Franska rebeller förstör 5G-nätverk – Vill stoppa massövervakning och teknokapitalism

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 5 januari 2022
- NewsVoice redaktion
5G mast fälldes i Toulouse. Foto: world-signals.com
5G mast fälldes i Toulouse. Foto: world-signals.com
5G mast fälldes i Toulouse. Foto: world-signals.com

TEKNIK. Aktivister i Frankrike har förklarat krig mot den fjärde industriella revolutionens infrastruktur, en idé som torgförs av Klaus Schwab, ordförande för World Economic Forum. Motståndsrörelsen saboterar 5G-nätverken för att de vet att mobilmasterna är nervsystemet för det ekonomiska flödet i den nya teknokapitalismen. 

Enligt en rapport på webbplatsen Reporterre sker olika typer av avancerade sabotage: antenner antänds, fiberoptiska kablar kapas, mobilmaster fälls, fordon och entreprenadmaskiner bränns och anläggningsteknisk utrustning slås sönder med släggor.

Det handlar om minst 140 attacker sedan starten av covidkrisen 2020. Kostnaden för branschen uppgår till tiotals miljoner euro.

Det påstås att sabotagerörelsen växer och den beskrivs som en: “djup revolt som sprider sig över Frankrike”.

Pascaline, en motståndsman som intervjuats av Reporterre, säger att hon tvingades gå till handling:

ArcanumSkolan 2024

“Vi befinner oss i en helt avgörande period. Om vi inte gör något nu kommer den här branschen att få fäste permanent”.

Pascaline säger att den grupp hon tillhör består av människor med olika inriktningar. Det kan vara anarkister, Gula Västarna, kristna och andra som kämpar mot en ny typ av fascism som centreras runt 5G.

Motståndskämpen Léon säger till Reporterre:

“Vi har drivits mot sabotage av mycket praktiska skäl. Sedan Gilets Jaunes (Gula Västarna) tog scenen har den franska staten dragit åt skruvarna och det har blivit svårare att trycka tillbaka mot makten ute på gatorna.”

Léon uppger att majoriteten av befolkningen egentligen är emot 5G.

Aktivisten Margot säger att franska företag bygger ett nätliknande fängelse av kablar och master. Hon säger att medierna endast ger en positiv bild av det hyperuppkopplade digitalsamhället, men att på baksidan finns exploatering, övervakning och miljökatastrofer.

Telekommunikationsbolaget Oranges chef Stéphane Richard vill undvika “ett Afghanistan” av mobiltelefonnätverk, där branschen måste kämpa mast för mast, kommun för kommun, för att försöka installera 5G-strukturen.

Media lägger locket på

Revolutionen nämns aldrig i de stora TV-nyheterna och mainstream-media har i stort sett undvikit att nämna vad som händer, av rädsla för att revolutionen kommer att spridas ännu mer. Motståndskämpen Léon säger att:

“myndigheterna försöker att beskriva sabotörerna som ensamvargar, som isolerade individer, men vi är faktiskt en del av ett kollektivt initiativ över hela Frankrike och Europa”.

Pascaline förklarar:

“Vi riktar in oss på den här infrastrukturen eftersom den tillhör den digitala industrin, men också för att den är sårbar.” … “Det finns tiotusentals master i landet inom ett allt tätare nätverk och myndigheterna kämpar för att övervaka dem.”

Sabotörerna vet att mobilmasterna utgör det fysiska nervsystemet för det digitala ekonomiska flödet i den nya teknokapitalismen.

Text: NewsVoice

Källa: world-signals.com (Telegram)

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Jag har förståelse för att det finns de som inte längre orkar med myndigheternas passivitet i 5G frågan, men tycker att våld inte är konstruktivt. Det finns ett annat kraftfullt sätt att visa sin ståndpunkt på.
  Vi får komma ihåg att “vi” är KONSUMENTER och konsumenter har makt.

  Vi behöver inte använda 5G nätet. Vi kan satsa på bra datorer och kabelnätverk (pålitlig bredband och modemanslutna ethernet-kablar).
  En ekonomisk felsatsning kan bli en kännbar tankeställare för företagen. De tvingas att tänka om.

  Ett företag är en juridisk person och en organisation som till skillnad mot organismer inte har något eget existensberättigande. Om ett företag inte fyller en funktion som konsumenter och/eller samhället efterfrågar så likvideras det.
  Verksamheten bör ifrågasättas även när ett företags verksamhet medvetet strider mot lagstadgade principer och sunt förnuft, exempelvis här i Sverige mot Miljöbalkens Försiktighetsprincip.
  Även om vissa företag väcker nostalgi så får vi våga att se dem för vad de är idag.

 • I Max Igans senaste video är det klipp från Kazakstan där det verkar som om folket har rest sig för fler anledningar än några höjda gaspriser. Det var väl för ett sånt här eventuellt scenario som Livgardet övade i Stockholm. För handen kan ju kanske åka upp ur fickan om människor börjar droppa som flugor av injektionen.

  THE COVID PLANDEMIC – A SHIP TO OBLIVION https://www.bitchute.com/video/Q023O8kTzSjb/

  Sen har Spacebusters gått igenom Bill Gates släktförhållanden där han stammar från adel och gamla bankpengar. Plus att han är släkt med såna som John Kerry, Ted Turner, Bush familjen o.s.v. så att han blev satt att fronta Microsofts alla spionprogram var nog ingen tillfällighet.

  Sen kommer han även från ett familjeträd fyllt av eugeniker och samarbetet mellan t.ex. familjen Gates och Rockefeller går långt tillbaka i tiden. Där en Gates var med Rockefeller och drog igång den s.k. “Spanska sjukan” år 1918 via injektionsprogrammet på Fort Riley i Kansas.

  Kan ju vara bra att veta allt sånt här innan man eventuellt får för sig att “kavla upp” inför en tidigarelagd färd mot sälla jaktmarker.

  BILL GATES SECRET BLOODLINES & BOOSTERS EXPOSED https://www.bitchute.com/video/F2LlITjr7bcP/

  Hittade ingen direkt lämplig tråd att posta det här. Men eftersom det hänger ihop med mitt tidigare resonemang och att precis allt hänger ihop, så är här lika bra som någon annanstans.

 • Efterfrågan på 5 G, vazzinerna eller ett kontantlöst samhälle kommer inte utifrån folket. Globalisternas taktik är, finns det ingen förfrågan så skapar vi den. Allt detta skapas genom manipulering och lögner. Nån vinner på det. Har det nån betydelse för Kålle och Ada om det tar 20 sekunder mera att ladda ner nåt. Strålning är vid rätt frekvens nyttigt, vid fel frekvens skadligt. I slutändan blir strålning ett vapen.

 • Snart kommer människor nog också börja ge sig på den fjärde industriella revolutionens mjuka infrastruktur.

  I någon tysk delstat i den östra delen grep polisen ett antal personer som planerade döda någon lokal delstatstyrann. Men jag tippar på att det eventuellt först kommer ske något lyckat försök i ett av de länder där de nu försöker tvinga till injektion typ Italien, Österrike eller Tyskland och även där de försvårar för folk att kunna äta som i Lettland.

  Den svenska regeringen har under en längre tid planerat för de hårdare restriktioner de nu inför och de motreaktioner de kan medföra. Redan för flera månader sedan övade Livgardet på att försvara området kring Rosenbad och Riksdagen. Där de stoppade figuranter för att kontrollera huruvida det hade något legitimt skäl för vara där de var, så det var knappast en rysk invasion de övade för.

  Nu är det grönt ljus för att införa vaccinpass i restauranger och butiker medan det i nuläget inte är aktuellt för samhällsviktiga funktioner som apotek och livsmedelsbutiker. Men skulle de få för sig att försöka hindra människor från att kunna äta är ju det ett solklart folkrättsbrott. Men så är ju även att mörda gamla människor för att få upp dödsstatistiken till pandemiproportioner som att genom tvång försöka tvinga både vuxna och barn till att delta i groteska medicinska experiment. Så “no food for you” är väl inte helt uteslutet.

  • Jag vet vad du tror Fredrik eftersom du har skrivit det några gånger. Men oavsett vad du tror eller vad de har för verkligt syfte så har det här också en stor experimentell aspekt. Där de inte ger samma till alla samtidigt som de modulerar koncentrationen för att vilja ge tätare boosters o.s.v. eftersom det inte fungerar likadant på alla.

   Men om du ändå inte tänker låta dig injiceras frivilligt så ligger väl “no food” aspekten närmare i tiden och det var mer den som var poängen än experimentets vara eller ej.

 • Ingen nämner syftet med femte generationens nätverk.

  Det är genomförande av kommunistliknande smarta städer även kallat viable cities.

  En miljardindustri som teknokraterna ser som framtidens inkomstkälla.

  Man har maskerat den bakom en grön mask – agenda 2030. För om folket förstår syftet hade de ALDRIG fått igenom den på gräsrotsnivå i kommuner och landsting.

  Miljöpartiet har aldrig arbetat för miljön. De har bara lagt ut röda mattan för oligarkerna i Sverige.

  Allt är en gigantisk lögn.

  Svenska folket är den bedragna och misshandlade parten i ett dysfunktionellt förhållande där förvaren ger offret skulden!

  Skickar ut mytomaner att piska fram rädslor så vi inte ser bakom fasaderna. Klassisk gaslighting har pågått under 10 år.

  Skogarna som slukar CO2 försvinner till förmån för slopat fossilt bränsle. Skogsstyrelserna som ska tillvarta naturvärden jobbar för skogsindustrin och låter dem avverka i rekordfart.

  Biologisk mångfald hotas när genmodifierad biobränsle ska odlas på skogsmarken.

  Djurliv hotas när jätteparker med vindkraft och solcellspaneler anläggs. I Eskilstuna anlades en enorm solcellspark och såldes in av miljöpartiet som “Sustainable”.

  Vem var den till för? Ja, inte var det för Eskilstunabornas elförsörjning utan snarare ett led i Jeff Bezos krav för att driva Amazons lager på svensk mark.

  Varför poppar det upp globala varulager överallt?

  För att dessa ska styras inom den smarta stadens hela försörjning av varor. Den ska vara helautomatisk och styras av artificiell intelligens och då behövs noder av uppkopplade 5g enheter, för även leveranserna ska skötas utan människor.

  Vi lever nu i den kokta grodans tidevarv.

  Inser vi inte vad detta leder till så kan ni räkna med att era barn om de överlever genocinet kommer vara styrda marionetter i detta sjuka system.

 • Härligt att läsa. kommer krävas dessa insatser ×100 och i det fördolda,, precis som parasiterna själva ‘jobbar’,, i det fördolda. Får psykopaterna igenom sin sjuka agenda så kommer ingen till slut att kunna röra sig en nanomillimetr utan att parasiterna får besked. Ha ‘deras’ mål är väl att få besked innan ngn ens börjat röra på sig

 • Hjärtskärande utveckling. Nu i år så drar dom igång 26GHz frekvensen, det som används idag är 24GHz vilket är extremt skadligt i sig men har inget med grafenoxid/nanoteknik att göra. IBM har en del intressanta patent inom grafen/nanoteknik/26GHz, bl.a självmonterande routers, sändare etc. Grafenoxid utsöndrar kraftig radioaktiv strålning när det utsätts för emf strålning även via nuvarande frekvenser och denna prosessen accelereras kraftigt med dessa sprutor så det är förståeligt att Pfizer glömde att nämnde detta innehållet. Märkligt att inte det här är ett större samtalsämne, både EU och Svenska forskare har i flera år sagt att strålningen i sig är livsfarlig och kommer att orsaka cellmutationer. Även polisen har ju vittnat om hälsoproblem/cancer från deras rakel system. Väldigt dålig tajming att alla skulle få virus och sprutpsykos just nu men det finns bra naturliga produkter att snabbt driva ut grafenoxid ut kroppen, t.ex N-acetylcysteine (NAC) eller Zeolite i kombination med Zink, även Äppelpectin som användes mycket under 2:a Världskriget i Japan efter bomberna är effektivt mot radioaktiv strålning. Ni som bor i områden med 5g kan även köpa emf mätare och kontrollera nivåerna.

  https://www.ftwproject.com/orgonite-blog/how-to-remove-graphene-oxide-from-the-body/

 • Det verkar väl mer som om de har besvarat den fjärde industriella revolutionens krigsförklaring mot folket.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *