Davos Agenda – Ursula von der Leyen Address the Industries of Europe

10

ECONOMY. Special Address by Ursula von der Leyen, President of the European Commission. The presenter is Klaus Schwab, the founder and Executive Chairman of the  World Economic Forum in Geneva.

The video was recorded on

Ursula von der Leyen is the President of the European Commission is also a Member of the German Parliament (Deutscher Bundestag), Federal Minister of Labour and Social Affairs (2009-13) and since 2013 a Minister of Defence. She is also a member of the Board of Trustees of the World Economic Forum.

Text: NewsVoice | Source: weforum.org

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

10 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Bente Jessen
Bente Jessen
Gäst
26 januari 2022 kl 19:33

She is a known communist. She had climped Up to make a communist state

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
21 januari 2022 kl 21:52

Jag kan säga; när ‘hon’ o de övr står o talar i denna förfallna konstruktion, då då vet de att de ljuger, på befallning av ‘dem’. Dessa ‘dem’ har en räkning att göra upp..Med vissa Oss.. Låt oss mötas..närsomhelst. Vi har en aning. om vem ‘ni’ är. Men ‘ni’ vill inte visa er.. bland de ‘ni’ kallar för ‘värdelösa ätare’.. Vi skall o kommer i sinom tid visa ‘er’ vem som är ‘värdelösa’..trust me

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
21 januari 2022 kl 19:30

Det ör oerhört svårt för mig att lyssna till ‘dessa’ fakes,, men jag ska, jag ska verkligen försöka (vill inte bli spyfärdig, men kände reaktionerna nästan direkt, typ efter en nano..sek)

Å. södergren
Å. södergren
Gäst
Reply to  jonnyjonson
26 januari 2022 kl 09:59

Använd EFT för att ta bort din emotionella reaktion och sen kan du se ondskan utan att bli affekterad av den. Eftersom emotionen faller bort blir man mer etiskt medveten. Det är väldigt skönt att inte bli i effekt av alla dumheter, utan man ser det “torrt” för den ondska det är. Det minskar också risken att göra egna misstag.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
21 januari 2022 kl 18:41

No, not at all. ‘she’ is only adressing har own n her sc husbands benefits (who is in deep shit with his moneyfeets n fingers in the jamcan). ‘she’ is a fake n shall be treated as a fake. No choice

PatrikD
Patrik
21 januari 2022 kl 18:41

haha… dom är ju helt sinnesjuka, total avsaknad av verklighetsförankring. Detta måste vara definitionen av teknokratiskt storhetsvansinne, det fattas bara en vit katt i famnen på Klaus. Hade det inte varit för alla skada dom orsakar så hade jag nästan tyckt lite synd om dom, dom gör bort sig ordentligt nu, dom förstår inte ens själva att dom blir kastade framför bussen.

Mike A
Mike A
Gäst
21 januari 2022 kl 17:47

Tyvärr, av olika anledningar så blir det för tungrott att se och lyssna till det här då man har problem med hörseln och är taskig på engelska. Det vore ju härligt om någon kunde översätta sådant här material och att vi som ju faktiskt blir serverade detta, skickar ett stöd.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Mike A
21 januari 2022 kl 18:44

..her own security n her husbands benefits..
Stavinngsprogammet

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Mike A
21 januari 2022 kl 21:37

Precis, jag får fysiskt illamåendekänslor bara av att betrakta entiteten. Jag vet dessutom hur utomordentligt lögnaktig ‘hon’ är, o ändå ändå står ‘hon’ o pratar som om ‘hon’ har ‘rätt’ för ‘sig’. Huur bär ‘de’ sig åt, hur fixar ‘de’ det, vad driver ‘dem’, varför o o konsekvenser för
‘dem’.. soon.

Douglas
Douglas
Gäst
Reply to  Mike A
22 januari 2022 kl 00:30

Hon pratar en del om att Europas produktion av mikrochips till diverse olika delar måste ökas då framtiden kommer kräva mer av den vara. Sen efter det är det en hel del snack om den gröna omställningen av energin och hur viktig den är. Hon babblar om oljekrisen på 70talet och hon pratar vidare om att tillit är viktigt. Just drt, I början snackade hon om hur duktiga Europa varit som producerar såna mängder mRNA vaccin och att vi även skänkt drygt en miljard doser till andra länder.
Summa summarum så låter ju allt väldigt fint men personligen ger jag inte ett skit för det här tugget om att vi “måste digitaliseras och transformeras”. Hon och de övriga globalisterna bör hängas snarast för brott mot mänskligheten.