Martin Armstrong: “there will no doubt be someone or more than one who attempts to kill Gates or Schwab”

publicerad 24 januari 2022
- av Guest writer
Buss i Washington DC med efterlysta personer anklagade för brott mot mänskligheten

OPINION. These people have put themselves out there and just like there were attempts to kill Hitler, there will no doubt be someone or more than one who attempts to kill Gates or Schwab.

By Martin Armstrong, Armstrongeconomics.com, Jan 23, 2022

You cannot turn the world upside down and expect people to accept it. Karl Marx’s idea of you will own nothing and be happy, led to the death of over 200 million people. There have been those who wondered if someone had assassinated Hitler, look at how many others would have survived.

Martin Armstrong, own work
Martin Armstrong, eget verk

Even journalists had better think twice about supporting this Great Reset. They too are putting their lives at risk and those of their families. All it takes is one person who has lost everything to go rogue. Now that we entered 2022, the risk of more violence has only increased.

Today has been a massive day of civil unrest globally. Politicians had better begin listening to the people rather than to Gates and Schwab. The fact that to even see any protests, we must turn to Rumble for YouTube is just part of the propaganda.

By Martin Armstrong, Armstrongeconomics.com


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Hör av erfaret folk, 5 dagar utan mat och ovan på det några dagar utan vatten. Gärna +25C.
  Ett bekymmerslöst slut!

 • Haha ja du om så vore. De här grabbarna äger åklagare, polis och domstolar och deras domare.Ska de bort måste de nog skjutas.

 • Ja man kan förstå dessa organismers kontrollbehov.

  Har man ljugit, bedragit, manipulerat och dödat i hela sitt liv så vet man väl att man inte står så högt i kurs för gemene man.

  Drar man till med “The great reset”, kraschar börserna och skyller på Putte eller liknande så kommer ju oavkortat människor utan något att förlora öka exceptionellt. Sen om deras “militära” kapacitet räcker till återstår väl att se?

  Men lyckas någon komma Kill Gates så nära att de kan tårta hen så. Tror inte många förstår hur tunn civilisationens hinna egentligen är.

 • Jag har länge haft samma känsla kring detta, då det sannolikt enbart är en tidsfråga innan någon av dessa högprofilerade spelare kommer trampa fel personer på tårna, det vara sig människor fra ex vissa karteller, organisationer, folk med båda ekonomiska och kanske också vissa militärliknande förmågor att använda, Blir någon av ‘profilerna’ markerade, är vår planet inte tillräcklig stor att gömma sig på.

  • Samtliga av de 5 på bilderna, samtliga involverade i gift’bolagen’, samtliga underlydande ca 30milj lakejer inkl alla involverade ‘politiker’ o ‘tjpersoner’ skall och måste ställas inför rätta. Jo vet såklart att det är en monumental uppgift, men inget kan normaliseras och balanseras om inte detta sker. I Sverige inför vi såklart beslutsfattande direktstyrd demokrati (och bort med alla patetiska ‘rådgivande’ ‘folkomröstningar’). Den genomkorruptionsbenägna indirekta ‘representativa’ sk ‘liberaldemokratin’ har visat vad den är totalt kapabel till; att uppsåtligen vilja göra sig av med befolkningen, att vilja mörda den..

  • Hela det svenska och många andra länders rättssystem är genomkorrupta. Det var här i Sverige det började för ett antal hundra år sedan. När rapparen asap Rocky stod åtalad här i Sverige kom USA,s dåvarande justitieminister Robert O.Brien och han sa att: Jag är inte här för asap R. Jag är här för att det svenska rättsystemet är helt uppåt väggarna. (inte ordagrant men den röda tråden finns där).

 • Inte enbart youtube – även google, twitter, insta och fejset ingår, tillsammans med mainstream media, i “kartellen” som drivit, och driver, agendan “bort med bevisen som talar för att det var, och är, en världsbluff”!

  Samtliga är lika uppköpta – de ingår i det korrupta systemet som även styrt, och styr, över WHO, våra tjänstemän & politiker inom regering & riksdag, folkhälsomyndighet, vårt sjukvårdssystem, universitet och skolor!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *