Frimurarloger bränns ner – misstanke om folkligt motstånd

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 7 januari 2022
- NewsVoice redaktion
Frimutarloge i brand i Vancouver. Privat foto: Carol Reimer)
Frimutarloge i brand i Vancouver. Privat foto: Carol Reimer)
Frimurarloge i brand i Vancouver, 2021. Privat foto: Carol Reimer)

VÄRLDEN. Frimurarloger sätts i brand runt om i världen. Medborgare och journalister har sedan många år pekat ut kopplingen mellan frimurarna och vissa politiker. Många ser ett samband mellan coronapolitiken, covidrestriktioner och frimurarna.

Flera frimurarloger har bränts ner de senaste åren. De mest aktuella exemplen berör loger i kanadensiska Vancouver, irländska Dublin och i Auckland, Nya Zealand. Systemmedia väljer att inte dra några slutsatser eftersom det är troligt att man inte vill att eldning av frimurarloger ska stimuleras.

Observera: Det är oklart i videon ovan när exakt alla dessa bränder förekommit.

Polisen i Vancouver grep en 42-årig man misstänkt för mordbrand i tre bränder vid frimurarloger i Vancouver, skrev CBC i Kanada i mars 2021.

En man skadades i en brand i Freemasons’ Grand Lodge på Molesworth Street i december 2021, Dublin, skriver Raidió Teilifís Éireann.

En historisk Northland Masonic Lodge-byggnad skadades svårt i en brand, skrev New Zealand Herald i April 2021.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Det är bättre att informera och kritisera än att ta till våld.
  På tal om brända frimurarloger så såg jag en intressant uppgift om att tusentals(?) unga amerikanska teknologistudenter på 60-talet rekryterades till Nasa med löftet att slippa inkallas till Vietnamkriget om de anslöt sig som frimurare. Och det ska ha varit så hemligheterna senare kunnat bevaras beträffande Apollo-projektet. (Och Gemini antagligen)
  Astronauterna var frimurare och en del av dom opponerade sig sarkastiskt om projektets genomförbarhet. Dom brändes ihjäl i en av de första kapslarna genom att det var syrgas+gnista och att det av ngn anledning inte gick att evakuera.
  Höga frimurare vet att förräderi mot bröderna bestraffas med döden. Men det är väl hemligheten i fråga som avgör straffet antar jag så en av lägre grad kan nog också drabbas av hårda repressalier om dom läcker ngn stor hemlighet.

  • Stämmer alldeles utmärkt, de utsattes med största sannolikhet för en mordop. Så då återstår frågan, om parasiterna inte väjer för ngt, ska Vi då sitt still i båten tills ‘de’ har försatt den i läckage, el har Vi en maxpkt som inte kan överträdas. Det är såklart individuellt, men johidå det e visst helt ok att ta till motstånd, när tiden är inne. Trust me

 • Pyromaner är sjuka människor som behöver vård. Att media nappar på ytterligare en konspirationsteori är inte så konstigt. Googlar man på frimurarna i Sverige så ser man att de delar ut miljontals kronor till de som har det svårt i samhället i dag. Bland annat till olika välgörenhetsorganisationer som hjälper de fattiga.

  • Tyvärr arbetar frimurarna utifrån olika loger som gör olika saker.

   Att de delar ut miljontals kronor till behövande är direkt nödvändigt i PR syfte. Dessa projekt drivs naturligtvis av goda människor som är naiva och ideologiska.

   Sedan har vi frimurarna som träffas för att göra goda affärer i näringslivet. Dessa gör skillnad på politik och affärer.

   En annan del av verksamheten, den storpolitiska/ekonomiska, handlar om att placera sina egna medlemmar, med hjälp av andra medlemmar, i höga positioner i samhället, i politiken, som generaldirektörer etc. I den senare nämnda verksamheten förekommer det en del Epstein-liknande metoder.

   Coronapolitiken och alla dess affärer dyker upp lite här och var.

   • Jag uppskattar mycket din iver och patos, Jonny. Men jag tror både jag och du måste tagga ned ibland och väga varje ord på en våg, så vi minskar ner på ord som hindrar samtal! Jag tror nämligen att en del kan ändra uppfattning, om man inte med en gång slår ner på deras åsikter. Många av er här har mycket mer insikt än jag, i allt som sker inkl du Jonny, så jag lyssnar med idel öra och lär. Du förstår säkert vad jag menar, eller hur?

    • Tack för den påminnelsen, det kan behövas ibland. Men nej, jag kommer aldrig att tagga ner. Inte efter sogsodomitrn förklarade krig mot Mänskligheten. Nu handlar det bara om att rusta för vad som komma skall. Jag har min uppfattning, andra har sin. Men jag vill göra klart, mkt klart att jag aaldrig har för avsikt att personligt smäda ngn. Märker jag dock att det existerar naivitet, i detta allvarliga läge, så yttrar jag det. Inget fel i att vara naiv, jag är det också stundtals i brist på grepp om tillvaron, så jag har full förståelse. Och nej jag har inte mkt mer insikt än ngn annan, det är tillsammans Vi har/får insikt, därför är jag på forumet. Har jag dock som sagt gått för långt ngn gång, är jag den förste att be om sorry

  • En pyroman är någon som finner upphetsning i elden medan de som bränner ned saker med ett syfte klassas som mordbrännare. Så innan alla har åkt fast är det svårt att veta om de är sjuka pyromaner eller mordbrännare med ett syfte.

 • Great o se o höra, dock det handlar inte enkom om ‘frimurarana’. Det är idag en patetisk o ynklig samling individer som inte vet hur man normalt s a s umgås via sociala normala koder. Så de måste skapa sitt eget shitt. Frimurarna var en gång en clean organisationsstruktur, men infiltrerades på 1700talet tror jag (rätta mig om fel) pga de var så vitromspridda via sina interna specialkunskaper (byggde katedralerna på kontinenten och var Kristna/trodde på Kristus budskap om t ex det dubbla omsorgsbudskapet )(hade de blivit påkomna med sin kunskap hade det troligen, den tidens synsätt, blivit adjöss) och därmed var/höll sig dolda men öppna för varandra (via tecken i t ex murtegel etc). Jepp historien är här och runt husknuten. Så, frimurarna idag är gangsterlakej-loger vv Fria Murare på 1600talt innan organisationen infiltrerades av ‘dem’,,,parasiterna, ‘de’ Vi har att brottas massivt med

  • Checka gärna de fräscha ritualerna som ‘frimurarna’ har lagt sig till med; halshuggning o sedan kistritual etc..(Fria tider nu precis). Haha ‘de’ sjuka d…rna.
   Icke att förglömma alltså, har iinget med frimurarursprunget att göra

   • Ja, dessa ursprungliga gilden (fackföreningar) för byggherrar “kidnappades” på 1700-talet, vilket beskrivs i Jüri Linas bok Under skorpionens tecken.

        • Ja, läs den noggrannt!

         Den förklarar vår situation.

         Jag har kollat upp många av de nästan tusen referenser som ges och INGEN hittils har varit allt annat än stark.

         Allt går tillbaka till Babylon.

        • Hegles dialektik tillämpas hela tiden av dessa onda krafter.

         Mycket kort uttryckt är det en metod i syfte att vilseleda som går ut på att två mäktiga krafter samverkar hemligt, som folket uppfattar som motståndare till varandra.

         i politiken handlar det ofta om två partier eller block som tycks stå i opposition mot varandra men som i själva verket fullständigt samarbetar. De uppträder likt brottare i amerikansk fribrottning, där alla kast och grepp tränats in gemensamt för att ge sken av en reell kamp.

         På så sätt luras människor att tro att de verkligen försöker att bekämpa varandra.

        • “Hegels dialektik tillämpas hela tiden av dessa onda krafter”
         Synnerligen intressant detta med dialektiken, det är ju något som försiggår dagligen i schizofrena själar som aldrig erfarit någon verklig frid med Gud. Att i sin ande få vara en åskådare, iaktagare och se fajten dels i sin egen själ, men också i religionen, i politiken, om
         världshärraväldet, där dessa olika kombatanter och motsägelser vill förgöra varandra, ja, då är det verkligen svårt att förbli stilla i sin ande! Ett rikt inre liv är vad som krävs idag, då stillar sig själen till sist inom oss och vi blir inte lättmanipulerade!
         “När anden stilla vilar sitt fäste har i Gud, i hjärtats inre formas, de rena lovsångsljud”
         Linnea Hofgren

     • Stig! Det har alltid varit svårt att se storheten hos andra, mycket prestige! Speciellt svårt är det om bjälken i det egna ögat sitter kvar! Men med bjälken borttagen, vilket är ett gediget arbete, så ser man alltid både djupare och längre än de flesta!
      De flesta skriver nog under på vad jag säger, men flesta gör heller inget åt saken, ty man är så besatt av flisan!!!

     • Lina har läst och återgivit Oleg Platonovs redogörelser för innehållet i beslagtagna frimurararkiv där alla de ledande västländerna avslöjas som finansiärer till bolshevikrevolutionen
      Han har ett personligt agg mot Soviet och en del av hans uppgifter färgas av det men likväl har han bidragit med nyttig info.
      Han berättar tex om hur medeltidens människor hade bättre insikter i hur man orienterar hus för att minska kall vind och han berättar om hur dom hade bättre känsla för färg och form (och funktion?) i kläder etc etc

  • Har en kompis som hade problem med ekonomin och höll på att bli vräkt. Han fick hjälp bland annat med tänderna som var väldigt dåliga.
   Hörde även att de delar ut miljontals kronor till forskning, stadsmissionen och andra människor som har det svårt. Tror att det är mycket myter och andra historier som de som vill väcka uppmärksamhet sprider. Man ska nog inte ta alla tokerier man hör på allvar

   • Läser du i Wikipedia om David Rockefeller, George Soros, Bill Gates och en mängd andra miljardärer som är med och styr världen med sina fonder så står det att de är “filantroper”.

    Det är samma sak med en mängd mäktiga organisationer. De har en vitkalkad fasad som ska dölja det onda innehållet.

    Katolska kyrkan, exempelvis, anordnar regelbundet insamlingar till de fattiga.

    “Fördömelse över er, skriftlärda och fariseer, ni hycklare! Ni liknar vitkalkade gravar som utanpå ser vackra ut, men inuti är fulla av de dödas ben och allt orent. Så verkar även ni till det yttre vara rättfärdiga inför människorna, men inuti är ni fulla av hyckleri och laglöshet.”
    https://www.svenskbibel.se/matt23/

    • Helt klart klarspråk Hans, precis som de vitkalkade gravarna uttryckt diirekt mot fariseerna/parasiterna och deras sjuka ‘strävan’ att kontrollera allt i Palestina på den tiden

 • Halloo,,, system’media’…alltså hur paatetiskt kan det bli. Sk system’media’, dvs shittmedia som medvetet blåser alla och är ‘virus’spridaren. Det finns 5st sk ägare till 50,000 av de viktigaste tidningarna på västra halvklotet. Är det ngn öht som undrar om samband.. i det här avseendet vad och vilka implikationer det ‘ev’ får..

  • Systemmedia inkluderar Bonnier och Schibsted .. varför har vi inte svenska ägare som ger oss nyheter? utan koppling till politiken..

   • Då hade det inte varit lika lätt att vara korrupt. Ett politiskt narrativ är normalt en felaktig världsbild påtvingat och påprivande av ekonomiska incitament. Utan detta skulle inte politiker inte existera.

 • Folk är verkligen ute och cyklar. Att bränna ner loger förändrar ingenting. Om vi i detta ögonblick visste vem som orkestrerar detta och så skulle vi kapa av toppen på pyramiden så skulle det växa upp ett nytt topp. Helt enkelt därför att de som är lägre ner på pyramidstege skulle ta chansen att klättra upp och vara likadana som de avsatta.

  Det handlar om medvetandenivå hos varje individ och medvetandenivå i samhället. Där måste vi börja för att förändra något!

  Det finns faktiskt frimurare eller andra fraktioner på toppen som värnar kunskapen och portionerar ut den till samhälle i den mån de tror att allmänheten är kapabel att tillgodogöra sig detta. Att människor är i allmänhet vidskepliga ser man inte minns i dagens värld under “plandemin”.

  Vi lever i speglarnas värld, där det som är där ute är vår egen projektion. Det där ute skapas av vårt inre. Att peka på där ute förändrar alltså ingenting. Det är var mans inre värld som måste förändras.

  Lägger till länk på Hawkins skala. Betänk att många lever i rädsla idag:

  https://www.coreresonance.com/wp-content/uploads/2021/08/New-Map-of-Consciousness2-scaled.jpg

  https://www.coreresonance.com/map-of-consciousness/

  • Instämmer. Ett lägre medvetande måste väl också, nästan per automatik, missförstå det högre. En delikat pedagogisk utmaning med mycket tålamod att väcka ett lägre medvetande. Kan inse det själv om man blickar lite tillbaka i sitt eget liv..

  • Intressant, visst är det så, dock teoretiskt och inte så mycket värt när man får sitt liv krossat, sin familj mördad, ägodelar beslagtagna, exkluderad ur samhället. Det är ju alltid betydligt lättare att sitta i sitt trygga hem och informera om hur folk bäst använder sina förmågor och vilken strategi som bäst bör tillämpas. Ilska, frustration, uppgivenhet, rädsla yttrar sig ju väldigt olika och det är många som har det väldigt tufft just nu. Sen är det ju viktigt även på individuell nivå att känna att man gör någon skillnad även om det givetvis går att bara bygga ett nytt frimurarnäste.

   Man jobbar väl på efter sin förmåga, det viktigaste är att alla vaknar upp och håller igång sanningen. När man väl väljer det röda pillret och inser hur utbredd korruptionen är och att mänskligheten endast används som boskap så finns det ingen återvändo till något tidigare. Att bränna ner frimurarfästen, satanisthålor, 5G antenner, parlamentsbyggnader etc. ser jag inget som helst problem med så länge man inte dödar människor. Sen ser det ju skit roligt ut att bränna ner sånt där korrupt skit, dessutom billig marknadsföring då det lär ju ha varit rätt många miljoner människor som såg nyhetssändningarna.

  • Jag kan instämma med en hel del av vad du säger, Ivan Björn, men följande påstående av dig skulle jag vilja be dig om att verifiera, eftersom jag förmodar att det är tagit ur luften:

   “Det finns faktiskt frimurare eller andra fraktioner på toppen som värnar kunskapen och portionerar ut den till samhälle i den mån de tror att allmänheten är kapabel att tillgodogöra sig detta.”

   När i hela friden har en av de frimurare som befinner sig i toppen portionerat ur kunskap till allmänheten – annat än som en sedvanlig “annonsering” för att, som de tycks tro, mildra konsekvenserna för sitt karma för sina onda gärningar?

   • Du ligger nära sanningen, Fredrik Eriksson, men alltid med ett “aber”.

    Du har säkert rätt i att de allra högsta frimurarna får intutat att Lucifer är gud, men enligt mina källor sker det redan i den trettionde graden.

    Vad menar du med:

    “Utan att blanda in Jesuiterna och det ena eller det andra.”

    Och vilken är din relation till jesuiterna?

     

   • Det är inte taget ur luften. Jag vet. Har tre olika källor till det men hänvisar inte till någon av dessa p.g.a. Tidigare erfarenheter

   • Exakt, saving themselves..tror ‘de’..bara för att ‘de’ skickar signaler..ja, säger då det..rescuing by works..their ‘works’..instead of by heart vilket ‘de’ av ngn anledning ‘verkar’..ha missat

  • Verkar ju som om de som styr världen inte sitter och pillar navelludd medan de expanderar medvetandet utan det ser faktiskt ut som de gör fysiska saker i en fysisk verklighet. Typ att det har blivit medvetna om att kombinationen hjärna, armar och ben inte bara är en dekorativ sammansättning.

  • Bägge delar gäller, medvetandehöjning och kamp. Helt rätt att göra den här typen av motstånd. fiendeasen väjer ju inte för ngt, ‘de’ är ju ett mördarpack..punkt, så varför skulle Vi inte ge ‘dem’ på nöten så det smäller om det..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *