Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

40%

40.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 23/4 kl 09:30.

Det här är Klaus Schwabs “The Great Reset”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 23 februari 2022
- NewsVoice redaktion
Klaus Schwab (WEF). Foto: World Economic Forum - Schwab Foundation Social Entrepreneurs Summit

OPINION. “Många har frågat vad det här med “The Great Reset” som diskuteras är för något. Det här är vad jag vet, det är inte en konspiration, det är en verklig teori, en som absolut inte har någon plats i vårt land”. Det säger Jason Kenney som är premiärminister i provinsen Alberta, Kanada.

Den stora återställningen (“The Great Reset”) är inte en konspirationsteori. Det är en faktisk uppsättning av konkreta förslag som drivs av tusentals miljonärer, miljardärer och politiker som vill dra fördel av denna kris för att påtvinga sina extremvänsterpolitiska agendor, som inkluderar mer statlig kontroll, färre friheter och misslyckade socialistiska politiska idéer, förklarar Jason Kenney i ett videoinlägg på Facebook.

Text och översättning: NewsVoice | Foto på Klaus Schwab Jason Ben Hider för World Economic Forum, licens: CC BY 2.0


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq