FDA-chefen Christopher Cole inför dold kamera: Alla ska C19-vaccineras och industrin styr policyn

19

BIG PHARMA. Project Veritas lyckades få en chef på amerikanska Food and Drug Administration (FDA) att avslöja vad Biden-regeringens mål är med vaccinerna och hur nära band det finns mellan FDA och läkemedelsindustrin, vilket gör FDA till en front för industrin.

I den första inspelningen av Christopher Cole, som är en verkställande direktör på FDA, framkommer att president Biden-administrationens målsättning är att precis alla ska covidvaccineras, men att det inte tillkännagivits ännu eftersom det skulle reta upp amerikanarna i nuläget.

Christopher Cole: även småbarn ska vaccineras

Christopher Cole säger även att det finns planer på att godkänna vaccination av mycket små barn på fem år eller yngre. Cole medger det som många redan förstått att det är pengarna [inte folkhälsa] som driver läkemedelsföretag som Pfizer och att en årlig vaccination mot covid kommer att vinstmaximera för Big Pharma.

FDA reagerade på avslöjandet av Project Veritas och en talesperson säger att Christopher Cole inte arbetar med vaccinfrågor och inte heller representerar FDA:s åsikter. Coles roll på FDA är att säkerställa att läkemedel, vacciner och andra åtgärder är säkra.

Detta uttalande motsägs delvis av vad Cole sa i ett telefonsamtal med Project Veritas  grundare, James O’Keefe, att han är:

“En chef på kontoret som hjälper till att övervaka godkännandet av COVID-19-vacciner för akut godkännande.”

Project Veritas skriver att den kanske mest explosiva delen, i den första videon av två, är ögonblicket då Cole säger hur effektivt ett så kallat nödtillstånd för att övervinna de regulatoriska problemen är för att tvinga vaccin på barn.

I del två av avslöjandet från Project Veritas medger Christopher Cole det mycket nära samband som råder mellan myndigheter och läkemedelsföretag.

“Nästan en miljard dollar per år går in i FDA:s budget från människorna vi reglerar”.

“Läkemedelsföretagen, livsmedelsföretagen, vaccinföretagen. Så de betalar oss hundratals miljoner dollar per år för att anställa och låta granskarna godkänna deras produkter”.

“I grund och botten debiterar vi branschen miljontals dollar för att anställa fler läkemedelsgranskare och vaccingranskare, vilket kommer att påskynda godkännandeprocessen. Så de [läkemedelsföretag] tjänar mer pengar”.

Christopher Cole säger även att myndigheter som FDA enbart anställer personer som inte lägger sig i hur FDA samarbetar med läkemedelsindustrin. Det finns inte heller några incitament för personer i regeringen att reagera eller bli visselblåsare.

Text och översättning: NewsVoice

Relaterat och källor

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

19 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Heather
Gäst
21 februari 2022 kl 00:01

FDA= Few Degenerate Amoebas…or Assholes….you choose 🙂 They are vampires on the human race that can’t survive on their own. Screw them!

Last edited 11 månader sedan by Heather
Axolotl 7
Axolotl 7
Gäst
19 februari 2022 kl 13:18

Ja numera är det företagen som bestämmer över oss.

Företagen mutar och köper statsöverhuvudena som i god demokratisk ordning bestämmer – vi har bara att lyda.

Typexempel är vår Magdalena Andersson, som är mångårig medarbetare i WEF och lyder en viss Klaus Schwabs minsta vink.

Så inget märkvärdigt att vaccinbolagen själva får med hjälp av tvång och hot från våra folkvalda bestämma över när hur och i vem deras dekokter skall sprutas in i.

Du betalar, som vanligt.

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
18 februari 2022 kl 22:54

Hela världen behöver en rättsfunktion likt “class action”, som finns i USA och Kanada.
Minns Fermenta och doktorshatten? Nu har det seglat upp data på en liknande sak vad gäller “nästester”.
https://www.bitchute.com/video/IhsyfRV9ml52/ …..
(Fuellmich intervjuas)

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
18 februari 2022 kl 12:13

Präktig, stolt och uppkörd…

Den stora dagen när jag var 18 år och skulle köra upp för körkort fick jag till min stora fasa reda på att den som skulle bedöma min uppkörning var den legendariskt beryktade, stränga och lynniga trafikinspektör om vilken det sades att om han hade bruna skor på sig så hade man en viss chans, men var de svarta så var loppet kört.

Nu är det multipla uppkörningar av sprutor och pinnar som införs som gäller – och det vi bör låta oss varnas av är svarta motiv.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
18 februari 2022 kl 12:32

Nå, vilken färg hade han på skorna när du körde upp?

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Anders Johansson
18 februari 2022 kl 12:49

Jag var god vän med hans son… 🙂

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
17 februari 2022 kl 16:35

Ragnar Hultborn, professor i onkologi, och Lilian Weiss, docent i fysiologi och specialistläkare i kirurgi, har uppdaterat sina tankar om covid och covidvaccinen och även bearbetat texten något. Båda är aktiva inom den grupp av läkare, som heter LÄKARUPPRORET och som mycket starkt kritiserar myndigheternas agerande gällande Covid-19. 

Här är en synnerligen viktig skrivelse av dessa läkare där de bland annat namnger den person i Sverige, som formellt utfärdade “rekommendationer” om så kallad “palliativ behandling” och som resulterade i en nio gånger högre rekvisition av opiaten MIDAZOLAM under mars – april 2020 på bland annat äldreboenden. Under denna period sades 4000 ha ha dött “i / med Covid-19”.
https://lakaruppropet.se/2022/02/12/ragnar-hultborn-professor-i-onkologi-och-lilian-weiss-docent-i-fysiologi-och-specialistlakare-i-kirurgi-har-uppdaterat-sina-tankar-om-covid-och-covidvaccinen-och-aven-bearbetat-texten-nagot/

Personen som i mars utfärdade dessa rekommendationer var avdelningschefen vid Socialstyrelsen, THOMAS LINDÈN.

Här kan vi lyssna på Thomas Lindén då han uttalar sig om “palliativ behandling” (efter 7 minuter):
https://www.facebook.com/expressenstory/videos/654552068799175

Tors vrede
Gäst
Reply to  Hans Dahl
17 februari 2022 kl 17:37

Undrar då vi kan börja skönja slutet på detta vansinne som stor profiten skapat.
Ingen ide att sätta ett ? då ingen vet!
Utan PCR testen så vore ingen pandemi, det är min tolkning.

Läste en del intressanta inlägg på DGS så dom som inte tagit dela kan studera,
för en del var sannerligen intressant.
Länken jag skickar nu kommer som vanligt ha från ca 1-5 timmars fördröjning, men den som väntar på något gott, väntar inte för länge. Men det finns gränser.
Mvh

https://detgodasamhallet.com/2022/02/17/jan-olof-sandgren-tva-ar-med-pcr-tester/

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Tors vrede
18 februari 2022 kl 06:07

Bra teckning som inleder artikeln!

– Ännu en form av “Politiskt Korrekt” uppkörning?

Snart kanske vi får se de myndiga framför raden av flaggor framträda likt valrossar i
TV-rutan med två testpinnar långt uppkörda i näsborrarna och med nasal stämma framföra sina sedvanliga påbud
för att ge emfas åt det ovetenskapligt absurda…

Lars-Göran Helander
Lars-Göran Helander
Gäst
Reply to  Hans Dahl
18 februari 2022 kl 09:01

Tomas Linden talar om dödshjälp inget annat , att ta död på sjuka mäniskor, då blir det vem avgör hur sjuk man skall vara och chancen för tillfrisknande ?? en av våran tids Mengele , det verkar finnas många Mengele.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
17 februari 2022 kl 16:17

Som tidigare har farmförts här på newsvoice finns det en försäkringsteknisk anledning till att dom vill vaccinera barn. Nämligen att då är vaccination för de övriga automatiskt godkänd och det finns då tillämpliga regler som fritar företagen från skadeståndskrav.
Det är naturligtvis regler formulerade i helvetet av den som bestämmer där.

zacharias
zacharias
Gäst
Reply to  petergrfstrm
18 februari 2022 kl 22:12

en bra hint åt W-berghållet…

PatrikD
Patrik
17 februari 2022 kl 13:04

Här är en lite längre intevju med Edward Dowd, en tidigare BlackRock Manager. Det är mycket intressant och lärorikt väl värt 40min. Han har bra koll på finans och investor marknaden samt insider data om Pfizer bedrägeriet.

https://www.banned.video/watch?id=620c0babf8b550051cae335c.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
17 februari 2022 kl 12:55

Sorgliga människa!

Ibland tänker jag att neuralink, implantat osv kanske inte är en så dum ide. Alla dessa själalösa människor jag pratat med i svenska myndigheter som är precis så här Årlig återkommande spruta av något som “dont have enough data” ända ner på små bebisar, där det uppenbart även för dessa robotar inte finns någon som helst nytta.

En god stek, ett gott glas rödvin, en ryckning på axlarna, och hur många miljarder med liv?

Det är så sorgligt att jag inte ens orkar bli arg. Det var ju inget nytt eller oväntat, men det blir ju så uppenbart när sådan här “fake news” kommer ut. Project Veritas gör ännu ett klockrent reportage.

Likgiltighetens människor!!!

Förhoppningsvis kan väl några till se hur “säkert och effektivt” man lobotomerat staternas tjänstemän.

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
17 februari 2022 kl 11:26

Vad kan menas med effektivitet här?

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
17 februari 2022 kl 11:12

Det är inte pengarna som styr då de som styr redan äger alla pengar som allting annat av materiellt värde. Det är innehållet i dessa s.k. “vacciner” de vill ha in i kroppen på precis alla då de även vill äga vad det betyder att vara du. Men det här är ju inga direkta nyheter då de inför framtiden beställt x-antal miljoner påfyllnadsdoser. Att de inbillar sig “vaccinera” precis alla har redan från början varit rätt uppenbart för den del av befolkningen som inte har huvudet uppkört i det egna arslet. Kan inte uttala mig på andras vägnar men vad gäller min egen imaginära “vaccination” så good luck with that one.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Anders Johansson
17 februari 2022 kl 11:30

Ja, de som har lyckats med den krumbukten har med glans klarat av PK-uppkörningen efter lång övningskörning i TV-soffan.

zacharias
zacharias
Gäst
Reply to  Hans Dahl
18 februari 2022 kl 22:10

våra politiker har lyckats bra med den manövern! Och folk som röstar har likaså lyckats. Din röst är värdelös. Det är den bakomliggande makten, den som bakom kulisserna stödjer IS, som bestämmer.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
17 februari 2022 kl 09:35

Undrar om det fungerar annorlunda i korruptionsfria myndighetsstaten..Det som drabbat Sverige. Nu har amerikanerna fått reda på hur dom har det, vad tänker de göra åt det