Regeringen: Max 50 oinjicerade får samlas inomhus

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 16 januari 2022
- Torbjörn Sassersson red.
Finansminister Magdalena Andersson (S). Foto: IMFC

OPINION. Regeringen tillåter endast att 50 ovaccinerade personer får samlas inomhus. Regeringens hårdare restriktioner presenterades den 10 januari trots att dödstalen är mycket låga för omikronvarianten som av experter bedöms vara mild.

Statsminister Magdalena Andersson sa att smittspridningen i Sverige befinner sig på historiskt höga nivåer, men hon utelämnar helt att smittspridning inte alls är samma sak som farlighet. Dessutom har den milda omikronvarianten tagit över tidigare mer skadliga varianter av covidviruset.

Magdalena Andersson verkar även vara helt faktaresistent mot att läkare och virusexperter säger att omikronvarianten “vaccinerar” hela populationer med antikroppar vilket resulterar i vad som förr i tiden kallades för ett naturligt immunförsvar och en naturlig flockimmunitet.

Saxat från regeringens pressmeddelande den 10 januari:

 • “För allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus utan vaccinationsbevis införs ett tak på max 50 personer.”
 • “För allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med över 50 deltagare där vaccinationsbevis används införs krav på max 8 personer per sällskap…”
 • “För serveringsställen införs en begränsning på max 8 personer per sällskap och de behöver stänga senast kl. 23.00.”
 • “För mässor införs krav på vaccinationsbevis om antalet deltagare överstiger 50 personer.”

Ta ställning du med: Nejtillvaccinpass.se och Nejtillvaccinpass.nu

Text: Torbjörn Sassersson | Magdalena Andersson vill ha ett ja till vaccinpass

Källa


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Ingen korrupt landsförrädare ska tala om för mig vad jag ska göra i mitt liv. 24 Januari har vi brakfest i byns bygdegård på 123 kvm. 87 gäster kommer. De flesta ovaccinerade. Vårt liv vårt ansvar. Stick och brinn lands&folkförrädare

 • Detta med vax skulle ju göra folk mer trygga och därmed mer kommunikativa, men vad jag ser är att kommunikation försvinner helt. Inte ens släktingar kommunicerar längre. Således gör vaxxen långt mer skada än nytta. Istället för att gå uppför emo-skalan, går man ner mot död, alltså kommunikationen är död! (Emotional scales)
  Regering? Invalda tjänstehjon!

 • Visst är vi nu mitt uppe i en teaterpjäs som skrivits åt bröderna Marx.
  Att den ämnats åt stumfilm är ju helt tydligt då ingen dialog med omvärlden utanför skådespelarnas loger verkar ske.
  Att hela riksdagen pissar på folket är ju helt uppenbart.
  Dags att vi censurerar alla kanaler som förmedlar propåer från Rosenbad.
  Detta genom att ignorera de plattformar som används i kriget mot folkets sinnen.
  Eftersom ingen ur riksdagen höjt rösten har alla ogiltigförklarat sig sj3älv
  Hur är det möjligt att 349 när samma tanke? Är klimathotet o covid samma smitta o från samma härd?
  Fjollträsk har fått kompletterande tolkning.
  Känner nu att våra lokala företrädare måste ta tag i det här.
  Inte lönt att lägga energi på dom zombier som äter våra skattepengar.
  Ställ gravljus framför varje kommunhus för det är vi som är lokalfolket som får betala notan.
  Magdalena vet läget men har ju inte
  Uppdraget att ta oss ur covid eller bygga landet. Alla borde se det nu.

  Lyssna gärna på Henrik Jönssons senaste innan du avstår YouTube.
  https://youtu.be/1-ZZBDczgmg
  Du kommer efter clippet förstå
  Hur djupt förräderiet mot folket är..
  I Malmö har det bränts många lekplatser. Kanske tar eldarna tåget till Sveriges största.

  LeifB

 • Såg någonstans ett inslag där Magdalena Andersson meddelade att injektionerna fanns ute på regionerna och det skulle in i armen samtidigt som hon slog sig på axeln och tittade med hård och kall blick in i kameran. Den kvinnan vill varken landet eller dess folk väl, hon bevakar sina egna intressen.

 • Jaa…vad kan man säga, hon har varit i Davos. i alla fall, tillsammans med klaus schwab, macron, trudeau, Angela Merkel, ursula von der leyen, Bill Gates, WHO m.fl.
  Förmodligen är det en stor blodpropp som håller på att bildas i hennes huvud/hjärna. Annars mutad. Sorgligt är det i alla fall att ett sånt fint land som Sverige ska få förstöras och att människor ska behöva bli skadade och dö.

 • Läste häromdagen att den statliga psyop-myndigheten MSB varnade för att denna förkylning eventuellt kunde leda till såväl elbrist som störda transporter p.g.a. att människor själva är förkylda eller i karantän efter att ha varit i kontakt med förkylda.

  Men det är ju inte förkylningen i sig som riskerar att leda till detta utan det är statsmaktens överdrivna åtgärder gentemot denna förkylning som är det samhällsstörande och d.v.s. att det är statsmaktens krigföring mot den egna befolkningen som är problemets verkliga kärna. Med det här skitsnacket verkar de ju tro att alla redan är helt hjärndöda av “vaccinet”.

  Men då Sverige har en extremt låg självförsörjningsgrad, där livsmedelslagren består av rullande lager under transport, så kanske de vill förbereda oss för de tomma hyllor vi kan se i både Australien och USA. Genom en “no food for you”-policy gentemot alla slipper de begå uppenbart folkrättsbrott mot de oinjicerade och kan istället skylla på ett “hoppsan så det blev” där alla får gå hungriga.

 • I restriktionerna står det 50 st pers inomhus. Vad jag vet skall vi ses 20 000 pers utomhus på lördag om två veckor?

 • Jag kommer, vi är fantastiskt många med olika bakgrund men samma mål stoppa galenskapen med vaccinationsbevis som absolut inte är vetenskapligt grundad.

  Jag har drabbats av något.så fantastiskt som naturlig immunitet efter genomgången smitta.
  Robust, effektivt och dessutom långvarigt (livslångt) skydd

  Finns gott om vetenskapliga dokument som påvisar naturlig immunitet är starkare, bredare, mer långvarigt än mRNA-Teniska experimenten som de kallar vaccin.

  Naturlig immunitet
  https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.01.05.22268782v1

  mRNA “vaccin”
  https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.12.30.21268565v1

  • Hur vet du att du haft sjukan?
   Har ingen aning om hur jag ska kolla
   sedan pcr visat sig vara ogiltigt o felaktigt.
   LeifB

   • Hej! Det går att göra ett antikroppstest eller ett T-cellsimmunitetstest fast det sistnämnda är en aning dyrare.

    • Om ingen vet hur viruset ser ut eller vilka egenskaper det besitter.
     Utan är en datorsimulerad modell av viruset. I varje fall om man skall tro vaxföretagen när dom redovisade att det går att ta fram nya vax på några timmar med datormodellering.
     Hur vet man då vad man skall leta efter. Pcr gick ju uppenbart inte.
     Jag känner lite att man ljuger om allt i detta. Att manuset skrivs om hela tiden.
     Förvirrande om man försöker förstå och läsa boken covid.
     LeifB

 • Vad är det som det ska demonstreras emot? Vi har ju bara rekommendationer…inga böter och inte så kännbara krav som i andra länder. Är det inte bra att de som behöver vård får det? Ökar smittotalen mer blir det ju svårt att säkra den. Vi är knappast inlåsta i våra lägenheter…vi är i våg fyra och äntligen börjar smittan bli mildare. Att demonstrera nu? För vad? Till vilken nytta? Om ett år är allt som det var förr, men folk här tror på en global agenda med decimerad befolkning. Nå, varför skulle man då släppa ett virus som ödelägger business och som riskerar att döda själva “initiativtagarna”? Det logiska hade varit en “tappad” kärnvapenspets över Afrika.

   • Djupare? Förklara…för att sprida ett virus som kan drabba vem som helst är inte särskilt smart om man tillhör eliten. Ska man decimera befolkningen kan man rikta in sig på vissa kontinenter och använda andra medel som inte förstör ekonomin på samma sätt som Covid lamslagit densamma. Jag pratar inte om injektionerna här – men – när du ändå nämner det – visst är läkemedelsbranschen mäktig och vill tjäna pengar – DOCK står den knappast över finansmarknader och alla övriga branscher – mao är det inte möjligt för läkemedelsindustrin att slå mynt av en “Plandemi” eftersom finansiella aktörer och övriga multinationella företag blir kraftigt lidande. Antagligen smet viruset ut från ett labb i Kina. Knappast konstigt eller förvånande. Och smart av dem att låta utrikesflygen fortsätta gå…men att detta skulle vara resultatet av en elits planering är nog att skatta dem lågt…

    • Är du säker på att viruset finns utanför pcr-testerna?
     Dvs varför borde nån “elit” vara rädd.
     Har du varit rädd för covid…fundera i så fall över vem eller vad som skrämde dej….. Media eller egna observationer?
     Fundera över frågan…
     LeifB

  • Omicron jämförs med mild influensa.
   Symtom snorig, öm hals, huvudvärk och sällan feber.

   Är man orolig kan man krydda immunförsvaret med D3-vitamin 5000iu/dag, K2 800µg/vecka, zink, magnesium, A&E-vitaminer.
   Vetenskapligt bevisat lika effektivt som vaccinen, fast utan biverkningar

  • Åja, det är väl kul med en liten diskussion istället för att bli förbannad på någon som <<inte såg det komma>>. Kunde inte låta bli ;-)Clark är ju som många och ösa inte dynga. Någon kan ju föra en sansad diskussion med mannen.

   Jag börjar. Clark, det har inte ett dugg med vår hälsa att göra. Tycker inte du det är udda med den största propagandakampanjen i världshistorien för en influensa som dödar 0,15% av befolkningen? Uppförstorad sinnessjukt mycket! Ingen debatt, avvikande åsikter censureras, maktinstrumenten skruvas allt mer åt, i omvärlden utspelas fruktansvärda övergrepp på människors frihet och integritet. Mängder med sjukvårdspersonal protesterar, men de tystas ned. Ska vi överge vår frihet för vår säkerhet? Då är det jäkligt illa, är du är rädd så går du med på det. Medicinsk apartheid har vi redan, fortsättning följer om folk är blinda.

   Småungar får va@@et trots det inte finns motiv. Det är emot EU-förordningar och barnkonventioner. Över 35 000 människor har dött av va@@inerna i EU. Virusidéen är bara en ursäkt för att introducera ett kontrollsamhälle som börjar med pass. Tanken är att det ska bli ett chip i din lekamen som kontrollerar varje steg du tar. Kolla vad Agenda 2030 är för något. På riktigt. Ett slavsamhälle är på G om inte folk vaknar. Va@@ets effekter har vi bara börjat se, fortsättning följer som lär bli väsentligt otäckare. Stäng TV’n så är du på väg bort från propagandan.

   • Injektionen i kombination med ett stämningshöjande läkemedel, SSRI tex Cipramil. Kanske det gör att människor blir än mer avtrubbade/dumma i huvudet och tappar förmågan till kritiskt tänkande. Följsamma lamm och nyttiga idioter?

  • Hej Clark.
   Så bra att du lyfter dom tankarna.
   Tack, nu är det ok att läsa på på egen hand.
   Eller rättare hur gjorde du när du kom fram till det.
   Vi har haft personalbrist i många år avdelningar på sjukhusen stängda av samma anledning.
   Har du nånsin hört att sjukhusen blivit överbelastade av förkylning eller flunsa?
   Jag har haft anledning att besöka sjukhus under hösten o även nu.
   Har pratat med flera läkare som öppet medgett att covid är ett problem men inte på det sättet media målar upp.
   Här en bra självstudier att börja din resa mot kunskap o insikt.
   https://rumble.com/vsnsqx-filmen-frn-canadian-covid-care-alliance-nu-med-svensk-speakerrst.html
   LeifB

 • Nu är det läge för laglig olydnad, det är omöjligt att tiga längre när friheten tas från oss. Vi har rätt enligt grundlagen. Det är vad politikerna och deras herrar gör som är olagligt.

 • Hur svårt kan det vara att gå i grupp om 50 personer, demonstration 1, med 50 till 100 m till nästa grupp, demonstration 2, med 50 till 100 m till nästa grupp, demonstration 3 med 50 till 100 m till nästa grupp, demonstration 3 och så vidare … ?

  Förslagsvis går varje grupp under en banderoll som upprepar sig var 3:e till var 4:e grupp …

  • “Maggan” kan ju försöka implementera detta på sina kärnväljare muslimerna som trängs på sina bönemöten och verkligen är emot vaccinering! Men jag har förstått att muslimerna är undantagna från dessa regler som bara gäller för oss andra. Jag personligen har inget mot riktiga vacciner som testats kliniskt i fem år som är brukligt innan man rullar i det i stor skala! Riktiga vacciner skyddar dessutom mot sjukdom vilket inte M-RNA-“vacciner” gör utan bara förvärrar läget!

  • Finns det restriktioner för folksamlingar utomhus? Galenmagda förbjuder väl folk från att ses inomhus hur som helst?

 • Hur ska vi veta hur många av de som kommer som är ovaccinerade? Ingen kommer kolla vaccinpass och även om jag misstänker att många kommer vara ovaccinerade så vet jag inte hur det ligger till…

  • Många som har naturlig immunitet.
   Som är ett starkare och mer långvarigt skydd än spikeprotein-varianten.

   De flesta ovaccinerade har ändå ett visst skydd oavsett, många som inte då immunförsvaret är starkt hos dessa

   Utöver det så visar faktiskt samtliga data på att Omicron är att jämföras med influensa. Ger symtom som snorig, öm hals, huvudvärk, yrsel & sällan feber.

   Tror inte många räds influensa ‍♂️

 • Alltså…..har det blivit olagligt nu att vara utomhus och gå på en gata… korrupta clownregeringen gör vad som helst för att stoppa demokratiska uttryck…diktatur!

 • En psykopat kan inte erkänna en lögn, hellre då dra med sig alla i fallet än att erkänna “jag hade fel”. Där ser man hur vriden ett psykopatiskt sinne är. Istället för att enkelt säga förlåt, drar man med sig så många som möjligt i fallet, helst mot död för den sanningsmedvetne.
  Man ser nu också desperationen lysa igenom, när sanningen redan nu är ute.
  Enklast är att säga vad man gjort och göra vad man kan för att rätta till det, eller döma sig själv till ett evigt mentalt fängelse. Helvetet är inte en plats, utan ett tillstånd!

 • När de bytte ut gubbgarnityret, i både regeringen och på Folkmordsmyndigheten, till Stig Malms lilla stim blev det en rivstart mot det totalitära. Men eftersom Globalist-Magda har svart städhjälp hemma har hon också mer tid för att tänka ut nytt djävulskap åt befolkningen. I hennes döda ögon ser vi vår framtid och vi får väl hoppas att de förväxlade hennes placebo.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *