Macron lovar att göra livet svårt för oinjicerade – Medicinsk apartheid

25
Emmanuel Macron - Pressfoto: Europaparlamentet
Emmanuel Macron – Pressfoto: Europaparlamentet

APARTHEID. Frankrikes president Emmanuel Macron deklarerar nu öppet att han vill göra livet surt för de fransmän som ännu inte tagit de experimentella covidvaccinen och att han inriktar sig på att ytterligare begränsa deras möjligheter att delta i aktiviteter och det sociala livet.

Under tisdagen deklarerade Frankrikes kontroversielle president att han har för avsikt att stänga ute de fransmän som ännu inte tagit vaccinen från det franska samhället i ännu högre utsträckning än som redan är fallet.

“Angående de ovaccinerade så vill jag verkligen göra det svårt för dem. Vi kommer att fortsätta att göra det till slutet, det här är vår strategi,” säger han i en intervju med Le Parisien.

Macron tillägger att detta innebär att han vill begränsa ovaccinerade medborgares tillgång till socialt liv och aktiviteter ”så mycket som möjligt”.

Läs hela artikeln i Nya Dagbladet

Text: Nya Dagbladet

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

25 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
7 januari 2022 kl 19:04

Det här kräket försöker att göra oss rädda.

Men vi ska returnera rädslan till dem som försöker att skrämma oss.

De kan äta sitt eget gift!

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
7 januari 2022 kl 20:15

Så rätt, så rätt konstaterat. ‘de’ är bara en sak,, ‘de’ är nothing, absolut nothing ‘de’ gömmer sig , gömner sig, gömmer sig o återien gömmer sig, sköldar, får det verka som ‘de’ är oskyldiga.., inte har med ngt att göra, finansierar terrorism för att använda det för att gå till sina skettna sk anfall, patetiska anfall,, och får ‘de’ inte som ‘de’ vill genomför ‘de’ ändå sk anfall. ‘de’ är o förblir (om inte ngt mirakel sker för ‘dem’ o ‘de’ inser att ‘de’ fostrades in i sitt elände fr barnsben) patetiska o det finns baara en väg för ‘dem’ att gå,, o den bestämmer Vi..Så är det

Tors vrede
Gäst
Reply to  jonnyjonson
7 januari 2022 kl 21:16

Om Franska folket revolterar igen så kan han få äta sin egen skit!

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Tors vrede
8 januari 2022 kl 08:16

Relaterarat
01/07/22

BIG PHARMA  NYHETER
7-åring dör 11 dagar efter Pfizer-skott, visar VAERS-rapportVAERS-data som släpptes på fredagen av Centers for Disease Control and Prevention inkluderade totalt 1 017 001 rapporter om biverkningar från alla åldersgrupper efter COVID-vacciner, inklusive 21 382 dödsfall och 166 606 allvarliga skador mellan 14 december 2020 och 31 december
Centers for Disease Control and Prevention släppte idag nya data som visar totalt 1 017 001 rapporter om biverkningar efter COVID-vacciner skickades mellan 14 december 2020 och 31 december 2021 till Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). VAERS är det primära statligt finansierade systemet för rapportering av biverkningar i USA.

Tors vrede
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
8 januari 2022 kl 19:16

Det här är bara början min vän.

En kvinnlig vän ringde mig i onsdags kväll, och grät i luren.
Hon hade en kollega som jobbade i äldreomsorgen.
Han var en 23 årig framgångsrik löpare som stöp i loppet
som gick i Kalmar. Befarad hjärtmuskel infektion.
Tilläggas att han tagit tredje skottet dagarna innan.
Smärtan måste vara olidlig för dom närmst sörjande.
Även jag fällde en tår då jag såg bilden i lokaltidningen.
Tilläggas att förmodad orsak kommer från hans moder.

https://www.expressen.se/sport/friidrott/erik-23-drabbades-av-hjartstopp-dog-/

När skall någon bli ansvarig för det som pågår?

Fredrik Eriksson
Reply to  Tors vrede
8 januari 2022 kl 20:48

-Ingen!

Därför att det är ett Neurologiskt Förstärkt Biovapen maskerat som ett vaccin.

Det är samtidigt också ett multifacetterat, fullfjädrat avrättningsprotokoll med “slow-kill” vektorer som tex 5G, andra vaccin och chemtrails. Därför kan det inte direkt genast spåras tillbaka till vaccinen. Bly, kvicksilver etc utan mera till genetisk arvsmassa dvs Autism och neurologiska skador på barn längre fram eller beroende på vilken batch på vaccinet man har injicerats med.

Vektorer som samverkar och som alla ger sig på CNS, dvs olika biologiska markörer, som tex lukt smak och också syreupptagningsförmåga (CRP-kurva).
Därför dör de flesta med Covid av en Cytokin-storm. Dvs överbelastat immunförsvar ofta med vätskefyllda lungor.
Och/eller stora svårigheter att andas.

Enligt Mike Adams har de genetisk modifierade människorna max 10 år kvar att leva. Jag personligen tror att det kommer gå mycket fortare än så, även med hjälp av NAC och L-TYROSINE och zink för att rensa kroppen på spikproteiner och Grafenet. Inte minst tack vare den avancerade teknologin mRNA som penetrerar cellen och omvandlar ditt DNA.

https://www.brighteon.com/d6de3349-ac54-4333-b9f1-e928b1b51a8e

Liten ordlista:
Slow-kill vektor= Annan trådlös-kommunikation i korrelation med ett redan sänkt immunförsvar.
CNS= Centrala nervsystemet, tankar,känslor impulskontroll och aggressivitet.
CRP= Teknisk information om
Immunitet
Batch= Tillverkning,alt årgång eller modell.
Gp120= Spikproteinet som vaccinerade injiceras med

Tors vrede
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
9 januari 2022 kl 00:43

[Off topic: chemtrails ect]

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Tors vrede
9 januari 2022 kl 05:48

[Off topic: chemtrails]

Fredrik Eriksson
Reply to  Tors vrede
9 januari 2022 kl 09:22

[Off topic: chemtrails, geo-strategiska luftrummet, låga överflygningar, SMHI, Kazakstan]

Fredrik Eriksson
Reply to  Tors vrede
9 januari 2022 kl 10:42

[Off topic: chemtrails]

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Tors vrede
8 januari 2022 kl 21:21

Läste om honom för några dagar sedan och jag tänkte att det låg till som du skriver. För djävligt med en ung grabb med hela livet framför sig och i princip noll risk att bli sjuk i denna hypade influensa. Men förr eller senare kommer det där dödsfallet som kanske blir droppen.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
7 januari 2022 kl 23:10

Haha, rädda..Ja om ‘de’ tror vi är ‘rädda” så kommer ‘de’ få sitt livs överraskning

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
7 januari 2022 kl 19:04

Det är med en sån här förtryckande statsterrorism som de själva tvingar fram en motreaktion vilken de med tolkningsföreträde sen benämner som “extremism”. Det här är ju ingen “hönan eller ägget” diskussion utan det här lilla slemmet är ursprunget.

Men det här är nog en medveten strategi. Gör alla som de säger blir det en mjuk reset och blir vi förbannade och river ned skiten blir det en hård.

Last edited 10 månader sedan by Anders Johansson
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Anders Johansson
7 januari 2022 kl 20:03

Så rätt, så rätt anslyserat

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  jonnyjonson
7 januari 2022 kl 20:24

Folket i Kazakstan blev förbannade och började riva. Nu har ryska “fredsstyrkor” gått in för att säkerställa ordningen medan den egna militären fått order att skjuta direkt om människor inte ger sig. Riktigt guldläge för tuffa tag med medborgarnas eget bästa som utgångspunkt.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Anders Johansson
7 januari 2022 kl 22:37

Jo men Kaskstnhn har bett om hjälp, inom arbetet för centralsiasiatisk säkerhet (dvs för att slippa infiltrationen fr soggarna).De flesta hävdar det är ånyo en fakeop, en i detta fallet sk ‘färgrevolution

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  jonnyjonson
8 januari 2022 kl 01:03

Presidenten i Kazakstan har bett om hjälp med det egna folket precis som Maggan skulle be om hjälp om hon fick samma problem med oss. Kazakstanierna får uppleva en rysk “fredsstyrka” medan vi troligtvis skulle få se en NATO dito.

Den f.d. KGB-agenten Putin är också en NWO-player men han spelar motståndaren eftersom alla eventuella konflikter kräver en sån. Det här är i alla fall min tolkning av denna teateruppsättning.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Anders Johansson
8 januari 2022 kl 08:26

Jo det kan vara som du säger, men jag tror där är en skillnad mll det som skulle kunna hända här och vad som nu sker t ex i Kzakstn. Mitt resonemang utgår ifrån att, fr o m ‘de’ ‘lanserade sin fakeinjektionskampanj mot Folken så var det också en krigsförklaring mot Folket. njatjattjo är en sogorganisation, dvs helt infiltrerad av ‘dem’, och så är även rubbet av styre (polutiker, ‘myndigheter’ osv) i rubbet av västländer. T ex har Lukashenko talat klarspråk om vem ‘de’ är och vad ‘de’ är ute efter. Så har även Putin o Lavrov gjort. Likaså Irans ledare, Venezuelas etc. Dessa länder är ett horn i sidan vv ‘de’/parasiterna/’de’ fyras gäng/globalisterna/banditerna som via sina ‘protokoll’ vill, ska, försöker göra sig till totalövertagare av aall egendom i världen samt förslava de som överlever ‘deras’ försök til kataklysm. Kort sagt handlar det om den gigantiska kampen mll Nationell samhörighet och samverkan mll nationsgränser kontra globalismövertagande. De länder som uttryckligen motsatt sig detta är bl a de ovannämnda samt några till. I ‘västmedia’ får de därför konstant ta emot spott o spe, vilket i sig är ett kvitto. Så, jag vet inte om
t ex det som sker Kazakstan är att jmfr med magdalånas skrik på njaattjotrupper till vårt Land. Jag vill nog jmfr det med majdan el andra uppror parasiterna sätter igång för att få sin nedlortade vilja igenom. Som ‘de’ säger i ‘sina’ sk ‘protokoll, får ‘vi’ (parasiter) inte som ‘vi’ vill så startar ‘vi’ krig.
Fienden no1 har Vi att hantera

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  jonnyjonson
8 januari 2022 kl 13:44

Så länge man inte är en fluga på väggen är det svårt att verkligen “veta” vem som gör vad. Men alla dessa artificiellt skapade konflikter är rätt grundläggande för förändringar som inte hade gått att genomföra i ett lugnare läge.

Själv litar jag inte på någon politiker whatsoever. Är de politiker av en lite tyngre kaliber så är de komprometterade eftersom det är en förutsättning för att hamna på den nivån. Sen är en del av dem skickligare skådespelare än andra, men det är fortfarande bara teater.

Vi får väl se hur denna lilla skräckuppsättning slutar.

Last edited 10 månader sedan by Anders Johansson
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Anders Johansson
12 januari 2022 kl 01:51

Vi vet mkt väl vem ‘de’ är, följer man the money -o facttrail är det mkt enkelt, även om det är mkt svårt att fatta huur sjuka ‘de’ är. Men som sagt, ‘de’ är antitesen till Mänsklighet (kan sträcka mig till att det kanske inte alltid varit så för ‘dem’, och pga socialpsykologiska orsaker har ‘de’ blivit till vad ‘de’ är) och det är ‘dessa’ vi har att hantera

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
7 januari 2022 kl 18:41

Han e en av ‘de’ första som kommer få svårasvåra personliga problem..snart

Mattias Karlsson
Mattias Karlsson
Gäst
Reply to  jonnyjonson
7 januari 2022 kl 19:07

Den jesutiska, stoiska blicken, vittnar om en besatthet utöver det vanliga och den onda anden i honom är en förhärdelse som inte går att bryta med i tiden! Hans förhärdelse blir hans straff, då sådden nått sin fulla mognad i hans liv!
Om han bara visste, vad det är han leker med!?
Lagen om sådd och skörd!

Last edited 10 månader sedan by Mattias Karlsson
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Mattias Karlsson
8 januari 2022 kl 01:47

Jag blev hotad av svensk socialdemokratisk politiker med liknande ord.

-“jag skall göra livet svårt för dig”

Relaterat om Macron som har en del gemensamt med Jesuitpåven.

2017, THE TABLET

Jesuitutbildade Macron favorit att slå Le Pen när katolska biskopar värmde honom som nästa presidentav 

Sean Smith

https://www-thetablet-co-uk.translate.goog/news/7021/jesuit-educated-macron-favourite-to-beat-le-pen-as-catholic-bishops-warm-to-him-as-next-president

Mötet med Pope sätter Macrons religiösa åsikter i rampljuset

AFP

@thelocalfrance

25 juni 2018
Frankrikes president Emmanuel Macron ska träffa påven Franciskus i Vatikanen på tisdag. Men vad är ledarens historia med den katolska kyrkan hittills?

Som skolpojke bestämde sig Emmanuel Macron att han ville bli döpt som katolik, trots föräldrarnas farhågor.

Det var “starten på en mystisk period som varade i några år”, sa den franske presidenten till en intervjuare under kampanjen 2017.

https://www.thelocal.fr/20180625/meeting-with-pope-puts-macrons-religious-views-in-spotlight/

Last edited 10 månader sedan by Magnus Lindgren
Mattias Karlsson
Mattias Karlsson
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
8 januari 2022 kl 09:32

Rena hot är beviset på att det onda håller på att komma upp till ytan! Humanism är bara en pappersbur runt vilddjuret!

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
8 januari 2022 kl 09:39

Blev du det.., ja då är den ‘politikern’ också på Listan