Justin Trudeau måste avgå – Ottawa belägrat av lastbilsförare, jordbrukare och folk

publicerad 2 februari 2022
- av Torbjörn Sassersson red.
Justin Trudeau och en lastbilsförare

 Ottawa i Kanada är fortfarande belägrat av lastbilsförare och nu även jordbrukare som med sina maskiner blockerar vägarna. Demonstrationen stöds av en väsentlig del av allmänheten. De vill ha bort premiärminister Justin Trudeau, lockdowns, coronarestriktioner och vaccinpass.

Justin Trudeau försöker sätta hårt mot hårt. Han har lämnat parlamentet och satt sig i sin villa där han arbetar på distans. Trudeau säger demonstranterna är nazister och våldsverkare som stjäl från hemlösa på gatorna. De som protesterar kallar Trudeau för en lögnare.

Politiker går emot Justin Trudeau

Inne i det kanadensiska parlamentet visar politikerna inte en enad front. En del vågar höja rösten mot Trudeau och de anser att en bra premiärminister måste lyssna på sitt folk. Många applåderar de politiker som vågar gå emot Trudeau.

The premier of Saskatchewan (29 januari 2022) gick ut med ett offentligt meddelande där han antyder att den kanadensiska delstaten ska överge vaccinationsbevisen.

"Today, trucker rallies are being held at many locations across the country, including on Parliament Hill in Ottawa and in various communities in Saskatchewan." - Uttalande via Twitter

Massmedierna vägrar rapportera sanningsenligt och kallar generellt demonstranter för högerextremister, nazister och våldverkare för att nedvärdera och kasta en skugga över dem.

Fenomenet med lastbilsförare som protesterar sprider sig nu till flera länder och andra yrkeskategorier ansluter sig. Det som utvecklas det senaste två åren är ett internationellt uppror mot många regeringar över hela världen. Det handlar om ett globalt missnöje mot den globalism som med covid som vapen försöker begränsa alla människors fri- och rättigheter.

Telegram har flera kanaler som följer upproren mot globalismen runt om i världen. Där visas folkets perspektiv som massmedierna inte vill erkänna. NewsVoice Telegram-kanal lyckas fånga upp en del väsentliga händelser.

#FreedomConvoy2022

Relaterat