Forskare: Covidvaccin är onödiga och gör omikron värre

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 18 januari 2022
- NewsVoice redaktion
Barnvaccinering. Foto: CDC.gov. Licens: Unsplash.com
Vaccination.

Den första boosterinjektionen mot covid började rulla ut i slutet av september 2021. Den skiljer sig inte från de två första doserna. Den är inte specifik mot omikron, som snabbt kör om andra varianter och för närvarande står för 95% av alla covidfall i USA.

Texten är ett utdrag från artikeln “COVID Shots Make Omicron Worse, Bombshell Research” av dr Joseph Mercola | Översättning: NewsVoice

“Get the booster” är den universella rekommendationen, men det är som att säga till alla att ta ett influensavaccin för en influensa som är en eller två säsonger gammal. Varför ta ytterligare en dos av något som inte alls är anpassat till de stammar som nu finns i cirkulation i samhället?

Som påpekats av dr Luc Montagnier och advokaten Jed Rubenfeld i Wall Street Journal den 9 januari 2022, “Omicron Makes Bidens Vaccine Mandates Obsolete”, finns det inga bevis för att covidsprutorna minskar infektioner för omikron.

De två debattörerna citerar dansk forskning som visar att Modernas och Pfizers mRNA-injektioner inte har någon statistiskt positiv effekt mot omikroninfektion efter 30 dagar. Vad värre är, 90 dagar efter injektionen blir deras effektivitet negativ, vilket gör de som har fått sprutan mer mottagliga för en omicroninfektion än de ovaccinerade.

Vaccintillverkare kommer dock inte att ge upp sin guldgruva utan kamp. Pfizer säger nu att företaget kommer att ha en omikronspecifik injektion klar i mars 2022, då amerikaner utan tvekan förväntas att ställa upp för en fjärde injektion.

Beroende på var du bor kan det faktiskt vara din femte dos. Israel rullade till exempel ut en fjärde dos av Pfizer-sprutan för vissa utsatta grupper i slutet av december 2021.

Fundera på detta ett ögonblick. Det finns människor nu som har fått fyra mRNA-genöverföringsinjektioner inom loppet av ett enda år. Låt oss vara tydliga: detta är inte ens ett vaccin och vacciner är inget du behöver fortsätta injicera på kvartalsbasis.

Professor Andrew Pollard, chef för Storbritanniens kommitté för vaccination och immunisering som hjälpte till att skapa Oxford-AstraZeneca-sprutan, sa i en intervju med Daily Telegraph den 3 januari 2022, “Vi kan inte vaccinera planeten var fjärde eller sex månader. Det är inte hållbart eller överkomligt”.

Viruset muterar snabbt, så chansen är stor att läkemedelsbolagen alltid kommer att ligga en eller flera varianter på efterkälken. Förutom att begränsa skyddet du kan få från injektionerna, kommer denna felmatchning sannolikt också att fortsätta driva på mutationerna. Kort sagt, att försöka “vaccinera” oss ur den här pandemin är galenskap.

Text: dr Joseph Mercola

Källor och referenser


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • På den alternativa sidan förhåller man sig ofta skeptisk mot stora läkemedelsbolag och deras påståenden om sina produkter. Det är i grunden rimligt. Man ska förhålla sig skeptisk till någon som har ekonomiska incitament att framhålla något som sant och riktigt. 

  Men här tycks det finnas dubbla måttstockar. För jag har ofta sett texter från till exempel Mercola, personer som säljer alternativa behandlingsmetoder. Och här tycks det inte finnas mycket utrymme för ifrågasättande; Mercola framhålls snarare som en sanningssägare. 

  Mercola tjänar alltså pengar på att sprida skepticism kring vaccinets effektivitet. Så vart tog ifrågasättandet och det kritiska tänkandet vägen? Eller använder man bara det när man vill avfärda saker man inte vill höra?

 • Politikerna kanske skulle börja lyssna på sakkunskapen i stället för Big Pharma men det skulle väl svida för mycket i den egna plånboken att mutpengarna inte trillar in på kontot som vanligt! Alltså fortsätter man med Covid-bluffen så länge det går d v s exakt samma som man gör med klimatbluffen. Man kör på tills bubblan spricker och smiter sedan iväg. Än så länge behöver inte ens skurkarna smita iväg se bara på Reinfeldt han “köpte” en hel ö med lyxhus för stålarna han håvade in!

   • Ja, ‘politikerna’ i Sverige har diskvalificerat sig och de kan aldrig återgå till beslutsfattarpositioner. Och de ska få se en 500års manifestation nästa år (om någon av de som arrangerar idag kan arrangera ngt dylikt i juni 2023, viktigt), när vårt Land fyller 500

  • Precis, ‘covid’bluffen fortsätter med ‘omikron’, och däremellan ‘delta’ och ‘deltacron’. Inga av ‘virusen’ kan logiskt existera (mer än ‘macron’ med anhang) eftersom ‘covidviruset’ aldrig isolerats. ‘de’ pumpar ut sin propaganda för att förvilla såklart men även för att ‘övertyga’ 8/10 att allt varit berättigat, ‘och nu när det är över så glömmer vi vad som hänt,, vi politiker har ju ändå gjort det för er skull’. Nej, inget ska glömmas och de måste bort, de kan aldrig återgå

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *