Streama Hockey-VM i Finland 2022 med dessa tips!

publicerad 22 februari 2022
- Gästskribent
Streama Hockey-VM i Finland 2022. Foto Logan Weaver Licens: Unsplash
Streama VM-Hockey i Finland 2022. Foto Logan Weaver Licens: Unsplash
Streama VM-Hockey i Finland 2022. Foto Logan Weaver Licens: Unsplash

Den 13 maj 2022 är det äntligen dags för Hockey-VM i Finland. Detta är första gången som Finland har vunnit OS-guld i ishockey efter totalt fem medaljer i sista sju OS-spelen. Nu har du chansen att se sändningen även på olika bettingsidor. Läs mer hur du kan streama Hockey-VM gratis!

Hockey-VM i Finland vinner mot ROC

Det är inte första gången landet tar en medalj i OS. I fem av de sju senaste Olympiska spel har Finland tagit medalj men utan att stå på vinnarpallen. Finland har vunnit silver två gånger i ett OS 1988 och 2006, samt slutade på brons fyra gånger. Detta är dock den första gången landet lyckas ta guldmedalj!

”Vi har varit nära ett par gånger…Det är äntligen skönt att få den första” sa Finlands lagkapten Valtteri Filppula.

Det blev seger för Finland. Laget som slog ut Slovakien i semifinalen, mötte ROC som slog ut Sverige.

”Det är nästan tomt just nu, en blandning av lättnad och ja, jag är förvånansvärt lugn just nu. Jag är så stolt över alla, vi har skapat historia”, säger Finlands Harri Pesonen.

Stark seger för Finland

Det ryska olympiska komitténs lag (ROC) förlorade 2-1 i herrarnas final mot Finland i herrfinalen i Peking.

Ivan Fedotov, den ryska målvakten lyckades göra 29 räddningar mot 16 av sin motspelare Harri Säteris. Finland gjorde med andra ord dubbelt som många misslyckade skott under första perioden. Ryssarnas var i överläge när Mikhail Grigorenko fick i väg ett skott som lyckades överlista Harri Säteri. Resultatet stod sig hela vägen till paus och det var först under mittperioden som Pokka lyckades slå igenom Fedotovs försvar. Han såg var pucken kom då Pokka letade sig bakom målvakten. Det var i tredje som finländarna tog ledningen och vann 2-1 mot ROC.

Hur du kan streama Hockey-VM i Finland 2022 från en bettingsida?

Nu har du chansen att streama Hockey-VM i Finland, samtidigt som du placerar ett spel! Då SVT äger rättigheterna till Hockey-VM 2022 kommer dessa att sändas på TV-kanalerna SVT1 och SVT2, samt SVT Play. Detta innebär att du kan även se sändningen från en bettingsida.

Det enda du behöver är ett konto hos ett spelbolag med svensk licens så är det fritt fram att streama Hockey-VM 2022. I vissa fall kan du behöva ha minst en krona på ditt spelkonto för att kunna streama.

Vad behöver du för att streama Hockey-VM i Finland?

Det har aldrig varit enklare att streama ishockey-VM, inte minst för att tillgången på bettingsidor som erbjuder livestream har ökat. Det enda du behöver är att ha minst en krona på spelkontot, alternativt ett levande spel så har du uppfyllt kraven för att streama.

Extern skribent


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq