Kari Lake tidigare ankare för Fox 10 News – “Media lär sig helt enkelt inte läxan”

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 4 februari 2022
- NewsVoice redaktion
Kari Lake. Pressfoto: Karilake.com

MEDIA: Kari Lake, tidigare ankare för Fox 10 News i Phoenix står upp för traditionell genuin journalistik och inte den pseudojournalistik som plågat USA under många år.

Kari Lake kandiderar för posten som guvernör i Arizona. Hon är konservativ och vill ha låga skatter, begränsade regleringar och hon vill skydda Arizonas kulturarv. Lake är emot cancel-kulturen, kritisk rasteori och den skadliga progressiva politik som hon anser förstör amerikanska städer.

Text: NewsVoice | Videokälla: Kari Lake-team, Twitter

Relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Kari Lake
 • Ungefär som i Svergie! Svt, Sveriges radio, Tv4,där får man bara reda på halva sanningen, i bästa fall!resten ljuger dom ihop.Tacka vet ja NewsVoice,med flera,som gör alt för att sanningen ska komma fram.Tack!

   • Det som saknas i Likströmmad Media är debatt. Det i stort sätt enda som förekommer i den vägen är skendebatter, där etablissemangets “experter” sitter i TV-sofforna och försöker att överträffa varandra i politisk korrekthet – eller när en meningsmotståndare efter väl utfört mediadrev möjligen får yttra ett par ord i ett redigerat, tillrättalagt och kommenterat kort klipp.

    Respons från allmänheten saknas i regel helt och i de få undantagen så är urvalet väl silat och sållat.

    Det är ungefär samma envägskommunikation som myndighetspersoner brukar utöva.
    Här är ett exempel på hur en journalist stoppas då han ställer en “icke-politiskt-korrekt” fråga till en myndighetsperson:
    https://www.youtube.com/watch?v=-pJED7BPuXI

   • Givetvis,Men jag har totalt tappat förtroendet för mainstream media!
    Jag litar bra mycket mer på NewsVoise,Swebbtv,Lennart M,Elsa W,medfl.Det är bara att konstatera mainstream media ljuger.

  • Sanningen kommer att tills dels komma fram, men i avsikt att skapa kaos och ytterligare ett lager av lögner. Tanken om att splittra och söndra kan drivas i många lager. Alltmedan ondskan hela tiden hålls dold.

    • Jo, du har rätt, men när? Drivkraften i att bli lurad som vi sett under två år, är rädslan. Och, rädslans drivkraft är, att det får inte hända igen. När mänskligheten exakt ser vad de blivit rädda för, är rädslan oändligt kortvarig.

  • Det är lika illa i UK. Har bytt ut BBC News mot GB News – en kanal med betydigt mer ‘fräs’ och där olika åsikter får utrymme. Jag instämmer inte med allt – men det är verkligen uppfriskande med människor som inte bara rabblar samma information omigen utan har egna åsikter och ett ‘levande’ framträdande. GB News
   Instämmer också beträffande NewsVoice ..Tack Torbjörn för att du (& medarbetare) finns och gör ett så fantastiskt bra jobb! Om jag minns rätt så har jag följt NewsVoice nära nog från början. Kommenterar inte så ofta numera – men läser det mesta. 🙂

   • Du är välkommen hit, Robert!

    Varje människa som inser att likströmsmedia huvudsakligen består av regim-klappande journalister – som ofta är prisbelönta, vilket kan tolkas att de har belönats för att de hade ett pris – och debattskygga så kallade “experter”, nästan alltid med kopplingar till multinationella företag, vars agendor de lovprisar i de tillrättaställda TV-sofforna.

    Var och en som tar sig ur det vanebildande filmade som soffpratarna utsöndrar, är guld värd!

    Håkan Bergmark är en modig sanningssägare..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *