1000-tals lastbilar ska “strypa” storstäder i Kanada i protest mot covidmandat – Freedom Convoy 2022

publicerad 28 januari 2022
- Torbjörn Sassersson red.
Justin Trudeau. Foto: Adrian Wyld, The Canadian Press

Det kanadensiska projektet “Freedom Convoy” bestående av lastbilsförare, slår tillbaka mot covidrestriktioner och tvångsvaccinationer i Kanada med full kraft. Deras måltavla är premiärministern Justin Trudeau och regeringens totalitära covidpolitik.

Protesten började i slutet av förra veckan och har fått ett stort stöd från allmänheten. Det beräknas att 50,000 personer deltar i protesten varav en stor andel är lastbilsförare.

Syftet är att få Trudeau-regeringen att dra tillbaka krav på karantän och obligatorisk vaccinering av alla lastbilsförare som måste passera landets gränser för att göra sitt jobb.

Genom att köra långsamt i milslånga konvojer mot storstäder som Montreal och Ottawa kommer alla leveranser av förnödenheter som bränsle och varor att försenas kraftigt vilket gör att näringslivet i dessa städer stannar.

Gruppen hävdar att demonstrationen inte handlar om antivaccination utan är en protest mot regerings vaccinmandat.

“Vår nuvarande regering implementerar regler och mandat som förstör grunden för våra företag, industrier och försörjning”, säger Tamara Lich, en kvinna från Alberta som arbetar som sekreterare för det västliga separatistiska Maverick-partiet.

Från och med den 15 januari 2022 har Kanadas regering ställt kravet att lastbilschaufförer ska vara helt vaccinerade eller sättas i en två veckor lång karantän när de åkt tillbaka till Kanada från USA.

Den 22 januari började dessutom USA:s Department of Homeland Security kräva att ”icke-amerikanska individer” ska vara helt vaccinerade och tillhandahålla bevis på vaccination när de kommer in i landet genom hamnar och färjeterminaler vid både USA-Mexiko och USA-Kanadas gränser.

Justin Trudeau anser att lastbilsförarna i Freedom Convoy 2022 bara är en “mindre marginaliserad minoritet”

Justin Trudeau kallar protesten för “a small fringe minority”, ett nedsättande epitet som kan översättas till: en mindre marginaliserad minoritet. Utöver det sprids rykten om att  protesten kan betraktas som inhemsk terrorism.

En konvoj av lastbilar från hela Kanada kommer att samlas på Parliament Hill i Ottawa lördagen den 29 januari för att protestera mot covid-19-mandatet. Freedom Convoy ska “låsa” Ottawa till dess att alla vaccinmandat upphävts genom att upp till 2000 lastbilar stryper inkommande landsvägar och motorvägar.

Protesten “Freedom Convoy 2022” har en Facebook-sida med fler än 218 000 följare och en GoFundMe-kampanj som dragit in mer än 4 miljoner dollar. Pengarna som samlas in är till för att hjälpa lastbilschaufförer att betala för bränsle, logi och mat.

GoFundMe har dock bekräftat att de fryst pengarna till dess att arrangören kan redovisa  en tydlig plan för hur medlen kommer att användas. Tamara Lich säger att mer än 4,5 miljoner dollar samlats in sedan den 14 januari.

Text: Torbjörn Sassersson | #FreedomConvoy2022

Källor och relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Alla reaktioner på det förtryck världen är utsatt för bra och denna manifestation är ett starkt uttryck för folklig protest. Det skickar en signal ut i världen, får folk att tänka till och det skapar en känsla av styrka – “vi är inte ensamma” och fler vågar resa sig. Vi måste se mer utav detta för att göra slut på förtryck och direkt skadliga aktioner mot mänskligheten. Soffsittande leder till muskelatrofi, till sist finns ingen styrka att resa sig. Soffpotatisar saknar styrka och är lätthanterliga.

  Att det skulle vara organiserat från “andra sidan” tvivlar jag på. Det må slå mot varuförsörjning och delvis drabba vanligt folk, men regeringar kräver folkligt samtycke och ett missnöjt folk vänder sig emot makthavarna. Dessutom är den symboliska innebörden för denna manifestation bra mycket större än den eventuella “vinst” som tomma varuhyllor skulle innebära för folks välbefinnande, om man nu önskade slå mot den. Ett utmärkt sätt att ge sovande en tankeställare.

  • Ook Åsa, så du tror att det är ‘slumpen’ som gjort kaoset med alla de eviga krigen i ex mllöstern via pnackdokumentet och allt annat som sker nu med giftkampanjen etcetc, och inget öht som är orkestrerat..el hur funderar du

   • Om en varningslampa blinkar på instrumentpanelen i din bil är det inte smart att klippa sladden till den och anse problemet är löst. Så resonerar skolmedicinen. Läkare ger dig piller från läkemedelsbranschen (LB) som undertrycker symtomen och grundorsaken kvarstår. Bakgrunden till detta är påverkan från LB så läkarutbildningen är stympad. LB resonerar att en botad patient är en dålig kund. Ett hänsynslöst resonemang där man skapar ett lidande och tjänar pengar. Samma krafter ligger bakom plandemin så visst finns det en organiserad plan.

    Denna mörka energi har länge genomsyrat samhälle, kultur, utbildningsväsende osv. och har bidragit till krig och konflikter = varningslampor. Förutsättningen är det finns funnits en ”öppenhet” i mänskligheten som gjort att den kunnat växa fram. Denna öppenhet kan likställas med en obalans som är komplex men den grundar sig på en omedvetenhet om vilka vi är och vår egentliga enhet. Även här har ondska påverkat för att invagga oss i tron att vi är offer för tillvaron och vi inte själva har möjlighet att påverka utvecklingen. Hela plandemin bygger på att hålla oss kvar i omedvetenhet så vi inte ska utvecklas för då är mörkret kört. Fokuserar vi på ondskan och krig med den så får vi mer av den varan eftersom vi inte utvecklas. Förstår vi dess påverkan och hur vår egen okunskap bidrar så avväpnar vi den. Så vi klipper inte sladden utan lyfter på motorhuven och fixar förgasaren, då slocknar varningslampan. 

    • Precis, vi klipper inte sladden utan gör en felsökning bland dotsen under huven. Lyfts sedan på samhällscloaket/täckmanteln så hittar man infiltration av i stort alltsom är väsentligt för en statsstruktur att fungera;; penning-, admin som korrumperas via penning, rättsväsende som korrumperas via den stulna penningplåten och via dolda orgs, försvaret som via korrupta ‘politiker’ köper på sig föråldrade försvsrssystem till korruptionspriser.., utbildningarna som totalkontrolleras via förlag, utgivningar, korrumperad universitetspersonal (dock långt ifrån alla), skolpersonal som måste gå på shittet för att behålla sina jobb etcetc, ja ända ner till ägandet av bläcket som trycker litteraturen (och spelar ingen roll om övergången till det digitala är gjort). ‘de’ har i princip full kontroll ftf, men för det krävs stooges/korrumperad ‘politikerkår’ och byråkrati. Så frågan är,, vem är ‘dom’, vad vill ‘dom’, hur länge har ‘dom’ hållit på och vem är mutkolvarna dvs vem låter sig mutas, hur mkt får dom och har fått, vilka konsekvenser får och har det fått för vårt Land. Finns 1000 frågor till minst,, men det är för en Rättssal att ställa

 • Alla reaktioner på det förtryck världen är utsatt för bra och denna manifestation är ett starkt uttryck för folklig protest. Det skickar en signal ut i världen, får folk att tänka till och det skapar en känsla av styrka – “vi är inte ensamma” och fler vågar resa sig. Vi måste se mer utav detta för att göra slut på förtryck och direkt skadliga aktioner mot mänskligheten. Soffsittande leder till muskelatrofi, till sist finns ingen styrka att resa sig. Soffpotatisar saknar styrka och är lätthanterliga.

  Att det skulle vara organiserat från “andra sidan” tvivlar jag på. Det må slå mot varuförsörjning och delvis drabba vanligt folk, men regeringar kräver folkligt samtycke och ett missnöjt folk vänder sig emot makthavarna. Dessutom är den symboliska innebörden för denna manifestation bra mycket större än den eventuella “vinst” som tomma varuhyllor skulle innebära för folks välbefinnande, om man nu önskade slå mot den. Ett utmärkt sätt att ge sovande en tankeställare.

  • Ook Åsa, så du tror att det är ‘slumpen’ som gjort kaoset med alla de eviga krigen i ex mllöstern via pnackdokumentet och allt annat som sker nu med giftkampanjen etcetc, och inget öht som är orkestrerat..el hur funderar du

   • Om en varningslampa blinkar på instrumentpanelen i din bil är det inte smart att klippa sladden till den och anse problemet är löst. Så resonerar skolmedicinen. Läkare ger dig piller från läkemedelsbranschen (LB) som undertrycker symtomen och grundorsaken kvarstår. Bakgrunden till detta är påverkan från LB så läkarutbildningen är stympad. LB resonerar att en botad patient är en dålig kund. Ett hänsynslöst resonemang där man skapar ett lidande och tjänar pengar. Samma krafter ligger bakom plandemin så visst finns det en organiserad plan.

    Denna mörka energi har länge genomsyrat samhälle, kultur, utbildningsväsende osv. och har bidragit till krig och konflikter = varningslampor. Förutsättningen är det finns funnits en “öppenhet” i mänskligheten som gjort att den kunnat växa fram. Denna öppenhet kan likställas med en obalans som är komplex men den grundar sig på en omedvetenhet om vilka vi är och vår egentliga enhet. Även här har ondska påverkat för att invagga oss i tron att vi är offer för tillvaron och vi inte själva har möjlighet att påverka utvecklingen. Hela plandemin bygger på att hålla oss kvar i omedvetenhet så vi inte ska utvecklas för då är mörkret kört. Fokuserar vi på ondskan och krig med den så får vi mer av den varan eftersom vi inte utvecklas. Förstår vi dess påverkan och hur vår egen okunskap bidrar så avväpnar vi den. Så vi klipper inte sladden utan lyfter på motorhuven och fixar förgasaren, då slocknar varningslampan. 

    • Precis, vi klipper inte sladden utan gör en felsökning bland dotsen under huven. Lyfts sedan på samhällscloaket/täckmanteln så hittar man infiltration av i stort alltsom är väsentligt för en statsstruktur att fungera;; penning-, admin som korrumperas via penning, rättsväsende som korrumperas via den stulna penningplåten och via dolda orgs, försvaret som via korrupta ‘politiker’ köper på sig föråldrade försvsrssystem till korruptionspriser.., utbildningarna som totalkontrolleras via förlag, utgivningar, korrumperad universitetspersonal (dock långt ifrån alla), skolpersonal som måste gå på shittet för att behålla sina jobb etcetc, ja ända ner till ägandet av bläcket som trycker litteraturen (och spelar ingen roll om övergången till det digitala är gjort). ‘de’ har i princip full kontroll ftf, men för det krävs stooges/korrumperad ‘politikerkår’ och byråkrati. Så frågan är,, vem är ‘dom’, vad vill ‘dom’, hur länge har ‘dom’ hållit på och vem är mutkolvarna dvs vem låter sig mutas, hur mkt får dom och har fått, vilka konsekvenser får och har det fått för vårt Land. Finns 1000 frågor till minst,, men det är för en Rättssal att ställa

 • https://www.bitchute.com/video/swsIa2B50dCI/
  JUSTIN TRUDEAU, CAN YOU HEAR US NOW?! (PROBABLY NOT, HE’S HIDING UNDER HIS BED)
  https://www.bitchute.com/video/yzdn0eM8tzom/
  JAN 29-31 2022 SCHEDULE FOR OTTAWA EVENTS AND SPEECHES AT THE FREEDOM CONVOY @ PARLIAMENT HILL.
  Saturday, January 29 (Parliament Hill 10 am to 4 pm) – truckers arrive in Ottawa in the morning with speeches to follow starting around noon

  Sunday, January 30 (Parliament Hill noon to 4 pm) – speeches from medical and scientific experts and influencers

  Monday, January 31 (Parliament Hill noon to 4 pm) – speeches from politician

  Live-stream of speeches: https://brightlightnews.com/live-broadcast-freedom-convoy-2022-ottawa-canada/

  Går som det vore ÄKTA…
  Står som det vore ÄKTA…
  Talar som det vore ÄKTA…
  Gör misstag och fel som det vore ÄKTA…
  Kanske det är ÄKTA och tiden är här….?
  Svaret på det kommer snart!

  https://odysee.com/@Robert-Self:a0/Organizer-of-Canadian-quotFreedom-Convoyquot-posts-video-message-you-just-have-to-see:1
  Organizer of Canadian “Freedom Convoy” posts video message you just have to see

  https://odysee.com/@Velyaminov:a/The-children-of-Canada-leave-messages-of-support-and-thanks-on-the-truckers-airwaves-as-they-convoy-across-the-country-against-covid-tyranny:6
  The children of Canada leave messages of support and thanks on the truckers airwaves as they convoy across the country against covid tyranny
  https://odysee.com/@TrueConservativeMinutes:9/looks-like-170,000-truckers-from-USA-are-joining-Freedom-Convoy-2022-stop-the-jab-:f
  looks like 170,000 truckers from USA are joining Freedom Convoy 2022 stop the jab (18 wheelers….. too flatten the turd(eau)

 • RESPEKT Canada, jag får hopp när jag ser detta!
  Man kan läsa om Stefan Löfven om hur han föraktar förintelsen och att det inte får hända igen.FY FAN att han inte skäms…
  Det verkar ju mer eller mindre som att hela regeringen innerst inne är NAZISTER.

   • WORLD WIDE TRUCKER CONVOY FREEDOM 2022 – ÄR ETT FAKTUM!!!!
    Jag har sett följande ansluta sig:
    ITALIEN
    TYSKLAND
    BRASILIEN
    USA (Mycket från usa)

    Det pratas om att efter Ottawa så kör de ner till Washingon DC!!!!

    Jag hörde precis nyss en röst på chatten som sade att de skulle börja organisera trucker convoys i ett annat land också.(europa tror jag)

    MOMENTUM ÄR HÄR – alla tidigare demo organisatörer eller folk med anslutningar till småföretag och truckers borde snabbt ta en titt på det här och fundera om det inte är dags att ansluta….

    Jag har inte sett något annat än att detta är en äkta folklig rekyl!
    Censuren ökar löpande – de verkar vara rädda för det här.

    Revolutionen kommer inte att sändas på TV!

    https://www.bitchute.com/video/yzdn0eM8tzom/
    Canadians’ emotions and hopes for a restoration of freedoms have never been higher in the last 2 years and the upcoming events will be sure to continue capturing the hearts and attention of freedom-loving citizens around the world.

    Saturday, January 29 (Parliament Hill 10 am to 4 pm) – truckers arrive in Ottawa in the morning with speeches to follow starting around noon

    Sunday, January 30 (Parliament Hill noon to 4 pm) – speeches from medical and scientific experts and influencers

    Monday, January 31 (Parliament Hill noon to 4 pm) – speeches from politician

    Live-stream of speeches: https://brightlightnews.com/live-broadcast-freedom-convoy-2022-ottawa-canada/

 • https://www.bitchute.com/video/swsIa2B50dCI/
  JUSTIN TRUDEAU, CAN YOU HEAR US NOW?! (PROBABLY NOT, HE’S HIDING UNDER HIS BED)
  https://www.bitchute.com/video/yzdn0eM8tzom/
  JAN 29-31 2022 SCHEDULE FOR OTTAWA EVENTS AND SPEECHES AT THE FREEDOM CONVOY @ PARLIAMENT HILL.
  Saturday, January 29 (Parliament Hill 10 am to 4 pm) – truckers arrive in Ottawa in the morning with speeches to follow starting around noon

  Sunday, January 30 (Parliament Hill noon to 4 pm) – speeches from medical and scientific experts and influencers

  Monday, January 31 (Parliament Hill noon to 4 pm) – speeches from politician

  Live-stream of speeches: https://brightlightnews.com/live-broadcast-freedom-convoy-2022-ottawa-canada/

  Går som det vore ÄKTA…
  Står som det vore ÄKTA…
  Talar som det vore ÄKTA…
  Gör misstag och fel som det vore ÄKTA…
  Kanske det är ÄKTA och tiden är här….?
  Svaret på det kommer snart!

  https://odysee.com/@Robert-Self:a0/Organizer-of-Canadian-quotFreedom-Convoyquot-posts-video-message-you-just-have-to-see:1
  Organizer of Canadian “Freedom Convoy” posts video message you just have to see

  https://odysee.com/@Velyaminov:a/The-children-of-Canada-leave-messages-of-support-and-thanks-on-the-truckers-airwaves-as-they-convoy-across-the-country-against-covid-tyranny:6
  The children of Canada leave messages of support and thanks on the truckers airwaves as they convoy across the country against covid tyranny
  https://odysee.com/@TrueConservativeMinutes:9/looks-like-170,000-truckers-from-USA-are-joining-Freedom-Convoy-2022-stop-the-jab-:f
  looks like 170,000 truckers from USA are joining Freedom Convoy 2022 stop the jab (18 wheelers….. too flatten the turd(eau)

 • RESPEKT Canada, jag får hopp när jag ser detta!
  Man kan läsa om Stefan Löfven om hur han föraktar förintelsen och att det inte får hända igen.FY FAN att han inte skäms…
  Det verkar ju mer eller mindre som att hela regeringen innerst inne är NAZISTER.

   • WORLD WIDE TRUCKER CONVOY FREEDOM 2022 – ÄR ETT FAKTUM!!!!
    Jag har sett följande ansluta sig:
    ITALIEN
    TYSKLAND
    BRASILIEN
    USA (Mycket från usa)

    Det pratas om att efter Ottawa så kör de ner till Washingon DC!!!!

    Jag hörde precis nyss en röst på chatten som sade att de skulle börja organisera trucker convoys i ett annat land också.(europa tror jag)

    MOMENTUM ÄR HÄR – alla tidigare demo organisatörer eller folk med anslutningar till småföretag och truckers borde snabbt ta en titt på det här och fundera om det inte är dags att ansluta….

    Jag har inte sett något annat än att detta är en äkta folklig rekyl!
    Censuren ökar löpande – de verkar vara rädda för det här.

    Revolutionen kommer inte att sändas på TV!

    https://www.bitchute.com/video/yzdn0eM8tzom/
    Canadians’ emotions and hopes for a restoration of freedoms have never been higher in the last 2 years and the upcoming events will be sure to continue capturing the hearts and attention of freedom-loving citizens around the world.

    Saturday, January 29 (Parliament Hill 10 am to 4 pm) – truckers arrive in Ottawa in the morning with speeches to follow starting around noon

    Sunday, January 30 (Parliament Hill noon to 4 pm) – speeches from medical and scientific experts and influencers

    Monday, January 31 (Parliament Hill noon to 4 pm) – speeches from politician

    Live-stream of speeches: https://brightlightnews.com/live-broadcast-freedom-convoy-2022-ottawa-canada/

  • De planerar långt i förväg – både “åtgärder” och vissa motåtgärder!

   År 1999, när denna Simpson-film kom ut, var Justin Trudeau en ung man som studerade vid det elitära University of British Columbia efter att ha genomgått utbildning vid de likaledes elitära Collège Jean-de-Brébeuf, knutet till Jesuitorden, och McGill University, knutet till World Economic Forum (WEF).

   Hans pappa, Pierre Trudeau, som också hade utbildats av jesuiterna, hade varit Canadas premiärninister under två mandatperioder,1968–1979 och 1980–1984. 

   Den tecknade serien Simpsons är beryktad för sina förutsägelser, ofta långt i förväg, och visar här att även lastbilsprotesten, projektet “Freedom Convoy”, hade planerats för mer än tjugo år sedan.

   • Jesuitorden har sedan mer än fyrahundra åt tillbaka en mycket stark ställning i Kanada.

    Här håller jesuitgeneralen Arturo Sosa tal inför kanadensiska ordensbröder, som i likhet med honom har en offentlig jesuitisk profil:

    https://www.youtube.com/watch?v=3AKnMh1o37Q

    (Father General Arturo Sosa announces the creation of Jesuit Province of Canada)

   • Jahupp, ännu en psyop då kanske. Ja vi lär oss mer o mer. Snart har ‘de’ slut på arsenalen och under tiden vet vi mer o mer om ‘dom’, tills det är dags. Hoppas pimpen o landsförrädaren hinner smaka på ett par hockeyklubbor innan, dock

    • Syftet är väl att konvojen ska svälta ut medborgarna genom att blockera vägarna. Genom att framställa konvojen som folklig, ger den olympierna (som de kallar sig själva) lite extra njutning. Det kändes faktiskt lite vågat att sätta miljontals människors livsmedels- och drivmedelsbehov på spel. Det är ju alltid de sämst ställda som drabbas, dvs de som inte haft råd att bunkra mat. Olymperna kan glädjas åt att just denna befolkningsgrupp decimeras – om de har lite tur s a s…

     • Politikerna i Sverige har ju satt upp oss för detta lilla event genom att helt plötsligt avveckla våra beredskapslager med livsmedel. Sen här de även avvecklat många av de stora grossistlagren och numera är det rullande lager under transport. Vid en större störning kommer hyllorna i livsmedelsaffärerna börja bli tomma efter tre dagar. Blir det som med toalettpappers-psyopen går det troligtvis bra mycket fortare. Men som tur är har jag Arméns överlevnadshandbok och en tjock granne.

      • De har även sett till att granskog har planterats på enorma arealer av åkrar, som våra förfäder skapat genom idogt arbete i hundratals år för att befria marken från stenar och rötter och göra jorden odlingsbar.

      • De har även eller har tänkt att bygga bostäder på våra bästa åkerjordar nere i Skåne. Det där går sen aldrig att återställa. Så det ser lite förstört ut både på kort som lång sikt i ett land som redan har en låg självförsörjningsgrad.

  • De planerar långt i förväg – både “åtgärder” och vissa motåtgärder!

   År 1999, när denna Simpson-film kom ut, var Justin Trudeau en ung man som studerade vid det elitära University of British Columbia efter att ha genomgått utbildning vid de likaledes elitära Collège Jean-de-Brébeuf, knutet till Jesuitorden, och McGill University, knutet till World Economic Forum (WEF).

   Hans pappa, Pierre Trudeau, som också hade utbildats av jesuiterna, hade varit Canadas premiärninister under två mandatperioder,1968–1979 och 1980–1984. 

   Den tecknade serien Simpsons är beryktad för sina förutsägelser, ofta långt i förväg, och visar här att även lastbilsprotesten, projektet “Freedom Convoy”, hade planerats för mer än tjugo år sedan.

   • Jesuitorden har sedan mer än fyrahundra åt tillbaka en mycket stark ställning i Kanada.

    Här håller jesuitgeneralen Arturo Sosa tal inför kanadensiska ordensbröder, som i likhet med honom har en offentlig jesuitisk profil:

    https://www.youtube.com/watch?v=3AKnMh1o37Q

    (Father General Arturo Sosa announces the creation of Jesuit Province of Canada)

   • Jahupp, ännu en psyop då kanske. Ja vi lär oss mer o mer. Snart har ‘de’ slut på arsenalen och under tiden vet vi mer o mer om ‘dom’, tills det är dags. Hoppas pimpen o landsförrädaren hinner smaka på ett par hockeyklubbor innan, dock

    • Syftet är väl att konvojen ska svälta ut medborgarna genom att blockera vägarna. Genom att framställa konvojen som folklig, ger den olympierna (som de kallar sig själva) lite extra njutning. Det kändes faktiskt lite vågat att sätta miljontals människors livsmedels- och drivmedelsbehov på spel. Det är ju alltid de sämst ställda som drabbas, dvs de som inte haft råd att bunkra mat. Olymperna kan glädjas åt att just denna befolkningsgrupp decimeras – om de har lite tur s a s…

     • Politikerna i Sverige har ju satt upp oss för detta lilla event genom att helt plötsligt avveckla våra beredskapslager med livsmedel. Sen här de även avvecklat många av de stora grossistlagren och numera är det rullande lager under transport. Vid en större störning kommer hyllorna i livsmedelsaffärerna börja bli tomma efter tre dagar. Blir det som med toalettpappers-psyopen går det troligtvis bra mycket fortare. Men som tur är har jag Arméns överlevnadshandbok och en tjock granne.

      • De har även sett till att granskog har planterats på enorma arealer av åkrar, som våra förfäder skapat genom idogt arbete i hundratals år för att befria marken från stenar och rötter och göra jorden odlingsbar.

 • https://www.youtube.com/watch?v=tLMIzn82c4c
  LIVE: Trucker Freedom Convoy to Ottawa 2022
  (Verkar vara en bra LIVE site för att följa Trucker Freedom Convoy to Ottawa 2022 – de har börjat rulla in nu – gissar att siten följer det löpande hela lördagen – löpande chatt i radion – sidochatt – flera video från olika platser)

  Irena
  @IrenaMJ
  I just heard it with my own ears on Zello app/Convoy to Ottawa: Moderator for the channel confirmed:
  53,000 trucks from Canada and 62,000 trucks from USA !!! People are reporting they see trucks and trucks going through the border into Canada on the border cameras.
  4:41 fm · 27 jan. 2022·Twitter for iPhone

 • https://www.actforcanada.ca/l/a-convoy-comes-to-o-town/
  A Convoy Comes to O-Town
  01/28/2022
   
  Ottawa, “the city that fun forgot,” is about to have some big-time excitement! Truck convoys from across the country, some of a size unprecedented anywhere in the world, are making their way to our nation’s capital, to assemble on Parliament Hill at noon on Saturday, January 29, 2022. May that day go down in history!

 • LIVE LÄNK OTTAWA JUST NU… BILARNA BÖRJAR RULLA IN….
  IMORGON LÖRDAG SKALL ALLA VARA DÄR – MÅSTE BLOCKERA HELA STADEN OCH POLISEN VERKAR ANSLUTA HITTILLS.
  TRUCKAR FRÅN USA HAR ANSLUTIT – I RÄTT STORA NUMMER
  TRUCKAR FRÅN BRASILIEN HAR ANSLUTIT
  DET TALAR OM WORLD WIDE TRUCK FREEDOM CONVOY 2022….
  EN ENDA STOR FOLKFEST FÖR ATT ÅTERSTÄLLA FRIHETEN, EKONOMIN OCH ALLTING ANNAT…. OM DETTA ÄR FOLKVILJAN VEM SKULLE KUNNA BLOCKERA DETTA….? FRIHET KRÄVER AKTION! LÅT DET SPRIDA SIG ÖVER VÄRLDEN….
  VARFÖR INTE…?? EFTER TVÅ ÅR KAN MAN BEHÖVA NÅGOT ANNAT….
  TROR INTE TRUDEAU REGIMEN KAN KONTRA DETTA.

  https://www.youtube.com/watch?v=IWXuYSUUBJI
  LIVE Ottawa – Parliament Hill – Freedom Convoy -Friday Jan 28, 2022 pt 3

  • Lite tunt tycker jag. Förstår att det alltid finns infiltration och psyops – brukar räkna 80/20 – men en symbol och att gods inte kommer fram räcker inte.
   Hur som helst – vi får snart se hur lyckad Freedom Convoy 2022 är…

   Personligen tror jag den fäller Trudeau regimen och sätter saker i rörelse men vi får se… vilket kommer bli en förbättring på det politiska planet med mer frihet och återgång till det normala osv. Det politiska är alltid korrupt och infiltrerat men det kan bli relativt bättre än den skiten vi har idag.

  • Ouups, verkar ju lite märkligt det där. Bartoll är ju insatt, så vad innebär det här. Manifestationer infiltreras närapå alltid av, guess who..Ju större grupper, desto lättare att infektera. Så, är den symbolen hela konvojens symbol el bara en grupp i gruppens symbol

 • https://www.youtube.com/watch?v=tLMIzn82c4c
  LIVE: Trucker Freedom Convoy to Ottawa 2022
  (Verkar vara en bra LIVE site för att följa Trucker Freedom Convoy to Ottawa 2022 – de har börjat rulla in nu – gissar att siten följer det löpande hela lördagen – löpande chatt i radion – sidochatt – flera video från olika platser)

  Irena
  @IrenaMJ
  I just heard it with my own ears on Zello app/Convoy to Ottawa: Moderator for the channel confirmed:
  53,000 trucks from Canada and 62,000 trucks from USA !!! People are reporting they see trucks and trucks going through the border into Canada on the border cameras.
  4:41 fm · 27 jan. 2022·Twitter for iPhone

 • https://www.actforcanada.ca/l/a-convoy-comes-to-o-town/
  A Convoy Comes to O-Town
  01/28/2022
   
  Ottawa, “the city that fun forgot,” is about to have some big-time excitement! Truck convoys from across the country, some of a size unprecedented anywhere in the world, are making their way to our nation’s capital, to assemble on Parliament Hill at noon on Saturday, January 29, 2022. May that day go down in history!

 • https://www.bitchute.com/video/gvCML27uIEqs/
  600+ US TRUCKERS JOINING 70KM LONG CANADIAN FREEDOM CONVOY 2022(verkar bekräftat – denna vid var för 4 dagar sedan….)

  https://www.bitchute.com/video/h94OLvGMOBUN/
  DR. ROGER HODKINSON ON CONVOY AND “FANCY SOCKS” : EDMONTON : FREEDOM CENTRAL CANADAEn av Canadas främsta auktoriteter på Covid lägger ned lagen för alla att se.
  Han anser helt helt klart att FREEDOM CONVOY 2022 med alla spinoffs kommer göra jobbet!!!!!
  IT´S OVER!!!!!
  (>>> Denna video borde ha en egen artikel på Newsvoice – grymt stark!!!!)

 • LIVE LÄNK OTTAWA JUST NU… BILARNA BÖRJAR RULLA IN….
  IMORGON LÖRDAG SKALL ALLA VARA DÄR – MÅSTE BLOCKERA HELA STADEN OCH POLISEN VERKAR ANSLUTA HITTILLS.
  TRUCKAR FRÅN USA HAR ANSLUTIT – I RÄTT STORA NUMMER
  TRUCKAR FRÅN BRASILIEN HAR ANSLUTIT
  DET TALAR OM WORLD WIDE TRUCK FREEDOM CONVOY 2022….
  EN ENDA STOR FOLKFEST FÖR ATT ÅTERSTÄLLA FRIHETEN, EKONOMIN OCH ALLTING ANNAT…. OM DETTA ÄR FOLKVILJAN VEM SKULLE KUNNA BLOCKERA DETTA….? FRIHET KRÄVER AKTION! LÅT DET SPRIDA SIG ÖVER VÄRLDEN….
  VARFÖR INTE…?? EFTER TVÅ ÅR KAN MAN BEHÖVA NÅGOT ANNAT….
  TROR INTE TRUDEAU REGIMEN KAN KONTRA DETTA.

  https://www.youtube.com/watch?v=IWXuYSUUBJI
  LIVE Ottawa – Parliament Hill – Freedom Convoy -Friday Jan 28, 2022 pt 3

  • Lite tunt tycker jag. Förstår att det alltid finns infiltration och psyops – brukar räkna 80/20 – men en symbol och att gods inte kommer fram räcker inte.
   Hur som helst – vi får snart se hur lyckad Freedom Convoy 2022 är…

   Personligen tror jag den fäller Trudeau regimen och sätter saker i rörelse men vi får se… vilket kommer bli en förbättring på det politiska planet med mer frihet och återgång till det normala osv. Det politiska är alltid korrupt och infiltrerat men det kan bli relativt bättre än den skiten vi har idag.

  • Ouups, verkar ju lite märkligt det där. Bartoll är ju insatt, så vad innebär det här. Manifestationer infiltreras närapå alltid av, guess who..Ju större grupper, desto lättare att infektera. Så, är den symbolen hela konvojens symbol el bara en grupp i gruppens symbol

 • Underbart att se hur människor kan samlas för frihet. Kommer det att hända i Sverige? Lördagen gav ju ett litet exempel, men det är fortfarande för många som inte våga att stå på sig. Intressant hur regeringen i Kanada plötsligen inte är anträffbart, det skulle ske samma sak i varje land när människor har vaknat. Hade regeringen ärliga avsikter skulle de stå kvar och diskuterar, deras handling visar vad det hela handla om.

 • Obekräftad uppgift från ett Telegram-konto:

  CANADA
  THE “FREEDOM CONVOY”, WHICH IS HEADING TO CANADA’S CAPITAL, OTTAWA, NOW STRETCHES 300 MILES IN LENGTH.
  50,000 TRUCKS AND CARS, 1.5 MILLION PEOPLE.
  THE ENTIRE CAPITAL WILL SOON BE UNDER HEAVY SIEGE.

  ALL THE “RATS” ARE FLEEING FROM THE SINKING SHIP, MEMBERS OF JUSTIN TRUDEAU’S CABINET AND MEMBERS OF PARLIAMENT ARE URGENTLY LEAVING THE CAPITAL, OTTAWA, AND HIDING IN BUNKERS WITH GUARDS.

  Imorgon, lördag, THE GREAT BEARHUG IN OTTAWA och alla vill prata med Justin Fancysocks Trudeau…

  • Oj, ja äntligen får vi se parasiterna bekänna färg och göra det ‘de’ är bäst på; fly och att gömma sig..Nu ska bara kanadensarna se till att hålla ‘dom’ där och välja en interimsregering som är helt obefläckad av korruption, göra sig fria från svindlar’låneindustrin’ och börja trycka sina Egna Kanadensiska (falskräntefria) dollar. Sedan kan De börja bygga, på riktigt

 • https://www.bitchute.com/video/gvCML27uIEqs/
  600+ US TRUCKERS JOINING 70KM LONG CANADIAN FREEDOM CONVOY 2022(verkar bekräftat – denna vid var för 4 dagar sedan….)

  https://www.bitchute.com/video/h94OLvGMOBUN/
  DR. ROGER HODKINSON ON CONVOY AND “FANCY SOCKS” : EDMONTON : FREEDOM CENTRAL CANADAEn av Canadas främsta auktoriteter på Covid lägger ned lagen för alla att se.
  Han anser helt helt klart att FREEDOM CONVOY 2022 med alla spinoffs kommer göra jobbet!!!!!
  IT´S OVER!!!!!
  (>>> Denna video borde ha en egen artikel på Newsvoice – grymt stark!!!!)

 • Underbart att se hur människor kan samlas för frihet. Kommer det att hända i Sverige? Lördagen gav ju ett litet exempel, men det är fortfarande för många som inte våga att stå på sig. Intressant hur regeringen i Kanada plötsligen inte är anträffbart, det skulle ske samma sak i varje land när människor har vaknat. Hade regeringen ärliga avsikter skulle de stå kvar och diskuterar, deras handling visar vad det hela handla om.

 • Obekräftad uppgift från ett Telegram-konto:

  CANADA
  THE “FREEDOM CONVOY”, WHICH IS HEADING TO CANADA’S CAPITAL, OTTAWA, NOW STRETCHES 300 MILES IN LENGTH.
  50,000 TRUCKS AND CARS, 1.5 MILLION PEOPLE.
  THE ENTIRE CAPITAL WILL SOON BE UNDER HEAVY SIEGE.

  ALL THE “RATS” ARE FLEEING FROM THE SINKING SHIP, MEMBERS OF JUSTIN TRUDEAU’S CABINET AND MEMBERS OF PARLIAMENT ARE URGENTLY LEAVING THE CAPITAL, OTTAWA, AND HIDING IN BUNKERS WITH GUARDS.

  Imorgon, lördag, THE GREAT BEARHUG IN OTTAWA och alla vill prata med Justin Fancysocks Trudeau…

  • Oj, ja äntligen får vi se parasiterna bekänna färg och göra det ‘de’ är bäst på; fly och att gömma sig..Nu ska bara kanadensarna se till att hålla ‘dom’ där och välja en interimsregering som är helt obefläckad av korruption, göra sig fria från svindlar’låneindustrin’ och börja trycka sina Egna Kanadensiska (falskräntefria) dollar. Sedan kan De börja bygga, på riktigt

 • Hoppingivande att se medborgare som inte låter sig manipuleras.
  Kan det hända i Sverige?
  Marschen för ”frihet”senast blev en fin väckarklocka.

 • Fantastisk nyhet. Hoppas det leder till nickedockans frånfälle o att kanadensarna jagar ut fjollet o landsförrädaren ur sitt fosterland, t ex med hockeyklubbor

  • Simpsons har en filmsnutt där “Trodå” klättrar ut genom ett fönster.
   Ävensom en snutt om Truckers! Märkligt att denne filmskapare vet i förväg?

   • Jo har funderat en del på det själva men egentl inte så konstigt kanske, om svaret stavas hollywod. ‘de’ äger ju hollywood också samtidigt som ‘de’ som psykoater visar ocdtvångssyndrom runt att lämna spår efter sig, samtidigt..som ‘de’ gömmer sig som ‘de’ parasiter ‘de’ är. Om det här är en psyop, vilket inte är omöjligt, så tror jag det beror på att toplocket gått för kanadensarna, och då rycker den kontrollerade ‘oppositionen’ in på order av parasiterna, så parasiterna skall fortsätta kunna försöka kontrollera narrativet. Skulle de äkta Kanadensarna hinna före o genomföra ngt liknande, ja då hade alla frihetskrig på den kontinenten framstått som en västanfläkt. Jo så det är inte omöjligt att det är en fake, bättre för kanadensarna o inse det tidigt så de kan göra ngt åt det, men kan också förstå att det är svårt för dem att inse det är en megalögn, (dvs om det är det) enl devisen; ju större lögnen är (el som i detta fallet, ju längre lögnen är) ju svårare är det o tro att det är en lögn. Bara bevis kan visa på det, som nu med megalögngiftinjektionsmordkomplotten mot oss, svårt o inse för 8/10 som tror på lögn’nyheterna’, men när bevisen börjar landa så vaknar de som slumrat

 • Hoppingivande att se medborgare som inte låter sig manipuleras.
  Kan det hända i Sverige?
  Marschen för “frihet”senast blev en fin väckarklocka.

 • https://www.gofundme.com/f/taking-back-our-freedom-convoy-2022
  Verkar vara uppe i hela 6,4M Dollar just nu och GO FUND ME RELEASED FUNDS!
  Verkar också vara flera olika samlingar med truckers – hört också om truckers från USA. Det verkar alltså handla om cirka 50 000 trucks + privatbilar och det talas om 1,2 – 1,5M människor som samlas nu på lördag i Ottawa.
  Trudeau verkar inte vara närvarande – någon Covid relaterad sak enligt uppgift – bra att han sköter hälsan….
  Polisen verkar var helt med på noterna – detta kommer bli stort!!

  https://www.youtube.com/watch?v=tLMIzn82c4c
  Fantastiskt med alla ungar som vill ha en honk, please (for the little ones) över radion och hejar på deras truckers.

  Såg också ett par som migrerat till Canada på 90-talet och de berättade att de hade varit ute och demonstrerat 1991 i Moskva – sedan flydde de Sovjet och nu var de ute igen och demonstrerade för sitt nya hemland Canada och för friheten…

 • Fantastisk nyhet. Hoppas det leder till nickedockans frånfälle o att kanadensarna jagar ut fjollet o landsförrädaren ur sitt fosterland, t ex med hockeyklubbor

  • Simpsons har en filmsnutt där “Trodå” klättrar ut genom ett fönster.
   Ävensom en snutt om Truckers! Märkligt att denne filmskapare vet i förväg?

   • Jo har funderat en del på det själva men egentl inte så konstigt kanske, om svaret stavas hollywod. ‘de’ äger ju hollywood också samtidigt som ‘de’ som psykoater visar ocdtvångssyndrom runt att lämna spår efter sig, samtidigt..som ‘de’ gömmer sig som ‘de’ parasiter ‘de’ är. Om det här är en psyop, vilket inte är omöjligt, så tror jag det beror på att toplocket gått för kanadensarna, och då rycker den kontrollerade ‘oppositionen’ in på order av parasiterna, så parasiterna skall fortsätta kunna försöka kontrollera narrativet. Skulle de äkta Kanadensarna hinna före o genomföra ngt liknande, ja då hade alla frihetskrig på den kontinenten framstått som en västanfläkt. Jo så det är inte omöjligt att det är en fake, bättre för kanadensarna o inse det tidigt så de kan göra ngt åt det, men kan också förstå att det är svårt för dem att inse det är en megalögn, (dvs om det är det) enl devisen; ju större lögnen är (el som i detta fallet, ju längre lögnen är) ju svårare är det o tro att det är en lögn. Bara bevis kan visa på det, som nu med megalögngiftinjektionsmordkomplotten mot oss, svårt o inse för 8/10 som tror på lögn’nyheterna’, men när bevisen börjar landa så vaknar de som slumrat

 • https://www.gofundme.com/f/taking-back-our-freedom-convoy-2022
  Verkar vara uppe i hela 6,4M Dollar just nu och GO FUND ME RELEASED FUNDS!
  Verkar också vara flera olika samlingar med truckers – hört också om truckers från USA. Det verkar alltså handla om cirka 50 000 trucks + privatbilar och det talas om 1,2 – 1,5M människor som samlas nu på lördag i Ottawa.
  Trudeau verkar inte vara närvarande – någon Covid relaterad sak enligt uppgift – bra att han sköter hälsan….
  Polisen verkar var helt med på noterna – detta kommer bli stort!!

  https://www.youtube.com/watch?v=tLMIzn82c4c
  Fantastiskt med alla ungar som vill ha en honk, please (for the little ones) över radion och hejar på deras truckers.

  Såg också ett par som migrerat till Canada på 90-talet och de berättade att de hade varit ute och demonstrerat 1991 i Moskva – sedan flydde de Sovjet och nu var de ute igen och demonstrerade för sitt nya hemland Canada och för friheten…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *