Justin Trudeaus popularitet dalar – Hanterar civil olydnad som diktator

9

VÄRLDEN. Kanadas premiärminister Justin Trudeau har drabbats av en betydande motgång i samband med sin hantering av lastbilsdemonstrationerna. Två undersökningar som publicerades under helgen visar att hans popularitet bland väljarna har minskat i spåren av oroligheterna i centrala Ottawa, skriver Sky News.

The Maru Poll Public Opinion visar att endast 16% av kanadensarna skulle rösta på Trudeau om det var val idag. 44% procent anser att Trudeaus politik är inflammerad.

Enligt en annan enkätundersökning anser endast 36% av de som svarat att de har en positiv inställning till Trudeau idag, som idag därmed har de sämsta popularitetssiffrorna. Vissa bedömare tror att Trudeaus hantering av frihetskonvojerna i Kanada kan kosta honom jobbet.

Text: NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

9 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Å. södergren
Å. södergren
Gäst
17 februari 2022 kl 13:17

Om nu alla vaxxar sig och med en begränsad livslängd dör vi alla en gång och vad händer då med alla gifter och grafener osv. när all goo kommer ut i fria naturen. Eller vad tycker Greta?

JohnnyD
Johnny
15 februari 2022 kl 20:18

Inte bara jobbet, utan livet. Fascistledare som han är tränad av WEF som flera andra politiska ledare idag för att jobba med Big Business, dvs Public Privat Partnership alla WEF. Förhoppnings ställs alla politiker, journalister, tjänstemän och oligarker som pushat den vansinniga vaxineringspolitike till döden via hängning i Nuremberg 2.0 de är ansvariga för att dödat och skadat flera miljoner människor.

Andreas Glad
Andreas Glad
Gäst
14 februari 2022 kl 19:11

Han förtjänar samma öde som ceausescu.

JohnnyD
Johnny
Reply to  Andreas Glad
15 februari 2022 kl 20:28

Absolut. Det gör alla World Economic Forum politiker. De är förrädare av sitt folkliga uppdrag och det har orsakat miljontals människors död och livslånga skador. Viktigt att kräva ut ansvar så att ingen annan ledare vågar gå emot folket igen. De skall krossas.

Max rockatansky
Max rockatansky
Gäst
14 februari 2022 kl 19:09

Han bör möta samma öde som ceausescu.

jannearvid
jannearvid
Gäst
Reply to  Max rockatansky
15 februari 2022 kl 09:04

Viktigt att dessa diktatorer som rtudeluu eu etc måste bort annars har vi ett globalt venezuela Folket måste stå samlad mot förtryckarna..och sluta se och lyssna på fake media ..

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
14 februari 2022 kl 15:01

Turdo ger ett sånt slemmigt och opålitligt intryck att jag inte ens skulle köpa en begagnad bil av honom.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
14 februari 2022 kl 12:21

Civil olydnad?

Borde det inte heta parlamentarisk olydnad?

Det är ju de som bryter mot spelreglerna. Stänger ner samhället och svälter människor och tar bort deras gudagivna friheter och tvingar på dem genmodifiering.

Om convoyen blockerar samhället för motsatt mål, öppna upp samhället, ge folk deras rättigheter och försörjning tillbaks osv.

Polisen borde ju stödja dem istället.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
Gäst
Reply to  Josef Persson
14 februari 2022 kl 14:08

Det är mycket elände SOCIALISTERNA sopar under mattan nu.
Vågar knappt göra en lista längre och allt hoppas de att vi glömmer.