Oinjicerade får inte gå till jobbet i Norra territoriet i Australien under 4 dagar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 januari 2022
- NewsVoice redaktion
Michael Gunner, minister för NT

VÄRLDEN. Michael Gunner som är minister i det norra territoriet i Australien meddelade under onsdagen att hela delstaten stängs för oinjicerade under fyra dagar. Ovaccinerade får inte ens gå till jobbet eller lämna bostaden för träning, men de kan fortfarande besöka ett sjukhus för att vaccinera sig.

Invånare i norra territoriet har satts i en fyra dagars delstats-lockdown från klockan 13 idag torsdag i ett desperat försök att kontrollera den påstådda spridningen av Covid-19 (omikron och delta-varianten).

Nedstängningen kommer att gälla fram till lunchtid på måndag då territoriet inför injectionspass.

Arbete är inte längre en tillåten anledning att lämna hemmet för oinjicerade under lockdown, sa Gunner. Delstatens Chief Health Officer har också bestämt att en timmes fysisk träning de kommande fyra dagarna inte är essentiell och därför förbjuds.

Oinjicerade individer måste också hålla sig inom en radie på maximalt 30 kilometer från bostaden med undantag om en resan kräver en längre sträcka för att nå en tillåten facilitet.

Text: NewsVoice

Källa

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Jag tror inte att Michael Gunner kommer överleva 2022.
  Samma gäller för många makthavare som har skadat och dödat tusentals människor och deras verksamheter över hela världen.
  Det är bara en tidsfråga för när tillräckligt många människor har drabbats och når en kritisk massa rinner bägaren över, och min gissning är att det då kommer finnas väldigt lite fördragsamhet gentemot de som begått alla övergrepp mot mänskligheten.

 • PISSPASS nästa steg?

  Automatisk röst vid toalettdörren:

  Var vänlig och skanna ditt duglighetspass för inträde och iaktta försiktighet med de kameror som är monterade i toalettstolen!” 

 • Jag glömde att även Australien är en tänkbar kandidat för någon utomparlamentarisk händelse. Sen ser den där Michael Gunner faktiskt ut som om han är amfetaminpåtänd eller nått.

  Såg ett klipp där han gnällde om all e-post han hade fått från hela världen. Men med det här uppvisade sociopatbeteendet kan han väl knappast förvänta sig att folk ska skicka blommor.

  Äckligt när förövare försöker framställa sig själva som offer och de verkliga offren som förövarna.

 • Ni borde starta en insamling och trycka ut en välskriven dagsupplaga med konkret data, information och intressant artiklar sen skicka ut till alla folkbokförda. Det är inte speciellt dyrt i såna stora upplagor.

 • Jag tror inte att Michael Gunner kommer överleva 2022.
  Samma gäller för många makthavare som har skadat och dödat tusentals människor och deras verksamheter över hela världen.
  Det är bara en tidsfråga för när tillräckligt många människor har drabbats och når en kritisk massa rinner bägaren över, och min gissning är att det då kommer finnas väldigt lite fördragsamhet gentemot de som begått alla övergrepp mot mänskligheten.

 • Steg för steg tas vår frihet ifrån oss!

  Walter Veith berättade i ett föredrag om hur de onda styrande går tillväga för att genomföra det de planerat. De använder de små stegens taktik, sade han och liknade det vid hur hans katt gick tillväga för att behålla sin mysiga sovplats.

  Han berättade att katten brukade lägga sig och sova på deras hund, men när hunden blev gammal tyckte han att det blev jobbigt och morrade när katten kom. Katten väntade då tills hunden lagt sig tillrätta igen och sedan långsamt, långsamt, steg för steg, tog sig katten så småningom upp på hunden och intog sin bekväma sovplats.

  Här är videom med Madonna från ESC 2019 i Israel. Den är fylld med symbolik! Och här ser vi de små stegens taktik:

  https://newsvoice.se/2019/05/madonna-eurovision-song-contest-2019/

 • PISSPASS nästa steg?

  Automatisk röst vid toalettdörren:

  Var vänlig och skanna ditt duglighetspass för inträde och iaktta försiktighet med de kameror som är monterade i toalettstolen!“ 

 • Jag glömde att även Australien är en tänkbar kandidat för någon utomparlamentarisk händelse. Sen ser den där Michael Gunner faktiskt ut som om han är amfetaminpåtänd eller nått.

  Såg ett klipp där han gnällde om all e-post han hade fått från hela världen. Men med det här uppvisade sociopatbeteendet kan han väl knappast förvänta sig att folk ska skicka blommor.

  Äckligt när förövare försöker framställa sig själva som offer och de verkliga offren som förövarna.

 • Ni borde starta en insamling och trycka ut en välskriven dagsupplaga med konkret data, information och intressant artiklar sen skicka ut till alla folkbokförda. Det är inte speciellt dyrt i såna stora upplagor.

 • Steg för steg tas vår frihet ifrån oss!

  Walter Veith berättade i ett föredrag om hur de onda styrande går tillväga för att genomföra det de planerat. De använder de små stegens taktik, sade han och liknade det vid hur hans katt gick tillväga för att behålla sin mysiga sovplats.

  Han berättade att katten brukade lägga sig och sova på deras hund, men när hunden blev gammal tyckte han att det blev jobbigt och morrade när katten kom. Katten väntade då tills hunden lagt sig tillrätta igen och sedan långsamt, långsamt, steg för steg, tog sig katten så småningom upp på hunden och intog sin bekväma sovplats.

  Här är videom med Madonna från ESC 2019 i Israel. Den är fylld med symbolik! Och här ser vi de små stegens taktik:

  https://newsvoice.se/2019/05/madonna-eurovision-song-contest-2019/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *