Lyckas med betting på nätet

publicerad 17 mars 2022
- Underhållning @NewsVoice
Betting på nätet Foto: Richard Boyle Licens: Unsplash
Betting på nätet Foto: Richard Boyle Licens: Unsplash
Betting på nätet Foto: Richard Boyle Licens: Unsplash

UNDERHÅLLNING. Att lyckas med sin betting på nätet är inte alltid det enklaste men det finns helt klart åtgärder att vidta för att maximera chanserna till att vinna. För att lyckas behöver man maximera sina chanser till att vinna men det finns också andra saker att tänka på än bara att skaffa sig kunskap.

Med några grundläggande principer kommer du som är nybörjare inom odds att lyckas bättre än om du bara lägger odds på chans utan någon tanke. Det är inte bara hur högt oddset är som avgör utan spelvärdet är också en viktig faktor.

Jämför oddsen för högst vinster

Vad gäller betting på nätet är det alltid en bra idé att jämföra oddsen. Spelbolag kan erbjuda olika odds på samma marknad och som du förstår är det då bättre att spela hos den aktör som har det bästa oddset för att maximera vinstchanserna. Om spelbolag 1 erbjuder oddset 1,90 och spelbolag 2 erbjuder samma marknad till oddset 2,20 kommer det skilja 300 kronor i vinst mellan spelbolagen om du satsar 1000 kronor.

Och även om det inte är säkert att det är så stora skillnader mellan oddsen händer detta regelbundet. Men du kanske undrar hur du ska ha tid och ork att besöka 20-30 spelbolag för att jämföra oddsen. Som tur är behöver du inte det. Det finns flertalet sidor som exempelvis sidor för resultatservice som samlar oddsen på olika marknader från flera spelbolag.

Välj ett spelbolag med snabba insättningar och uttag

När du ska börja spela hos Svenska spelbolag är det viktigt att de har snabba insättningar och uttag. Framförallt för dig som ständigt är på jakt efter de högsta oddsen, något vi rekommenderar att du alltid är. Om du inte kan göra en insättning med Swish och bli medlem på samma gång, samt få ut dina vinster med Swish eller Trustly på några minuter, är det inte särskilt smidigt att växla mellan spelbolagen.

Som tur är är betting på nätet utan konto och BankID betting idag väl använda termer hos spelsidorna i Sverige. Därmed är det extremt enkelt för dig att skifta mellan olika spelbolag även om du inte varit medlem tidigare hos spelsidan.

Skriv ner dina resultat

Ett bra tips för dig som vill lyckas med din betting är att skriva ner dina resultat. Då kommer du ganska snabbt kunna urskilja om det är någon typ av bets du brukar lyckas med samt om det är någon form av oddsspel som kanske inte riktigt är din grej. Kanske märker du att över/under spel på Premier League är något du aldrig lyckas få in medan du har stenkoll på Allsvenskan och matchvinnare där.

Genom att skriva ner alla dina bets i ett spreadsheet kommer du att få en bättre överblick av dina resultat och därmed maximera vinstchanserna. Det finns också färdiga mallar för detta om du önskar.

Prova lite olika betting bonusar

Ett annat tips är att utforska de oddsbonusar som finns tillgängliga. Idag hittar du allt från ett riskfritt spel till insättningsbonusar på din första insättning som ny kund. Oavsett vad du föredrar finns det massor av bonusar för dig att upptäcka. Men kom ihåg att det maximalt är möjligt att ta emot en bonus per spelare och licens. På så sätt kommer du som tagit emot en bonus från en spelsida inte ha möjlighet att ta emot fler bonusar från samma spelsajt eller ens de som går under samma licens.

Men det finns många licenstagare i sverige och därmed också många möjligheter till en oddsbonus. Kolla alltid igenom regler och villkor innan du tar emot ett bonuserbjudande.

Extern skribent

Relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice