Österrike gör injektioner mot covid obligatoriska

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 21 januari 2022
- NewsVoice redaktion
Karl Nehammer, Förbundskansler i Österrike. Foto: BKA/Wenzel. Licens: CC BY 2.0
Protester mot coronarestriktioner och vaccinpass i Österrike, 16 januari 2022.

Österrikes parlament beslutade i går torsdag efter en omröstning att obligatorisk “vaccination” gäller för alla medborgare. De som gör motstånd riskerar böter på upp till 39 700 kr. Den nya lagstiftningen antogs med 137 röster för och 33 röster emot, skriver bla BBC och Euro News.

Injektionstvånget träder i kraft redan den 1:a februari 2022 och det kommer att gälla alla österrikiska vuxna medborgare – förutom gravida kvinnor eller de som är undantagna av medicinska skäl.

Böter på upp till 3 600 euro (39 700 svenska kronor) gäller för de som vägrar och dessa böter kommer att verkställas från mitten av mars 2022.

Österrike är det första europeiska landet att införa obligatorisk injektion mot covid trots en våg av protester som motsätter sig tvånget. Tiotusentals medborgare har under flera helger demonstrerat mot coronarestriktioner, obligatoriska injektioner och vaccinpass.

Hittills har 72% av österrikarna blivit helt injicerade det vill säga med tre doser experimentella mRNA-injektioner.

Lagförslaget måste nu passera överhuset och undertecknas som lag av president Alexander Van der Bellen, ett steg som förväntas bli verklighet.

Karl Nehammer, Förbundskansler i Österrike. Foto: BKA/Wenzel. Licens: CC BY 2.0
Karl Nehammer, Förbundskansler i Österrike. Foto: BKA/Wenzel. Licens: CC BY 2.0

Kansler Karl Nehammer: vaccintvång ger österrikarna “kontinuerlig frihet”

Österrikes regering investerar 1,4 miljarder euro i åtgärder som är utformade för att uppmuntra icke injicerade människor att träda fram i samma anda som socialminister Lena Hallengren dvs dessa personer ska identifieras och lokaliseras.

Förbundsansler Karl Nehammer sa till reportrar inför omröstningen att vacciner är:

“en möjlighet för vårt samhälle att uppnå varaktig och kontinuerlig frihet, eftersom viruset då inte kan begränsa oss ytterligare”.

Text och översättning: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Hej Josef Persson! Inga försäkringsbolag har velat ta i Covidsprutan så det går alltså inte att försäkra sig mot ev. biverkningar. I Sverige är det läkemedelsförsäkringen som gäller för alla och den ska betala ut ersättning men tittar man på deras historik är det inte så många som får hjälp. Dessutom är det ju märkligt att läkemedelsbolagen som medverkar till framställan av en spruta som ger rekordhöga dödsfall och allvarliga biverkningar är de som sedan ska avgöra om patienten har rätt att få ersättning. En jävig situation skulle man kunna tycka.
  Vad däremot försäkringsbolagen rent generellt börjar ana är att de kommer få betala ut stora belopp av livförsäkringar och privata sjukförsäkringar till människor som fått allvarliga men från sprutan eller dött.De ha nu börjat larma att dödssiffrorna har gått upp kraftigt sedan vaccinationskampanjen börjat. Eftersom myndigheter och läkare inte vill se något sammanhang mellan olika sjukdomar som uppstått straxt efter man injicerats med sprutan är det vanliga försäkringsbolag som får plocka upp notan. De kommer inte vara tysta länge till och kommer dessutom börja larma om vad som pågår. Det är inte lätt att få läkare att se sambanden och många som kommer in med klagomål att de mår dåligt eller blivit sjuka i samband med Covidsprutan möter ingen förståelse för att det kan ha varit sprutan som framkallat hjärtsvikt eller annat. Som vanligt är det befolkningen som betalar och får begå riskerna under det att Pfizer et consorte har fritagits från allt ansvar och kan inte anmälas eller avkrävas att betala skadeståndsersättning.Eftersom vi har regeringar vars politiker tycks korrumperade, har de gått med på detta arrangemang och skattebatarna får gräva allt djupare i sina redan ganska så tomma fickor.

  • ‘pollutikerna ä r korrupta (kanske har några få valt stå utanför, som Theres m fl) och precis som ‘politiker’ har ett ansvar att inte låta sig mutas, har medborgare ett ansvar att inte förgifta sig med okända preparat..

  • Eexakt, preecis så går det till, ‘leverera vad vi vill el säg byebye till era statslånegarantier och mutpengar’. reinfelt hade fått sälja sin ö, gpersson sitt gods etcetc

 • Hur man kan inte förstå att det blir värre och värre ju mer gift man sprutar in i människor? Nu ska Dr Tengelle börja med 4de dosen för dom med dåligt immunförsvar, vilket i praktiken blir alla som tagit sprutorna. Helt absurt, även Albert Bourla säger det är meningslöst och inte funkar, WHO säger att det är meningslöst, alla data säger att det orsakar skada, alla experter varnar, alla är sjukare än någonsin, rekord i smitta och sjukskrivningar, deras egen data säger det enbart orsakar skada. Hur är det ens möjligt?

 • Fullständigt sanslöst bortom allt vett och förnuft! Vilka lagar och rättigheter åsidosätts? Vilka signaler sänder inte detta till omvärlden och hur emottages det? Sitter övriga EU passivt och nickar i samtycke?

  I andra länder släpper man på trycket, men i Österrike väljer landets parlament att tvångsinjicera sin befolkning. Och det med injektioner vars långtgående konsekvenser är okända! Föreställ er det vulkanutbrott om det framkommer att injektionerna har mycket allvarliga biverkningar som drabbar stora delar av de injicerade.

 • Tack Torbjörn Sassersson för att du belyser Svensson med fakta, alla verkar inte ha förmågan o Googla, om dom gjorde det 30 minuter skulle dom bli förfärade o undra vad dom gjort mot sina barn o sig själva
  Globalistern visar sitt fula tryne

  • Dessvärre Rita, är gogggle ‘deras’ verktyg,, men shitt the same det går ju fortfarande o hitta relevant info. Ett tag till.. Men du känner ju till det..

   • Jag använder DuckDuckGo, bättre än Google skiten o så slipper jag skitreklam, prova. till all lycka växer också alternativen nu snabbt till FB, Twitter, Youtube mf så man slipper bli censurerad o hamna i skamvrån för sanningen

    • Ok ska testa, men skall också kolla upp vem som äger. Idag går det inte med upstarts eller företag öht, utan att dessa måste låna av ‘dem’,, ‘de’ denna enda ‘legitima’ falskmyntarliga stal ju tryckpressen till dollarn 1913 som sagt

 • Det finns ett alternativ till utöver ersättning från staten.
  Om jag var drabbad av symptom eller bara hade tagit giftsprutan (vilket jag inte har och inte kommer) så skulle jag upprätta en noggrann dagbok för allt som händer med alla detaljer.
  2022 blir året då folk vaknar upp till bedrägeriet – 2023 blir året då de stora gruppåtalen börjar rulla in från USA och Canada där hela världen kan ansluta sig.
  Advokaten Reiner Fuelmich har tydligt sagt att enligt hans uppfattning så kan det lätt bli fråga om 1M per person men utöver detta så kommer det bli bestraffande skadestånd…
  (Bestraffande skadestånd, eller exemplariska skadestånd, är skadestånd som bedöms för att straffa svaranden för upprörande uppförande och / eller för att reformera eller avskräcka svaranden och andra från att bedriva handlingar som liknar det som låg till grund för stämningen.)
  Det är här de stora pengarna ligger – kanske 100M per person.
  Tanken är att tömma de globala företagen och försätta dem i konkurs och bygga en ny värld vilket bara är en av många bra idéer man kan ha dessa dagar…

  Hade vi några frivillliga här….villiga att ta en smäll för teamet…?;)

  https://youtu.be/lWF8iRCan7I

 • Genmodifieringstvång!

  Otäckt, men intressant att se vad som händer. Om sannolikt fler än 28% av befolkningen är osprutade så innebär det ju ca 2,5 miljoner individer som poliserna skall trakassera, hota, arrestera och bötfälla.

  De borde gå ihop och stämma fauscisterna istället.

  Eller som någon sa, självförsvar gäller.
  Än så länge är det ju bara mordhot, men i sinom tid så om Alexander Van der Vaxxinellen verkställer hoten……

  Rent statistiskt är det ju större risk att dö av giftinjektionen än att dö av covid, enligt de korruptas egen statistik. Hur nu någon kan fästa någon vikt vid pfizers statistik, då de tog bort alla som reagerade på första sprutan ur sina studier.

  https://rumble.com/vokrf7-sen.-johnson-expert-panel-on-federal-vaccine-mandates.html

  Så jag ser det som att självförsvar gäller under premissen våld som svarar an mot mordförsök.

  Men har full förståelse för om människor istället flyr landet.

  • Exakt Josef, det är alltså ett genmodifieringstvång. Perfekt sagt, då kan man hävda det tvånget som varandes ett brott

 • Nu blir det väl asylsökande flyktingar från Österrike som kommer att knacka på. Undrar hur vår regering ställer sig till det.

 • Om 72% av befolkningen verkligen är “vaccinerade” hade de knappast behövt att göra skiten obligatorisk. Själv tror jag att den procenten är kraftigt uppblåst precis som i alla andra länder. De har via hjordmentalitet försökt få människor att “frivilligt” sälla sig till en påstådd majoritet av “vaccinerade” och när det inte har fungerat har de nu blivit tvungna att släppa illusionen av frivillighet.

  Det är en sak att alla dessa politiker likt elakartad cancer frätt sönder länderna de gravt misskött och det är en helt annan sak när de försöker gå in för att totalförstöra människor på individnivå. De har varken någon legitimitet eller auktoritet att tvinga människor att ta den här skiten utan de har diskvalificerat sig själva och nu är det nödvärnsrätten som träder i kraft.

  Nu har det österrikiska folket full rätt att sätta ett exempel för övriga Europa genom att släpa ut och hänga dessa slem.

 • De 28%:en har inget att förlora!! – Jag trodde i min fantasi att omicron skulle få politikerna att ändra åsikt, men icke… I Hitlers hemland – en stor sorg för mänskligheten 🙁

   • Jag också…! Eftersom de flesta lyder blint slutar det aldrig. Anser mig absolut inte bättre än någon annan utan kan bara kallt konstatera att hade alla gjort det min familj gjort så hade det aldrig kunnat bli någon pandemi, dessutom hade coca cola, macdonalds, och big farma kursat imorgon..

  • Håller också med!

   Hade jag haft ett försäkringsbolag skulle jag aldrig godkänt att försäkra experiment, möjligtvis mot noga avvägd högre premie.

   Men i ovanstående fall, med Genmodifieringsriket, borde det ju inte vara självmord, utan mord. Får se hur försäkringsbolagen ställer sig där.

   Värt att notera i sammanhanget är att försäkringsbolag inte heller täcker skador orsakade av trådlös teknik, något att tänka på för den som tror skiten är ofarlig.

   • Har läst att det varit ett antal försäkringsbolag som nekat utbetalning av livförsäkring med motiveringen att riskerna nu är så välkända att försäkringstagaren borde vetat bättre än att låta sig injiceras och d.v.s. att dödsfallet således är självförvållat.

    Men det är väl ett annat läge om skiten är obligatorisk.

  • Usch.. ett sånt jäkla svek mot folket. Ingen hade tagit injektionen om dom vetat att det gav 0.84% potentiellt skydd och det var en experimentell ny injektion som dödat alla försöksdjur så nödtillstånd behövdes för att testa på människor. Sista dom vill höra via försäkrningsbolagen är att dom eventuellt begått medicinsk självmord. Det här kommer att bli en sådan fruktansvärd hälsokatastrof så jag vill inte ens tänka på det, både fysiskt och mentalt, det kommer att eka i generationer. Tänk dig själv och springa runt och ha injektionsångest och känna sig förådd av dom man litade på, där majoriteten av folket plötsligt saknar immunförsvar, ett immunförsvar som byggs upp genom hundratusentals år.

 • Nu ska vi se vad fightern Franz Klammers folk tänker göra. Detta är den mest kriminella handling ngn ‘regering’ i Europa någonsin genomfört mot en befolkning (jag räknar då inte in bosjevikunionens agerande. Måtte Österrikarna välja rätt. Solsjenitsyn skrev i Gulagarkipelagen; tänk tanken, om folk hade vetat att de aldrig mer skulle komma tillbaks efter bultandet på dörren. Hade vi då gjort det motstånd vi borde ha gjort. Vi gjorde ingenting i förhoppningen att allt skulle försvinna, men det gjorde det inte…

   • militär då.. shitt de gjorde precis en repa på gotlands hamn för att skrämmas,, oojdå. Jag är helt med i ditt resonemang o Vi ska inte göra ngt för att dessa slösare med skattemedel erhåller ytterligare penningutrymme, snarast istället förpassas till.. ja inte vet jag,, men iallafall så långt bort ifrån kassan som det går..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *