zbigniew Brzezinski, Anthony Fauci, Donald trump, Bill Clinton, Emmanuel Macron är bara ett fåtal av alla världsledare som genomgått denna utbildning.

   Världens ledande elitskolor, dit kungahusen, adeln, miljardärerna skickar sina barn, genomför sådan utbildning, likaså de allra mest prestigefyllda universiteten.

   Jag listar kort i punktform upp vad denna utbildning bland annat innehåller:

   – Visualiseringsövningar, som bygger på Ignatius av Loyolas koncept. Det är oerhört kraftfulla suggestionsövningar som påminner om hypnos och som bryter ner en personlighet och bygger upp den på nytt igen.

   – Sun Tzu Krigets konst som lär ut hur man använder subversion och list för att besegra en fiende.

   – Filosofi, historia, teologi, matematik, naturvetenskap, retorik.

   – Kvalificerad yrkesutbildning vid något universitet, exempelvis till jurist, läkare, präst, statsvetare, ekonom, naturvetare, jourmalist.

   – Övningar i uthållighet och underordning. Somliga kan kommenderas att utföra ytterst förödmjukande sysslor, exempelvis uppträda inkognito som tiggare under en lång tid.

   – Initiationsriter, svärande av eder och delgivande av hemlig information.

   – Kampkonst på alla plan, fysiskt, psykiskt, andligt.

   – Meditatation.

   – Kasuistik

   (Fortsättning följer!)

   • Mer om Kasuistik:

    – Kasuistik, som är ett sätt att vända upp och ned och ut och in på alla moraliska begrepp för att ursäkta varje bedräglig handling och all våldsutövning. Denna sofistikerade lära bygger till stor del på Hermann Busenbaums moralfilosofi. Här är en bra förklaring av begreppet kasuistik på engelska:

    https://www.youtube.com/watch?v=ni6HRLsWQRU&t=51s

    (CASUISTRY)

    Och här är mågra utförliga källskrifter, som unisont beskriver jesuitutbildningen:

    “Rulers of Evil” av Tupper Saussy

    “The Jesuits. A complete History of Their Open and Secret Proceedings From the Foundation of the Order to the Present Time, Told to the German People” av Theodor Griesing

    “Codeword Barbelon: Danger in the Vatican: The Sons of Loyola and Their Plans for World Domination” av P. D. Stuart

    “The “Secret History of the Jesuits” av Edmond Paris

  • Jesuiter är intellektuella elitsoldater. Vi ska mycket kort skärskåda vad det innebär:

   Vi kan börja med ordet ELITSOLDAT, som torde vara bekant för de flesta.

   De amerikanska truppernas Delta Force och Navy Seals, Rysslands GRU Speznas, Englands SAS, Israels Sayeret Matkal och Maglan är nog bekanta för de flesta, men vem känner till Jesuitorden, som är långt mycket mer elitär och farlig?

   Det finns en hel del likheter och skillnader mellan dessa båda kategorier av elitära krigare.

   Likheten är att det är ABSOLUT lydnad och “lojalitet” inom de egna leden som gäller. En annan likhet är att endast ett litet fåtal, mycket speciella individer utväljs för tjänst inom dessa förband.

   Konventionella elitsoldater lär sig dödandets konst rent praktiskt. De lär sig skjuta träffsäkert. De lär sig närstrid och en mängd andra färdigheter för att vinna en fysisk kamp.

   Vi fortsätter med att betrakta vad det innebär att jesuiterna är INTELLEKTUELLA elitsoldater:

   Jesuiterna är – åtminstone på högre nivå – visserligen högt skolade inom dödandets konst, rent praktiskt – men deras främsta kvalitéer återfinns framför allt på det intellektuella planet.

   Enbart de intellektuellt mycket högt begåvade kommer ifråga och urvalsprocessen är stenhård. Jesuiternas utbildning är mycket hög och många av dem är professorer med ett flertal doktorsavhandlingar i bagaget.

   Dessa krigare mot sanning, rättfärdighet och kärlek är oerhört farliga!

   • Många formellt sett makthavande individer – i länders parlament och
    regeringar – är däremot inte sällan på sin höjd medelmåttiga
    “duktiga idioter”.

    Därför är det meningslöst enbart försöka att avslöja dem. Dessa fala individer horar med långt mäktigare krafter.

   • Anbefaler å se filmen Poltergeist på nytt,og få med budskapet til den lille damen som hjelper familien! Så tenk stort og bredt om det som skjer der,at det nå gjelder hele jordens folk (uten makt ledere)

   • Men vem bryr sig!

    Det är nog roligare med dataspel, “Let´s dans” och sånt, eller hur?

    Ni kan göra era egna efterforskningar – eller kervera lika ovetande och urblåsta som nu!

     • Tack, Stig!

      Jag har lagt ner väldigt mycket tid på att ta reda på dold kunskap, som jag anser vara essentiell och livsviktig för oss alla som vill leva fredligt – och jag trodde i min enfald att många människor skulle ge gensvar, men fortfarande är vi bara ett litet fåtal som skriver om det här och som överhuvudtaget reagerar.

      Det är enormt frustrerande!

 • Största nackdelen med masssprutpsykos, det spelar ingen roll hur absurt, ologiskt eller uppenbart felaktigt något är så länge det finns en booster runt hörnet. Sen gärna en tallrik desperationsinlindad osäkerhetsångest som man kastar i ansiktet på någon oskyldig.

  Reiner Fuellmich senaste summering (06/01-22)
  https://www.bitchute.com/video/ZUsdrbu3ne36/

 • Tyvärr europa är kört efter österikes covid åtgärder och ingen har störtat palamentet så är det nu fritt fram att införa liknande lagar regler i europas länder. Om ni kan fly europa nu så gör det pronto det kommer bli ett blodbad smo aldrig setts förut.

 • Eller så börjar de tappa kontrollen, så de reagerar med ilska och det lyser igenom att de inte gör det som är bäst för länderna – de vet att det syns och märks. De blir arga, för att de tvingas visa att de spelar med falska kort.
  Eller så hoppas jag bara. Men de vet att de kommer tappa folk, med varje ny boosterdos och variant. Jag tror varianterna är vanliga förkylningar med Coronavirus, att de inte är mutationer av Wuhan viruset. Tror inte det kan mutera, är Gane of funktion. Tanken var att fler skulle blivit vaccinerade, snabbare. Är inte säkert att boosterdoserna var tänkta att använda innan alla blivit vaccinerade med två doser. Nu vill inte de sista vaccinera sig, när de ser att de andra behöver boosters. De var tänkta att komma som en räddning mot en snuva, som många vaccinerade inte tål, på grund av ADE. En snuva som de tänkte kalla för ny variant.
  Men så har allt strulat till sig. Snuvorna kommer innan folk har blivit vaccinerade, så får de naturlig immunitet. Folk har inte blivit så rädda, som det var tänkt. Alternativ media har gjort ett fantastiskt jobb och folk har engagerat sig, även demonstrerat.

 • “Travis Maddox nämner det intoleranta språk som presidenterna Joe Biden, Justin Trudeau och Emanuel Macron riktar mot oinjicerade människor.”

  Joe Biden, Justin Trudeau och Emanuel Macron är allt tre jesuiter.

  • Och alla de här tre jesuiterna och statscheferna har varit flitiga talare på World Economic Forums möten i Davos.

   Även påven har inbjudits att komma dit, men han har företrätts av en kardinal istället.

   Här kan vi läsa det offentliggjorda brevet från påven till WEF:s ordförande Klaus Schwab, där han tackar för inbjudan, men meddelar att han istället sänder sin kardinal Peter Turkson istället:

   https://www.vatican.va/content/francesco/en/messages/pont-messages/2020/documents/papa-francesco_20200115_messaggio-worldeconomicforum.html

   WEF-deltagaren kardinal Peter Turkson är chef för Katolska kyrkans “Dicastery for Promoting Integral Human Development”.

  • Vad är ”fel på Europas folk” som förstört länder genom världskrig och alla krig som genomförts med tanke på USA som består av europas folk Frankrike.England Svenskar Tyskar etc utrotade urbefolkningen.Nu igen är det dessa länder som ska”utrota”förstöra länder.

 • Största nackdelen med masssprutpsykos, det spelar ingen roll hur absurt, ologiskt eller uppenbart felaktigt något är så länge det finns en booster runt hörnet. Sen gärna en tallrik desperationsinlindad osäkerhetsångest som man kastar i ansiktet på någon oskyldig.

  Reiner Fuellmich senaste summering (06/01-22)
  https://www.bitchute.com/video/ZUsdrbu3ne36/

 • Tyvärr europa är kört efter österikes covid åtgärder och ingen har störtat palamentet så är det nu fritt fram att införa liknande lagar regler i europas länder. Om ni kan fly europa nu så gör det pronto det kommer bli ett blodbad smo aldrig setts förut.

 • Eller så börjar de tappa kontrollen, så de reagerar med ilska och det lyser igenom att de inte gör det som är bäst för länderna – de vet att det syns och märks. De blir arga, för att de tvingas visa att de spelar med falska kort.
  Eller så hoppas jag bara. Men de vet att de kommer tappa folk, med varje ny boosterdos och variant. Jag tror varianterna är vanliga förkylningar med Coronavirus, att de inte är mutationer av Wuhan viruset. Tror inte det kan mutera, är Gane of funktion. Tanken var att fler skulle blivit vaccinerade, snabbare. Är inte säkert att boosterdoserna var tänkta att använda innan alla blivit vaccinerade med två doser. Nu vill inte de sista vaccinera sig, när de ser att de andra behöver boosters. De var tänkta att komma som en räddning mot en snuva, som många vaccinerade inte tål, på grund av ADE. En snuva som de tänkte kalla för ny variant.
  Men så har allt strulat till sig. Snuvorna kommer innan folk har blivit vaccinerade, så får de naturlig immunitet. Folk har inte blivit så rädda, som det var tänkt. Alternativ media har gjort ett fantastiskt jobb och folk har engagerat sig, även demonstrerat.

 • “Travis Maddox nämner det intoleranta språk som presidenterna Joe Biden, Justin Trudeau och Emanuel Macron riktar mot oinjicerade människor.”

  Joe Biden, Justin Trudeau och Emanuel Macron är allt tre jesuiter.

  • Och alla de här tre jesuiterna och statscheferna har varit flitiga talare på World Economic Forums möten i Davos.

   Även påven har inbjudits att komma dit, men han har företrätts av en kardinal istället.

   Här kan vi läsa det offentliggjorda brevet från påven till WEF:s ordförande Klaus Schwab, där han tackar för inbjudan, men meddelar att han istället sänder sin kardinal Peter Turkson istället:

   https://www.vatican.va/content/francesco/en/messages/pont-messages/2020/documents/papa-francesco_20200115_messaggio-worldeconomicforum.html

   WEF-deltagaren kardinal Peter Turkson är chef för Katolska kyrkans “Dicastery for Promoting Integral Human Development”.

  • Vad är “fel på Europas folk” som förstört länder genom världskrig och alla krig som genomförts med tanke på USA som består av europas folk Frankrike.England Svenskar Tyskar etc utrotade urbefolkningen.Nu igen är det dessa länder som ska”utrota”förstöra länder.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *