Forskare: Covidvaccin är onödiga och gör omikron värre

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 18 januari 2022
- NewsVoice redaktion
Barnvaccinering. Foto: CDC.gov. Licens: Unsplash.com
Vaccination.

Den första boosterinjektionen mot covid började rulla ut i slutet av september 2021. Den skiljer sig inte från de två första doserna. Den är inte specifik mot omikron, som snabbt kör om andra varianter och för närvarande står för 95% av alla covidfall i USA.

Texten är ett utdrag från artikeln “COVID Shots Make Omicron Worse, Bombshell Research” av dr Joseph Mercola | Översättning: NewsVoice

“Get the booster” är den universella rekommendationen, men det är som att säga till alla att ta ett influensavaccin för en influensa som är en eller två säsonger gammal. Varför ta ytterligare en dos av något som inte alls är anpassat till de stammar som nu finns i cirkulation i samhället?

Som påpekats av dr Luc Montagnier och advokaten Jed Rubenfeld i Wall Street Journal den 9 januari 2022, “Omicron Makes Bidens Vaccine Mandates Obsolete”, finns det inga bevis för att covidsprutorna minskar infektioner för omikron.

De två debattörerna citerar dansk forskning som visar att Modernas och Pfizers mRNA-injektioner inte har någon statistiskt positiv effekt mot omikroninfektion efter 30 dagar. Vad värre är, 90 dagar efter injektionen blir deras effektivitet negativ, vilket gör de som har fått sprutan mer mottagliga för en omicroninfektion än de ovaccinerade.

Vaccintillverkare kommer dock inte att ge upp sin guldgruva utan kamp. Pfizer säger nu att företaget kommer att ha en omikronspecifik injektion klar i mars 2022, då amerikaner utan tvekan förväntas att ställa upp för en fjärde injektion.

Beroende på var du bor kan det faktiskt vara din femte dos. Israel rullade till exempel ut en fjärde dos av Pfizer-sprutan för vissa utsatta grupper i slutet av december 2021.

Fundera på detta ett ögonblick. Det finns människor nu som har fått fyra mRNA-genöverföringsinjektioner inom loppet av ett enda år. Låt oss vara tydliga: detta är inte ens ett vaccin och vacciner är inget du behöver fortsätta injicera på kvartalsbasis.

Professor Andrew Pollard, chef för Storbritanniens kommitté för vaccination och immunisering som hjälpte till att skapa Oxford-AstraZeneca-sprutan, sa i en intervju med Daily Telegraph den 3 januari 2022, “Vi kan inte vaccinera planeten var fjärde eller sex månader. Det är inte hållbart eller överkomligt”.

Viruset muterar snabbt, så chansen är stor att läkemedelsbolagen alltid kommer att ligga en eller flera varianter på efterkälken. Förutom att begränsa skyddet du kan få från injektionerna, kommer denna felmatchning sannolikt också att fortsätta driva på mutationerna. Kort sagt, att försöka “vaccinera” oss ur den här pandemin är galenskap.

Text: dr Joseph Mercola

Källor och referenser

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq