Kari Lake tidigare ankare för Fox 10 News – “Media lär sig helt enkelt inte läxan”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 4 februari 2022
- NewsVoice redaktion
Kari Lake. Pressfoto: Karilake.com

MEDIA: Kari Lake, tidigare ankare för Fox 10 News i Phoenix står upp för traditionell genuin journalistik och inte den pseudojournalistik som plågat USA under många år.

Kari Lake kandiderar för posten som guvernör i Arizona. Hon är konservativ och vill ha låga skatter, begränsade regleringar och hon vill skydda Arizonas kulturarv. Lake är emot cancel-kulturen, kritisk rasteori och den skadliga progressiva politik som hon anser förstör amerikanska städer.

Text: NewsVoice | Videokälla: Kari Lake-team, Twitter

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Kari Lake