Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 19/4 kl 01:30.

Nej till vaccinpass – Protesten ska bli den största i Sverige

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 14 januari 2022
- NewsVoice redaktion

SVERIGE. Den nya bredare frihetsrörelsen i Sverige arrangerar det som ska bli den största frihetsmanifestationen i Sverige någonsin, en protest mot vaccinpass den 22 januari 2022. Målet är att nå 20,000 deltagare.

Alla är välkomna och denna gång hoppas många att utlandsfödda och andra generationens invandrare med erfarenheter från totalitära stater ska komma och protestera. Iranier, irakier, kurder, afrikaner, syrianer, chilenare och andra kulturer i Sverige ser med oro på hur även lilla Sverige tar steg mot det totalitära.

Finansexperter runt om i världen varnar för att globalisternas med hjälp av vaccinpass försöker etablera medicinsk apartheid och vi ser det redan i många länder. I vissa städer och regioner införs krav på vaccinpass för att köpa mat och bensin. Miljontals människor förlorar sin jobb för att de vägra ta injektionerna.

Det är nu det gäller – Nej till vaccinpass

Aga Wilson från NewsVoice säger att det är nu det gäller. Alla måste ställa upp och komma tillsammans och stoppa vaccinpassen, vilka strider mot de mänskliga rättigheterna.

Filip Sjöström som är frihetsaktivist nämner den ledarskapskonferens som genomfördes i helgen (8-9 jan). Den samlade 40 st ledargestalter som kämpar för alla invånare i Sverige, både vaccinerade och ovaccinerade.

Max Winter som leder frihetsrörelsen säger att dialogen med polisen är bra inför protesten och att ett samarbete med polisen ska göra manifestationen säker. Winter säger att det inte finns några restriktioner som förhindrar en manifestation på denna nivå. Winter föreslår att intresserade besöker sajten Nejtillvaccinpass.nu som har en deltagarräknare för protesten.

Pierre Tinderfjäll säger att manifestationen ska skyddas från yttre provokationer. Tinderfjäll ska ansvara för säkerheten. Eventet ska vara 100% fredligt, säger han.

Natalie Jonsson, selfie
Natalie Jonsson, selfie

Natalie Jonsson från frihetsrörelsen säger till NewsVoice:

“Den här frihetsmanifestationen den 22 januari är en av de viktigaste manifestationerna i svensk historia. Det är nu det gäller, och det finns ingen plats för rädsla eller separation längre. Det är dags att enas alla under en och samma fråga – en fråga som kommer vara avgörande för vår framtid och generationer framåt.”

Sandra Wigren som driver sajten och gräsrotsrörelsen Nejtillvaccinpass.se betonar precis som Natalie att det är viktigt att alla kommer tillsammans nu och ställer upp för varandra.

Text, video och redigering: Torbjörn Sassersson och Toni Wigren (Bebafx.com)


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq